Menu Close

Layla Hybrid vs. Nest Bedding Alexander Signature Hybrid – Сравнение на Матраци

Layla Hybrid и Nest Bedding Alexander Signature Hybrid са два популярни хибридни матрака на пазара, и двата приспособяват различни пози за сън, типове тяло и предпочитания за комфорт.

Layla Hybrid е с подвижна конструкция, със средно мека и твърда страна, предлагаща спални две възможности в едно. Nest Bedding Alexander Signature Hybrid се произвежда в три нива на твърдост, включително меко, средно и твърдо. Разбираемо е, че купувачите, които са ограничили търсенето си до хибриден матрак, може да обмислят тези две висококачествени опции, особено ако искат да могат да избират от различни нива на твърдост.

Хибридният матрак съчетава елементи от два вида матраци, по-специално вътрешни пружини и значителна система за комфорт, направена от слоеве мемори пяна, пенопласт или латекс. В резултат на това хибридите обикновено осигуряват комбинация от облекчаване на налягането, изолация на движението, здрава опора и лекота на движение. В този случай, както Layla Hybrid, така и Nest Bedding Alexander Signature Hybrid имат джобове с вътрешни пружини за поддържащи и комфортни слоеве пяна. Слоевете на бобината спомагат за регулирането на температурата, а комфортните слоеве играят важна роля в облекчаването на налягането и изолирането на движението.

Нашето сравнение съвместно на Layla Hybrid и Nest Bedding Alexander Signature Hybrid ще помогне на купувачите да решат между двата матрака. Ще разгледаме конструкцията на всеки матрак слой по слой. Също така ще разгледаме отблизо рейтингите за ефективност и други важни фактори за купувачите като ценообразуване и фирмени политики. Нашите препоръки се основават на обширни проучвания на продукти и обратна връзка от проверени клиенти.

Бърз поглед

Работили сме усилено, за да ви покажем кои матраци са най-подходящи за вас. Вижте нашите пълни ръководства за матраци, изброени по-долу!

Ценови диапазон (Queen)
$ 1699 $ 1,599
Опции за твърдост
Средно мек (4), твърд (7) Мека (3), средна (5), твърда (7)
Отличителни характеристики
  • Обратим дизайн на твърдост
  • Разрешаваща натиска мемори пяна
  • Влива се с мед, за да се предотврати натрупването на топлина и бактерии
  • Три опции за твърдост
  • Покритието на материала за фазова промяна регулира температурата
  • Система за комфорт от пяна за облекчаване на налягането
Модели
Пробен период и гаранция
120-нощно изпитание за сън
10-годишна ограничена гаранция
100-нощно изпитание за сън
Доживотна гаранция
Обслужване на клиенти
A + A

Вземете 200 долара от матрак Layla и 2 безплатни възглавници.

Вземете 8% отстъпка за матрак за спално бельо Nest. Използвайте код: SF8

Опции за оразмеряване и тегло

Повечето матраци се произвеждат в шест стандартни размера: двойни, двойни XL, пълни, кралица, крал и калифорнийски крал. Размерът на матрака показва неговата дължина и ширина, и двете са важни, за да се вземат предвид при пазаруване на матрак. Двойни, двойни XL и пълни матраци често подхождат най-добре на отделни траверси, докато двойките обикновено избират размера на кралицата, краля или Калифорния. Размерът и оформлението на спалнята, включително колко място е необходимо за допълнителни мебели и разходки около леглото, също могат да определят какъв размер на матрака е необходим.

Купувачите също трябва да вземат предвид теглото на матрака. Въпреки че онлайн компаниите често изпращат матрака, компресиран като легло в кутия, което е по-лесно за маневриране, матракът все още може да е доста тежък. Повечето тежат най-малко 100 паунда с кралица и изискват двама души да вдигнат или носят леглото. Тези, които се движат редовно, може да поискат да потърсят по-лек матрак.

Височината на матрака може да определи колко лесно е да се влиза и излиза от леглото, особено когато е сдвоено с рамка на леглото. Хибридните матраци са склонни да имат по-високи профили от моделите от пяна, благодарение на техните опорни сърцевини и по-дебели системи за комфорт. Тук ще разделим размера на Layla Hybrid и Nest Alexander Hybrid.

Layla Hybrid

Nest Bedding Alexander Signature Hybrid

Височина
Опции за размер
13 “
Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King
Височина
13 “
Опции за размер
Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

Височина
Опции за размер
13.5 “
Twin, Twin XL, Full, Queen, King, Split King, California King, Split California King
Височина
13.5 “
Опции за размер
Twin, Twin XL, Full, Queen, King, Split King, California King, Split California King

Nest Bedding Alexander Signature Hybrid се предлага в три нива на твърдост, шест стандартни размера и разделени размери, което дава на купувачите повече възможности. Въпреки това, Layla Hybrid предлага две нива на твърдост в един матрак, така че купувачите могат да променят нивото на твърдост на матрака, ако е необходимо.

Широката гама от налични опции е предназначена да се хареса на различни купувачи, от физически лица до семейства. Докато повечето купувачи избират стандартен размер, някои двойки могат да предпочетат разделен крал или разделен крал от Калифорния, за да отговорят на различни нужди и предпочитания. Nest Alexander Hybrid е по-добър избор за тези двойки, тъй като опциите крал и крал Калифорния се предлагат с вътрешен сплит или разделени като отделни матраци. Вътрешното разделяне позволява на купувачите да избират различно ниво на твърдост за всяка страна на един и същ матрак.

Както Nest Bedding Alexander Signature Hybrid, така и Layla Hybrid имат високи профили, а купувачите трябва да отбележат, че може да са необходими вградени в джоба чаршафи. Те също са сравними по отношение на теглото на матрака, но купувачите, които се нуждаят от лек матрак, който е лесен за преместване, могат да намерят и двата варианта твърде тежки.

Вземете 200 долара от матрак Layla и 2 безплатни възглавници.

Вземете 8% отстъпка за матрак за спално бельо Nest. Използвайте код: SF8

Сравнение на строителството и материалите

Обичайните типове матраци включват модели от латекс, пяна, innerspring, хибридни и въздушни легла. Видът на матрака, освен качеството на материалите и конструкцията, може да повлияе на продължителността на живота на матрака. Докато някои материали като естествен латекс и пяна с висока плътност са особено трайни, други материали като пяна с ниска плътност могат да се влошат по-бързо.

Хибридните матраци често се търсят заради трайната си конструкция. Стоманените намотки добавят опора на матрака и могат да бъдат двойно или тройно закалени за допълнителна здравина. Комфортните слоеве, използвани в хибрид, също влияят върху продължителността на живота на матрака. Когато обсъждаме живота на матрака, с разбирането, че повечето матраци ще издържат от шест до осем години. Това показва колко дълго матракът ще остане в подкрепа на траверси с равна, равномерна повърхност и постоянен релеф на натиска.

Когато обмислят строителство, купувачите трябва да отбележат какви материали се използват в допълнение към сложността на конструкцията. Както Layla Hybrid, така и Nest Alexander Hybrid имат джобови намотки за поддръжка с комфортни слоеве пяна. Ще разбием тук всеки матрак, слой по слой.

Layla Hybrid

Layla Hybrid има обратим дизайн, със средно мека (4) страна и твърда (7) страна. За да се улесни преобръщането на матрака, капакът има вградени винилови дръжки. Капакът от смес от полиестер също има етикет, който указва коя страна е, и цип за лесно сваляне. Въпреки че капакът е подвижен, той не трябва да се пера в пералня. Вместо това Layla препоръчва професионално почистване при необходимост.

От по-меката страна на Layla Hybrid, системата за комфорт се състои от 2,5 инча медна мемори пяна и 2 инча Tri-Zone Airflow пенопласт. Меката мемори пяна омекотява точките на натиск и намалява напрежението чрез контуриране във формата на тялото. Той също така изолира движението, за да предотврати нарушения на съня за тези, които споделят леглото. Добавянето на мед помага на този слой да отвежда топлината от тялото и може да помогне за предотвратяване на натрупването на бактерии и миризми. Слоят от пенопласт има дълбоки канали за допълнителен въздушен поток и разсейване на топлината. Tri-Zone Airflow слой от пенопласт включва технология за модификация на повърхността (SMT) за целенасочена поддръжка.

Твърдата страна на Layla Hybrid има 1 инч медна пяна с мед, над 1.5 инча Tri-Zone Airflow пенопласт. Това води до по-твърдо усещане за траверси, като същевременно предлага същите антибактериални и регулиращи температурата свойства на медта. Въпреки че тази страна не отговаря толкова тясно, тя все още предлага освобождаване от натиск и целенасочена подкрепа.

Поддържащото ядро ​​на Layla Hybrid е направено от 6 инча джобови намотки, с подсилен периметър за здрава опора на ръба от двете страни на матрака. Намотките позволяват на въздуха да тече през леглото, помагайки за разсейване на топлината и поддържане на горещите траверси удобни.

Страничните траверси и тези, които тежат по-малко от 130 килограма, вероятно ще предпочетат по-меката страна, тъй като предлага допълнителна амортизация и контуриране. Спящите на гърба и стомаха, от друга страна, може да се окажат по-удобни за твърдата страна. Тъй като Layla Hybrid има дизайн два в едно, купувачите могат да изпробват и двете страни, за да определят кое е най-подходящо за техните пози за спане, нужди и предпочитания.

Nest Bedding Alexander Signature Hybrid

Nest Bedding Alexander Signature Hybrid се произвежда в три нива на твърдост: Плюшена,, и Луксозна фирма, които съответстват на меко (3 от 10), средно (5) и твърдо (7) усещане, съответно. На купувачите, които купуват крал или крал в Калифорния, се предлага опция за вътрешна сплит твърдост, която е двустранна конструкция с различно ниво на твърдост от лявата и дясната страна.

Капитонираният калъф включва материал за термична промяна на фазата, за да регулира температурата и да помогне за удобство на траверсите. Ватиран с 0,4 инча гел вливаща се мемори пяна, този връх на възглавницата помага за отнемане на топлина от тялото, докато леко омекотява точките на натиск.

Системата за комфорт включва 3 инча пяна TitanChill Endurance, която варира в плътност в зависимост от модела. Плътността на комфортния слой от пяна определя твърдостта на матрака и купувачите могат да изберат да обменят слоя за различна твърдост в рамките на пробния сън на Nest Bedding.

Устойчивият дизайн включва цип в калъфа, което улеснява промяната на комфортния слой по време на пробната версия или по-късно, ако е необходимо. Целта е да се намалят отпадъците и да се предотврати връщането въз основа на предпочитанията за комфорт. Nest Bedding също препоръчва завъртане или обръщане на комфортния слой на всеки шест месеца, за да се насърчи равномерното износване.

Под слоя пяна TitanChill има 1 инч SmartFlow поддържаща пяна. Този слой подсилва системата за комфорт и предпазва траперите от потъване в джобовата опорна намотка. Пяните, използвани в Александър Хибрид, се излъчват в завода преди строителството, което помага да се сведе до минимум отделянето на газове при доставяне на матрака.

8-инчовото поддържащо ядро ​​от джобни бобини увеличава количеството опора на ръба в Александър Хибрид. Той също така увеличава общата издръжливост на матрака и помага да се предотврати пренасянето на движение. 1-инчов основен слой опорна пяна подсилва намотките.

С три нива на твърдост има опция за почти всяка позиция на сън и тип тяло. Смятаме, че опцията Плюш е най-подходяща за траверси с тегло под 130 килограма. Опцията Medium побира всички странични и задни траверси, в допълнение към траверси над 130 килограма. Моделът Luxury Firm е предпочитан от стомашни, гръбни и странични траверси с тегло над 130 килограма.

Средни оценки на клиентите

Пазаруването онлайн често означава закупуване на матрак, преди да го видите или да го изпробвате лично. Докато изпитанието за сън позволява на купувачите да изпробват матрака в уюта на домовете си, купувачите ще искат да знаят какво да очакват, преди да направят такава голяма покупка.

Отзивите на клиентите помагат на купувачите да се доверят, че купуват качествен продукт. Оценките често включват информация от първа ръка за изпращането и доставката, взаимодействието с обслужването на клиентите и как се изпълнява матрака.

Когато четат отзиви, купувачите трябва да са наясно, че комфортът е субективен. Тези, които са закупили матрака, могат да го оценят по-ниско в зависимост от личните си предпочитания, така че е важно да прочетете подробностите за рецензията, за да определите доколко релевантната рецензия е за вас. Например, рейтинг с по-ниска звезда може да каже, че матракът е прекалено твърд за страничен сън, но спящият в стомаха може да се чувства напълно различно. Някои компании позволяват на купувачите да сортират отзиви по звезди или търсене по подходящи ключови думи. Други може да имат отзиви с по-висока оценка, като същевременно правят по-трудно намирането на по-ниски оценки.

Както Layla Hybrid, така и Nest Bedding Alexander Signature Hybrid са високо оценени от клиентите и двете компании имат положителни оценки за обслужване на клиентите.

Модел Среден рейтинг
Layla Hybrid 4,5 / 5

Модел Среден рейтинг
Александър Подпис Хибрид

Оценки в дълбочина

Следните аспекти и характеристики са от съществено значение за купувачите да вземат предвид при закупуването на нов матрак. Тези фактори определят колко подкрепа и комфорт ще осигури матрак за траверси с различни нужди и предпочитания.

Разбирането на качеството на материалите и конструкцията на матрака дава на купувачите представа за това как ще се представи матракът по отношение на издръжливостта, освобождаването от натиск и други важни елементи.

Тъй като всеки купувач е уникален, някои фактори могат да имат по-голямо значение за някои от други. Ще разделим какво означава всяка категория, какво да търсим при пазаруване на матраци и как се оценяват както Layla Hybrid, така и Nest Alexander Hybrid.

Трайност
Средно продължителността на живота на матрака е от шест до осем години. Трайността на матрака определя колко дълго матракът ще остане поддържащ и ще устои на дълбоки впечатления или провисване. Устойчивостта също допринася за дългосрочната стойност на леглото, тъй като трайният матрак няма да се нуждае от подмяна веднага щом този, изработен от материали с по-ниско качество. Материали като пяна с ниска плътност често са склонни към разцепвания, пукнатини или провисване. Пяната с висока плътност, естественият латекс и намотките от стомана често водят до по-дълъг живот на матрака. Използването на матраци също има значение, когато се обмисля издръжливостта. Това е важен фактор за купувачите, които планират да използват матрака вечер, но може да е по-малко притеснително за купувачите, които търсят легло за стая за гости, което ще се използва само от време на време.

Изолация на движение Изолацията на
движение показва колко добре матракът абсорбира движения като смяна на пози за сън или влизане и излизане от леглото. Мемори пяната реагира на натиск и се връща бавно във формата си, което помага да се предотврати движението на вълните в леглото. Плаващите или подскачащи матраци ще са по-склонни да прехвърлят движения, но някои предприемат мерки, като индивидуално опаковане на намотки в плат, за да предотвратят това. Изолацията на движение често е най-важна за двойки, траверси, които споделят леглото с домашни любимци, или тези, които лесно се обезпокояват от движения през цялата нощ. Това също е нещо, което комбинационните траверси, които споделят леглото, ще искат да обмислят, за да минимизират нарушенията на съня при смяна на пози за сън.

Секс
В допълнение към насърчаването на спокойния нощен сън, много купувачи искат да се уверят, че избраният от тях матрак е благоприятен за секс. Отскачането в матрак може да улесни смяната на позициите, така че латексните и хибридните матраци често са високо оценени в тази категория. Също така е важна опората на ръба, тъй като здравите ръбове увеличават използваемата повърхност на леглото за интимна дейност. Много качества, като регулиране на температурата и подкрепа, също имат значение както за съня, така и за секса.

Температурна неутралност
Матраците регулират температурата, като позволяват на въздуха да тече около тялото и чрез разсейване на топлината с добре вентилирана конструкция. Хибридите имат намотки, които увеличават въздушния поток през матрака. Комфортните слоеве на леглото също оказват влияние върху способностите му за регулиране на температурата, тъй като материалите, които не са в съответствие, позволяват на повече въздух да циркулира около тялото. Комфортните слоеве могат също да включват топлопроводими материали като мед, графит или гел, за да помогнат да се отдели топлината от тялото. Температурната неутралност ще бъде особено важна за горещите траверси, тези, които живеят в топъл климат и двойките.

Облекчаване на налягането Отзивчивостта
на матрака показва как реагира на натиск и разпределя телесното тегло. Матрак, който очертава формата на тялото, омекотява зони, където е вероятно да се увеличи налягането, особено в бедрата и раменете. Мемори пяната е известна с това, че реагира пропорционално на натиск и облекчава напрежението в тялото. Латексът също така нежно контурира за облекчаване на налягането. Купувачите трябва да обмислят предпочитаните си позиции за сън в допълнение към предпочитанията си за комфорт при избора на тип матрак и твърдост.

Off-обгазяване
извън обгазяване се отнася до освобождаването на летливи органични съединения (ЛОС), които са производство страничен особено често с пяна матраци. Често се усилва от опаковката легло в кутия, тъй като матракът не може да се проветри, докато не бъде освободен от клиента от кутията. Въпреки че изпускането на газове не се счита за вредно, може да отнеме няколко дни или повече, за да се разсее и може да бъде притеснително за онези, които са чувствителни към миризми. Матраците, които носят сертификати като CertiPUR-US, Greenguard и OEKO-TEX, често са с ниско съдържание на ЛОС и може да имат по-малко изпускане на газове. Естествените материали като латекс и вълна също са по-малко склонни да отделят газове, въпреки че те все още могат да имат първоначална миризма.

Лесно движение
Колко лесно е да се сменят позициите, да се движите или да влизате и излизате от леглото се определя от твърдостта и конструкцията на матрака. Меките и съобразени матраци могат да се чувстват ограничаващи и да възпрепятстват движенията, тъй като траверсите са по-склонни да потънат дълбоко. Намотките добавят отскок към матрака и латексът е плаващ, така че матраците с тези компоненти са склонни да улесняват движението по-добре от моделите от пяна. Твърдите матраци предотвратяват потъването на траверси, което улеснява придвижването при необходимост. Комбинираните траверси, двойки и онези, които изпитват затруднения при влизане и излизане от леглото, са склонни да предпочитат легла, които са лесни за придвижване.

Поддръжка на ръба Поддръжката на
ръба измерва колко здрав е периметърът на матрака. Краищата на матрака могат да бъдат подсилени с подсилен периметър на намотката или твърда пяна, за да не потънете, когато спите близо или седите на ръба на леглото. Матраците с пяна често нямат опора на ръба, докато латексните и хибридните модели са склонни да се представят по-добре в тази категория.

Layla Hybrid

Layla Hybrid
Твърдост Обратимо: средно меко (4), твърдо (7)
Трайност 4 /5
Изолация на движението 4 /5
Секс 2 /5
Спи спокойно 3 /5
Облекчаване на налягането 4 /5
Изпускане на газове 4 /5
Лесно движение 3 /5
Поддръжка на ръба 3 /5

Nest Bedding Alexander Signature Hybrid

Александър Подпис Хибрид
Твърдост Мека (3), средна (5), твърда (7)
Трайност 4 /5
Изолация на движението 4 /5
Секс 2 /5
Спи спокойно 2 /5
Облекчаване на налягането 4 /5
Изпускане на газове 3 /5
Лесно движение 3 /5
Поддръжка на ръба 2 /5

Цени и оразмеряване

Ценовите точки варират между производителите на матраци и моделите и те могат да бъдат повлияни от множество фактори. Често първият показател за ценовия диапазон ще бъде размерът на матрака. Двойните матраци обикновено са най-достъпната опция, докато стиловете king и California king са най-скъпи. Високопрофилният матрак вероятно ще струва повече от нископрофилния.

Конструкцията на матрака също е определящ фактор за цената. По-сложната конструкция с множество слоеве може да увеличи цената, докато по-опростените матраци само с няколко слоя ще бъдат по-достъпни. Там, където е направен матракът, има значение, тъй като продуктите, произведени в САЩ, често са по-скъпи. Органичните и устойчиви сертификати изискват екологични производствени практики, които също могат да добавят към цената.

Трябва да се отбележи, че рядко купувачите плащат пълна цена на дребно, тъй като марките предлагат сезонни и целогодишни отстъпки и промоции. Тук ще разбием разликите в ценообразуването между Layla Hybrid и Nest Alexander Hybrid, като са посочени текущите цени на дребно.

Layla Hybrid

Layla Hybrid
Близнак $ 1,299
Twin XL $ 1399
Пълна $ 1,599
Кралица $ 1699
Крал $ 1899
Калифорнийски крал $ 1899
Разделен крал
Сплит Калифорнийски крал

Вземете 200 долара от матрак Layla и 2 безплатни възглавници.

Nest Bedding Alexander Signature Hybrid

Александър Подпис Хибрид
Близнак $ 949
Twin XL 1149 долара
Пълна $ 1349
Кралица $ 1,599
Крал 1,799 долара
Калифорнийски крал 1,799 долара
Разделен крал $ 1,149 (от едната страна)
Сплит Калифорнийски крал $ 1,149 (от едната страна)

Вземете 8% отстъпка за матрак за спално бельо Nest. Използвайте код: SF8

Layla Hybrid е по-скъп при сравняване на размерите един до друг. Той има малко по-сложна конструкция, с вградени две опции за твърдост. Въпреки това Layla Hybrid и Nest Alexander Hybrid не се различават драстично по цена. И двете са на конкурентни цени за висококачествени хибриди.

За купувачите, които искат да могат да изпробват две опции за твърдост в едно, или траверси, чиито нужди могат да се променят с течение на времето, Layla Hybrid е подходящ. Въпреки това, Nest Bedding предлага обмен на комфорт по време на пробния сън и комфортният слой може лесно да бъде заменен, за да се промени твърдостта на Alexander Signature Hybrid, ако е необходимо.

Най-скъпите опции са разделените кралски и разделени калифорнийски кралски размери от Nest Bedding, тъй като разделеният матрак е по същество два матрака един до друг. Добавената цена често си заслужава за двойки, които имат различни предпочитания, включително тези с разделени регулируеми бази.

И двете компании предлагат сезонни отстъпки и разпродажби, които отстъпват цените на дребно, изброени по-горе.

Опити, гаранция и доставка

Гаранция Доставка
10 години, ограничено Безплатно до съседни САЩ

Гаранция Доставка
Живот, ограничен Безплатно до съседни САЩ

Доставка

Стандартната доставка обикновено е безплатна в съседните Съединени щати, като платена доставка е достъпна за купувачи в Аляска, Хавай и международни дестинации. Времето, необходимо за доставката, зависи от това къде е произведен матракът, независимо дали е направен по поръчка и къде е крайната дестинация за доставка.

Повечето компании за онлайн матраци избират да доставят своите матраци по метода легло в кутия, при който матракът се компресира, вакуумира се в пластмаса, валцува се и се доставя в компактна кутия. Доставката на White Glove е друга опция, при която екипът за доставка доставя и настройва матрака. Някои компании предлагат отстраняване на стари матраци в допълнение към тази услуга.

Политики за доставка на Layla

Layla Hybrid се произвежда в САЩ. Layla предлага безплатна доставка в съседните Съединени щати и таксува $ 125 за поръчки, изпратени до Аляска или Хавай. Доставката до Канада се предлага за $ 225. Понастоящем не се предлага доставка на бяла ръкавица.

Layla Hybrid е направен по поръчка, компресиран и изпратен като легло в кутия. Поръчките обикновено се обработват в рамките на 3 до 5 работни дни. Времето за доставка зависи от дестинацията, но повечето поръчки се доставят в рамките на 3 до 5 работни дни след изпращане.

Правила за доставка на спално бельо Nest

Nest Bedding Alexander Signature Hybrid е направен по поръчка в САЩ. Nest предлага безплатна доставка в съседните Съединени щати, като за Аляска, Хавай и международни дестинации се прилагат допълнителни такси. Достъпна е доставка на бели ръкавици, но купувачите трябва да се обадят в сервизната служба на Nest, за да уговорят.

Изграждането на Alexander Hybrid отнема от 1 до 3 дни, а купувачите трябва да очакват да получат матрака в рамките на 4 до 8 работни дни след направата на поръчка. Матракът се изпраща като легло в кутия.

Се завръща

Онлайн компаниите за матраци често предлагат безрискови проби за сън с безплатна възвръщаемост. Изпитването за сън позволява на купувача да изпробва матрака в уюта на дома за период от три месеца до една година, в зависимост от компанията. Някои компании взимат такса за връщане или презареждане, така че купувачите трябва да прочетат финия шрифт. Върнатите матраци обикновено се даряват или рециклират, като компанията за матраци помага да координира вземането.

Политика за връщане на Layla

Layla предлага 120-нощно изпитание за сън, което включва минимум две седмици преди връщане. Връщането е безплатно, но оригиналните такси за доставка до Аляска, Хавай или Канада не подлежат на възстановяване. В случай на връщане, Layla координира вземането с местни благотворителни организации или организации с нестопанска цел, за да дари матрака. Пълно възстановяване се издава след даряване на матрака.

Политика за връщане на постелки за гнездо

Nest Bedding предлага 100-дневен пробен период за сън с период от 30 нощувки. Ако връщането на неотворен матрак е инициирано преди периода от 30 нощувки, се прилага такса за възстановяване от 25%. Купувачите могат да изберат обмен на комфорт по време на пробния сън от 100 нощи вместо връщане, което им позволява да обменят само комфортния слой на матрака. Компанията предлага и гаранция за комфорт през целия живот, при която купувачите могат да закупят нов матрак Nest Bedding за 30% отстъпка.

В случай на връщане, Nest помага да координира дарението, изхвърлянето или вземането на матрака и издава пълно възстановяване.

Гаранции

Гаранцията на матрака осигурява на купувачите замяна или ремонт на дефектен матрак. Гаранциите обикновено покриват дефекти в материалите и производството, но не покриват нормалното износване или неправилната употреба.

Предлага се гаранция, за да се покаже, че компанията подкрепя качеството на продукта, като същевременно дава на купувачите представа какво да очакват по отношение на трайността и продължителността на живота на матрака. Купувачите трябва да вземат предвид продължителността на покритието, изискванията за допустимост и всички потенциални разходи в случай на иск за гаранция.

Гаранция на Layla

Layla Hybrid е защитен с непропорционална 10-годишна гаранция, която покрива дефекти в материалите и изработката. Матракът трябва да се използва върху подходяща основа, за да може да бъде покрит.

Покритите дефекти включват разпадащи се шевове, отпечатъци по-големи от 1 инч и загуба на форма по-големи от 1 инч. Layla ще поправи или замени матрака или дефектния компонент. Има потенциална такса за доставка от $ 50 за гаранционни претенции, която се оценява за всеки отделен случай.

Гаранция за спално бельо Nest

Nest Bedding Alexander Signature Hybrid се предлага с ограничена доживотна гаранция, която покрива дефекти в материалите и производството. Това включва вдлъбнатини, по-големи от 1 инч, недостатъци в ципа на капака и физически недостатъци като разкъсване или разплитане на шева, което не е резултат от неправилна употреба. Гаранцията не покрива нормалното износване или повреда от неправилна употреба. В случай на дефект, Nest ще поправи или замени матрака.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector