Menu Close

Layla Hybrid vs. WinkBeds – Сравнение на Матраци

Хибридните матраци съчетават елементи от два вида матраци, обикновено с дебели комфортни слоеве от пяна или латекс и поддържаща сърцевина от намотки. Хибридният дизайн има за цел да увеличи максимално предимствата на отделните си компоненти като регулиране на температурата и намаляване на налягането, като същевременно минимизира потенциалните им недостатъци. Купувачите, които обмислят хибриден матрак, често ограничават възможностите си до моделите Layla Hybrid и WinkBeds.

Layla първоначално придоби популярност със своя флагман модел пяна, който има обратим дизайн, с различно ниво на твърдост от всяка страна на матрака. Layla използва напоена с мед мемори пяна в своите матраци за допълнителна подкрепа и регулиране на температурата. Медта е антибактериална и провежда топлина, като помага да се осигури хигиенна, охлаждаща повърхност на съня. Layla Hybrid също е реверсивен, надграждайки оригиналния дизайн с подгъната сърцевина на намотката като централен слой на матрака.

WinkBeds е марка, която предлага луксозни модели с конкурентни цени. Компанията произвежда хибриден матрак, WinkBed, който се предлага в няколко опции за твърдост. WinkBeds също произвежда EcoCloud, латекс хибриден матрак и GravityLux, изцяло дунапренен матрак. Всеки матрак е с екологичен дизайн и е обект на доживотна гаранция.

Има уникални предимства за моделите Layla Hybrid и WinkBeds, които ще разгледаме в това сравнение. Също така ще разгледаме по-отблизо цените, оразмеряването и конструкцията на тези матраци.

Купувачите, които решават между Layla Hybrid и WinkBeds, може да се чудят кой матрак ще осигури по-добро облекчаване на налягането, изолация на движението и температурен неутралитет. Ще включим рейтинги за ефективност за всеки модел, за да помогнем на купувачите да решат кой най-добре отговаря на техните нужди. И накрая, ще сравним фирмените политики по отношение на доставката, връщанията и гаранциите.

Бърз поглед

Работили сме усилено, за да ви покажем кои матраци са най-подходящи за вас. Вижте нашите пълни ръководства за матраци, изброени по-долу!

Ценови диапазон (Queen)
$ 1699 $ 1,599 – $ 1,799
Опции за твърдост
Средно мек (4), твърд (7) Средно мек (4), среден (5), средно твърд (6), твърд (7-8)
Отличителни характеристики
  • Обратима твърдост
  • Вливаща се с мед пяна за регулиране на температурата
  • Мемори пяната облекчава точките на натиск
  • Налични са множество опции за твърдост
  • Изработени с екологични материали
  • Доживотна гаранция
Модели
Пробен период и гаранция
120-нощно изпитание за сън
10-годишна гаранция
120-нощно изпитание за сън
Доживотна гаранция
Обслужване на клиенти
A + A +

Вземете 200 долара от матрак Layla и 2 безплатни възглавници.

Вземете 300 долара от матрак WinkBeds. Код за употреба: SF300

Опции за оразмеряване и тегло

Размерът на матрака може да повлияе на ефективността, включително колко удобен и поддържащ е матракът. Размерът на матрака също определя колко удобно се побира във вашето пространство, така че е важно да имате предвид размера и оформлението на спалнята. Височината и теглото на матрака също трябва да се имат предвид.

Матракът може да има профил, който се счита за нисък, стандартен или висок. Височината на матрака зависи от неговата конструкция. Хибридните матраци често имат по-високи профили от матраците от пяна. Ниските профили са по-добри за компактни пространства и двуетажни легла. Високопрофилният матрак или този с размери над 12 инча може да осигури допълнителна опора с по-дебели слоеве. Имайте предвид размера на рамката на леглото си, тъй като комбинираната височина с матрак може да улесни или затрудни влизането и излизането от леглото.

Теглото на матрака влияе върху това колко лесно е да регулирате или преместите матрака. Лекият матрак често е идеален за тези, които трябва редовно да въртят матрака за равномерно износване, или за тези, които планират да се движат с матрака. Леките матраци могат да бъдат по-подходящи за някои рамки на легла, особено такива с по-ниски граници на теглото. По-тежките матраци са по-малко склонни да се изместват върху рамката на леглото, но може да бъде по-трудно да се регулират или да се движат, когато е необходимо.

Layla Hybrid

WinkBeds

Височина
Опции за размер
13 “
Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King
Височина
13 “
Опции за размер
Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

Височина
Опции за размер
13.5 “
Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King
Височина
13.5 “
Опции за размер
Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

Височина
Опции за размер
12″
Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King
Височина
12″
Опции за размер
Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

Височина
Опции за размер
12.5 “
Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King
Височина
12.5 “
Опции за размер
Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

Layla Hybrid и всички WinkBeds се предлагат в шестте стандартни размера матраци, двойни през калифорнийския крал. WinkBeds предлага повече модели и има различни опции за купувачи по отношение на височината.

Разликите в конструкцията между Layla Hybrid и WinkBeds отчитат разликите в теглото и височината. Хибридните модели са склонни да имат повече слоеве и като резултат могат да имат по-високи профили. Пяната обикновено е по-лека от намотките, така че има смисъл, че WinkBeds GravityLux е най-лекият вариант. Освен това има най-нисък профил.

Купувачите, които искат матрак с висок профил, разполагат с повече опции, включително Layla Hybrid, WinkBed и EcoCloud. Всеки от тези модели е 12,5 инча или по-висок и тежи повече от 100 паунда в размер на кралица. Купувачите трябва да имат предвид това за доставка и настройка.

Вземете 200 долара от матрак Layla и 2 безплатни възглавници.

Вземете 300 долара от матрак WinkBeds. Код за употреба: SF300

Сравнение на строителството и материалите

Конструкцията и материалите оказват влияние върху продължителността на живота на матрака и определят колко дълго той осигурява постоянна опора. Някои материали са по-малко склонни да провиснат или да образуват дълбоки впечатления с течение на времето. Типът матрак показва основните използвани материали. Популярните видове матраци включват пяна, латекс и хибридни модели.

Матраците с пяна често се правят със слоеве пенопласт и мемори пяна. Контури от синтетична пяна към формата на тялото за силно облекчаване на налягането. Пяната с висока плътност често се използва като опорна основа за матраци от пяна, тъй като има тенденция да бъде по-трайна.

Матраците от латекс включват слоеве от естествен и / или синтетичен латекс. Естественият латекс е изключително издръжлив. Събира се от сока на каучуковите дървета и се обработва по метода Talalay или Dunlop. Резултатът е плаващ, дишащ материал, който облекчава налягането и помага за регулиране на температурата.

Хибридните матраци съчетават елементи от латексови или дунапренени матраци с поддържащо ядро ​​на намотка. Намотките често са изработени от стомана и могат да бъдат закалени за по-добра издръжливост. Продължителността на живота на хибридния матрак зависи от материалите, използвани в комфортните слоеве, в допълнение към сърцевината на стоманената намотка.

Layla произвежда матраци от пяна и хибрид, макар че ние се фокусираме върху Layla Hybrid в този преглед. WinkBeds произвежда един модел пяна и два хибрида. Ще разделим конструкцията на всеки модел тук.

Layla Hybrid

Layla Hybrid е направен по поръчка със слоеве медна мемори пяна и подгъваща сърцевина на намотката. Медта помага да се отдели топлината от тялото, което води до по-добро регулиране на температурата, отколкото може да се очаква от традиционната пяна с памет.

Капакът на Layla Hybrid е съставен от полиестер, вискоза и полиликра. Калъфът е с цип и може да се свали напълно. Layla препоръчва сухо почистване на капака, ако е необходимо.

Layla Hybrid се отличава с обратим дизайн, с мека и твърда страна. Корицата включва етикет, който показва коя страна е коя. Виниловите дръжки помагат на потребителите да обърнат матрака, ако е необходимо.

Layla Hybrid Soft Side

Меката страна на Layla Hybrid се счита за средно мека или 4 от 10 по скалата на твърдост. Неговата плюшена система за комфорт включва 2,5 инча медна мемори пяна. Този слой предлага променлива поддръжка за зони с дълбока компресия като раменете и ханша. Мемори пяната помага за равномерното разпределение на телесното тегло за облекчаване на налягането.

Под комфортния слой с мемори пяна се крият 2 инча Tri-Zone Airflow пенопласт. Този слой има дълбоки канали за въздушен поток, които спомагат за разсейването на топлината. Технологията за модифициране на повърхността (SMT), използвана в пенопласта, осигурява целенасочена поддръжка.

Фирмата на хибридната Layla

Твърдата страна на Layla Hybrid има 7 рейтинг по скалата на твърдост. Той е твърд и поддържащ, а траверсите няма да изпитват толкова много контури, колкото от меката страна. Системата за комфорт включва 1 инч медна мемори пяна. Вторият слой е 1,5 инча от твърд пенопласт Tri-Zone Airflow с технология за модификация на повърхността. Тази страна предлага подобни предимства на меката страна, с регулиращи температурата свойства и променлива опора за зони с дълбоко компресиране.

Ядрото за поддръжка на Layla Hybrid

Между меката и твърдата страна на Layla Hybrid е разположено 6-инчово легло с джобни намотки. Това поддържащо ядро ​​намалява прехвърлянето на движение и предлага поддръжка на цялото тяло. Слоят на намотката с джоб включва подсилен двоен периметър на намотката за опора на ръба.

WinkBeds

WInkBeds използва екологични материали във всеки от своите модели. Продуктовата линия WinkBeds включва WinkBed, GravityLux и EcoCloud. Всеки модел е ръчно изработен по поръчка.

The WinkBed

Матракът WinkBed се предлага в три варианта на твърдост: средно мек (4), средно твърд (6) и твърд (7-8). Конструкцията от намотка върху намотка на WinkBed води до много отскок и подкрепа за траверси. Вливаната с гел пяна помага да се отдели топлината от тялото, като същевременно се облекчават точките на натиск.

Всеки WinkBed има покритие Tencel, получено от евкалипт. Покритието естествено отвежда топлината и влагата. Върховата възглавница в стил Euro на WinkBed осигурява много облекчаване на налягането и изолация на движението.

Мекият WinkBed има три слоя пенообразен пенопласт, капитониран в горната част на възглавницата. Под горната част на възглавницата има слой от навити микронамотки и 2 инча преходна пяна. Пет зонирано ядро ​​за поддръжка от джобни бобини предлага целенасочена поддръжка, за да поддържа гръбнака подравнен.

Средно твърдият WinkBed има два слоя пенообразувател с гел, капитониран в горната част на възглавницата. Конструкцията с двойна намотка включва вдлъбнати микронамотки и седмо зонирано подгряващо ядро ​​на намотката.

Фирмата има подобна конструкция като средно твърдата WinkBed, но с по-твърд пенопласт в горната част на възглавницата. Тази опция очертава по-малко формата на тялото, осигурявайки усещането да спите върху матрака, а не в него.

WinkBed се предлага и в опция Plus. WinkBed Plus е предназначен за по-тежки траверси. Той няма връх възглавница в евро стил или конструкция с двойна намотка. Вместо това той има траен пенопласт и зониран латекс в системата си за комфорт, за да устои на дълбоки впечатления. Основата на намотката с джоб има три зони за целенасочена подкрепа.

The GravityLux

WinkBeds Memory Lux е матрак от пяна, предлаган в три опции за твърдост. Купувачите могат да избират между меки (4), средни (5) и твърди (7). Всяка опция за твърдост е конструирана по подобен начин, но се различава по твърдостта на комфортния слой от мемори пяна.

Капакът на Tencel на GravityLux е дишащ и влагозащитен. Във всеки модел на GravityLux, 2 инча гел вливаща се пенопласт се капитонира в покритието, за да отвлече топлината от тялото и да увеличи въздушния поток.

Вторият слой на GravityLux е собствената пяна с памет на марката, AirCell. AirCell мемори пяната задържа по-малко топлина от традиционната вискоеластична мемори пяна и е по-малко вероятно да увисне с времето. Този слой очертава формата на тялото, облекчава точките на натиск и помага да се поддържа правилно подравнен гръбначен стълб.

Под системата за комфорт има преходен слой от зониран пенопласт за целенасочена поддръжка. Този слой е по-стегнат под бедрата и лумбалната област и по-мек под раменете и краката.

Поддържащото ядро ​​на GravityLux е ATLAS Core пенопласт за допълнителна издръжливост.

EcoCloud

EcoCloud е хибриден модел от латекс, направен от естествени материали. Това включва органично покритие от памук и вълна, което отвежда влагата и топлината. EcoCloud се предлага със средна твърдост, която се счита за 5 по 10-степенната скала на твърдост.

Комфортният слой на EcoCloud е направен от 4 инча аериран латекс Talalay. Този слой умерено контурира формата на тялото и облекчава натиска. Той е по-стегнат под лумбалната област и по-мек в раменете и бедрата. Латексът е дишащ, хипоалергенен и антибактериален.

Поддържащото ядро ​​на EcoCloud включва джобови намотки, които са закалени три пъти за дълготрайност. Периметърът на основата на бобината е подсилен за опора на ръба, което помага да се предотврати провисването с течение на времето. Основата на бобината разпределя равномерно телесното тегло и помага за поддържане на гръбначния стълб подравнен. Основата от пенопласт подсилва намотките и спомага за минимизиране на преноса на движение.

Средни оценки на клиентите

Оценките на клиентите могат да дадат на купувачите по-добро разбиране за работата на матрака, освен информацията, предоставена от производителя. Тъй като отзивите включват проверена обратна връзка за матрака от тези, които са го закупили, те могат да дадат представа за политиките на компанията и опита за обслужване на клиенти. Някои купувачи преглеждат матрака, след като го притежават за една година или повече, и могат да говорят как матракът се е задържал с течение на времето.

Оценките със звезди дават на купувачите обща представа за това колко добре се представя матракът, особено ако има многобройни отзиви. Въпреки това, четенето на пълни отзиви често е по-полезно, отколкото просто разглеждането на общата оценка. Подробните отзиви често споменават как леглото се представя в ключови категории като облекчаване на налягането, изолация на движението и регулиране на температурата. Ако рецензентът има подобен тип тяло или се нуждае от вас като спящ, тогава техният преглед може да ви даде по-добра представа какво да очаквате от матрака.

Layla и WinkBeds са високо оценени за обслужване на клиенти и производителност на продукта.

Модел Среден рейтинг
Layla Hybrid 4,5 / 5

Модел Среден рейтинг
WinkBed 4.8 / 5
GravityLux 4.9 / 5
EcoCloud 5 /5

Оценки в дълбочина

Оценките за ефективност показват купувачи, където матракът превъзхожда и къде може да се окаже недостатъчен. Следните аспекти са особено важни, но ще варират по значение за всеки купувач. Преди да сравняват матраци, купувачите трябва да разберат и приоритизират следните характеристики, за да им помогнат да намерят матрак, който отговаря на техните нужди. Например страничните траверси и тези с остри точки на натиск може да оценяват облекчаването на налягането повече от другите аспекти. Двойките могат да дадат приоритет на изолирането на движението и лекотата на движение.

Трайност
Няколко фактора влияят върху трайността на матрака, включително материали, конструкция и употреба. Рамката на леглото също е важна, тъй като здравата основа може да помогне за предотвратяване на отпускане. Някои материали са изключително издръжливи, включително естествен латекс, закалени стоманени намотки и пяна с висока плътност. Средно продължителността на живота на матрака е от шест до осем години. Леглата, изработени от трайни материали, могат да осигурят постоянна поддръжка за по-дълго време. Купувачите трябва да имат предвид, че висококачествените материали могат да бъдат по-скъпи, но матракът няма да се нуждае от подмяна веднага щом този е направен с по-малко трайни материали.

Изолация на движението Изолацията на
движението е от съществено значение за тези, които споделят леглото, тъй като се отнася до това колко добре леглото абсорбира движенията и ги изолира в една зона. Силната изолация на движението прави по-малко вероятно спящият да чувства как партньорът му сменя позицията си през цялата нощ. Мемори пяната е високо ценена заради свойствата си да изолира движението, тъй като реагира на натиск и бавно се връща към първоначалната си форма. Матраците с намотки и латексови слоеве са склонни да имат повече отскок и в резултат могат да прехвърлят движение.


Комфортните слоеве на Sex Buoyant върху матрака могат да осигурят лекота на движение, позволявайки на потребителите да сменят позициите си удобно по време на секс. Намотките добавят отскок и спомагат за улесняване на движението. Мемори пяната може да осигури известно сцепление, което е полезно за смяна на позиции, но твърде много сцепление може да се почувства и ограничаващо. Когато пазарувате за матрак, двойките може също да помислят за размера на подложката на ръба, който матракът осигурява, и дали е безшумен, когато носи тежест.

Температурна неутралност
Някои матраци са склонни към задържане на топлина, докато други имат температурно неутрално или охлаждащо усещане. Колко добре матракът регулира температурата зависи от неговите материали и конструкция. Охлаждащите матраци често включват елементи, които помагат да се отдели топлината от тялото и да се предотврати натрупването му в матрака. Тези елементи могат да включват аерирани или спирални слоеве за обилен въздушен поток, дишаща обвивка или топлопроводими материали в системата за комфорт. Латексните и хибридните матраци са склонни да насърчават въздушния поток, докато матраците от пяна са по-склонни да задържат топлината. Тези, които спят горещо, ще искат да потвърдят дали матракът, който обмислят, е високо оценен за температурен неутралитет.

Облекчаване на налягането
Колко добре матракът разпределя телесното тегло, ще определи дали той облекчава натиска или не. Някои области като раменете и бедрата са по-склонни да развият точки на натиск, особено ако матракът е твърде твърд. Матрак, който очертава формата на тялото, може да помогне за омекотяване на тези области, като същевременно поддържа гръбнака правилно подравнен. Важно е купувачите да изберат правилната твърдост за своите типове тяло и предпочитаните пози за сън.

Отделяне на газове Изпускането
на газове е резултат от изпускането на летливи органични съединения (ЛОС) във въздуха. Това е най-интензивно, когато матракът е разопакован за първи път. Често се свързва с матраци от пяна. Отделянето на газове не се счита за опасно, но химическата миризма може да е притеснителна за някои хора. Матраците, изработени от естествени материали, са по-малко склонни да отпадат, въпреки че все още могат да имат първоначална миризма.

Лесно придвижване
Лесното придвижване на матрака се определя от това колко плаващи или еластични са слоевете. Намотките от латекс и innerspring могат да добавят отскок, което улеснява придвижването по матрака или промяната на позициите според нуждите. Мемори пяната по-бавно се връща към първоначалната си форма, когато налягането се отстрани, което може да възпрепятства движението до известна степен. Това е важен фактор, който трябва да вземете предвид за тези, които сменят пози за сън през цялата нощ. Това може да повлияе и на това колко благоприятства матракът за любовна дейност.

Поддръжка на
ръба Подпора на ръба определя колко добре периметърът на матрака се държи под налягане. Подсиленият периметър може да помогне на траверсите да се чувстват подкрепени близо до ръба на леглото. Освен това може да улесни влизането и излизането от леглото и да предотврати провисването по краищата с течение на времето. За двойки здравата опора на ръба увеличава количеството полезно пространство и може да направи леглото да се чувства по-голямо.

Layla Hybrid

Layla Hybrid
Твърдост Обратимо: средно меко (4), твърдо (7)
Трайност 4 /5
Изолация на движението 4 /5
Секс 2 /5
Спи спокойно 3 /5
Облекчаване на налягането 4 /5
Изпускане на газове 4 /5
Лесно движение 3 /5
Поддръжка на ръба 3 /5

WinkBeds

WinkBed GravityLux EcoCloud
Твърдост Средно мек (4), средно твърд (6), твърд (7), твърд (8) Средно мек (4), среден (5), твърд (7) Среден (5)
Трайност 4 /5 3 /5 5 /5
Изолация на движението 4 /5 5 /5 3 /5
Секс 3 /5 2 /5 5 /5
Спи спокойно 4 /5 3 /5 4 /5
Облекчаване на налягането 3 /5 4 /5 3 /5
Изпускане на газове 4 /5 3 /5 4 /5
Лесно движение 3 /5 3 /5 5 /5
Поддръжка на ръба 4 /5 2 /5 4 /5

Цени и оразмеряване

Когато планирате нов матрак, трябва да имате предвид няколко фактора. Цената на матрака може да бъде повлияна от материалите, конструкцията, размера и къде е произведен матракът. Матраците, изработени от висококачествени материали, може да са по-скъпи, но добавената издръжливост може да ги направи по-добри инвестиции в дългосрочен план.

Налични са широка гама от ценови точки за всеки тип матрак. Моделите от латекс, хибрид и въздушно легло често са по-скъпи, докато матраците от дунапрен обикновено са по-достъпни. Колкото по-голям е матракът, толкова по-скъп е за производство.

Отстъпки често се предлагат за матраци, закупени онлайн, като много компании предлагат целогодишни промоции за купувачи. Това намалява цената на дребно на матрака. Доставката е друг разход, който трябва да имате предвид. Много онлайн компании предлагат безплатна стандартна доставка, но доставката в дома и премахването на стари матраци може да бъде допълнително заплащане.

Layla Hybrid

Layla Hybrid
Близнак $ 1,299
Twin XL $ 1399
Пълна $ 1,599
Кралица $ 1699
Крал $ 1899
Калифорнийски крал $ 1899

Вземете 200 долара от матрак Layla и 2 безплатни възглавници.

WinkBeds

WinkBed GravityLux EcoCloud
Близнак 1049 долара 1099 долара $ 1,299
Twin XL 1149 долара $ 1,199 $ 1399
Пълна $ 1,299 $ 1399 $ 1499
Кралица $ 1,599 $ 1,599 1,799 долара
Крал 1,799 долара 1,799 долара $ 2199
Калифорнийски крал $ 1849 1,799 долара $ 2199

Вземете 300 долара от матрак WinkBeds. Код за употреба: SF300

И двата модела Layla Hybrid и WinkBeds са на конкурентни цени. Layla Hybrid, WinkBed и GravityLux имат сходни ценови точки. WinkBed Plus включва слой от естествен латекс, което го прави по-скъп от стандартните модели WinkBed, които имат комфортни системи от пенопласт. WinkBeds EcoCloud е най-скъпият вариант, отчасти защото е направен с дебел слой естествен латекс.

Купувачите с екологично съзнание, които искат матрак, изработен от естествени материали, може да открият, че EcoCloud си струва по-високата цена. Той е с най-висока оценка за издръжливост, което го прави добър избор за пазаруващи с ценност. Освен това, WinkBeds предлага доживотна гаранция за всеки от своите матраци.

Моделите Layla Hybrid и WinkBeds са високо оценени за облекчаване на налягането, изолация на движението и регулиране на температурата. Има много предимства за всеки матрак и цената може да не е определящият фактор за купувачите.

Опити, гаранция и доставка

Гаранция Доставка
10 години, ограничено Безплатно до съседни САЩ

Гаранция Доставка
Живот, ограничен Безплатно до съседни САЩ

Всяка компания има свои собствени политики за доставка, връщане и искове за гаранция. Разбирането на тези политики е важна част от всяко сравнение на матраците, тъй като помага на купувачите да определят кое ще отговаря най-добре на техните нужди.

Доставка

Сроковете за доставка за онлайн покупки на матраци зависят от това къде е произведен матракът и как е изпратен. Много компании предлагат безплатна стандартна доставка, която може да отнеме една до две седмици в зависимост от времето за обработка и дестинацията.

Матраците легло в кутия се компресират от машина, запечатват се в пластмаса и се доставят вътре в кутия със стандартен размер.

Доставката на White Glove включва настройка вкъщи. Някои компании предлагат премахването на стар матрак като част от доставката на White Glove. Тази услуга често се заплаща допълнително и може да изисква допълнително време за доставка.

Политика за доставка на Layla

Layla предлага безплатна наземна доставка до съседните САЩ. Доставката до Аляска, Хавай и Канада се предлага срещу допълнително заплащане. Понастоящем не се предлага доставка на бяла ръкавица.

Всеки матрак Layla е направен по поръчка. Компанията позволява три до пет работни дни за производство и седем до 10 работни дни за доставка. Layla Hybrid е компресиран, вакуумно запечатан в пластмаса и изпратен в кутия до прага на клиента.

Политика за доставка на WinkBeds

WinkBeds осигурява безплатна стандартна доставка до съседните САЩ. Доставка извън съседните САЩ не се предлага. Доставката на бяла ръкавица се предлага за $ 129. Купувачите могат да добавят старо премахване на матраци към доставката на White Glove за общо 189 долара.

Матраците WinkBeds са ръчно изработени по поръчка, компресирани и изпратени като легло в кутия.

Се завръща

Повечето матраци, закупени онлайн, включват пробен период на сън, който дава възможност на купувачите да изпробват матрака и да го върнат, ако не отговаря на техните очаквания. Дължината на опитите за сън може да варира, а някои включват задължителен период на пробив преди започване на връщане.

Тъй като матраците легло в кутия се компресират от машината и се разширяват напълно след освобождаване в кутия, купувачите не са длъжни да връщат матрака в оригиналната му опаковка. Повечето компании ще помогнат за координирането на вземането и даряването или рециклирането на върнати матраци. Въпреки това политиките варират в различните компании, така че е важно да прочетете дребния шрифт.

Политика за връщане на Layla

Layla предлага 120-нощно изпитание за сън за Layla Hybrid. Компанията моли купувачите да изпробват матрака за две седмици, преди да започнат връщане. В случай на връщане, Layla координира вземането и дарението на матрака и издава на клиента пълно възстановяване. Няма такси за връщане.

Политика за връщане на WinkBeds

WinkBeds предлага пробен период за сън от 120 нощи, който включва 30-дневен период на пробив, преди да може да се започне връщане. Ако клиентът реши да върне матрака, WinkBeds помага за координиране на вземането и даряването на матрака.

Освен това клиентите могат да решат да заменят матрака си WinkBeds за различен модел или ниво на твърдост. WinkBeds таксува $ 49 за вземане на върнатия матрак и доставка на новия матрак. За новия матрак се прилага 60-нощно изпитание за сън.

Гаранции

Гаранцията на матрака обикновено покрива дефекти в материалите и производството. В случай на дефект, компанията често осигурява ремонт или подмяна на матрака. Гаранциите за матраци не покриват нормалното износване и много от тях имат изисквания за осигуряване на допустимост за покритие.

Купувачите трябва да сравняват дължината и условията на покритие, в допълнение към всички допълнителни разходи, които могат да бъдат включени.

Гаранция на Layla

Layla Hybrid има 10-годишна непропорционална гаранция. Гаранцията покрива дефекти в материалите и производството, включително разпадащи се шевове, компресии и загуба на форма, по-големи от 1 инч, и разцепвания или пукнатини в пяната.

В случай на дефект, Layla ще поправи или замени матрака. Клиентът може да носи отговорност за такси за доставка до $ 50.

Гаранция за WinkBeds

WinkBeds предлага доживотна непропорционална гаранция за своите матраци. Тази гаранция покрива дефекти в материалите и производството, включително вдлъбнатини над 1,5 инча и други физически недостатъци.

В случай на дефект, WinkBeds ще замени матрака безплатно. Клиентът може да носи отговорност за разходите за доставка, но WinkBeds ще поеме тези разходи, ако искането за гаранция бъде потвърдено.

Освен това, WinkBeds предлага гаранция за доживотна подмяна „Всяка причина“. Клиентите могат да търгуват с матрака си WinkBeds за нов модел за 50% от текущата цена на дребно по каквато и да е причина, вместо да подават иск за гаранция.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector