Menu Close

Layla vs. Leesa – Сравнение на Матраци

Ако търсите нов матрак, вероятно сте разбрали, че има цяла нова кохорта от онлайн марки матраци, които се появиха през последните пет години. И ако се интересувате от висококачествен изцяло пяна или хибриден матрак, вероятно сте открили Layla и Leesa.

Layla Sleep е директна за потребителя компания за матраци и спални, базирана в САЩ, която работи от 2016 г. Layla разполага с рационализирана продуктова гама, състояща се от матрак Layla Memory Foam и Layla Hybrid Mattress, които са направени по поръчка в САЩ и използвайте сертифицирани от САЩ сертификати CertiPUR.

Подобно на Layla, Leesa също е компания за матраци и спално бельо за директни потребители. Leesa работи от 2014 г. и продуктовата гама на компанията се състои от три модела: Leesa Original, Leesa Hybrid и Leesa Legend. Всички матраци Leesa са произведени по поръчка в САЩ със сертифицирани от CertiPUR-САЩ материали. Leesa е сертифицирана B корпорация, което означава, че компанията поставя акцент върху социалните и екологичните показатели, прозрачността и отчетността.

Layla и Leesa имат много прилики, както и някои ключови разлики. Ще разгледаме задълбочено матраците Leesa срещу Layla, за да ви помогнем да решите. Ще покрием всичко – от цена до материали и производителност, за да можете да изберете подходящия за вас матрак.

Бърз поглед

Работили сме усилено, за да ви покажем кои матраци са най-подходящи за вас. Вижте нашите пълни ръководства за матраци, изброени по-долу!

Ценови диапазон (Queen)
$ 999 – $ 1699 $ 699 – $ 2299
Опции за твърдост
Средно мек (4), твърд (7) Средно (5), Средно твърдо (6)
Отличителни характеристики
 • Подвижните матраци ви дават повече възможности за комфорт
 • Вливаща се от мед пяна, предназначена да спи по-хладно
 • Страхотен за траверси със силно предпочитание към твърди или меки матраци
 • Луксозен хибриден вариант
 • Leesa е корпорация B и се фокусира върху екологичната и социална отговорност
 • Умерени нива на твърдост
Модели
Пробен период и гаранция
120-нощно изпитание за сън
Доживотна гаранция
100-нощно изпитание за сън
10-годишна гаранция
Обслужване на клиенти
A + A +

Вземете 200 долара от хибриден матрак Layla и 2 безплатни възглавници.

Вземете 15% отстъпка от матрак Leesa. Използвайте код: SLEEPFOUNDATION

Опции за оразмеряване и тегло

Освен компанията и конкретния модел, размерът на матрака е може би най-важният избор, който ще направите, когато купувате нов матрак. Размерът на вашия матрак има значение по няколко причини. Първо, размерът на матрака може да повлияе на качеството на съня ви. Ако матракът ви е твърде малък, няма да получите спокоен нощен сън. А за тези, които споделят легло с партньор или дете, ще трябва да се уверите, че матракът ви има достатъчно място, за да може удобно да настани повече от един човек.

Второ, ако вече притежавате рамка за легло или имате малка спалня, ще искате да изберете матрак, който отговаря на вашите ограничения както по размер, така и по височина. И накрая, теглото на матрака може да повлияе на това колко лесно ще бъде преместването или транспортирането на вашия матрак.

Въпреки че има изключения, повечето марки матраци предлагат пълна гама от размери от двойни до калифорнийски крал. Ще подчертаем най-важната информация за размера, която ще ви е необходима, за да сравните матраци Leesa срещу Layla.

Лейла

Лиса

Височина
Опции за размер
10 “
Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King
Височина
10 “
Опции за размер
Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

Височина
Опции за размер
10 “
Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King
Височина
10 “
Опции за размер
Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

Височина
Опции за размер
13 “
Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King
Височина
13 “
Опции за размер
Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

Височина
Опции за размер
11 “
Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King
Височина
11 “
Опции за размер
Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

Височина
Опции за размер
12″
Twin XL, Full, Queen, King, California King
Височина
12″
Опции за размер
Twin XL, Full, Queen, King, California King

Layla предлага два различни модела матраци, докато Leesa предлага три. И двете компании имат изцяло пяна модели (Layla Memory Foam и Leesa Original), както и хибридни модели (Layla Hybrid, Leesa Hybrid и Leesa Legend).

Изцяло дунапренените матраци са по-леки от техните хибридни аналози, които съдържат метални пружини. В резултат на това клиентите, които биха искали да могат лесно да преместват или транспортират матрака си, могат да предпочетат изцяло пяна модел.

Всяка компания предлага пълна гама от размери и разнообразие от височини на матраците. Също така е важно да се отбележи, че Leesa Legend, луксозният хибриден матрак на Leesa, не се предлага в двойни размери.

Ако предпочитате матрак с по-висок профил, Layla Hybrid е най-добрият ви избор на височина 13 инча. От друга страна, ако търсите нископрофилен матрак с височина под 10 инча, може да искате да търсите другаде. Както Layla, така и Leesa предлагат матраци, които могат да побират най-типичните рамки за спалня и спални.

Вземете 200 долара от хибриден матрак Layla и 2 безплатни възглавници.

Вземете 15% отстъпка от матрак Leesa. Използвайте код: SLEEPFOUNDATION

Сравнение на строителството и материалите

Конструкцията на матраците и материалите могат да окажат значително влияние върху комфорта, подкрепата и издръжливостта. Когато сравняваме Layla срещу Leesa, всяка компания прави както матрак с изцяло пяна, така и хибридни модели.

 • All-Foam: Изцяло дунапренен матрак е изграден изцяло от различни видове пяна. Конструкцията може да включва слоеве както от мемори пяна, така и от пенопласт. Изцяло дунапренените матраци обикновено имат поне един слой пяна с висока плътност, за да съставят основата или опорната сърцевина на леглото. Макар матраците от цяла пяна да не са толкова издръжливи като другите видове матраци, те обикновено са по-леки и по-достъпни.
 • Хибрид: Хибридният матрак съчетава слоеве от двата най-често използвани материала за матраци, пяна и намотки. Тази категория легло обикновено има комфортен слой на основата на пяна и опорно ядро ​​на основата на пружина, но в системата за комфорт могат да бъдат включени и слоеве микронамотки. Хибридите са създадени, за да дадат на траверсите предимствата на тези два материала, като същевременно минимизират недостатъците им. Хибридните матраци могат да бъдат по-скъпи от техните изцяло дунапренени колеги, но обикновено се считат за по-трайни.

Ще разгледаме по-отблизо конструкцията и материалите на всеки матрак Layla и Leesa.

Лейла

Layla предлага два различни матрака, модел изцяло от пяна и хибриден модел.

Матракът Layla Memory Foam е изцяло дунапренен матрак, направен с:

 • 66% полиестер, 30% вискоза и 4% поли ликра ThermoGEL охлаждащо покритие
 • 3-инчов меден комфортен слой с медна пяна
 • 2-инчов зониран преходен слой от пенопласт
 • 4-инчово поддържащо ядро ​​от пенопласт
 • 1-инчов комфортен слой с медна пяна, напоен с мед

Матракът Layla Memory Foam е уникално проектиран да предлага две опции за комфорт. Едната страна на матрака е направена с 3 инча медна мемори пяна и втори слой зониран пенопласт. Тази страна осигурява средно меко (4) ниво на комфорт.

Другата страна на матрака има само 1 инч медна мемори пяна, създаваща твърда (7) повърхност за сън. Двете системи за комфорт обграждат поддържащото ядро ​​на Layla, което се състои от 4 инча пенопласт с висока плътност.

Матракът Layla Memory Foam се предлага с покритие от полиестерна смес, което също съдържа охлаждащ ThermoGEL. Матракът е проектиран така, че траверсите да могат да го обръщат, за да превключват между нивата на твърдост, без да свалят капака на матрака. Калъфът обаче съдържа цип и може да се свали за почистване.

Layla Hybrid Mattress е хибриден матрак, направен с:

 • 66% полиестер, 30% вискоза, 4% полиликра покритие, изработено със 100% винилови дръжки
 • 2,5-инчов слой с медна пяна, напоен с мед
 • 2-инчов слой от пенопласт Tri-Zone Airflow
 • 6-инчово поддържащо ядро ​​на бобина
 • 1,5-инчов Tri-Zone Airflow пенопласт по-късно
 • 1-инчова медна мемори пяна

Layla Hybrid съдържа както пяна, така и джобна конструкция на намотки. Подобно на матрака Layla Memory Foam, Layla Hybrid също е обратим и може да се обърне, за да промени нивото на твърдост на повърхността на съня. Капакът на Layla Hybrid е направен с полиестерна смес и съдържа здрави винилови дръжки, за да улесни преместването на матрака.

Едната страна на системата за комфорт се състои от 2,5 инча охлаждаща медна мемори пяна и 2 инча дишащ Tri-Zone Airflow пенопласт. Тази страна осигурява средно мек (4) комфорт.

За траверси, които предпочитат твърда повърхност за сън, другата страна на Layla Hybrid съдържа 1-инчов слой от напоена с мед мемори пяна и 1,5-инчов слой от пенопласт Tri-Zone Airflow. Между всяка система за комфорт е разположен 6-инчов слой с джобови намотки, осигуряващи трайно поддържащо ядро.

Лиса

Линията на Leesa включва три модела матраци: матрак с изцяло пяна и два хибрида.

Leesa Original е изцяло дунапренен матрак, направен с:

 • Покривна смес от полиестер
 • 2-инчов комфортен слой от пенопласт
 • 2-инчов слой с облекчаващ натиск мемори пяна
 • 6-инчово поддържащо ядро ​​от пенопласт

Leesa Original е водещият модел и най-популярният матрак на Leesa. Този матрак разполага с двустепенна система за комфорт, изградена от мемори пяна и пенопласт. Комфортните слоеве работят заедно, за да създадат комфорт за контуриране на тялото, който помага за облекчаване на точките на натиск. 6-инчовото поддържащо ядро ​​е изработено от пенопласт с висока плътност, създавайки здрава основа, която да укрепва удобните слоеве на леглото. Калъфът на матрака е направен от смес от полиестер и ликра, която е мека и дишаща, но издръжлива.

Leesa Hybrid е хибриден матрак, направен с:

 • Калъф от памучна смес
 • 1,5-инчов перфориран слой от пенопласт
 • 1,5-инчов слой пяна с памет
 • 1-инчов слой пенопласт
 • 1-инчов преходен слой от пенопласт
 • 6-инчови метални намотки с джоб

Leesa Hybrid е изграден с пет различни слоя. Системата за комфорт е направена с горен слой от перфориран пенопласт за дишане и два допълнителни слоя пяна, един от паметта и един от пенопласта. Тази система за комфорт предлага близък, съобразен с тялото комфорт с допълнителна дишаща способност.

Поддържащото ядро ​​на Leesa Hybrid се състои от 6 инча джобови метални намотки, които осигуряват здрава и еластична основа. Допълнителен слой пенопласт седи под джобовите намотки за подсилване. Калъфът на матрака е капитониран и изработен от памучна смес. Leesa Hybrid предлага умерен ъпгрейд в сравнение с Leesa Original, но все още е на разумни цени, особено в сравнение с луксозната линия на Leesa Legend.

Leesa Legend е луксозен хибриден матрак, направен с:

 • Калъф от смесен полиестер, рециклиран PES, памук, мериносова вълна, коприна и еластан
 • 1-инчов аериран слой от пенопласт
 • 1-инчов слой пяна с памет
 • 1,5-инчови микронамотки, зонирани с пенопласт
 • 1-инчов преходен слой от пенопласт
 • 6-инчово подредено ядро ​​с метална намотка
 • 1-инчов слой пенопласт

Leesa Legend е най-новият матрак на компанията и представлява техния най-висок клас модел. Този матрак е хибрид, който е конструиран с шест различни слоя с обща дебелина 12 инча. Калъфът на матрака е направен от мека смесена материя, която има терморегулиращите свойства както на памука, така и на вълната.

Комфортната система на Leesa Legend се състои от три слоя. Първият е вентилиран слой от пенопласт с висока плътност, който е едновременно дишащ и издръжлив. Следващият слой е мемори пяна с по-ниска плътност, която добавя контурен комфорт към усещането за Legend. И накрая, комфортната система на Legend има зониран слой от микронамотки. Областите на главата и краката съдържат намотки, докато средната част съдържа пенопласт за допълнително облекчаване на налягането.

Преходният слой от 1 инчов пенопласт предотвратява трапезите да потънат твърде дълбоко в матрака и да се докоснат до опорния слой на бобината. Поддържащото ядро ​​съдържа 6 инча джобови намотки, представляващи над 1000 индивидуално обвити метални намотки. Този слой добавя както еластичен отскок и опора, така и издръжливост на матрака. Последен слой от преходен пенопласт действа като стабилизираща основа.

Оценки в дълбочина

Когато решавате кой матрак да купите, голяма част от избора ще зависи от личните ви предпочитания. Всеки има свои собствени приоритети и индивидуален вкус – това, което може да е удобно за един спящ, ще доведе нощта на подмятане за друг. Всяка от категориите по-долу влияе на работата на матрака по различен начин и ще ви помогне да определите доколко конкретен матрак отговаря на вашите уникални нужди.

 • Устойчивост: Новият матрак е голяма покупка и ще искате да имате точна представа относно очакваната му продължителност на живота. Може да бъде трудно да се оцени издръжливостта на по-новите марки и модели матраци, които все още не са тествани от времето. Повечето матраци обаче ще издържат между 6-8 години, преди да покажат сериозни признаци на износване. Някои матраци могат дори да издържат 10-20 години. Матрачните материали са един от най-големите фактори, допринасящи за издръжливостта. Например, хибридните матраци с метална серпентина, поддържаща сърцевината, са по-издръжливи от матраците от цяла пяна. Тегло за спане, колко често матракът се върти и почиства, както и климатът също може да повлияе на издръжливостта на вашия матрак.
 • Изолация на движение: Тази категория на изпълнение се отнася до способността на матрака да намалява пренасянето на движение по повърхността му, така че движението от едната страна на леглото не може да се усети от другата страна на леглото. Тази категория на изпълнение е най-важна за хората, които споделят легло с друг човек. Когато прехвърлянето на движение е сведено до минимум, ще бъдете по-малко склонни да безпокоите партньора си, когато сменяте позицията на съня или ставате, за да използвате банята през нощта. Ако спите сами, няма да е необходимо да обръщате внимание на тази категория при избора на матрак.
 • Секс: Хората използват матраците си не само за сън. Следователно трябва да прецените как матракът ще се представя по отношение на сексуалната активност, както и на съня. Общото правило е, че матраците с по-голямо отскачане са по-добри за секс. Това е така, защото лекото отскачане в повърхността на леглото улеснява придвижването и смяната на позициите. За разлика от тях, матраците с голямо количество контуриране на тялото създават усещането за потъване в повърхността на матрака, което може да затрудни движението.
 • Неутралност на температурата: Никой не обича да се събужда посред нощ, покрит с пот. Температурната неутралност се отнася до това колко добре матракът помага да регулирате температурата си, докато спите. Можете да контролирате телесната си температура, като сменяте чаршафите, одеялата, пижамите и термостата. Някои матраци обаче могат да ви накарат да спите по-горещо, като ограничавате въздушния поток и абсорбирате и задържате топлината на тялото си.
 • Облекчаване на налягането: Тази категория се отнася до това колко добре матракът оформя формата на тялото ви, за да облекчи основните зони на натиск като раменете и бедрата. Матраците с по-висока степен на контуриране на тялото ще предложат най-голямото облекчаване на налягането. Изцяло дунапренените матраци обикновено постигат добри резултати в тази категория. Това е и причината, поради която хибридните матраци почти винаги съдържат топ комфортен слой, съставен от пяна.
 • Изпускане на газове: Новите матраци често издават химическа миризма, процес, известен като отделяне на газове, след разопаковане. Тази миризма идва от използването на летливи органични съединения (ЛОС), използвани в процеса на производство на матраци. ЛОС не са токсични, но те могат да издават забележима миризма. В зависимост от начина, по който са произведени, някои матраци ще отделят газ повече от други.
 • Лесно движение: За траверси, които са по-малко мобилни, ще искате да помислите колко лесно е да се движите по матрака си. Колкото по-устойчив е матракът, толкова по-лесно ще бъде движението. Устойчивостта се отнася до отскок или колко бързо повърхността възвръща формата си, след като теглото е премахнато. Единственото предупреждение е, че високоустойчивите матраци също имат тенденция да имат по-голямо количество пренос на движение.
 • Поддръжка на ръба : Матрак, който може напълно да поддържа телесното ви тегло по периметъра си, има отлична опора на ръба. Матраците, на които липсва здрава опора на ръбовете, ще провиснат, когато се претеглят по краищата. Добрата опора на ръба увеличава използваемата повърхност на леглото ви, а също така улеснява ставането от леглото. По-меките матраци и изцяло дунапренените матраци са склонни да имат по-малко от средното поддържане на ръба, освен ако периметърът на матрака не е целенасочено подсилен.

Лейла

Layla матрак с пяна с памет Layla Hybrid
Твърдост Обратимо: средно меко (4), твърдо (7) Обратимо: средно меко (4), твърдо (7)
Трайност 3 /5 4 /5
Изолация на движението 4 /5 4 /5
Секс 2 /5 2 /5
Спи спокойно 2 /5 3 /5
Облекчаване на налягането 4 /5 4 /5
Изпускане на газове 2 /5 4 /5
Лесно движение 2 /5 3 /5
Поддръжка на ръба 2 /5 3 /5

Лиса

Оригинален матрак Leesa Хибриден матрак Leesa Лееса Легенда
Твърдост Среден (5) Средна фирма (6) Средна фирма (6)
Трайност 3 /5 3 /5 3 /5
Изолация на движението 4 /5 3 /5 4 /5
Секс 3 /5 4 /5 4 /5
Спи спокойно 3 /5 4 /5 4 /5
Облекчаване на налягането 4 /5 4 /5 4 /5
Изпускане на газове 3 /5 3 /5 3 /5
Лесно движение 3 /5 4 /5 4 /5
Поддръжка на ръба 2 /5 3 /5 4 /5

Задълбочено ценообразуване

Матракът е значителна покупка по отношение на цената, но представлява висока стойност за вашия долар. Възрастните се нуждаят от 7-9 часа висококачествен сън всяка вечер, за да поддържат добро здраве. Това означава, че прекарваме значителна част от живота си заспали на матрака си. Освен това, нов матрак трябва да издържи повечето траверси близо десетилетие или повече.

Всеки обаче има различен бюджет. За щастие, качествен матрак, подкрепен с гаранция, може да бъде намерен на почти всеки ценови диапазон. Колко сте готови да похарчите, ще ви помогне да информирате какъв тип матрак ще бъде най-подходящ за вас.

Двата основни фактора, които влияят върху цената на матрака, са размерът и материалите. Колкото по-голям е матракът, толкова повече можете да очаквате да похарчите. По същия начин по-трайните материали ще струват повече. Например, матраците с пълна пяна са склонни да бъдат относително евтини, но може да не издържат толкова дълго, колкото хибридните матраци с по-висока цена.

По-долу има таблица на текущите цени, сравняващи матраци Layla срещу матраци Leesa. Диапазонът от под $ 1000 до над $ 2000. Не забравяйте, че тези цени представляват стандартната MSRP или препоръчаната от производителя цена на дребно. Повечето компании за матраци имат чести промоционални продажби и лесно можете да намерите сделки онлайн (включително тук), които значително ще понижат цената на новия ви матрак.

Лейла

Layla матрак с пяна с памет Layla Hybrid
Близнак $ 649 $ 1,299
Twin XL $ 749 $ 1399
Пълна $ 949 $ 1,599
Кралица 1049 долара $ 1699
Крал 1149 долара $ 1899
Калифорнийски крал 1149 долара $ 1899

Вземете 200 долара от хибриден матрак Layla и 2 безплатни възглавници.

Лиса

Оригинален матрак Leesa Хибриден матрак Leesa Лееса Легенда
Близнак $ 799 1099 долара
Twin XL $ 849 $ 1,199 1,799 долара
Пълна $ 999 $ 1499 $ 2099
Кралица 1099 долара 1,799 долара $ 2299
Крал $ 1,299 $ 1,999 2599 долара
Калифорнийски крал $ 1,299 $ 1,999 2599 долара

Вземете 15% отстъпка от матрак Leesa. Използвайте код: SLEEPFOUNDATION

Като цяло матраците Leesa и Layla предлагат добра стойност и всяка марка има какво да предложи на купувачите с редица бюджети. Матраците Layla и Leesa също са произведени в САЩ. Leesa обаче полага допълнителни усилия със своята сертификация за корпорация B. Това означава, че компанията балансира печалбата и целта, като отчита въздействието си върху работниците, клиентите, доставчиците, общността и околната среда.

За купувачите, съобразени с цената, Leesa Original и матракът с пяна Layla Memory са най-добрият избор при сравняване на матраци Leesa срещу Layla. Тези два модела представляват основния матрак на всяка марка в изцяло пяна. Въпреки че това означава, че цената е малко по-ниска, и двата матрака са изработени от висококачествени, сертифицирани от CertiPUR-САЩ материали.

Ако обаче бюджетът ви е малко по-висок, Laya Hybrid и Leesa Hybrid представляват отлична стойност. Въпреки че вероятно ще похарчите над $ 1000, хибридната конструкция означава, че те ще издържат теста на времето по-добре от изцяло дунапренен матрак. И ако цената не е предмет и търсите матрак, натоварен със специални функции, Leesa Legend е най-добрият избор, тъй като Layla не предлага луксозна опция за матрак на подобни цени.

Опити, гаранция и доставка

Гаранция Доставка
Живот, ограничен Безплатно до съседни САЩ

Гаранция Доставка
10 години, ограничено Безплатна доставка до съседни САЩ

Политики на Layla

Доставка – Layla доставя навсякъде в САЩ и Канада. Доставката до съседните САЩ е безплатна. Допълнителни такси за доставка се прилагат за клиенти, живеещи в Аляска и Хавай (125 долара) и Канада (225 долара). Матраците Layla се изработват по поръчка. След като направите поръчката си, отнема 2-3 дни за производство и опаковане на вашия матрак за изпращане. Layla използва услугите за доставка на FedEx Group. Вашата поръчка обикновено пристига след 2-5 работни дни в зависимост от местоположението ви.

Матраците Layla се компресират, навиват и опаковат в голяма кутия за доставка. Настройката ще включва разопаковане, разопаковане и позволяване на новия ви матрак да се декомпресира. Матракът Layla Memory Foam ще се декомпресира напълно за минути. Хибридният матрак Layla обаче може да отнеме до два часа, за да се декомпресира. Понастоящем Layla не предлага никакви бели ръкавици или специални опции за доставка.

Връща се – Layla предлага 120-нощно изпитание за сън с всичките си матраци. Това включва задължителен двуседмичен период на пробив. След двуседмичната пробив, ако не сте доволни от вашия матрак Layla, можете да се върнете за пълно възстановяване по всяко време преди края на 120-нощния пробен период за сън.

Клиентите в долните 48 щати могат да очакват пълно възстановяване на сумата без допълнителни такси. На клиентите в Аляска, Хавай или Канада обаче няма да бъдат възстановени допълнителните такси за доставка. Когато инициирате връщане, Layla ще организира вземането на вашия матрак. Компанията си партнира с местни благотворителни организации и организации с нестопанска цел, за да дари върнати матраци.

Гаранция – Всички матраци Layla са покрити с непропорционална доживотна гаранция без допълнителни разходи. Гаранцията покрива производствени дефекти в конструкцията на матрака и материалите. Прилага се само за първоначалния собственик и матраци, закупени от уебсайта на компанията или оторизирани дилъри на матраци Layla. Ако вашият матрак отговаря на условията на гаранцията на Layla, компанията ще поправи или замени вашия матрак, но клиентите ще носят отговорност за таксите за доставка.

Политики на Leesa

Доставка – матраци Leesa се доставят безплатно до клиенти, живеещи в съседните САЩ. Матраците могат да бъдат изпратени до всички 50 щата, но клиентите, живеещи в Хавай или Аляска, могат да бъдат отговорни за допълнителна такса за доставка. Компанията използва FedEx Ground доставка за поръчки в САЩ. Доставката обикновено отнема между 3-6 работни дни след покупката. Компанията предлага и международна доставка до Канада, Обединеното кралство и Германия, но може да се наложат такси за доставка.

Матраците Leesa са компресирани и опаковани в кутия, което позволява на компанията да използва стандартни услуги за доставка. Leesa предлага и услуга за доставка на White Glove срещу допълнителни 150 долара. Тази услуга включва настройка в дома и отстраняване на стар матрак.

Връщане – Ако не сте доволни от вашия матрак Leesa през първите 100 дни, можете да го върнете безплатно. Въпреки това, компанията изисква да дадете на новото си легло 30 дни за разбиване и да оцените неговия комфорт, преди да поискате връщане. След първите 30 дни можете да върнете матрака си в рамките на 100-нощния пробен период за сън за пълно възстановяване. Въпреки това, клиентите в Аляска и Хавай ще бъдат таксувани с такса за връщане в размер на 100 долара. Leesa ще организира вземането и дарението на вашия матрак.

Гаранция – матраците Leesa са защитени с 10-годишна, непропорционална, ограничена гаранция без допълнителни разходи. Нормалното износване в резултат на продължителното използване на вашия матрак не е покрито. Гаранцията покрива основно производствени дефекти в конструкцията на матрака и материалите. Ако вашият матрак отговаря на условията на гаранцията, Leesa ще замени или поправи вашия матрак безплатно. Клиентите обаче носят отговорност за всички свързани с това такси за доставка, които възникват по време на процеса на гаранционно искане.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector