Menu Close

Какво е легло Trundle?

Леглото е компактна рамка за легло и матрак, който се намира достатъчно ниско до земята, за да се съхранява под друго легло. Рамката има колела, което улеснява разгръщането и използването. Този спестяващ пространство дизайн е идеален за хора, които искат да могат да настанят удобно гостите, но разполагат с ограничена стая.

Повечето легла са с двойни размери и поддържат относително тънък матрак, което му позволява да се побере по-лесно под друго легло или кушетка.

Всички легла Trundle еднакви ли са?

Не всички разтегателни легла са еднакви. Някои са изградени като цялостен блок, предлагащ „легло под легло“. Тези пълни комплекти се предлагат с по-голяма рамка плюс рамката и матрака, които са проектирани да се поберат отдолу.

Леглата с разклонение също могат да се продават отделно от леглото, което ще отидат отдолу, а рамката може да се продава със или без матрак. Хората, закупуващи отделна рамка и / или матрак, трябва внимателно да измерват наличното си пространство, за да са сигурни, че всичко ще се побере.

Височината и размерите на едно легло могат също да варират. Някои рамки са изградени, за да останат близо до земята, докато други имат дизайн, който им позволява да изскочат до по-нормална височина на леглото, след като са извадени под другото легло.

Освен това не всички легла са еднакви, защото могат да бъдат изградени с различни нива на качество. Оценката на теглото на рамката, както и нейният външен вид и дълготрайност могат да зависят от това дали е направена с трайни материали от висок клас или малко по-нискокачествени, но често по-достъпни части.

Какви са предимствата на леглото Trundle?

Основното предимство на леглото е, че има изключително малък отпечатък, когато не се използва. Тъй като се побира под друго легло, единственото, което измества, е място за съхранение под леглото.

В допълнение към това, че са ефективни в пространството, повечето легла имат матрак, който предлага забележително повишаване на комфорта в сравнение с други временни опции като надуваеми въздушни матраци или къмпинг наземни подложки. Повечето гости се чувстват по-удобно да спят на матрак, в сравнение със спането на диван.

Какви са недостатъците на леглото на бандата?

Макар че леглото е привлекателна опция за легло за гости, не е без недостатъци. Тъй като подложката трябва да се побере под друго легло, както рамката, така и матракът трябва да бъдат по-малко здрави. Това означава, че рамката обикновено не може да поддържа хора с по-високо телесно тегло. На всичкото отгоре по-тънкият матрак може да предложи по-малко комфорт и гръбначна опора, което е част от причината леглата да не са предназначени за ежедневна употреба.

Освен това, докато един трюнд е много ефективен от пространството, когато е прибран, отпечатъкът му нараства значително, когато се използва. Клиентите трябва да се уверят, че проверяват размерите на леглото и тяхното налично подово пространство, за да се уверят, че няма да направи стаята твърде тясна.

Какви са типовете легла с разклонения?

Въпреки че можете да закупите самостоятелна рамка, можете също да намерите опции за цялостни легла. Дизайнът на тези комплекти включва:

  • Двуетажно легло Trundle: Предлагайки още по-голяма ефективност от леглото към пространството, двуетажното легло поставя тундела под два вече надути матрака, създавайки три места за спане.
  • Trundle Daybed: Това поставя trundle под легло, което обикновено е затворено от три страни и функционира като хибрид между диван и легло.
  • Чекмедже Trundle: Елегантен и стилен вариант, този комплект поставя леглото на вграденото отделение, което улеснява скриването и изваждането, когато е необходимо.

Колко струват леглата с разклонение?

Цената на едно легло може да зависи значително в зависимост от вида, който купувате и дали включва матрак или не. Евтини рамки, които се предлагат само на триъгълници, могат да бъдат намерени за около $ 75, докато луксозните комплекти за легло могат да струват до $ 500.

Къде е най-доброто място за закупуване на легло Trundle?

Леглата с разклонение могат да бъдат закупени онлайн или в магазина. Те се предлагат от повечето търговци на мебели и дюшеци. Онлайн те се предлагат от много сайтове, включително от трети страни продавачи като Amazon.

Независимо дали купуват онлайн или лично, клиентите трябва да обърнат голямо внимание дали купуват само рамка или пълно легло с матрак. Отбелязването на размерите на леглото също е от жизненоважно значение за осигуряването на правилното прилягане.

Купувачите също трябва да гледат цената на доставката. Някои разтегателни легла могат да се доставят с монтаж, докато други може да изискват от клиента да го настрои сам. В последния случай лекотата на инсталиране може да бъде от съществено значение.

Какви са алтернативите на леглото с разклонение?

Клиентите, които искат да предложат на гостите място за спане, могат да обмислят някои опции, които са алтернатива на разтегателно легло:

  • Временният въздушен матрак е по-лесен за съхранение и често е по-евтин, но обикновено е по-малко удобен и по-малко издръжлив.
  • Спалният диван или разтегателният диван е ефективно от пространството като разтегателно легло и може да се предлага в размери, по-големи от двойни. За да използвате диван-легло, възглавниците се отстраняват и рамката и матракът се разгъват. Комфортът често е ограничен на разтегателен диван, тъй като матракът обикновено е доста тънък.
  • Футонът е като разтегателен диван, тъй като може да се използва като диван или легло. Разликата е, че той използва един и същ матрак във всяка конфигурация. Това, което се променя, е рамката, която може да бъде настроена под ъгъл или напълно плоска.
  • Едно легло Murphy съхранява рамка и матрак вертикално в шкафа. Той може да има подобно ниво на комфорт като разтегателно легло и да предлага различен естетически вид, който отговаря на много домашни пространства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector