Menu Close

Какъв е размерът на рамката с легло Queen?

Размерът на рамката за легло тип queen ще варира до известна степен в зависимост от стила. Всички модели рамки обаче ще бъдат проектирани около размерите на матрака Queen, така че тези цифри ни дават добра оценка за размера на рамката.

Стандартните размери на двойното легло са 60 инча на 80 инча или 5 фута на 6 фута, 8 инча.

Тъй като това се отнася до размерите на самия матрак, можете да изчислите допълнителни 2 до 5 инча за допълнителната част от рамката. Така че, типичният размер на рамката на кралското легло вероятно ще бъде между 62-65 x 82-85 инча.

Обикновените рамки за легло като традиционните метални релсови рамки или обикновените рамки на платформата с решетки ще имат относително тънък профил и няма да добавят много към стандартния размер на матрака Queen.

Рамките за легло с табла и табла обикновено добавят повече насипни товари. В зависимост от стила, очаквайте допълнителни 3 до 5 инча над размера на самия матрак.

Рамките за легло и леглата на платформа с място за съхранение могат да добавят още по-голямо количество. За тези по-големи парчета се консултирайте с производителя, за да получите точните размери.

Ако пазарувате за матрак с кралица, е полезно да разгледате конкретни размери, преди да закупите. В идеалния случай трябва да измерите пространството, в което планирате да използвате новата рамка на леглото, за да усетите колко добре ще се побере.

Ами калифорнийската кралица или олимпийската кралица?

Посочените по-горе размери се отнасят до стандартно легло тип queen, което е най-популярният размер на матрака. Макар и рядко, съществуват и други версии на кралицата. Това включва олимпийската кралица и кралицата на Калифорния, и двете имат различни размери.

Калифорнийските матраци Queen са широки 60 инча и дълги 84 инча. Те запазват същата ширина като стандартната дама, с допълнителни 4 инча място за крака за по-високи хора. Калифорнийската кралица на леглото вероятно ще бъде някъде между 62 х 86 инча и 65 х 89 инча, в зависимост от стила.

Матраците на олимпийските кралици са широки 66 инча и дълги 80 инча. Те добавят 6 инча ширина към стандартната дама. Олимпийската рамка на кралицата вероятно ще бъде между 68 х 82 инча и 71 х 85 инча, в зависимост от стила.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector