Menu Close

Allswell Luxe Hybrid Mattress Review

Идеален за:

 • Ценни купувачи
 • Лица, склонни към прегряване
 • Двойки, които търсят отзивчива повърхност за секс
 • Партньори с различни предпочитания за позиция

Съображения:

 • Страничните траверси с тегло под 130 килограма може да не потънат достатъчно, за да се насладят на много контуриране и облекчаване на налягането
 • Хората, които предпочитат матрак с повече „прегръдка“, може да почувстват, че Allswell Luxe Hybrid Mattress е твърде твърд

Ценови диапазон:

$ 395 – $ 845

Тип матрак:

Хибрид

Твърдост:

Средна фирма (6)

Вземете 15% отстъпка от матрак Allswell. Код за употреба: SLEEPFOUNDATION 15

Allswell е дигитална марка на Walmart. Произвежда стоки за дома на достъпни цени, включително кърпи, чаршафи, одеяла, възглавници, дюшеци и матраци. Матрачната линия включва три модела. Allswell е водещият хибриден модел на компанията, Luxe е подобрен хибриден модел, а Allswell Supreme е първокласен хибриден модел. Други отзиви на този сайт ще разгледат матрака Allswell и Allswell Supreme Mattress, но този преглед ще се фокусира изключително върху луксозния хибриден матрак.

Allswell Luxe Hybrid Mattress използва хибриден дизайн, който съчетава два слоя пяна със слой от джобови намотки. Той се намира между ценовите точки на другите два модела матраци на Allswell. С дебелина 12 инча, той също пада в средата на височината на матраците на Allswell.

Ще разгледаме конструкцията, производителността, ценообразуването и отзивите на собствениците на Allswell Luxe Hybrid Mattress. Също така ще обобщим правилата на Allswell, които могат да повлияят на вашия опит с покупките. Ако мислите за закупуване на луксозен хибриден матрак, продължете да четете, за да научите повече.

Разбивка на Allswell Luxe Hybrid Mattress Review Review

Allswell Luxe Hybrid Mattress се оценява на 6 по 10-степенна скала на твърдост, което го прави средно твърд модел. Неговата 12-инчова дебелина може да се счита за високопрофилна, така че може да се нуждае от дълбоки джобни листове.

Покривало, капитонирано с SwirlFoam, покрива матрака. Тази пяна помага за охлаждане на повърхността, като същевременно добавя плюшеност. След това 2-инчов слой мемори пяна очертава формата на спящия, за да облекчи натиска. Медната настойка помага в борбата със задържането на топлина, свързана с мемори пяната, като отвежда топлината.

1-инчовият преходен слой от пенопласт добавя опора, като същевременно действа като буфер между по-мекия комфортен слой и по-твърдата сърцевина. Сърцевината на бобината придава на леглото пружиниращо усещане, но всяка намотка е отделно в джоба, за да се намали преносът на движение между пружините. Този слой също е подсилен по периметъра за допълнителна опора на ръба.

Твърдост

Тип матрак

Средна фирма – 6

Хибрид

Строителство

Allswell Luxe Hybrid Mattress е изграден от три основни слоя. Комфортният слой използва 2 инча медна мемори пяна, преходният слой е 1 инч пенопласт, а поддържащият слой използва джобови намотки.

Материал на корицата:

98% полиестер и 2% спандекс ватирани с 1 ″ гел-инфузирана пяна

Комфортен слой:

2 Fo Медна пяна с памет

Преходен слой:

1, пенопласт с висока плътност

Ядро за поддръжка:

8 ″ Джобни намотки

Цени и размери на матраците

Allswell се фокусира върху производството на бюджетни матраци и стоки за дома, а Luxe Hybrid не прави изключение. Той се предлага с малка част от цената на повечето хибридни модели, което го прави изключителна стойност. Докато цената в списъка е сама по себе си, промоционалните кодове могат да помогнат на купувачите да спестят повече пари.

Размери Размери Височина Тегло Цена
Близнак 38,5 “x 74,5” 12″ 65 lbs. 395 долара
Twin XL 38,5 “x 79,5” 12″ 72 lbs. $ 445
Пълна 54 “x 79,5” 12″ 85 lbs. 495 долара
Кралица 60 “x 79,5” 12″ 90 lbs. 645 долара
Крал 75,5 “x 79,5” 12″ 128 lbs. $ 845
Калифорнийски крал 72 “x 84” 12″ 128 lbs. $ 845
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Вземете 15% отстъпка от матрак Allswell. Код за употреба: SLEEPFOUNDATION 15

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

Капитонираният плот на Allswell Luxe Hybrid, комфортният слой от мемори пяна и преходният слой от пенопласт ограничават прехвърлянето на движение чрез абсорбиране на вибрациите, когато единият партньор се движи. Спящите, които са склонни да се събуждат, когато партньорът им смени позицията си, могат да спят по-добре благодарение на добрата изолация на движението на Luxe Hybrid.

Докато горните слоеве на матрака помагат за усвояването на движението, сърцевината на подвижната намотка на Luxe Hybrid все още ще допринесе за някакъв трансфер на движение. Всяка пружина е обвита индивидуално, намалявайки въздействието на движенията върху повърхността, но цялостното отскачане на леглото може да доведе до някои вибрации. Тази степен на изолация на движение е подобна на повечето други хибридни модели на пазара.

Облекчаване на налягането

Luxe Hybrid предлага умерено облекчаване на налягането, което е подобно на много хибридни матраци. Неговото средно твърдо усещане не позволява траверсите да потъват толкова, колкото някои модели, но неговият комфортен слой с мемори пяна очертава тялото на спящия достатъчно, за да отнеме част от натиска върху бедрата и раменете им.

Траверсите, които тежат повече, могат да потънат по-дълбоко за по-голямо облекчаване на налягането. Хората, които тежат над 230 килограма, вероятно ще изпитат много добро облекчаване на налягането. Тези, които тежат между 130 и 230 паунда, също трябва да се радват на нежна люлка. Хората с тегло под 130 паунда са най-склонни да забележат натрупване на натиск.

Контрол на температурата

Подобно на много хибридни модели, Luxe Hybrid позволява значителен въздушен поток през матрака за по-хладен нощен сън. Това може да го направи добър вариант за хора, които са склонни да спят горещо.

Капитонираният калъф на Luxe Hybrid включва охлаждаща пяна, която помага да се неутрализира температурата на повърхността на матрака. Докато някои комфортни слоеве от мемори пяна улавят топлината, комфортният слой на Luxe Hybrid се влива с мед, за да помогне за изтегляне на топлината от тялото на спящия. Циркулацията на въздуха през спиралната система допълнително разсейва топлината.

Поддръжка на ръба

Благодарение на подсиления си периметър, Luxe Hybrid има подобен здрав ръб на много конкурентни хибридни модели.

Luxe Hybrid е подсилен около външния ръб на сърцевината на бобината. Тъй като матракът има средно твърдо усещане, има и минимално потъване в комфортните и преходни слоеве. Всичко това се комбинира, за да придаде на периметъра стабилно усещане. Траверсите едва ли ще изпитат достатъчно компресия, за да почувстват, че могат случайно да се изтъркалят от ръба, така че двойките могат да използват повече от повърхността на матрака.

Допълнителната стабилност на периметъра също улеснява седенето на ръба на матрака, което може да бъде особено полезно за хора с проблеми с мобилността, които затрудняват влизането или излизането от леглото.

Лесно движение

Обикновено мемори пяната може да направи повърхността на матрака по-трудна за придвижване, тъй като тя е съобразена с тялото на спящия и има тенденция да възвръща формата си бавно, когато налягането се отстрани.

Контурите на комфортния слой от 2-инчова мемори пяна на Luxe Hybrid без потъване. Поради средно твърдото си усещане е малко вероятно да създаде усещането „в капан в леглото“, често свързано с мемори пяна. Това би трябвало да улесни придвижването от повечето хибридни матраци с комфортни слоеве от мемори пяна.

Траверсите, които често сменят позициите си през нощта, могат да оценят лекотата на движение на Luxe Hybrid.

Секс

Хибридните модели са склонни да балансират контурирането и отскачането, и двете от които двойките често се радват на секс. Luxe Hybrid предлага подобна комбинация от тези два фактора в сравнение с повечето други хибридни модели.

Комфортният слой от пяна с памет на Luxe Hybrid се очертава достатъчно, за да осигури известно сцепление, без да позволява прекомерно потъване, което може да ограничи движението. Неговият спирален слой добавя към подскачането и отзивчивостта на матрака. Тъй като ръбът на матрака поддържа, двойките също трябва да могат да използват цялата повърхност на матрака.

Изпускане на газове

Подобно на повечето матраци, Luxe Hybrid отначало може да излъчва неприятни газове. Новите матраци често запазват някои миризми от производствения процес. Синтетичните пяни са особено склонни към това. Когато матракът е компресиран, тези миризми не могат да се отделят, докато матракът не бъде разопакован.

Обикновено миризмите, отделящи газове, се считат за безвредни, но някои собственици избират да проветрят новия си матрак, преди да го внесат в спалнята си. Това може да стане чрез оставяне на матрака в стая с добра циркулация на въздуха, докато миризмите се разсеят, което обикновено може да се очаква да отнеме между няколко часа и няколко дни.

Луксозният хибрид е дишащ поради своята спирална система, така че очакваме да се излъчва относително бързо и да не задържа значителни миризми.

Спящ стил и телесно тегло

Странични траверси:
2-инчовият комфортен слой с мемори пяна на Allswell Luxe Hybrid има достатъчно контури, за да облекчи част от натиска, който обикновено би се натрупал близо до раменете и бедрата на страничния спящ. Въпреки това, средно твърдото му усещане не позволява траверсите да потъват много дълбоко, така че страничните траверси все още могат да изпитват точки на натиск.

Страничните траверси, които тежат под 130 килограма, няма да упражняват достатъчно сила върху матрака, за да потънат, така че по-голямата част от теглото им вероятно ще лежи върху бедрата и раменете им, допринасяйки за неудобни точки на натиск. Тези, които тежат над 130 килограма, трябва да се радват на по-дълбоко люлеене, което преразпределя телесното им тегло по-равномерно. Това може да доведе до по-голямо облекчаване на налягането и подобрено подравняване на гръбначния стълб.

Задни траверси: Задните
траверси могат да се възползват от средно твърдото усещане на Allswell Luxe Hybrid. Ватираното покритие придава леко докосване, докато комфортният слой с мемори пяна осигурява люлеене без много потъване. Тази комбинация от мекота на повърхността и равномерна опора може да бъде особено подходяща за траверси с тегло между 130 и 230 паунда.

Luxe Hybrid също осигурява стабилна опора за траверси с тегло над 230 килограма, въпреки че траверсите от тази група тежести може да не изпитват толкова голяма подкрепа, колкото по-леките индивиди. Това може да позволи на бедрата да потънат прекалено дълбоко, което води до грешно подравняване на гръбначния стълб за някои.
Спящи на стомаха:
Подобно на задните спящи, спящите на стомаха обикновено предпочитат относително твърд матрак, който предотвратява прекомерното им потъване в средната част и натоварване на гръбначните им стълбове. Средно твърдото усещане и минималното потъване на Luxe Hybrid е добър мач за повечето спящи в стомаха. Неговият ватиран капак и комфортен слой от мемори пяна амортизират повърхността, докато преходният му слой и сърцевината на бобината осигуряват съществена подкрепа.

Спящите на стомаха, които тежат над 230 килограма, може да открият, че на Luxe Hybrid липсва нивото на подкрепа, от която се нуждаят, за да предотврати прекомерното им потъване в средните секции.

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Честно Отлично Отлично
Задни траверси добре Отлично добре
Спящи за стомаха добре добре Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Награди за Allswell Luxe Hybrid Mattress

Вземете 15% отстъпка от матрак Allswell. Код за употреба: SLEEPFOUNDATION 15

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Матраците Allswell се продават чрез уебсайта Allswell и се доставят до всички 50 щата. Докато Allswell понастоящем не управлява никакви магазини или шоуруми, клиентите могат да видят продуктите на Allswell лично в няколко шоурума на трети страни в цялата страна.

 • Доставка

  Матраците Allswell се доставят безплатно в съседните Съединени щати. Поръчките до Аляска и Хавай имат такса за доставка от $ 50.

  Всеки матрак се компресира в кутия и се доставя чрез FedEx. Матраците обикновено се изпращат 1 до 2 работни дни след направена поръчка и обикновено пристигат 2 до 7 работни дни по-късно. Клиентът ще получи номер за проследяване, когато поръчката му бъде изпратена.

  При стандартна доставка клиентът е отговорен за преместването на матрака в спалнята им, премахването на опаковката и настройката му.

 • Допълнителни услуги

  Ускорената доставка се предлага в съседните Съединени щати срещу допълнителна такса от $ 50. Тези поръчки се обработват в рамките на 1 работен ден и обикновено пристигат 2 работни дни по-късно.

  Allswell предлага и доставка на White Glove срещу допълнителна такса от $ 149. Това включва внасянето на матрака във вашия дом и настройката му. Услугата White Glove със премахване на стар матрак се предлага срещу такса от $ 199, която покрива преместването на матрака в стаята, настройката му и изтеглянето на стария матрак. Партньорът за доставка обикновено достига 3 до 9 дни след направена поръчка, за да планира времето за доставка.

  Таксите за допълнителни услуги не се възстановяват.

 • Сън Проба

  Луксозният хибрид се предлага със 100-дневен пробен период на сън. Allswell препоръчва да спите на матрака поне 3 седмици, за да се приспособите. Квалифициращите матраци могат да бъдат върнати по време на пробния период за пълно възстановяване на покупната цена. Таксите за доставка и таксите за рециклиране не подлежат на възстановяване.

  Тази оферта е добра за едно връщане на домакинство годишно. За да отговаря на условията за връщане, матракът трябва да отговаря на изискванията за гаранция, която включва специфични условия. Тези условия включват, че матракът все още трябва да има закопчан етикет, той трябва да е без физически повреди и не трябва да се използва с електрическо одеяло, нагревателна подложка или неправилна основа. Може да се прилагат и допълнителни условия.

  Ако клиентът реши да върне матрака си, Allswell ще уреди местен партньор да се обади, за да определи дата за премахване на изхвърления матрак.

 • Гаранция

  Allswell Luxe Hybrid Mattress се предлага с 10-годишна ограничена гаранция, която предпазва първоначалния собственик срещу дефекти в материалите и изработката, включително вдлъбнатини, по-големи от 1,5 инча. Клиентът трябва да запази оригиналната си фактура и може да бъде помолен да предостави снимки на изданието.

  Гаранцията не покрива омекотяването на пяната с течение на времето. Матраците може да не отговарят на условията за покритие, ако етикетите на закона са били премахнати, ако са били използвани без подходяща основа, ако са били злоупотребени, ако са претърпели физически щети (порязвания, изгаряния, щети от вода и т.н.) и ако са били използвани с нагревателна подложка или отопляемо одеяло.

  Ако Allswell открие квалифициращ дефект, той ще реши да поправи матрака или да възстанови сумата. Клиентът може да носи отговорност за транспортните разходи, свързани с получаването на нов или ремонтиран матрак.

  Прилагат се допълнителни условия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *