Menu Close

Allswell матрак преглед

Идеален за:

 • Траверси за гръб и стомах
 • Купувачи с ограничен бюджет
 • Тези, които спят горещо
 • Двойки

Съображения:

 • По-твърдата повърхност на съня може да причини точки на натиск при някои траверси
 • Тънката секция на комфортния слой изолира по-малко движение от другите хибриди
 • Не предлага типично за мемори пяна

Ценови диапазон:

$ 265 – $ 465

Тип матрак:

Хибрид

Твърдост:

Фирма (7)

Вземете 15% отстъпка от матрак Allswell. Код за употреба: SLEEPFOUNDATION 15

Allswell е доста нова компания за сън, подкрепена от Walmart. Освен матраци, Allswell продава и матраци, спално бельо и спално бельо.

В момента Allswell предлага три матрака: Allswell, Allswell Luxe и Allswell Supreme. И трите са хибридни матраци, които се предлагат на атрактивна цена, като цената се увеличава постепенно въз основа на качеството и дебелината на комфортните слоеве.

В този преглед на матраци Allswell ще се фокусираме върху водещия матрак Allswell, най-основния модел и този, който е най-лесен за портфейла.

10-инчовият матрак Allswell съчетава мемори пяна и джобови намотки за балансирано усещане, което привлича широка гама траверси. Разбили сме рейтингите за ефективност, препоръките за спални и друга практическа информация, за да ви помогнем да решите дали това може да е подходящият матрак за вас.

Allswell Mattress Video Review

Гледайте видеоклипа по-долу, за да видите как се е представил матракът Allswell, изпробван в лабораторията на Sleep Foundation.
Разбивка на преглед на матраци Allswell

Allswell е безпроблемен хибриден матрак с праволинейна конструкция, включващ въглен и медна мемори пяна върху джобни бобини. Неговият комфортен слой е сравнително тънък в сравнение с други хибридни матраци.

Това придава на матрака твърда повърхност, която се оценява на 7 от 10 по скалата на твърдост. Докато мемори пяната позволява някаква мивка, траверсите ще спят най-вече „включени“, а не „в“ Allswell. Това ниво на твърдост обикновено работи най-добре за траверси на стомаха и гърба, които тежат поне 130 килограма.

Allswell предлага и опционална алтернативна подматрачна подложка и селекция матраци от мемори пяна, за да придаде на матрака по-добро усещане. Това е полезна опция, ако сте спящ странично, ако тежите под 130 килограма или дори предпочитате усещането за по-мек матрак.

Тези, които са готови да разширят бюджета си, може да пожелаят да разгледат другите модели матраци на Allswell. Allswell Supreme има плюшена повърхност, която е по-подходяща за странични траверси, докато Luxe предлага по-здрава опора за хора над 230 паунда.

Твърдост

Тип матрак

Фирма – 7

All Foam

Строителство

Allswell е хибриден матрак с капитонирано покритие върху два комфортни слоя мемори пяна върху основа от джобни намотки.

Материал на корицата:

Ватиран с.5 ″ пенопласт

Комфортен слой:

2 ″ Графитна и медна гел-вливаща пяна с памет.
5 ”пенопласт

Ядро за поддръжка:

7 ″ Джобни намотки

Цени и размери на матраците

Матракът Allswell е много евтин в сравнение с други хибридни модели. Повечето хибридни матраци струват над 1000 долара в размер на кралица, докато матракът на кралица Allswell струва по-малко от 500 долара.

Ниската цена се дължи отчасти на тънкия комфортен слой. Размерите на матраците на Allswell също са с един инч по-къси във всички размери в сравнение със стандартните измервания. Като се има предвид това, това все още е голяма стойност за купувачите с ограничен бюджет.

За траверси, които са готови да платят малко повече за по-усъвършенствани функции, матраците на Allswell Luxe и Allswell Supreme може да се поберат. Това са и двата хибридни модела, но те предлагат подобрена опора на ръба и по-дебели комфортни слоеве с по-сложни пяни.

Размер Размери Височина Тегло Цена
Близнак 39 “x 74” 10 “ 62 lbs. 265 долара
Twin XL 39 “x 79” 10 “ 63 lbs. $ 295
Пълна 54 “x 75” 10 “ 86 lbs. 345 долара
Кралица 60 “x 80” 10 “ 100 lbs. 375 долара
Крал 76 “x 80” 10 “ 124 lbs. 465 долара
Калифорнийски крал 76 “x 84” 10 “ 116 lbs. 465 долара
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Вземете 15% отстъпка от матрак Allswell. Код за употреба: SLEEPFOUNDATION 15

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

Allswell изолира движението в средна степен за хибриден матрак. Тъй като бобините са опаковани индивидуално, те няма да позволят да се движат толкова много през леглото, колкото в матрака с вътрешна пружина.

Мемори пяната се съобразява локално и има бавен отговор на натиск, който възпрепятства прехвърлянето на движение. Въпреки това, поради относително тънките комфортни слоеве, Allswell няма да поеме толкова движение, колкото някои хибридни матраци.

Ако споделяте леглото с партньор, трябва да откриете, че малките движения няма да се събудят взаимно. Въпреки това, ако някой от вас е лек спален, може да ви е по-добре с изцяло дунапренен матрак или хибрид с по-дебели комфортни слоеве.

Облекчаване на налягането

Allswell осигурява умерено намаляване на налягането в комфортните слоеве. Капитонираният калъф и мемори пяната до известна степен се приспособяват към тялото на спящия, осигурявайки балансирано усещане, което трябва да намали повечето точки на натиск при траверси над 130 паунда.

И все пак Allswell е относително стабилен, само с няколко сантиметра мемори пяна преди намотките. Поради по-твърдото усещане на матрака, по-леките траверси могат да изпитват точки на натиск, когато спят настрани.

Контрол на температурата

Повечето спящи трябва да спят хладно на матрака Allswell. Хибридите обикновено са известни с температурната си неутралност, тъй като топлината е в състояние да излезе през намотката, вместо да попадне в матрака. Освен това, по-твърдата повърхност на Allswell означава, че траверсите ще спят предимно „на“, а не „в“ матрака, което води до по-малко топлина, задържана около тялото.

За да подобри допълнително температурния неутралитет, Allswell влива мемори пяната с въглен и меден гел. Тези материали отвеждат топлината далеч от траверса, за да се избегне традиционният проблем с пяната с памет с горещото сън.

Поддръжка на ръба

Благодарение на бобините с по-голям габарит от всяка страна на леглото, Allswell може да се похвали с надеждна опора на ръба. Това е важно при влизане и излизане от леглото, както и при спане близо до ръба на леглото.

Ако имате малка спалня, легло със здрави ръбове позволява леглото ви да се удвои като място за сядане. За хората, които споделят по-малък матрак, здравите ръбове позволяват на всеки партньор да използва цялата си страна на леглото, без да се тъпче към средата.

Лесно движение

Тъй като Allswell има доста твърда повърхност, матракът позволява лесно движение. Намотките добавят допълнителна реакция, която засилва движението. Комбинираните траверси не би трябвало да имат проблеми при смяната на позициите за сън.

Секс

Allswell има леко подскачаща повърхност, която е чудесна за секс. Силните ръбове позволяват пълноценно използване на леглото, а мемори пяната осигурява известно сцепление, без да възпрепятства движението.

Може да чуете някакво слабо скърцане и скърцане от джобовите намотки, но това е значително по-тихо в сравнение с шума, който би издал вътрешният пружинен матрак.

Изпускане на газове

Някои клиенти могат да забележат някои неприятни миризми, когато матракът се освободи за първи път. Това е напълно нормално и обикновено миризмите не се считат за вредни. Тъй като матракът има само няколко сантиметра пяна и много въздушен поток през намотките, миризмата не трябва да се придържа.

Отделянето на газове се случва, когато пените влизат в контакт с въздуха и отделят летливи органични съединения (ЛОС). Allswell използва пени, които са сертифицирани от CertiPUR-US, което означава, че те са с ниско съдържание на ЛОС и без вредни вещества като формалдехид и озоноразрушители.

Спящ стил и телесно тегло

Странични траверси:
Страничните траверси са склонни да изпитват натрупване на натиск в ханша и раменете, така че ще им бъде най-удобно на матрак, който омекотява тези зони, като същевременно позволява правилно подравняване на гръбначния стълб.

Allswell включва мемори пяна и ватиран капак, за да осигури първоначално контуриране. Това може да помогне за облекчаване на точките на натиск при траверси над 130 килограма. Въпреки това, твърдото усещане на леглото и тънките слоеве на комфорт ще причинят някои точки на натиск в страничните траверси под 130 паунда.

Спящи на гърба:
Спи на гърба естествено подравняват гръбначния стълб. Най -добрият матрак за траверси ще поддържа тази позиция, предлагайки баланс на облекчаване на налягането и гръбначна опора, за да предпази бедрата от потъване твърде далеч.

Allswell осигурява достатъчна амортизационна и гръбначна опора за задните траверси във всички теглови групи.

Стомашни траверси:
Твърдите матраци обикновено са най-подходящи за траверси, които също трябва да предотвратят прекомерното потъване в ханша. Твърдата повърхност на Allswell трябва да е удобна за спящи на стомаха, които тежат под 230 килограма.

Обаче тези, които тежат над 230 килограма, може да не намерят подкрепата, от която се нуждаят, за да предотвратят хълбоците да потънат твърде дълбоко в матрака, което може да доведе до напрежение в долната част на гърба.

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Честно добре добре
Задни траверси добре добре добре
Спящи за стомаха добре добре Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Награди за матрака Allswell

Вземете 15% отстъпка от матрак Allswell. Код за употреба: SLEEPFOUNDATION 15

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Матракът Allswell се доставя до всички 50 щата на САЩ, с допълнително заплащане за Аляска и Хавай. Налице е за закупуване чрез уебсайта Allswell или от Walmart.com. Клиентите могат да изпробват и матрака Allswell в шоурумите в Илинойс, Тексас или Минесота.

 • Доставка

  Матраците се доставят чрез безплатна наземна доставка в съседните САЩ и DC, с такса от 50 долара за Аляска и Хавай. Allswell предлага двудневна експедирана доставка за допълнителни $ 50 в съседните САЩ

  Матракът Allswell се доставя компресиран и свит. Поръчките обикновено се обработват в рамките на 1-2 работни дни, а продуктът трябва да пристигне 2-7 работни дни по-късно.

  За да настроите матрака, поставете го върху рамката на леглото или основата и внимателно отстранете кутията и пластмасата. Той трябва да се върне във форма почти веднага, но препоръчваме да изчакате няколко часа, за да му върнете пълния размер.

 • Допълнителни услуги

  Доставката на White Glove се предлага срещу допълнителни $ 149. Партньорът за доставка ще се свърже в рамките на 3-9 работни дни от поръчката, за да организира прозорец за доставка. Срещу $ 199 Allswell ще осигури премахване на стар матрак заедно с вашата доставка на White Glove.

  Allswell не възстановява таксите за доставка на White Glove, премахване на матраци или рециклиране на матраци.

 • Сън Проба

  Матраците Allswell, закупени на allswellhome.com, отговарят на условията за 100-нощно изпитание за сън, по време на което можете да върнете матрака за пълно възстановяване, ако не ви харесва. Матраците Allswell, закупени чрез Walmart, са предмет на различни условия.

  Компанията препоръчва да се разрешат три седмици преди започване на връщанията, за да позволи на тялото ви да се адаптира към усещането. Матраците трябва да са в добро състояние, за да бъдат приети за връщане.

 • Гаранция

  Хибридният матрак Allswell се предлага с 10-годишна гаранция, предпазваща от изработка и производствени дефекти. Клиентите с матрак, който се счита за дефектен, ще получат подмяна или пропорционално възстановяване.

  Дефектите, обхванати от гаранцията, включват вдлъбнатини от поне 1,5 инча. Гаранцията не покрива нормалното увеличаване на мекотата на пяната или намаляването на възстановяването на пяната с памет, когато това не засяга нейните възможности за освобождаване от натиск.

  Матраци, които са били използвани без подходяща основа, както и умишлено повредени матраци или матраци, които са изгорени, нарязани, повредени от вода, плесенясали, оцветени и др., Не отговарят на условията за гаранция. Използването на нагревателна подложка или електрическо одеяло с матрака анулира гаранцията.

  За да подадат иск за гаранция, клиентите трябва да предоставят снимки и подробности за щетите, както и оригиналното доказателство за покупка. Allswell предоставя връзка към уебсайта на компанията, където клиентите могат да регистрират своите матраци за гаранция при доставката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector