Menu Close

Allswell Supreme Mattress Review

Идеален за:

 • Партньори с различни предпочитания за позиция
 • Двойки, които предпочитат отзивчива повърхност за секс
 • Траверси с повечето размери и пози за сън
 • Купувачи, които търсят хибрид на разумни цени

Съображения:

 • Спящите на стомаха, които тежат над 230 килограма, могат да намерят бедрата си потънали твърде далеч в матрака
 • Спящите, които предпочитат по-традиционното усещане за вътрешен извор, може да не харесат нежното съответствие на комфортния слой от мемори пяна
 • Хората, които обичат тясното съответствие, може да предпочетат по-мек модел

Ценови диапазон:

$ 725 – $ 1245

Тип матрак:

Хибрид

Твърдост:

Средна фирма (6)

Вземете 15% отстъпка от матрак Allswell. Код за употреба: SLEEPFOUNDATION 15

Собственост на Walmart, Allswell е бюджетна марка за домашни стоки, която продава кърпи, халати, чаршафи, одеяла, възглавници, дюшеци и матраци. Неговата матрачна линия включва три модела: Allswell, Allswell Luxe и Allswell Supreme. И трите модела използват хибриден дизайн, но се различават по своите материали. Отделни рецензии на този сайт ще разгледат Allswell и Allswell Luxe, но този преглед ще се фокусира единствено върху Allswell Supreme.

Allswell Supreme Mattress е най-премиум моделът на марката. Като такъв той е и най-скъпият модел на Allswell. Матракът е изграден от четири основни слоя, включително връх за възглавници в европейски стил, комфортен слой с мемори пяна, напоен с графит и меден гел, преходен слой от пяна Energex и сърцевина на намотката. С дебелина 14 инча Supreme е най-високопрофилният модел на Allswell и може да изисква допълнителни дълбоки чаршафи.

Ще разгледаме задълбочено матрака Allswell Supreme. Ще обсъдим неговата конструкция, ще оценим ефективността му и ще обобщим рецензиите на клиентите и фирмените политики. Ако обмисляте да закупите Върховния матрак, прочетете за повече информация.

Разбивка на Allswell Supreme Mattress Review

Върховният матрак Allswell използва по-усъвършенствани, първокласни материали от останалите модели в гамата на Allswell. Горният му панел е капитониран с възглавница в евро стил, което придава на повърхността усещане за плюш. След това слой мемори пяна дава по-дълбоко люлеене. Вливанията на меден гел и графит в пяната отвеждат излишната топлина.

2-инчов преходен слой от пяна Energex съчетава освобождаващите налягането свойства на мемори пяната с отзивчивостта на латекса, като същевременно действа като бариера между комфортните и поддържащите слоеве. Поддържащото ядро ​​използва намотки, които са индивидуално поставени в джоба, намалявайки преноса на движение, като същевременно придава на леглото подскачащо усещане. Подсилването по периметъра на слоя добавя опора на ръба.

Върховният матрак Allswell се оценява на 6 по 10-степенната скала на твърдост. Траверси от всякакви размери с всякакво предпочитание на позицията често предпочитат матраци в този диапазон на твърдост. Неговият 14-инчов профил съчетава амортизация, контуриране и поддръжка.

Твърдост

Тип матрак

Средна фирма – 6

Хибрид

Строителство

Върховният е изграден от четири слоя. Върхът на възглавницата в европейски стил омекотява повърхността, докато слой от мемори пяна, напоен с меден гел и графитни контури върху тялото на спящия. Специално формулираният пенопласт Energex служи като преходен слой. Основата се състои от индивидуално обвити намотки.

Материал на корицата:

Ватиран

Комфортен слой:

Възглавница в стил Euro

Мемори пяна (с меден гел и графит)

Преходен слой:

2, пенопласт (Energex)

Ядро за поддръжка:

Джобни намотки с подсилени граници

Цени и размери на матраците

Въпреки че Allswell Supreme е най-скъпият матрак на Allswell, той се предлага на значително по-ниска цена от средната за хибриден модел. Предвид качествените си материали и конструкция и ниската си цена, Allswell Supreme може да е отлична стойност за купувачите на матраци.

Размери Размери Височина Тегло Цена
Близнак 39 “х 75” 14 “ 60 lbs. 725 долара
Twin XL 39 “х 80” 14 “ 64 lbs. 775 долара
Пълна 54 “x 75” 14 “ 82 lbs. $ 885
Кралица 60 “x 80” 14 “ 96 lbs. $ 985
Крал 76 “x 80” 14 “ 121 lbs. $ 1245
Калифорнийски крал 72 “x 84” 14 “ 120 lbs. $ 1245
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Вземете 15% отстъпка от матрак Allswell. Код за употреба: SLEEPFOUNDATION 15

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

Плюшената възглавница в стила на Allswell Supreme в евро стил и нейният комфортен слой с мемори пяна свеждат до минимум преноса на движение чрез поглъщане на вибрации, причинени от движението на един партньор. Хората, които са склонни да се събуждат лесно, могат да получат по-спокоен сън във Върховния. Подобно на повечето хибридни модели, Supreme е малко вероятно да премахне напълно прехвърлянето на движение.

Тъй като неговият слой от пяна Energex и сърцевината на бобината дават отскок на леглото, тези компоненти също допринасят за някакъв трансфер на движение. Намотките са в джоба, което трябва да ограничи разпространението на движението през леглото, но траверсите вероятно ще усетят, когато партньорът им смени позицията през нощта.

Облекчаване на налягането

Неговата комбинация от Euro плот и комфортен слой с мемори пяна дава на Allswell Supreme амортизация и контуриране, които могат да помогнат за облекчаване на точките на натиск на спалния човек. Тази степен на облекчаване на налягането е подобна на тази на много хибридни модели.

Теглото на спалния човек и предпочитаната позиция за сън също ще повлияят на натрупването на натиск. Страничните траверси между 130 и 230 паунда вероятно ще изпитат най-голямото облекчение на налягането, тъй като извивките им трябва да потънат достатъчно, за да разпределят телесното си тегло върху матрака.

Спящите в стомаха, които тежат над 230 килограма, може да забележат по-голям натиск около бедрата си.

Контрол на температурата

Allswell Supreme има умерено регулиране на температурата в сравнение с други хибридни модели.

Неговата сърцевина на бобината позволява значителен въздушен поток, така че топлината може да се разсейва далеч от матрака. Медният гел и графитните вливания в комфортния слой от мемори пяна помагат да се изтегли топлината от тялото на спящия. Въпреки това, средно твърдото усещане, съчетано с приспособяването на мемори пяната може да доведе до известно задържане на топлина.

Матракът вероятно ще спи достатъчно хладно за повечето хора, но тези, които са особено склонни да спят горещо, може да предпочетат модел с по-малко съобразени, като Allswell Luxe.

Поддръжка на ръба

Подобно на много конкурентни хибридни модели, ръбът на Allswell Supreme трябва да бъде достатъчно здрав, за да може повечето траверси да използват цялата повърхност на матрака. Подсилването по периметъра на слоя на серпентината се поддава на минимална компресия, с по-стабилно усещане, когато човек седи или спи близо до ръба на леглото.

Лесно движение

Въпреки че Allswell Supreme използва мемори пяна в своя комфортен слой, той не ограничава движението, както много подобни конструкции модели.

Мемори пяната се адаптира в отговор на теглото на спящия и обикновено възвръща формата си относително бавно, когато това тегло се премахне, което може да затрудни промяната на позицията.

Средно твърдото усещане на Allswell Supreme обаче не позволява много потъване, така че траверсите едва ли ще се чувстват „затворени в леглото“. Отзивчивият преходен слой Energex и пружиниращият слой намотка допълнително улесняват движението.

Секс

Allswell Supreme сдвоява мемори пяна и намотки, придавайки на матрака комбинация от контур и еластичност.

Мемори пяната в комфортния слой осигурява известно сцепление, докато пружинната система дава отскок, който много двойки търсят в матрак за секс. Тази комбинация може да направи Allswell Supreme по-добър за любовна дейност от средния хибриден матрак.

Изпускане на газове

Новият матрак може да отдели някои миризми, когато е разопакован за първи път. Миризмите се произвеждат по време на производствения процес и често се улавят в леглото, когато е компресирано.

Обикновено тези миризми не се възприемат като вредни за повечето хора, но ако ги смятате за отблъскващи, можете да проветрите новия си матрак, преди да го внесете в спалнята. Някои собственици оставят новия си матрак в отделна стая с добър въздушен поток, за да позволят миризмите да се разсеят. Това може да се очаква да отнеме от няколко часа до няколко дни.

Тъй като Allswell Supreme има добра циркулация на въздуха през сърцевината на бобината си, той трябва да се излъчва относително бързо, както повечето други хибридни модели.

Спящ стил и телесно тегло

Странични траверси:
Върхът на възглавницата на Allswell Supreme Mattress омекотява точките на натискане на страничния травер, докато неговият комфортен слой с мемори пяна се приспособява към тяхната форма и преразпределя теглото им, за да облекчи натиска от раменете и бедрата. Благодарение на средно твърдото си усещане, страничните траверси над 130 килограма вероятно ще получат силен баланс на контуриране и подкрепа.

Страничните траверси с тегло над 130 килограма могат да спят най-удобно на Supreme. Неговото средно твърдо усещане трябва да позволи на повечето странични траверси в тази група тежести да потънат точно в точното количество за облекчаване на налягането и гръбначна подкрепа. Хората, които тежат под 130 паунда, могат да потънат малко по-малко и може да имат леко натрупване на натиск близо до раменете и бедрата си.

Задни траверси:
Задните траверси от всички размери вероятно ще получат достатъчно амортизация и подкрепа от Allswell Supreme. Евро покривът омекотява повърхността на матрака, а комфортният слой от мемори пяна очертава тялото на спалния. Преходният слой от пяна Energex дава допълнително контуриране и подкрепа за насърчаване на по-доброто подравняване на гръбначния стълб.

Хората, които тежат под 130 килограма, и тези, които предпочитат плюшена повърхност, може да почувстват, че средното твърдо усещане на Supreme е твърде твърдо. Задните траверси, които тежат над 230 килограма, могат да изпитат известно отпускане близо до бедрата си, особено ако носят по-голямата част от теглото си близо до средните си секции.

Спящи на стомаха:
Независимо от телесното тегло, средната част на индивида често е най-тежката част от тялото му. Когато спят по корем, това тегло може да доведе до отпускане близо до бедрата.

Allswell Supreme трябва да осигури достатъчна подкрепа за спящи на стомаха, които тежат под 230 паунда. Тези хора вероятно ще се радват на добра амортизация с минимално потъване, така че не трябва да се борят да поддържат добро подравняване на гръбначния стълб. Хълбоците на спящите на стомаха, които тежат над 230 килограма, могат да се потопят в матрака малко прекалено дълбоко, натоварвайки бодлите им.

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Честно Отлично Отлично
Задни траверси добре Отлично добре
Спящи за стомаха добре добре Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Вземете 15% отстъпка от матрак Allswell. Код за употреба: SLEEPFOUNDATION 15

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Allswell Supreme е достъпен за закупуване чрез уебсайта Allswell. Матраци се доставят в рамките на Съединените щати.

  Allswell не управлява магазини, но продуктите му се показват в някои изложбени зали на трети страни.

 • Доставка

  Матраците Allswell се компресират в кутия и се изпращат с FedEx. Повечето матраци се изпращат в рамките на 1 до 2 работни дни от направената поръчка и клиентите получават информация за проследяване в този момент. След като поръчката бъде изпратена, обикновено отнема между 2 и 7 дни, за да пристигне в дома на клиента.

  Allswell Supreme кораби безплатно в съседните САЩ. Такса от $ 50 се прилага за поръчки до Хавай и Аляска. Собственикът е отговорен за настройката на матрака.

 • Допълнителни услуги

  Доставката на White Glove се предлага в съседните Съединени щати. Тази услуга струва $ 149 и включва преместване на матрака в избраната стая на клиента и настройката му. Същата услуга се предлага и при премахване на стар матрак срещу такса от 199 долара. Клиентите могат да очакват да чуят от партньора за доставка на Allswell да планира доставката на матрака си. Партньорът за доставка обикновено достига 3 до 9 дни след като клиентът е направил поръчката.

  Allswell също така предлага експедирана доставка в съседните Съединени щати срещу такса от $ 50. Ускорените пратки обикновено се обработват в рамките на 1 работен ден и обикновено пристигат 2 работни дни след изпращането им.

 • Сън Проба

  Клиентите могат да опитат Allswell Supreme в дома си по време на 100-нощния пробен период за сън на Allswell. Allswell иска клиентите да спят на новия си матрак поне 3 седмици, преди да започнат връщане. Ако клиентът реши да върне матрака си по време на пробния прозорец, той може да получи пълно възстановяване на покупната цена на матрака. Местният партньор на Allswell ще работи с клиента, за да определи време за премахване на матрака.

  Матраците все още трябва да отговарят на условията за гаранционно покритие, за да отговарят на условията за връщане. Това означава, че матракът трябва да има закопчан етикет, да няма физически повреди, да е бил използван върху подходяща основа и да не е използван с електрическо одеяло или нагревателна подложка. Имайте предвид, че могат да се прилагат и други условия.

  Всяко домакинство може да върне само един матрак годишно.

 • Гаранция

  Allswell Supreme има 10-годишна ограничена гаранция. Тази гаранция се отнася за оригиналния собственик на матрак. Клиентите трябва да запазят оригиналната си фактура като доказателство за покупка.

  Допустимите дефекти включват вдлъбнатини, по-големи от 1,5 инча. Постепенното омекотяване на пяната не се покрива. Освен това гаранцията може да бъде анулирана чрез премахване на етикета на закона, използване на матрака без подходяща основа, използване на електрическо одеяло или нагревателна подложка и злоупотреба, злоупотреба или пренебрегване на матрака.

  По свое усмотрение Allswell или ще ремонтира матрака, или ще извърши пропорционално възстановяване на сумата, ако установи квалифициран дефект. Клиентът може да носи отговорност за транспортна такса за ремонтиран или заменен матрак.

  Прилагат се допълнителни условия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *