Menu Close

Преглед на хибридни матраци на Arctic Dreams

Идеален за:

 • Купувачи с ограничен бюджет
 • Хора, които са склонни да спят горещо
 • Странични траверси
 • Лица, които сменят позициите си през нощта
 • Купувачи, които търсят по-рядко срещани размери на матраци

Съображения:

 • Спящите на гърба и стомаха, които тежат повече от 230 килограма, могат да изпитат известно отпускане близо до средата на леглото, което застрашава гръбначния стълб.
 • Степента на изолиране на движението на леглото може да не е достатъчно подходяща за тези, които са чувствителни към шумовете на матрака или прехвърлянето на движение.

Ценови диапазон:

$ 299 – $ 70 ”

Тип матрак:

Хибрид

Твърдост:

Средна фирма (6)

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци за спално бельо DreamFoam от Brooklyn

Brooklyn Bedding е едно от най-големите имена в движението на матрака легло в кутия. Базираната в Аризона компания продава широка гама продукти за сън под нейно име, включително матраци, възглавници, чаршафи, одеяла, основи, основи и протектори за матраци. В допълнение към основната си линия, Brooklyn Bedding има и редица сестрински марки, които също продават матраци и продукти за сън. DreamFoam е една от тези марки.

Подобно на Brooklyn Bedding, DreamFoam произвежда матраци, възглавници, чаршафи, одеяла, основи, основи и протектори за матраци. Продават и матрак.

Матрачната линия DreamFoam се състои от четири основни модела: Copper Dreams, Elements Latex, Chill Memory Foam и Arctic Dreams. Първите три са изцяло пяна, докато Arctic Dreams се предлага както в изцяло пяна, така и в хибридни опции. В сравнение с другите модели от продуктовата линия, Arctic Dreams попада към средата на пакета от гледна точка на цена. Въпреки това, той все още е много бюджетен в сравнение с подобно конструирани матраци.

Този преглед ще се фокусира изключително върху хибридния матрак Arctic Dreams, който е хибриден модел със средно усещане. Състои се от капитонирано покритие, комфортен слой от пенопласт Energex, сърцевина на намотката и основа от пенопласт с висока плътност. Ще разгледаме подробно конструкцията на леглото, ценообразуването, оразмеряването и ефективността и ще завършим, като обобщим отзивите на клиентите и фирмените политики, за да ви помогнем да вземете решение.

Разбивка на хибриден матрак на Arctic Dreams

Arctic Dreams Hybrid е хибриден модел, който оценява около 5 по 10-степенната скала на твърдост, което означава, че има средно усещане.

Покритието му е изградено от полиестер, а 0,75 инча пяна е капитонирана, за да омекоти повърхността на съня. Охлаждащ панел помага за регулиране на повърхностната температура. Комфортният слой на леглото използва 2,5 инча Energex гел пенопласт. Този материал е проектиран да комбинира контурните свойства на мемори пяната и отзивчивостта на латекса, без да улавя топлината.

Сърцевината се състои от 6 инча джобни намотки. Тези пружини добавят отскок, дишане и дълбока компресионна поддръжка, докато се движат независимо един от друг, като по този начин ограничават преноса на движение. Системата на намотките се опира на 1-инчова основа от пенопласт с висока плътност, за да позволи на пружините да се компресират и да увеличат трайността на леглото.

Пяните на DreamFoam са сертифицирани от CertiPUR-САЩ, което означава, че те са тествани да не съдържат определени потенциални токсини, като олово, живак и формалдехид.

Твърдост

Тип матрак

Среден – 5

Хибрид

Строителство

Arctic Dreams Hybrid е изграден от четири основни слоя: капитонирано покритие с подплата от пяна, комфортен слой Energex от пенопласт, сърцевина на намотката в джоб и основа от пенопласт с висока плътност.

Материал на корицата:

Ватиран полиестер с подплата от пяна 0.75.

Комфортен слой:

2,5 ”гел пенопласт (Energex)

Ядро за поддръжка:

6, джобни намотки

1 Base Основен пенопласт с висока плътност

Цени и размери на матраците

В сравнение със средната цена на хибриден матрак, Arctic Dreams Hybrid е изключително достъпна. Повечето хибридни матраци струват около 1500-2000 долара за кралица, а някои надхвърлят 3000 долара. Купувачите, които искат да закупят хибрид, без да разбият банката, може да оценят тази стойност. Ако искате да спестите повече пари, следете за честите промоции на Brooklyn Bedding.

Arctic Dreams Hybrid се предлага и в по-широк спектър от размери от повечето матраци. В допълнение към шестте стандартни размера на матрака, Arctic Dreams Hybrid се предлага в пълен размер XL, къса кралица и двуетажни размери. Предлагат се и два размера RV king. Ако нито една от тези опции не отговаря на вашата рамка или предпочитания на леглото, Brooklyn Bedding може да създаде персонализирани размери.

Размери Размери Височина Тегло Цена
Близнак 38 “x 75” 10,25 “ 40 lbs. $ 299
Twin XL 38 “x 80” 10,25 “ 45 lbs. 399 долара
Пълна 54 “x 75” 10,25 “ 55 lbs. $ 449
Пълен XL 54 “x 80” 10,25 “ 60 lbs. $ 499
Кралица 60 “x 80” 10,25 “ 65 lbs. $ 499
Кратка кралица 60 “x 75” 10,25 “ 55 lbs. $ 499
Крал 76 “x 80” 10,25 “ 90 lbs. $ 699
Калифорнийски крал 72 “x 84” 10,25 “ 110 lbs. $ 699
Сплит Калифорнийски крал 36 “x 84” (2 бр.) 10,25 “ 60 lbs. да.. 399 долара
RV Bunk 42 “x 80” 10,25 “ Неприложимо $ 449
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци за спално бельо DreamFoam от Brooklyn

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

Поради отскачането на техните сердечникови намотки, хибридните матраци обикновено не изолират движението в същата степен като моделите от цяла пяна. Arctic Dreams Hybrid изолира умерено количество движение, което е подобно на много хибриди.

Неговото капитонирано покритие и комфортен слой от пенопласт Energex абсорбират повечето вибрации на повърхността, така че траверсите трябва да го усещат, когато партньорът им се движи. Ядрото използва джобни намотки. Въпреки че джобното ограничаване на разпространението на движението между намотките, то не го премахва напълно. Отскачането от пролетния слой може да допринесе за леко прехвърляне на движение, особено ако вашият партньор е склонен да се мята и обръща.

Облекчаване на налягането

Хибридните модели със значителни комфортни слоеве често имат силни свойства за освобождаване от натиск и Arctic Dreams Hybrid следва тази тенденция. Капитонирано покривало омекотява повърхността на леглото, докато комфортният слой от пенопласт Energex оформя тялото на спящия, за да преразпредели теглото им и да ограничи натрупването на налягане.

Контрол на температурата

Поради дишащите си сърцевини, хибридните модели обикновено регулират добре температурите. Хибридният матрак Arctic Dreams има няколко охлаждащи функции, които поставят неговия контрол на температурата в съответствие с много други хибриди на пазара.

Регулирането на температурата започва с дишащ капак, който позволява на въздуха да циркулира в леглото, така че топлината да може да излиза. Охлаждащ панел също помага да се поддържа повърхността хладна на допир. Комфортният слой се състои от пенопласт Energex, който е по-дишащ от повечето мемори пяна. Широкият въздушен поток през сърцевината на бобината осигурява допълнително разсейване на топлината.

Благодарение на тази силна регулация на температурата, Arctic Dreams Hybrid трябва да е подходящ за повечето хора, които са склонни да спят горещо.

Поддръжка на ръба

Хибридният матрак Arctic Dreams има умерена поддръжка на ръба. Неговата сърцевина на бобината помага да се даде на периметъра по-сигурно усещане от стандартните модели от изцяло пяна, така че повечето траверси трябва да могат да седят или да спят близо до ръба на леглото, без да усещат, че се срутва под тежестта им. Въпреки това, по-тежките индивиди могат да забележат по-голямо отпускане.

Тъй като много хибридни модели имат усилвания на ръбовете, които правят периметрите им да се чувстват особено стабилни, рейтингът на Arctic Dreams Hybrid за поддръжка на ръбове пада под този на много подобни конструирани модели на пазара.

Лесно движение

Благодарение на тяхната отзивчивост, хибридните модели обикновено са по-лесни за преминаване от повечето модели с изцяло пяна. Arctic Dreams Hybrid се представя подобно на повечето други хибридни модели, когато става въпрос за лекота на движение.

Неговият комфортен слой от пенопласт Energex люлее тялото като мемори пяна, но има тенденция да възвръща формата си по-бързо, когато спящият се движи. Това трябва да им попречи да се чувстват затворени в леглото. Комфортният слой от пенопласт Energex и сърцевината на намотката също придават на леглото някакъв отскачащ ефект, допълнително подобрявайки лекотата на движение.

Спящите, които се затрудняват да влизат и излизат от леглото, и тези, които са склонни да сменят позициите си през нощта, могат да се възползват от матрак, който е лесен за придвижване, като Arctic Dreams Hybrid.

Секс

Двойките често предпочитат отскока на намотка за секс, печелейки хибридни модели с високи оценки в тази категория на изпълнение.

Arctic Dreams Hybrid има няколко функции, които могат да го направят добра повърхност за секс. Контурирането от капитонираното покритие и комфортният слой от пенопласт Energex могат да осигурят сцепление на двойките, докато сърцевината на намотката осигурява отскок.

Въпреки че хибридният матрак Arctic Dreams се представя добре, той може да не е толкова благоприятен за секса, колкото някои хибридни модели. Това е така, защото средното му усещане може да не предоставя толкова голяма подкрепа, колкото предпочитат някои двойки.

Изпускане на газове

Миризмите без газове обикновено се появяват, когато миризмите от производствения процес се задържат в матрака и се пускат в стаята ви след разопаковане на матрака. Това е най-често при матраци, които съдържат синтетични пяни, особено тези, които се доставят компресирани.

Както всеки нов матрак, Arctic Dreams може да има някаква първоначална миризма. Поради дишащия си дизайн, той трябва да завърши излъчването сравнително бързо, потенциално в рамките на първите 24 часа след разопаковането.

Докато миризмите извън газовете обикновено се считат за безвредни, собствениците, които са чувствителни към миризми, могат да изберат да оставят новия си матрак в отделно добре проветриво помещение, докато той се изветри.

Спящ стил и телесно тегло

Странични траверси:
Средното усещане на хибридния матрак на Arctic Dreams е в по-мекия край на средния диапазон, който повечето спящи предпочитат, което го прави добър мач за повечето странични траверси. Хората, които спят отстрани, обикновено се нуждаят от по-мек матрак от тези, които спят по гръб и стомах, така че бедрата и раменете им да не притискат твърде силно към повърхността на съня.

Хълбоците и раменете на страничния спящ могат да потънат в 2,5-инчовия комфортен слой от пенопласт Energex на Arctic Dreams Hybrid, като разпределят тежестта на тялото си, за да облекчат натрупването на натиск, като същевременно насърчават доброто подравняване на гръбначния стълб. Капитонираното покритие омекотява и повърхността на леглото за допълнителен плюш и комфорт.

Страничните траверси с тегло под 230 килограма вероятно ще спят най-удобно на хибрида Arctic Dreams. Леглото трябва да люлее раменете и бедрата им, без да ги оставя да отпуснат. Хората с тегло над 230 килограма също трябва да получат добър баланс на облекчаване на налягането и подкрепа, но бедрата им може да се потопят в леглото малко повече от оптимално, което може да повлияе на гръбначния стълб.

Задни
спящи : Задният спящ обикновено се нуждае от относително равна, стабилна повърхност, за да поддържа естественото им изравняване на гръбначния стълб, но бедрата им в идеалния случай трябва да потънат само за малко. 2,5-инчовият комфортен слой от пенопласт Energex на Arctic Dreams Hybrid внимателно притиска бедрата на задния травер, докато поддържащата му сърцевина на бобината ограничава потъването в средната част, което може да изведе гръбначния стълб на спящия.

Поради средното си усещане, Arctic Dreams Hybrid вероятно ще бъде по-мек, отколкото идеален за траверси с тегло над 130 килограма. Тези, които тежат между 130 и 230 килограма, не трябва да изпитват много, ако има такива, гръбначен стрес, но тези, които тежат повече от 230 килограма, може да забележат по-значително отпускане, което може да натовари лумбалните им области. Траверсите, които тежат под 130 паунда, трябва да се радват на достатъчно опора, съчетана с удобно контуриране.

Спящи в стомаха:
Спящите в стомаха обикновено са по-податливи на болки и болки в резултат на позицията им за сън, отколкото всяка друга група. Въпреки че няма вероятност нито един матрак да изтрие потенциалните недостатъци от съня на стомаха, матракът може да ги сведе до минимум, като поддържа средната част на спящия достатъчно, за да предотврати потъването му по-дълбоко от останалата част от тялото му и напрежението на лумбалната област.

Капитонираният калъф на Arctic Dreams Hybrid и комфортният слой от пенопласт Energex омекотяват повърхността на леглото, а сърцевината на бобината му осигурява дълбока компресионна поддръжка.

Тъй като спящите на стомаха обикновено се нуждаят от по-твърд матрак, за да поддържат подравняването на гръбначния стълб, средното усещане на Arctic Dreams Hybrid може да е твърде меко за някои. Тези, които тежат по-малко от 230 килограма, трябва да получат достатъчно подкрепа, за да си почиват удобно, но бедрата и коремите им могат да придърпат средните си части по-дълбоко в матрака, отколкото останалите тела. Този ефект вероятно ще бъде по-силно изразен при спящи на стомаха, които тежат над 230 паунда, като потенциално допринасят за поясното натоварване.

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси добре Отлично добре
Задни траверси добре добре Честно
Спящи за стомаха добре добре Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци за спално бельо DreamFoam от Brooklyn

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Хибридният матрак Arctic Dreams се доставя в САЩ и Канада.

  Arctic Dreams Hybrid е достъпен чрез уебсайта на Arctic Dreams, Amazon и Walmart. Имайте предвид, че матраците, закупени от трети страни продавачи, може да не отговарят на условията за същата пробна политика и гаранция като тези, закупени директно от Brooklyn Bedding.

  Brooklyn Bedding също има тухлени и хоросан шоуруми в Остин, Тексас; Бозман, МТ; Чикаго, Илинойс; Едина, МН; Ню Йорк, Ню Йорк; Огдън, Юта; и няколко града в Аризона.

 • Доставка

  Клиентите, разположени в съседните САЩ, могат да се възползват от безплатната доставка. Цените започват от 125 долара на матрак за доставка до Аляска и Хавай и 250 долара на матрак за поръчки до Канада.

  Фирмата обикновено конструира всеки матрак след направена поръчка. Този процес обикновено отнема 7-10 работни дни. Доставката отнема допълнителни 3-7 работни дни. Като цяло повечето матраци пристигат 12-20 работни дни след направена поръчка.

  Матраците обикновено се доставят чрез FedEx или UPS. Пакетът се доставя до вратата на клиента и клиентът го внася, разопакова матрака и го настройва. Тъй като пакетът е доста голям, новите собственици може да поискат друг човек да му помогне да го премести или да използва количка или ремъци.

  Brooklyn Bedding препоръчва на клиента да разопакова матрака си в рамките на три седмици след получаването му, за да осигури бързо разширяване. За да настроите матрака, просто извадете компресирания матрак от кутията, поставете го отпред на рамката на леглото и внимателно отстранете пластмасовото покритие. Трябва да завърши по-голямата част от процеса на декомпресия за няколко минути, но матракът може да отнеме до 24 часа, за да възвърне напълно формата си.

 • Допълнителни услуги

  Понастоящем доставката на бяла ръкавица и премахването на стар матрак не са налични за Arctic Dreams Hybrid.

 • Сън Проба

  Arctic Dreams Hybrid се предлага със 120-нощно изпитание за сън. Новите собственици трябва да опитат матрака си поне 30 нощи, преди да го върнат. След 30 дни Brooklyn Bedding ще предостави безплатно матрак, ако матракът се чувства твърде твърд. Ако леглото все още не е подходящо за вас, можете да го върнете за пълно възстановяване на покупната цена. Обикновено компанията иска да дарите матрака на местна благотворителна организация, много от които предлагат вземане на матраци.

 • Гаранция

  Хибридният матрак Arctic Dreams се предлага с 10-годишна гаранционна политика, която предпазва от дефекти и влошаване на пяната, дефекти, които причиняват напукване или разцепване на пяната, вдлъбнатини с дълбочина над 1 инч и провисване. Brooklyn Bedding ще ремонтира или замени матраци, които смята, че има квалифициращи дефекти.

  За да отговарят на условията за гаранционно покритие, щетите не трябва да бъдат причинени от неправилна употреба, неправилно боравене или използване на неподходяща основа. Матраците също не трябва да са компресирани в продължение на 60 дни или повече и трябва да са без петна, изгаряния и злоупотреби.

  Тази политика се разпростира върху първоначалния собственик на матрак и се изисква доказателство за покупка. Прилагат се допълнителни условия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *