Menu Close

Преглед на матраци Avenco Silence

Идеален за:

 • Траверси, които искат контуриране и облекчаване на налягането от мемори пяна
 • Двойки, които дават приоритет на изолацията на движението
 • Търсещи стойност

Съображения:

 • Слоят с мемори пяна е много по-тънък при 10-инчовия от 12-инчовия модел
 • Налична е само една опция за твърдост за всеки модел
 • Потенциал за задържане на топлина от слой пяна с памет

Ценови диапазон:

$ 398 – $ 637

Тип матрак:

Пяна

Твърдост:

Среден (5)

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци Avenco

Матракът Avenco Silence е матрак с мемори пяна, който предлага на клиентите примамлива комбинация от подкрепа, комфорт и стойност.

Линията матраци на Avenco включва както изцяло пяна, така и хибридни опции. Матракът Avenco Silence е достъпно изцяло пяно легло, което се предлага както в 10-инчов, така и в 12-инчов модел.

И двете предложения предлагат над средното облекчаване на налягането и изолация на движението, благодарение на горния слой мемори пяна, подсилен от преходен пенопласт и основна пяна с висока плътност.

По-високият 12-инчов модел включва по-дебели слоеве както от мемори пяна, така и от преходен пенопласт, осигуряващ допълнителна амортизация и съобразяване. 12-инчовият има средно мек (4 от 10) усещане, а 10-инчовият е малко по-твърд, оценявайки се като среден (5).

За клиентите, които търсят съобразена поддръжка от мемори пяна на конкурентна цена, и двата модела матрак Avenco Silence заслужават внимание.

Нашият преглед на матраци Avenco Silence представя цялата ключова информация, от ценообразуването и оразмеряването до конструкцията и изпълнението, за да ви помогне да определите дали този матрак е подходящ за вашите нужди за сън.

Разбивка на преглед на матраци Avenco Silence

Матракът Avenco Silence е изцяло дунапренено легло с облекчаващо налягането изпълнение, което се задвижва от горния му слой от пяна с памет. Предлага се в 10-инчов и 12-инчов модел. Наслояването е еднакво и при двата, но горните два слоя са по-дебели при 12-инчовата версия.

Вътрешната конструкция на матрака има четири слоя. Горните два слоя са системата за комфорт, а долните два са опорната сърцевина.

Най-горният слой е пяна с гел, отворена клетка с памет. При 10-инчовия модел той е с дебелина 1,18 инча, а при 12-инчовия – 3 инча. Мемори пяната има силни контурни свойства, приспособявайки нейната компресия, за да съответства на теглото на тялото. Това позволява на материала да осигури опора в точките на натиск и в същото време достатъчното съответствие съответства на ограниченията за пренос на движение по повърхността на леглото. Дизайнът с отворени клетки и инфузията с гел са предназначени да намалят задържането на топлина в този най-горен слой.

Вторият слой е преходен пенопласт, който осигурява допълнителна амортизация и комфорт. При 10-инчовия модел този слой е с дебелина 1,82 инча, а при 12-инчовия модел той измерва два инча. Този слой от пенопласт е достатъчно мек, за да допълни усещането за мемори пяната, но достатъчно плътен, за да ограничи доколко трапезите спадат в матрака.

Третият и четвъртият слой работят заедно, за да формират опорното ядро ​​на Avenco Silence. Тези два слоя са идентични; всеки е направен с 3,5-инчов слой пенопласт с висока плътност. Този материал, известен като пенопласт AirWave, има форма на яйцеклетка, която позволява повече въздушен поток и вентилация, като същевременно служи като стабилна основа за матрака. Поддържащото ядро ​​е същото при 10-инчовите и 12-инчовите модели.

Нивото на твърдост на 10-инчовия матрак Avenco Silence е средно, оценявайки се като пет по скалата на твърдост 1-10. 12-инчовият модел е малко по-мек и се предлага като средно мек (4). Не се предлагат други опции за твърдост.

Покритието на матрака е еднакво и при двата модела и е съставено от опъната плетена материя, която е мека и гладка на допир с достатъчно дишане, за да помогне на фитилната влага да се отделя от тялото.

Твърдост

Тип матрак

10 ”модел: среден (5)
12 ”модел: средно мек (4)

Пяна

Строителство

Материал на корицата:

Стреч плетена тъкан

Комфортен слой:

1,18 ″ пяна с памет (с гел) (3 ”в 12” модел)

1.82 ″ Преходен пенопласт (2 ”в 12” модел)

Ядро за поддръжка:

3,5 ″ въздушен пенопласт с висока плътност AirWave

3,5 ″ въздушен пенопласт с висока плътност AirWave

Цени и оразмеряване

В 10-инчовия модел матракът Avenco Silence се предлага във всичките шест стандартни размера, от Twin до California King. В 12-инчовата версия се предлагат само опции Full, Queen, King и California King. Подобно на повечето легла от пяна, тези матраци са доста леки за размера си, особено в сравнение с хибридните или латексовите матраци.

И двата модела матрак Avenco Silence предлагат икономична цена за матрак с мемори пяна. Като се има предвид популярността на мемори пяната, често се вижда, че леглата с този материал имат значително по-висока цена от тази на Avenco Silence.

Докато 10-инчовият модел е по-евтин, 12-инчовата версия предлага по-голяма стойност за много траверси, като се има предвид, че има повече от двойна дебелина на мемори пяната и значително по-дебела система за комфорт като цяло.

Следващите таблици очертават цените и размерите за всеки размер на матрака Avenco Silence както в 10-инчовия, така и в 12-инчовия модел.

Матрак Avenco Silence, 10-инчов

Размери Размери Височина Тегло Цена
Близнак 39 “х 75” 10 “ 38,5 lbs. $ 398
Twin XL 39 “х 80” 10 “ 39 lbs. $ 427
Пълна 54 “x 75” 10 “ 52 lbs. 495 долара
Кралица 60 “x 80” 10 “ 62 lbs. 528 долара
Крал 76 “x 80” 10 “ 76 lbs. $ 627
Калифорнийски крал 72 “x 84” 10 “ 76 lbs. 637 долара
Превъртете L – R за повече подробности

Матрак Avenco Silence, 12-инчов

Размери Размери Височина Тегло Цена
Пълна 54 “x 75” 12″ Неприложимо 556 долара
Кралица 60 “x 80” 12″ Неприложимо $ 597
Крал 76 “x 80” 12″ Неприложимо $ 676
Калифорнийски крал 72 “x 84” 12″ Неприложимо $ 696
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци Avenco

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

10-инчов модел: 3/5, 12-инчов модел: 4/5
Изолацията на движение е доста над средната стойност в матрака Avenco Silence. Основна сила на мемори пяната е точното й компресиране, което означава, че пяната реагира само на местата, където теглото е директно приложено върху нея. В резултат на това малко или никакви вибрации преминават през повърхността на матрака, когато се движите по леглото. Преходният слой пяна под мемори пяната допълва контура, осигурявайки още по-добра изолация на движението. Този ефект е особено силен при 12-инчовия модел, защото има много по-дебела система за комфорт.

12-инчовата версия има три инча мемори пяна, която осигурява отлична изолация на движението и я прави стабилна за хора, които споделят легло и не искат да бъдат нарушени от движението на партньора си в леглото.

Облекчаване на налягането

10-инчов модел: 3/5, 12-инчов модел: 4/5
Мемори пяната е от основно значение за високите оценки, които матракът Avenco Silence получава за облекчаване на налягането. Способността на мемори пяната да се прилепва отблизо към тялото означава, че тя може да достави допълнителна амортизация в най-тежките зони и най-острите точки на натиск. Тази съобразена, пропорционална опора помага за омекотяване на точките на удара в бедрата и раменете и насърчава естественото, безболезнено подравняване на гръбначния стълб.

Както при изолирането на движението, облекчаването на налягането е най-голямо при 12-инчовия модел благодарение на по-дебелите слоеве мемори пяна и преходния пенопласт. Докато 10-инчовият модел предлага солидно облекчаване на налягането, по-тънкият горен слой от мемори пяна може да е недостатъчен, за да поддържа ефективно траверси над 230 паунда или да омекоти напълно най-острите точки на натиск.

Контрол на температурата

10-инчов модел: 3/5, 12-инчов модел: 2/5
Един недостатък на мемори пяната е, че много хора откриват, че спи горещо и това е потенциален проблем с матрака Avenco Silence. Поради това как прегръща тялото, мемори пяната оставя малко място за въздух да тече над и около кожата, за да помогне за охлаждането на тялото. С натрупването на топлина, пяната с памет всъщност става по-мека, с повече прегръдка и по-малко въздушен поток.

Avenco Home използва пяна с памет с отворени клетки, която има за цел да предпази горния слой от събиране на твърде много топлина, а пяната с памет се влива с гел, за да намали задържането на топлина. В допълнение, пяната AirWave в поддържащото ядро ​​е изградена за подобрена вентилация. Въпреки тези елементи на дизайна, матракът Avenco Silence може да спи твърде топло за хора, които са склонни да прегряват през нощта.

Натрупването на топлина е по-лошо при 12-инчовия модел поради по-дебелия му слой от мемори пяна и по-мекото му ниво на твърдост, което може да означава по-плътна прегръдка към тялото.

Поддръжка на ръба

Подпора на ръба в матрака Avenco Silence е под средното ниво поради значителната компресия, която идва от горните слоеве. Както пяната с памет, така и преходният пенопласт ще провиснат, когато се наложи тегло, и периметърът изпитва най-голяма степен на компресия. Тези пени имат минимална реакция, така че бавно се връщат към нормалния си размер. Резултатът от тази минимална реакция е, че матракът може да се чувства по-нестабилен по периметъра.

Поддръжката на ръбовете е по-лоша при 12-инчовия модел поради общо пет инча по-меки пени в системата за комфорт. Въпреки че все още можете да седите или да спите край ръба на матрака Avenco Silence, той може да се чувства леко нестабилен, особено за хора с по-високо телесно тегло, които оказват допълнителен натиск върху пяната.

Лесно движение

10-инчов модел: 3/5, 12-инчов модел: 2/5
Докато прегръдката с мемори пяна осигурява комфорт и подкрепа, тя може да намали лекотата на движение върху матрака. Както показва името му, мемори пяната запазва компресираната си форма, преди бавно да се отскочи, за да възвърне първоначалния си размер и форма. Това ниско ниво на отзивчивост означава, че има много малко отскачане на матрака Avenco Silence и в резултат на това са необходими повече усилия за придвижване по повърхността на леглото.

Плавното движение е по-вероятно при 10-инчовия модел, защото е по-лесно да се избегне усещането, че се забива в по-тънките си комфортни слоеве. По-мекото усещане на 12-инчовия матрак Avenco Silence може да направи количеството мивка по-изразено, намалявайки лекотата на движение спрямо 10-инчовия модел.

Секс

10-инчов модел: 3/5, 12-инчов модел: 2/5
Повечето хора могат да поддържат активен сексуален живот на матрака Avenco Silence, но в същото време това не е оптималното легло за секс. Идеалният матрак за сексуална активност има много отскок, който улеснява бързите движения без усилие в горната част на леглото, като същевременно доставя достатъчно омекотяване, за да осигури комфорт по време на интимни дейности.

Докато матракът Avenco Silence има достатъчно амортизация, той няма нивото на отскок, което се среща в най-добрите матраци за секс. Поради ограничената отзивчивост на мемори пяната, има по-голям риск от усещане за затруднения в движението, които могат да бъдат забележими по време на секс.

Повечето хора ще открият повече трудности при придвижването на 12-инчовия матрак поради неговата по-мека степен на твърдост и по-дебели нива на комфорт, които позволяват на тялото да потъне допълнително в леглото.

Изпускане на газове

Когато за първи път отворите матрака Avenco Silence, можете да очаквате да откриете лека химическа миризма, която някои хора описват като „нова миризма на матрака“. Тази миризма не е вредна, но може да е достатъчно досадна, за да притесни някои хора, когато се опитват да заспят.

Миризмата идва от отделянето на газове от летливи органични съединения (ЛОС), които са страничен продукт от производствения процес. Пянестите материали отделят значителни ЛОС, поради което миризмата е типична за изцяло дунапреновия матрак Avenco Silence. Тъй като 12-инчовият модел разполага с два добавени инча пяна, можете да очаквате малко повече мирис от него, отколкото 10-инчовата версия.

Въпреки че миризмата обикновено изчезва в рамките на няколко дни, тя ще се разсее по-бързо, ако осигурите добра вентилация в спалнята. Можете също така да премахнете капака на матрака за няколко часа, за да улесните по-бързото разсейване на ЛОС.

Спящ стил и телесно тегло

За да идентифицирате идеалния си матрак, искате да помислите как всяка опция съответства на вашите специфични нужди. Два основни фактора, които трябва да се вземат предвид в този процес, са позицията ви за сън и телесното тегло.

Странични траверси:
Матракът Avenco Silence обикновено е подходящ за повечето странични траверси, тъй като неговият комфортен слой с мемори пяна може да осигури критична опора на бедрата и раменете. Неговата контурна пяна намалява натиска в тези зони и помага да се поддържа правилно подравнен гръбначен стълб.

Като цяло матракът Avenco Silence е по-подходящ за странични траверси, които имат телесно тегло под 230 паунда. На 10-инчовия модел траверсите над 230 паунда могат да открият, че системата за комфорт е твърде тънка, което ги кара да потънат твърде дълбоко в леглото и да окажат по-голям натиск върху опорната сърцевина. При 12-инчовия модел хората с по-високо телесно тегло могат да открият, че средно мекото усещане е прекалено плюшено, за да се поддържа правилно подравняване на гръбначния стълб.

Траверсите, които имат особено остри точки на натиск, трябва да се наклонят към 12-инчовия модел, тъй като по-дебелият му 3-инчов слой от пяна с памет е по-подходящ за амортизиране на тези зони.

Задни траверси: Задните
траверси под 130 килограма най-вероятно ще открият, че матракът Avenco Silence е подходящ за нуждите им от сън. Тези траверси установяват, че матракът е достатъчно съобразен, за да люлее леко кръста им и да поддържа опората на лумбалния си гръбнак. В същото време не е толкова меко, че да ги накара да провиснат прекомерно в леглото.

Тъй като задните траверси не се нуждаят от толкова много контури за опора, 10-инчовият модел често е най-подходящ, за да съответства на стойката им. 12-инчовият модел има повече контур и по-голяма мивка поради средно мекото си усещане и това може да е твърде меко за много траверси.

Повечето траверси над 130 килограма ще открият, че матракът е прекалено мек и позволява на средната им част да се свлече твърде дълбоко в комфортните слоеве, като потенциално издърпва долната част на гърба им извън позицията. Този ефект е още по-изразен за тези над 230 килограма.


Спящи за стомаха: Матракът Avenco SIlence не е идеален за повечето спящи на стомаха. Хората, които спят в това положение, обикновено се нуждаят от по-стегнат матрак, който предпазва коремната им област от натискане твърде далеч в леглото, което може да постави стрес върху лумбалния гръбнак. В допълнение, контурът на мемори пяна може да се почувства задушаващо и отблъскващо при някои траверси.

Основното изключение са стомашните траверси с тегло под 130 килограма, много от които могат да спят добре на този матрак. Хората с по-леко телесно тегло не потъват толкова далеч в пените в системата за комфорт, което прави по-вероятно те да намерят този матрак, за да се чувстват комфортно и подкрепящо. Обикновено 10-инчовият модел, който е малко по-твърд, е по-добър залог за стомашни траверси с това тегло, отколкото 12-инчовия модел.

И при 10-инчовия, и при 12-инчовия модел усещането за леглото е твърде меко и контурно, за да работи за повечето спящи на стомаха над 130 килограма, но тези, които имат лични предпочитания към това ниво на твърдост, все още могат да го намерят като жизнеспособна опция.

 

Матрак Avenco Silence, 10-инчов

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Отлично добре Честно
Задни траверси Отлично Честно Честно
Спящи за стомаха добре Честно Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Матрак Avenco Silence, 12-инчов

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Отлично добре Честно
Задни траверси добре Честно Честно
Спящи за стомаха Честно Честно Беден
Превъртете L – R за повече подробности

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци Avenco

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Матракът Avenco Silence е достъпен само за онлайн покупка. Той може да бъде намерен на уебсайта на Avenco и на Amazon.

  Матракът може да бъде изпратен на клиенти в 48 съседни щати на САЩ и до някои военни адреси. Понастоящем не се предлага доставка до Аляска, Хавай и международни местоположения.

 • Доставка

  Матракът Avenco Silence се предлага с безплатна доставка в съседните САЩ. След направена поръчка матракът обикновено пристига в рамките на 3-7 работни дни след доставяне от UPS или FedEx.

  Матракът се изпраща до прага ви като легло в кутия. При този метод на доставка матракът е плътно компресиран от пластмаса, за да заеме по-малко място, и след това се поставя в голяма картонена кутия. За да инсталирате матрака Avenco Silence, просто носите кутията в спалнята си и изваждате опаковката, което позволява на матрака да възвърне пълния си размер.

 • Допълнителни услуги

  Avenco не предлага монтаж, премахване на стар матрак или други услуги за доставка на White Glove.

 • Сън Проба

  Avenco предлага 100-нощно изпитание за сън на купувачите на матрака Avenco Silence. Компанията иска да запазите матрака за два месеца, за да дадете на тялото си време да се адаптира към новия матрак.

  Ако решите, че не сте доволни от матрака Avenco Silence, можете да поискате връщане и пълно възстановяване на сумата в рамките на 100-дневния пробен период. В повечето случаи Avenco плаща за доставка, но клиентът може да носи отговорност за изпращането, ако връщането не е за проблем с качеството.

 • Гаранция

  Матракът се предлага с 10-годишна ограничена гаранция от Avenco, която покрива дефекти в матрачните материали и производството.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector