Menu Close

Преглед на хибридните матраци в зона Avenco

Идеален за:

 • Тези, които търсят контурен матрак със здрава опора
 • Двойки, които се събуждат лесно поради движение или шум
 • Горещи траверси
 • Търсещи стойност

Съображения:

 • Avenco не доставя до Аляска или Хавай
 • Zone Hybrid се предлага само в една твърдост: средно твърда
 • Връщането е безплатно в случай на проблем с качеството, в противен случай клиентът носи отговорност за разходите за връщане при връщане

Ценови диапазон:

$ 297 – $ 599

Тип матрак:

Хибрид

Твърдост:

Средна фирма (6)

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци Avenco

Основана през 2017 г., Avenco е онлайн компания директно към потребителя, специализирана в матраци и аксесоари за спално бельо. Те предлагат 24-часово обслужване на клиенти, 100-дневен пробен период на сън и 10-годишна ограничена гаранция.

Avenco произвежда четири различни модела: Starry Memory Foam, Silence Memory Foam, Zone Hybrid и Original Hybrid. Матракът Starry Memory Foam е подходящ за тези, които искат нископрофилен матрак. Матракът с пяна Silence Memory е проектиран да спи по-хладно от средния матрак от пяна с отворена клетка от пяна и дишащи мрежести панели. Оригиналният хибриден матрак комбинира мемори пяна с джобови намотки за контуриране и облекчаване на налягането.

Ще разгледаме по-отблизо хибридния матрак Avenco Zone. Подобно на оригиналния хибрид на Avenco, Zone Hybrid включва слоеве пяна и намотки. Той се откроява с подобрена сърцевина с пет зони с джоб. Ще обсъдим други аспекти, които отличават Zone Hybrid, за да ви помогнем да определите дали той е подходящ за вас.

Разбивка на хибридните матраци за зона Avenco

Хибридният матрак Avenco Zone е трислоен хибриден модел, който съчетава мемори пяна и джобови намотки, за да облекчи точките на натиск и да поддържа различни пози за сън. Горната част на матрака се отличава с тънък слой от гел вливаща се мемори пяна, която е проектирана да бъде по-дишаща от традиционната мемори пяна. Под това има слой пяна с висока плътност, която помага за облекчаване на точките на натиск и насърчаване на гръбначния стълб. Долният слой се състои от сърцевина от пет зони с джоб, проектирана за оптимална опора на ръба и равномерно разпределение на телесното тегло.

С трислойна конструкция и средно твърд (6) рейтинг, хибридният матрак Avenco Zone побира всички пози за сън и помага да се минимизират болките в гърба. Неговата комбинация от пяна и джобни бобини създава отзивчив матрак. Тази конструкция също така позволява на матрака да се очертае във формата на тялото ви за облекчаване на налягането, независимо от позицията на съня.

Хибридният матрак Avenco Zone е идеален за тези, които спят горещо през нощта, тъй като дишащите пянасти слоеве и джобовите намотки помагат за разсейването на топлината. Капакът на модалната смес допълнително подобрява дишането на матрака.

Хибридният матрак Avenco Zone е особено подходящ за тези, които споделят леглото с партньор, който често сменя пози. Джобните бобини помагат да се сведе до минимум отскокът и да се абсорбира движението. Това би трябвало да доведе до по-малко смущения в съня, тъй като е по-малко вероятно да се събудите, ако партньорът ви се измести или стане посред нощ.

Хибридният матрак Avenco Zone се предлага с 10-инчов или 12-инчов профил, въпреки че ще се спрем на последния. Пяната е сертифицирана от CertiPUR-US, за да не съдържа озоноразрушители, PBDE забавители на горенето, формалдехид, фталати и тежки метали. Матракът пристига в кутия за лесна доставка и настройка и е подкрепен от 100-нощно изпитание за сън.

Твърдост

Тип матрак

Средна фирма (6)

Хибрид

Строителство

Хибридният матрак Avenco Zone използва трислойна конструкция, която включва напоена с гел мемори пяна, пяна с висока плътност и джобови намотки. Покритието от плат е направено от естествена модална смес, която е мека и дишаща.

Материал на корицата:

Модална смес

Комфортен слой:

Влечена с гел пяна за памет

Преходен пенопласт

Ядро за поддръжка:

Зонирани джобни намотки

Цени и размери на матраците

Хибридните матраци обикновено изискват по-висока цена в сравнение с други видове матраци, но Avenco Zone Hybrid е на цена много по-ниска от другите хибридни модели. Като се има предвид, че има сравними характеристики с някои от по-скъпите си конкуренти, хибридният матрак Avenco Zone предлага отлична стойност.

Версията с дебелина 12 инча се предлага в пълен размер, кралица, крал и калифорния. 10-инчовата версия е по-рентабилна и се предлага в два допълнителни размера, двойни и двойни XL. Zone Hybrid се предлага в едно ниво на твърдост, средно твърдо и няма опции за персонализиране или добавка за увеличаване на общите разходи. Avenco предлага безплатна доставка до съседните САЩ

Avenco Zone Hybrid – 10 инча

Размери Размери Височина Тегло Цена
Близнак 39 “х 75” 10 “ 39 lbs. $ 297
Пълна 54 “x 75” 10 “ 52 lbs. $ 381
Кралица 60 “x 80” 12″ 62 lbs. $ 469
Крал 76 “x 80” 12″ 76 lbs. $ 599
Калифорнийски крал 72 “x 84” 12″ 76 lbs. $ 599
Превъртете L – R за повече подробности

Цени и оразмеряване

Хибриден матрак Avenco Zone – 12 инча

Размери Размери Височина Тегло Цена
Пълна 54 “x 75” 12″ Неприложимо $ 457
Кралица 60 “x 80” 12″ Неприложимо 527 долара
Крал 76 “x 80” 12″ Неприложимо $ 617
Калифорнийски крал 72 “x 84” 12″ Неприложимо $ 617
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци Avenco

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

Хибридният матрак Avenco Zone намалява известно пренасяне на движение, благодарение на комфортния слой от мемори пяна и индивидуално увити бобини. Мемори пяната реагира на натиск и се връща бавно в първоначалната си форма, което помага да се предотврати разпространението на движенията в леглото.

Хибридите с джобни намотки също са по-добри при изолиране на движението от стандартните вътрешни пружинни матраци, тъй като намотките реагират независимо на натиск. Zone Hybrid намалява до минимум отскока и абсорбира движението, което може да доведе до нарушения на съня, ако вие или вашият партньор сте склонни да се движите.

Ако обаче лесно се притеснявате от движенията на партньора си, може да предпочетете матрак с мемори пяна вместо хибрид.

Облекчаване на налягането

10-инчов модел: 2/5, 12-инчов модел: 3/5
С два слоя пяна, Zone Hybrid осигурява адекватно облекчаване на налягането за повечето траверси. Латексът и мемори пяната обикновено превъзхождат облекчаването на точките на натиск, тъй като те се съобразяват с формата на тялото, като помагат за омекотяване на области като ханша, раменете и коленете.

Zone Hybrid комбинира джобни намотки със слоеве умерено конформна пяна. В резултат на това предлага повече контури от традиционните вътрешни матраци.

Страничните траверси обикновено изискват най-силно облекчаване на натиска, тъй като бедрата и раменете се притискат към матрака и се възползват от допълнително контуриране. Страничните траверси с тегло над 130 килограма вероятно ще се възползват най-много от облекчаването на налягането на хибридния матрак Avenco Zone, докато тези, които тежат по-малко, може да не изпитват толкова много амортизация.

Контрол на температурата

Хибридният матрак Avenco Zone регулира температурата и помага да се запазят траверсите хладни през цялата нощ.

Мемори пяната често може да задържи топлината поради своята плътност, но Zone Hybrid използва гел вливаща се мемори пяна, която е проектирана да отвежда топлината далеч от траверса.

Поддържащото ядро ​​на бобината също е проектирано да разсейва телесната топлина, а модалният капак на сместа позволява достатъчно въздушен поток.

Поддръжка на ръба

10-инчов модел: 4/5, 12-инчов модел 3/5
Avenco Zone Hybrid се представя добре, когато става въпрос за поддръжка на ръба. Неговата сърцевина на бобината с пет зони подсилва периметъра повече от моделите, направени изцяло от пяна или латекс.

По-силната опора на ръба намалява потъването при качване и слизане от матрака. Поддръжката на ръба също е от полза, ако споделяте леглото, тъй като увеличава размера на използваемата повърхност. Ако сте склонни да гравитирате към краищата на леглото, подсиленият периметър осигурява стабилност.

Лесно движение

10-инчов модел: 4/5, 12-инчов модел 3/5
Zone Hybrid е високо оценен, когато става въпрос за лекота на движение. За разлика от дизайните, направени само с мемори пяна, 8-инчовото подпорно ядро ​​на Zone Hybrid осигурява отскачане при смяна на позициите. Тази отзивчивост, съчетана със средно твърд рейтинг, означава, че няма да потънете твърде много в матрака. Това улеснява смяната на позициите и придвижването на матрака според нуждите.

Секс

Avenco Zone Hybrid съчетава предимствата както на мемори пяна, така и на джобови намотки. Двата слоя пяна с висока плътност осигуряват достатъчно подкрепа за предотвратяване на твърде много потъване по време на секс, докато плаваемостта на зонираната сърцевина на бобината улеснява смяната на позициите.

Изцяло дунапренените матраци понякога могат да се приспособят прекалено плътно към тялото, като по този начин възпрепятстват движението. Отзивчивостта на джобовите намотки на Zone Hybrid помага да се предотврати това. По-силната опора на ръба означава, че двойките могат да използват целия матрак.

Изпускане на газове

10-инчов модел: 3/5, 12-инчов модел 2/5
Хибридът на зоната може да излъчва лек мирис на изпускане на газове, когато се освободи за първи път. Отделянето на газове се отнася до отделянето на летливи органични съединения (ЛОС), които могат да предизвикат неприятна, химична миризма. Това е често срещано при матраци с пяна.

Зонираната сърцевина на бобината на Avenco Zone Hybrid осигурява достатъчно вентилация, която помага да се разсеят всички първоначални миризми, след като матракът се освободи от кутията. Пяната на Zone Hybrid също е сертифицирана от CertiPUR-US, което означава, че е с ниско съдържание на ЛОС и без вредни химикали.

Спящ стил и телесно тегло

Странични траверси:
Страничните траверси обикновено се справят добре с матраци, които са между средно и средно твърдо, с поне някаква степен на контуриране. Тази комбинация от опора и контури помага да се облекчат точките на натиск върху раменете и бедрата. Zone Hybrid е особено подходящ за странични траверси, които тежат под 130 килограма. Той е достатъчно здрав, за да поддържа ставите им, да насърчава правилното изравняване на гръбначния стълб и да предотвратява прекалено потъване. Този модел не е толкова подходящ за странични траверси над 230 килограма, тъй като може да не осигурява достатъчна опора за раменете и бедрата. Страничните траверси обикновено предпочитат 12-инчовия модел поради по-дебелата си система за комфорт.

Задни траверси:
Задните траверси обикновено предпочитат матрак, който е класиран между среден и твърд, въпреки че телесното тегло може да повлияе на предпочитанията. Zone Hybrid се счита за отличен избор за траверси под 130 паунда, тъй като средният му стабилен рейтинг осигурява много подкрепа за гърба, като същевременно нежно контурира формата на тялото. Спалните траверси с тегло над 230 килограма може да потънат твърде дълбоко в матрака и вместо това да предпочетат твърд матрак.

Стомашни траверси :
Стомашните траверси обикновено предпочитат по-твърд матрак. Това помага да се предотврати потъването на стомаха прекалено дълбоко в матрака, което оказва ненужен натиск върху долната част на гърба и може да притисне гръбначния стълб извън позицията. По-мекият матрак може да е прекалено съобразен със спалния стомах, което може да се почувства ограничаващо.

Въпреки това, спящите в стомаха, които тежат по-малко от 130 килограма, могат да намерят твърдия матрак за неудобен, тъй като оказва натиск върху гърдите, ребрата и стомаха. Zone Hybrid има среден рейтинг за спящи на стомаха, които тежат по-малко от 130 килограма.

Хибриден матрак Avenco Zone – 10 инча

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Отлично Честно Беден
Задни траверси Отлично Честно Беден
Спящи за стомаха добре Честно Беден
Превъртете L – R за повече подробности

Avenco Zone Hybrid – 12 инча

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Отлично добре Беден
Задни траверси Отлично добре Беден
Спящи за стомаха добре Честно Беден
Превъртете L – R за повече подробности

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци Avenco

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Хибридният матрак Avenco Zone е достъпен онлайн чрез уебсайта на Avenco, както и от търговци на дребно като Amazon и Wayfair.

 • Доставка

  Avenco предлага безплатна доставка до съседните САЩ и някои военни пощенски кутии. Понастоящем Avenco не доставя до Аляска или Хавай.

  Отнема 1 до 3 работни дни за обработка на поръчки, направени чрез Avenco. Въпреки че времето за доставка варира в зависимост от местоположението, повечето клиенти могат да очакват да получат матрака в рамките на 3 до 5 работни дни, след като бъдат изпратени.

  Avenco Zone Hybrid е компресиран, вакуумно запечатан и изпратен като легло в кутия. Веднъж освободен от кутия, може да отнеме до 72 часа, за да се разшири напълно.

 • Допълнителни услуги

  Понастоящем не се предлагат допълнителни услуги, като доставка на бяла ръкавица и премахване на стар матрак.

 • Сън Проба

  Хибридният матрак Avenco Zone се предлага със 100-нощно изпитание за сън. Ако не сте доволни от матрака през този период, можете да го върнете за пълно възстановяване на продукта. Връщането е безплатно, ако има проблем с качеството на матрака. В противен случай клиентът е отговорен за всички разходи за доставка при връщане.

 • Гаранция

  Avenco предлага 10-годишна ограничена гаранция за матрака Zone Hybrid.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *