Menu Close

Преглед на хибриден матрак на мечка

Идеален за:

 • Спящи, които искат облекчаване на натиска, без чувството, че са „прегърнати“ от леглото
 • Хора, които са склонни да спят горещо
 • Тези, които се радват на матрак Bouncier
 • Партньори с различно тегло, които имат различни предпочитания за позиция

Съображения:

 • Хората, които лесно се събуждат, когато партньорът им се движи, може да забележат малко повече прехвърляне на движение на Bear Hybrid от някои модели
 • Спящите, които предпочитат да спят “вътре”, а не “на” матрака си, може да не получат достатъчно прегръдка от Мечкия хибрид
 • Спящите в стомаха, които тежат повече от 230 килограма, може да не изпитват достатъчна подкрепа, за да предотвратят потъването на средните си части по-дълбоко от идеалното

Ценови диапазон:

$ 1095 – $ 1,995

Тип матрак:

Хибрид

Твърдост:

Средна фирма (6)

Вземете 25% отстъпка от вашата поръчка от Bear. Код за употреба: SF25

Bear е директна към потребителя компания за матраци, специализирана в матраци, предназначени да насърчават възстановяването на мускулите. Въпреки че тези матраци са проектирани да отговарят на нуждите на спортистите, усъвършенстваната технология може да се хареса и на други траверси.

Понастоящем компанията произвежда три модела: Bear, Bear Pro и Bear Hybrid. Както водещият матрак Bear, така и технологично усъвършенстваният Bear Pro са изработени изключително от пяна. Допълнителни рецензии на този сайт ще обхванат задълбочено тези модели.

Този преглед ще се фокусира изключително върху хибрида на мечките. Bear Hybrid е единственият хибриден модел на Bear. Създаден за по-луксозно, хотелско усещане, Bear Hybrid използва технология за охлаждане, множество слоеве пяна и сердечник на намотката. Като луксозен модел на компанията, той се предлага на по-висока цена от другите матраци на Bear.

Ще детайлизираме конструкцията на Bear Hybrid, ще оценим неговите резултати и ще обобщим ценовата структура и фирмените политики. Ако обмисляте да закупите Bear Hybrid, нашият преглед на Bear Hybrid Mattress може да ви даде информацията, от която се нуждаете, за да решите дали е подходящ за вас.

Мече хибридно видео ревю

Гледайте видеоклипа по-долу, за да видите как се представи Bear Hybrid, когато беше изпитан в лабораторията на Sleep Foundation.Разбивка на преглед на хибридни матраци на мечка

Bear Hybrid е средно твърд матрак. Това ниво на твърдост може да побере повечето спящи, независимо от теглото или предпочитанията им за позиция.

Върху матрака е покрито с влакна Celliant. Celliant fiber е отзивчив текстил, създаден да отразява енергията на тялото обратно към него. Смята се, че това подпомага циркулацията, насърчава възстановяването на клетките, регулира температурата и поддържа качествения сън.

Капакът е капитониран с вливаща се с гел пенопласт, който омекотява повърхността на матрака, като същевременно отвежда топлината от тялото на спящия. След това слой от пенопласт добавя към контура, без да позволява много потъване. Преходният слой от пенопласт действа като бариера между системата за комфорт и по-твърдата сърцевина на бобината.

Намотките в поддържащата система на матрака дават отскок, като същевременно позволяват на въздуха да циркулира. Всяка намотка е отделно обвита, за да сведе до минимум преноса на движение между пружините. Последен слой от пенопласт дава на спиралната система стабилна основа за почивка.

Bear Hybrid е с дебелина 14 инча, което го прави високопрофилен модел. Поради своята дебелина, Мечкият хибрид може да изисква допълнително дълбоки листове.

Твърдост

Тип матрак

Средна фирма – 6

Хибрид

Строителство

Мечешкият хибрид е изграден от пет слоя, включително четири слоя пенопласт и слой от джобове. Неговата система за комфорт се състои от два слоя пенопласт, преходният слой използва пенопласт, опорното ядро ​​има навити намотки, а последният основен слой използва пенопласт.

Материал на корицата:

Celliant плат

Комфортен слой:

2 ″ пенопласт (с гел, ватиран калъф)

2, пенопласт

Преходен слой:

1, пенопласт

Ядро за поддръжка:

8, джобни намотки

1, HD пенопласт

Цени и размери на матраците

Bear Hybrid е най-скъпият модел на Bear, но се предлага на по-ниска цена от средната за хибрид. Като се има предвид ниската цена на Bear Bear Hybrid и усъвършенстваните материали, това може да е изключителен избор за пазари, които съзнават ценността. Освен това Bear често предлага оферти, които допълнително понижават цената.

Размери Размери Височина Тегло Цена
Близнак 39 “х 75” 14 “ 60 lbs. 1095 долара
Twin XL 39 “х 80” 14 “ 60 lbs. $ 1,295
Пълна 54 “x 75” 14 “ 80 lbs. $ 1495
Кралица 60 “x 80” 14 “ 110 lbs. $ 1695
Крал 76 “x 80” 14 “ 140 lbs. $ 1,995
Калифорнийски крал 72 “x 84” 14 “ 140 lbs. $ 1,995
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Вземете 25% отстъпка от вашата поръчка от Bear. Код за употреба: SF25

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

В сравнение с други хибридни модели, Bear Hybrid има умерена изолация на движението.

Докато два слоя пенопласт в своята система за комфорт и преходен слой от пенопласт поглъщат доста количество движение, малко вероятно е те да предотвратят напълно прехвърлянето на движение. Сърцевината на намотката на Bear Hybrid добавя отскачане към матрака и това отскачане може да допринесе за прехвърляне на движение. Джобовете на бобините трябва да ограничат разпространението на движение между отделните пружини, но хората, които са склонни да се събуждат лесно, когато партньорът им се движи, може да забележат някои вибрации през нощта.

Облекчаване на налягането

Двата комфортни слоя на Bear Hybrid са възглавница и контур, което му осигурява облекчаване на налягането, еквивалентно или по-добро от повечето хибриди на пазара.

Най-горният слой от пенопласт с впръскване на гел дава достатъчно подплата, за да омекоти рамото и бедрата. Вторият слой пенопласт дава по-дълбоко люлеене, за да разпредели телесното тегло на спящия и да намали натрупването на налягане. Поради средно твърдото си усещане траверсите няма да могат да потънат много далеч, давайки на Bear Hybrid силен баланс на подкрепа и облекчаване на натиска без много прегръдка.

Контрол на температурата

Подобно на много хибридни модели, регулирането на температурата е една от най-големите силни страни на Bear Hybrid. Спящите, които са склонни да тичат горещо, могат да се насладят на по-хладен нощен сън на хибридния матрак Bear.

Celliant технологията в покритието на Bear Hybrid е проектирана да помага за регулиране на температурите. Слой от пенопласт, ватиран в покритието, се влива с гел, за да изтегли топлината от тялото на спящия. Сърцевината на бобината позволява обилен въздушен поток, допълнително охлаждайки матрака.

Поддръжка на ръба

Докато Bear Hybrid има относително здрави ръбове, те може да не се чувстват толкова сигурни, колкото тези на някои хибридни модели.

Пружините в слоя на намотката могат да се движат независимо, за да реагират на промени в налягането. Това помага да се създаде по-здрав периметър от повечето модели с изцяло пяна, но траверсите все пак могат да претърпят известно потъване, когато се приближат до ръба на леглото. За повечето хора това не би трябвало да е достатъчно важно, за да ограничи функционалната повърхност на матрака. Въпреки това, някои по-тежки индивиди могат да изпитат по-значително потъване, което може да ги накара да избегнат ръба поради чувството за нестабилност.

Лесно движение

Поддържащата повърхност и средно твърдото усещане на Bear Hybrid улесняват придвижването от много хибридни модели. Повечето траверси не потъват в матрака много дълбоко, така че е малко вероятно да се чувстват „в капан в леглото“. Освен това, комфортните слоеве от пенопласт на Bear Hybrid връщат първоначалната си форма бързо, когато налягането се отстрани, така че траверсите могат да сменят позицията си, без да се опитват да избегнат съществуващото впечатление от тялото си. Отскачането от слоя на намотката допълнително увеличава отзивчивостта на Bear Hybrid.

Секс

Неговата комбинация от отскачане и леко контуриране може да направи Мечешкия хибрид подходяща повърхност за сексуална активност. Сърцевината на бобината придава на леглото пружиниращо усещане, което много двойки се радват. Комфортните слоеве от пенопласт контурират леко, придавайки сцепление, без да ограничават движението. Това се сравнява благоприятно с други хибридни модели.

Изпускане на газове

Вероятно Bear Hybrid има подобни миризми извън газовете на други хибридни модели, които използват синтетични пяни, но може да се излъчи по-бързо благодарение на дишащата си конструкция.

Миризмите от производствения процес могат да се задържат в слоевете пяна, когато матракът се компресира за изпращане и освобождаване, когато матракът се декомпресира. Тези миризми обикновено не се считат за вредни за повечето хора. Някои купувачи на матраци обаче могат да изберат да проветрят матрака извън спалнята си, докато миризмите се разсеят. Като общо правило това може да отнеме между няколко часа и няколко дни.

Bear Hybrid използва пенопласт, който обикновено е по-дишащ от мемори пяната. Този материал, съчетан със силния въздушен поток през капака и сърцевината на бобината, би трябвало да помогне на Bear Hybrid да излиза относително бързо.

Спящ стил и телесно тегло

Странични траверси:
Двата комфортни слоя на пенопласта на Bear Bear разполагат с достатъчно количество, за да се настанят раменете и бедрата на страничния спящ. Капитонираното покритие осигурява омекотяване и мекота, а втори слой от пенопласт контурира по-дълбоко. Благодарение на средно твърдото усещане на матрака, страничните траверси трябва да получат необходимата опора, за да поддържат изравнените си бодли, докато се наслаждават на изключително контуриране и облекчаване на натиска.

Страничните траверси с тегло над 130 паунда може да изпитат най-добрия баланс между привеждане в съответствие и опора. Хората, които тежат под 130 килограма, също вероятно ще спят спокойно на хибрида на мечките, въпреки че може да изпитат леко натрупване на натиск около раменете и бедрата си поради средно твърдото усещане на матрака.

Задни траверси:
Твърдата, стабилна опора от Bear Hybrid може да побере задните траверси от всички теглови групи. Неговото средно твърдо усещане не позволява много потъване, така че трябва да осигури на повечето спящи подкрепата, от която се нуждаят, за да предотврати хлътването на бедрата им твърде дълбоко в матрака. Това може да помогне за поддържане на гръбначния стълб в естественото му подреждане. Докато матракът е достатъчно здрав, за да осигури равномерна опора, капитонираното покривало добавя малко омекотяване за повишен комфорт.

Тъй като задните траверси обикновено предпочитат по-твърдо усещане от тези, които спят странично, Bear Hybrid може да е най-подходящият за задните траверси, които тежат под 130 килограма. Задните траверси, които тежат над 130 килограма, също вероятно ще изпитат добра опора и омекотяване, но бедрата им могат да потънат малко по-дълбоко от идеалното, което прави по-предизвикателно поддържането на гръбначния стълб.

Спящи на стомаха:
Хората са склонни да носят допълнително тегло близо до бедрата и корема. Когато човек спи по корем, това допълнително тегло може да дръпне средната част на спящия по-дълбоко в матрака и да натовари гръбнака му. Спящите в стомаха обикновено се нуждаят от по-твърдо усещане, за да се предотврати прекомерното потъване в средната част на средата, така че средно твърдото усещане на Bear Hybrid е подходящо за траверси с по-леко тегло.

Хълбоците на спящите на стомаха, които тежат под 130 килограма, едва ли ще потънат прекалено много, а капитонираното покривало придава нотка на мекота. Спящите в стомаха, които тежат между 130 и 230 паунда, също могат да се насладят на плюшената повърхност, макар че биха могли да потънат малко повече от идеално близо до бедрата си. Хората, които тежат над 230 килограма, могат да получат по-забележимо увисване близо до средните си секции, което може да натовари гръбначните им стълбове.

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси добре Отлично добре
Задни траверси Отлично добре добре
Спящи за стомаха Отлично добре Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Награди за мечешки хибриден матрак

Вземете 25% отстъпка от вашата поръчка от Bear. Код за употреба: SF25

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Мечкият хибрид се продава чрез уебсайта на Мечката. Докато оригиналният Bear Mattress се продава на Amazon, Bear Hybrid понастоящем не се предлага на сайта. Матраци Bear също се показват в шоурума на Bear’s Hoboken и в партньорските магазини в Остин, Тексас и Маклийн, Вирджиния.

  Матраци за мечки се доставят в САЩ и Канада.

 • Доставка

  The Bear Hybrid се доставя безплатно в съседните САЩ и Канада. Допълнителна такса от $ 100 се прилага за поръчки до Аляска и Хавай.

  Матраци се конструират след направена поръчка. Клиентът ще получи номер за проследяване, когато поръчката му бъде изпратена. Повечето матраци пристигат в рамките на 2 до 7 работни дни. Поръчките за Канада могат да отнемат до 10 работни дни.
  Мечка изпраща матраците си компресирани в кутия. Матраците се изпращат чрез FedEx и Bear насърчава клиентите да се регистрират за FedEx Delivery Manager. Тази услуга позволява на клиентите да поставят ваканционни ваканции, да поискат пакетът да бъде прибран, да предостави инструкции за доставка и др.

  Клиентите са отговорни за преместването на матрака в избраната стая, разопаковането му и настройката му. Bear Hybrid може да се използва веднага след настройката, но може да отнеме до 48 часа, за да завърши декомпресирането.

 • Допълнителни услуги

  При плащане клиентите могат да закупят доставка на White Glove срещу допълнителна такса от $ 100. Тази услуга включва преместване на матрака в избраната стая, настройка и премахване на опаковката. Срещу допълнителна такса от $ 50 (на обща такса от $ 150), екипът ще премахне и стария матрак по преценка на водача. Обикновено отнема 2 до 3 седмици, за да получите поръчка с доставка на Бяла ръкавица.

 • Сън Проба

  Bear Hybrid се предлага със 100-нощно изпитание за сън. Изисква се период от 30 нощувки, преди да може да се започне връщане. По време на прозореца, в който матракът отговаря на условията за връщане, клиентите могат да се свържат с Bear, за да инициират процеса. Bear ще организира премахването на матрака безплатно за клиента и клиентът ще получи пълно възстановяване на покупната цена.

 • Гаранция

  Bear Hybrid има 20-годишна частично пропорционална гаранция. През първите 10 години Bear ще отговаря за ремонта или подмяната на матраци, които намери за дефектни, докато клиентът ще отговаря за свързаните с това разходи за транспорт и обработка. От 11 до 20 година Bear ще избере или да поправи дефектен матрак, или да го замени срещу пропорционално зареждане на клиента. Клиентът ще носи отговорност и за транспортните разходи.

  Тази гаранция се отнася за оригиналния собственик на матрак, закупил матрака си от оторизиран продавач. Той обхваща видимо увисване над 1,5 инча и физически недостатъци, които водят до цепене или напукване на пяната. Повреди поради неправилна основа или неправилно използване на матрака не се покриват. Матраци, които са зацапани, изгорени, скъсани или физически повредени по друг начин, нямат право на гаранционно покритие.

  Прилагат се допълнителни условия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *