Menu Close

Преглед на матрак на мечка

Идеален за:

 • Купувачи с ограничен бюджет, които искат качествен изцяло дунапренен матрак без голяма цена.
 • Хората, които предпочитат да спят на малко твърд матрак, който осигурява контуриране на тялото, без усещане за потъване в матрака.
 • Хора, които са физически активни или изискват физическа работа и могат да се възползват от технологията на плат Celliant.

Съображения:

 • Мечката не е идеална за по-тежки индивиди или повечето спящи в стомаха.
 • Липсата на опора на ръба може да създаде проблем, ако имате проблеми с влизането и излизането от леглото.
 • Подобно на повечето матраци от пяна, Мечока може да спи горещо.

Ценови диапазон:

$ 595 – $ 1195

Тип матрак:

Пяна

Твърдост:

Фирма (7)

Вземете 25% отстъпка от вашата поръчка от Bear. Код за употреба: SF25

Bear Mattress е американска марка матраци, пусната на пазара през 2015 г. Неговият водещ модел, Bear Mattress, е матрак с изцяло пяна, предлаган на пазара за спортисти и хора с активен начин на живот.

10-инчовият дебел матрак е направен с два комфортни слоя (2 инча вградена с гел графитна мемори пяна и 2 инча пенопласт) и поддържаща сърцевина от пяна с висока плътност, всички увити в Celliant плат. Този покривен материал е предназначен да преобразува телесната топлина в инфрачервена енергия и да я предава обратно в траверса, което може да помогне за увеличаване на циркулацията и нивата на кислород в тъканите, за да ускори възстановяването от физическа активност.

За този преглед ние се фокусираме изключително върху оригиналния Bear Mattress, обхващащ подробности за конструкцията, цените и ефективността на матрака. Имайте предвид, че Bear предлага и два допълнителни модела, Bear Hybrid и Bear Pro, които имат различни функции и детайли.

Разбивка на преглед на матраци за мечки

Матракът „Мечка“ е изцяло дунапренен матрак, направен с технология за сън Celliant, която е създадена да помогне за подобряване на съня и ускоряване на физическото възстановяване. 10-инчовите матраци са изработени от 2 инча графитна гел, напоена с мемори пяна (за насърчаване на охлаждането) и 2-инчов слой поли пяна върху 6 инча плътен пенопласт за опора. Матрак със среден профил, Мечката е оценен с 7 по скалата за твърдост, което показва твърдо усещане.

Тези слоеве са обвити в покритие, направено от текстил Celliant. Меката материя е проектирана да абсорбира телесната топлина и да я преобразува в инфрачервена енергия, която след това се прехвърля обратно в тялото. Тази прехвърлена енергия може да помогне за подобряване на циркулацията и нивата на кислород в кръвта, което от своя страна може да намали времето за възстановяване. Калъфът Celliant също е проектиран да спомогне за поддържането на матрака на хладно във връзка със слоя пяна с графитен гел.

2-инчовият комфортен слой на Мечката не е толкова дебел, колкото някои други матраци, и траверсите може да забележат, че не потъват в леглото толкова, колкото с други матраци с мемори пяна, които осигуряват по-съобразено „спящо в“ усещането за матрак. Вместо това, спането на матрак „Мечка“ създава усещане, което е комбинация от „спане в“ и „спане върху“ матрака.

6-инчовият слой от пенопласт с висока плътност осигурява равномерна опора и стабилност по целия матрак, с изключение на ръбовете, които потъват малко повече от някои други матраци.

Твърдост

Тип матрак

Фирма – 7

Изцяло пяна

Строителство

Матракът Bear има три слоя: Нанесен с графитен гел слой мемори пяна, слой пяна за преход и 6-инчово поддържащо ядро ​​от пяна с висока плътност. Матракът е покрит с материя Celliant.

Материал на корицата:

Celliant текстил

Комфортен слой:

2 ″ мемори пяна (влива графитен гел)

Преходен слой:

2 ″ пенопласт

Ядро за поддръжка:

6 ″ пенопласт

Цени и размери на матраците

В сравнение с други матраци с пълна пяна, Bear предлага голяма стойност, благодарение на високото си качество за ценовата си точка. Матракът се предлага в размери от близнак до калифорнийски крал, както и двойни XL. Мечката е малко по-лека от другите матраци с мемори пяна, особено в по-малките размери, така че е лесно да се движите. Всички размери са дълбоки десет инча, така че стандартните спални принадлежности ще се поберат добре.

Размери Размери Височина Тегло Цена
Близнак 39 “х 75” 10 “ 50 lbs. $ 595
Twin XL 39 “х 80” 10 “ 50 lbs. $ 695
Пълна 54 “x 75” 10 “ 60 lbs. $ 895
Кралица 60 “x 80” 10 “ 70 lbs. $ 995
Крал 76 “x 80” 10 “ 90 lbs. 1195 долара
Калифорнийски крал 72 “x 84” 10 “ 90 lbs. 1195 долара
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Вземете 25% отстъпка от вашата поръчка от Bear. Код за употреба: SF25

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

Тъй като комфортните слоеве от мемори пяна са проектирани да абсорбират движението и да ограничат неговото разпространение, Bear Mattress постига високи резултати при изолацията на движение като другите модели от изцяло пяна.

Тестерите усещаха много малко прехвърляне на движение от спящи партньори, влизащи и излизащи от леглото или движещи се наоколо. Въпреки това, Мечката е малко по-отзивчива от другите модели, така че някои траверси могат да почувстват леко движение. Някои спящи, които се събуждат лесно, могат да забележат движенията на партньора си, но количеството прехвърлено движение обикновено не е достатъчно, за да бъде наистина разрушително.

Облекчаване на налягането

Матракът „Мечка“ постига добри резултати при намаляване на налягането и повечето от нашите тестери не са имали прекомерно натрупване на налягане по време на сън, независимо от позицията на съня. По-леките траверси са малко изключение, като матракът е твърде твърд за някои траверси под 130 паунда.

Контрол на температурата

Bear е проектиран да спи по-хладно от други матраци с пяна и използва пяна с памет с отворени клетки, за да насърчи въздушния поток. Пяната също се влива с графитен гел, за да помогне за абсорбирането и разсейването на излишната топлина.

В сравнение с други матраци с пълна пяна, Мечката поддържа добра температурна неутралност и не се нагрява прекалено. Това е така, защото в известна част матраците Bear не предлагат толкова много съответствие или усещане за потъване в матрака, колкото други модели, които използват мемори пяна.

Поддръжка на ръба

Поради начина, по който са изградени матраците от пяна, те нямат периметърната твърдост на намотаващия слой, за да осигурят поддръжка на ръба. Това означава, че е вероятно да изпитате потъване, когато седнете на ръба на леглото, или усещане, че се търкаляте от леглото, ако се приближите твърде много до ръба, докато спите.

Матракът Bear не е по-различен и всъщност е отбелязан под средното ниво на опората на ръба. Тестерите на всички телесни тежести усетиха значително потъване на ръба на матрака, когато се качваха и излизаха от леглото, и усещането за „преобръщане“. Проблемът беше по-значим, колкото повече тежеха тестерите.

Лесно движение

Матракът Bear се различава от другите модели пяна, защото не се приспособява и люлее тялото толкова много. Това обаче не създава същото усещане за плаване върху матрака като другите легла. Това донякъде улеснява придвижването по Мечката, отколкото по други матраци с мемори пяна. И все пак, по-тежките траверси са склонни да потъват повече в матрака, което затруднява придвижването.

Секс

Матраците с мемори пяна обикновено не са любими сред рецензенти за секс, тъй като те не са толкова отзивчиви или „подскачащи“ като матраците innerspring. Мечката се представя по-добре от другите матраци с мемори пяна, тъй като е по-малко съобразена и по-отзивчива.

Изпускане на газове

Матраците с изцяло пяна обикновено имат миризми отначало, тъй като използваните пени отделят летливи органични съединения (ЛОС), които имат отчетлива миризма. Тези ЛОС обикновено не се считат за вредни и всякакви миризми обикновено се разсейват в рамките на няколко дни в добре проветриво помещение.

Матракът „Мечка“ не е по-различен и изпускането на газове е често срещано през първите няколко дни. Повечето рецензенти обаче отбелязват, че миризмата се разсейва след няколко дни и в матрака няма продължителни миризми.

Спящ стил и телесно тегло

Странични траверси:

В сравнение с други матраци с пълна пяна, Bear предлага голяма стойност, благодарение на високото си качество за ценовата си точка. Матракът се предлага в размери от близнак до калифорнийски крал, както и двойни XL. Мечката е малко по-лека от другите матраци с мемори пяна, особено в по-малките размери, така че е лесно да се движите. Всички размери са дълбоки десет инча, така че стандартните спални принадлежности ще се поберат добре.

Спящите над 230 килограма се радваха на баланса на подкрепа и комфорт на Мечката. Няколко по-леки странични траверси усетиха, че Мечката е твърде твърда, като по този начин увеличава натиска върху раменете и бедрата.

Задни траверси:
Задните траверси, които тежат между 130 и 230 паунда, вероятно ще намерят Матрака Мечка удобен, с много опора за цялото си тяло без излишен натиск. Траверсите, които тежат по-малко от 130 паунда, са тези, които най-често намират този матрак за удобен, като се позовава на добрия баланс на мечето за привеждане в съответствие и подкрепа, без прекалено провисване. Траверсите, които тежат повече от 130 килограма, са склонни наистина да оценят матрака Bear, тъй като е доста твърдо чувство, че ги поддържа достатъчно, все още позволява малък дизайн на съответствието.

Спящи за стомаха:
Матракът „Мечка“ е подходящ за спални в стомаха от повечето размери. Матракът получава много високи резултати при спални за стомаха, които тежат по-малко от 130 килограма, и е възроден най-вече положително от траверси над 130 килограма. Неадекватната подкрепа е често срещано оплакване за по-тежки спящи стомаха. Някои по-тежки спящи на стомаха могат да открият, че Мечката просто не е достатъчно подкрепяща в средната част, което го кара да отпусне и да изхвърли гръбначния стълб извън позицията.

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси добре добре Отлично
Задни траверси добре Отлично Отлично
Спящи за стомаха Отлично добре добре
Превъртете L – R за повече подробности

Награди за мечешкия матрак

Вземете 25% отстъпка от вашата поръчка от Bear. Код за употреба: SF25

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Матраци Bear могат да бъдат закупени онлайн на Bearmattress.com, както и в ограничени размери на Amazon. Купувачите в района на Ню Йорк могат да опитат матрак, преди да купят изложбения салон на Мечките в Хобокен, Ню Йорк или в Sleepare в Ню Йорк.

 • Доставка

  Безплатна наземна доставка с FedEx до съседните 48 щата и Канада. Доставката до Аляска, Хавай и Пуерто Рико се предлага срещу допълнително заплащане.

  Матраците Bear се доставят компресирани и опаковани в пластмаса в кутия 40 ”x 20” x 20 ”. Те обикновено пристигат в рамките на 2-7 работни дни след поръчката. Матракът се декомпресира напълно с течение на времето, след като пластмасата бъде премахната.

 • Допълнителни услуги

  Доставката на White Glove се предлага само в съседната инсталация в САЩ и струва $ 100. Инсталирането и премахването на стар матрак струва 150 долара.

 • Сън Проба

  100-нощно изпитание за сън с 30-нощно задължително пробивно време. Без такси за връщане или доставка.

 • Гаранция

  10-годишна гаранция, покриваща дефекти в материалите и производството. Капакът има 1 година гаранция. Гаранцията осигурява ремонт или подмяна, но клиентите носят отговорност за всички транспортни разходи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector