Menu Close

Преглед на матраците на Boll и Branch

Идеален за:

 • Тези, които спят горещо
 • Комбинирани траверси
 • Потребители, които ценят използването на естествени материали
 • Двойки

Съображения:

 • Матракът Boll & Branch има по-висока от средната цена цена
 • Траверси под гърба и отстрани под 130 паунда може да намери матрака твърде твърд
 • Спящите в стомаха над 230 паунда може да изпитват недостатъчна подкрепа

Ценови диапазон:

1800 – 2900 долара

Тип матрак:

Хибрид

Твърдост:

Средна фирма (6)

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци Boll & Branch

Boll & Branch започва да прави чаршафи с етичен произход, след което се разраства в подаръци и продукти за баня. Наскоро компанията навлезе в индустрията за матраци с водещия матрак Boll & Branch, пуснат през 2018 г. Това е единственият предлаган в момента матрак от Boll & Branch.

Матракът Boll & Branch е латекс хибрид с уникална конструкция с два слоя намотки. Неговото средно твърдо усещане е подходящо за голямо разнообразие от спални видове и се гордее с всички предимства на хибрида, включително здравословен въздушен поток, силна опора на ръба и много отскок. Безплатната доставка на бели ръкавици е включена при всяка покупка на матрак Boll & Branch.

Ще разгледаме материалите и конструкцията на матрака Boll and Branch и ще разгледаме как те влияят на сънното преживяване, като вземем предвид вида на тялото и предпочитаната позиция за сън. Ние също така ще обхванем практическа информация като ценообразуване, доставка и информация за пробен период, за да ви помогнем да вземете решение.

Разбивка на преглед на матраци Boll & Branch

Матракът Boll & Branch е хибриден матрак намотка върху бобина. Общо матракът е висок 13,5 инча, което е по-високо от средното, но доста нормално за хибриден матрак. Поради високия си профил, матракът ще изисква чаршафи с дълбоки джобове.

Матракът има дишаща калъфка от органичен памук. Капакът не се сваля и трябва да се почисти с пара, ако е необходимо, за да се премахнат петна. Boll & Branch избягва да използва химически лепила, като вместо това избира ръчно да слага матрака заедно.

Под капака има слой подплата, направен от вълнено-полиестерна смес. Вълната е известна със своите способности за отнемане на влага и работи заедно с дишащия памук, за да отвежда топлината от спалния. Той също така действа като естествена противопожарна преграда и добавя първоначална амортизация към матрака.

Тази вълнена подложка е последвана от два слоя траен латекс Talalay. Най-горният слой латекс се влива с графит, който помага да се отвежда топлината далеч от тялото. Латексът е естествено дишащ и двата слоя латекс в матрака Boll & Branch имат дупчици за допълнително увеличаване на въздушния поток.

Латексът Talalay е известен със своето плаващо усещане. Латексовите слоеве в този матрак помагат за облекчаване на точките на натиск, но въпреки това те държат траверсите да спят „на“, а не „в“ матрака.

Под латекса има слой от стоманени микронамотки. Те се огъват локално в отговор на натиск, образувайки дълбока люлка, която подобрява подравняването на гръбначния стълб. Микронамотките се намират върху слой от двойно закалени джобни намотки, който функционира като опорна сърцевина и осигурява здрава опора около краищата на леглото. За разлика от традиционните намотки с вътрешна пружина, тези намотки са индивидуално увити. Те се движат независимо един от друг, което намалява прехвърлянето на движение и им позволява да осигурят по-целенасочена гръбначна подкрепа.

Комбинацията от латекс и намотки прави пружиниращ матрак, който не възпрепятства движението. По отношение на твърдостта, матракът Boll & Branch има средно твърдо усещане. При скала от 1 до 10, като 10 е най-твърдият, това ще падне около 6. Това е в диапазона на твърдост, предпочитан от по-голямата част от траверсите, осигурявайки доста равномерен баланс на подкрепа и освобождаване от натиск.

Твърдост

Тип матрак

Средна фирма – 6

Хибрид

Строителство

Матракът Boll & Branch е с покритие от органичен памук, подплатено със смес от вълна и полиестер. Под това матракът има още четири слоя, включително два слоя латекс Talalay, слой от микронамотки и поддържащо ядро ​​на намотката.

Материал на корицата:

Органичен памук

Комфортен слой:

Смес вълна / полиестер

Talalay латекс (графит)

Talalay латекс

Микронамотки

Ядро за поддръжка:

Джобни намотки

Цени и размери на матраците

Матракът Boll & Branch има средна цена, предвид конструкцията му. Матраците, изработени от естествени материали като латекс, вълна и органичен памук, намиращи се в матрака Boll & Branch, обикновено са по-скъпи.

Boll & Branch използва органичен, сертифициран за справедлива търговия памук. Макар матракът да има несъмнена привлекателност за екосъзнателните потребители, заслужава да се отбележи, че на матрака Boll & Branch липсват немалко сертификати, които обикновено бихте намерили в матрака на тази цена, като сертификати за органична вълна и латекс. По отношение на качеството обаче матракът е направен от трайни материали, които повече от оправдават цената.

Размери Размери Височина Тегло Цена
Близнак 38 “x 75” 13.5 “ 72 lbs. 1800 долара
Twin XL 38 “x 80” 13.5 “ 88,5 lbs. 1950 долара
Пълна 54 “x 75” 13.5 “ 98 lbs. 2250 долара
Кралица 60 “x 80” 13.5 “ 110 lbs. 2500 долара
Крал 76 “x 80” 13.5 “ 139 lbs. $ 2900
Калифорнийски крал 72 “x 84” 13.5 “ 141 lbs. $ 2900
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци Boll & Branch

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

Матракът Boll & Branch позволява известно движение да се движи по повърхността на леглото, но като цяло върши сравнително добра работа за намаляване на прекъсванията през нощта.

Латексът и намотките са подскачащи материали, които нямат точкова еластичност на материал като мемори пяна. Тъй като намотките обаче са опаковани индивидуално, те могат да реагират по-целенасочено от традиционния матрак с вътрешна пружина. Това намалява количеството движение, което се прехвърля от едната страна на леглото към другата.

Като цяло повечето хора, които спят с партньор, трябва да открият, че матракът Boll & Branch има адекватна изолация на движението. Въпреки това, чувствителните траверси могат да предпочетат изцяло дунапренен матрак, който може да запази прехвърлянето на движение до абсолютен минимум.

Облекчаване на налягането

Матракът Boll & Branch предлага умерено контуриране, което облекчава най-лошите точки на натиск при повечето траверси. Комбинацията от латекс Talalay и два слоя бобини разпределя телесното тегло, като държи траверсите „плаващи“ върху матрака. Вълнено-полиестерната подложка също добавя малко омекотяване.

Въпреки това, матракът може да е твърде твърд за странични траверси и задни траверси, които тежат по-малко от 130 килограма. Тези групи не потъват толкова далеч в матрака и е вероятно да натрупат натиск в области като бедрата и раменете.

Контрол на температурата

Контролът на температурата е силна страна на матрака Boll & Branch, който е изработен от дишащи материали.

Памучното покривало и вълнената подложка отвеждат влагата далеч от траверса. Под него аерираният латекс Talalay предотвратява натрупването на топлина, като позволява на въздуха да преминава безпрепятствено. Циркулацията на въздуха през двата слоя намотки позволява на останалата топлина да се разсейва.

Матракът не съответства плътно на спалното легло и не съдържа пяна за улавяне на топлина, което го прави много добър избор за горещи траверси или за тези, които живеят в топъл климат.

Поддръжка на ръба

Подобно на повечето хибриди, матракът Boll & Branch има здрав периметър, който е повече от подходящ за тези, които обичат да седят на ръба на леглото. Това е най-вече благодарение на джобовите намотки, които са подсилени около ръбовете, за да се предотврати увисване и усещане за преобръщане.

Траверсите от всички типове тяло не би трябвало да имат проблеми със съня точно до ръба на матрака. Това ефективно увеличава използваемото пространство за спане за хора, които споделят леглото. Силните ръбове също могат да помогнат на тези, които имат проблеми с влизането и излизането от леглото.

Лесно движение

С два слоя латекс и два слоя намотки, матракът Boll & Branch има много отзивчива повърхност, която улеснява смяната на позициите за сън.

За разлика от матрака с мемори пяна, траверсите изобщо почти не потъват в матрака Boll & Branch. Латексът има бърза реакция на натиск и не задържа телесните впечатления при смяна на позициите. Двата слоя намотки също добавят изтласкване, което допълнително улеснява движението. Комбинираните траверси трябва да се чувстват като у дома си на матрака Boll & Branch.

Секс

Матракът Boll & Branch има дълъг списък от атрибути, които го правят добре съобразен с нуждите на повечето двойки. Неговата подскачаща повърхност и здравите ръбове позволяват на двойките да установят ритъм и да използват пълноценно леглото, а способността на матрака да поддържа неутрална температура предотвратява прегряването.

Въпреки че с времето намотките могат да започнат да издават някакво скърцане и скърцане, матракът е по-тих от традиционния вътрешен извор и няма да привлече твърде много внимание.

Изпускане на газове

Използването на естествени материали в матрака Boll & Branch значително намалява отделянето на газове, което обикновено се свързва с нов матрак. Освен това матракът не е опакован с свиване за изпращане, което означава, че всички налични миризми най-вече ще могат да се излъчват.

Отделянето на газове обикновено е резултат от отделянето на летливи органични съединения (ЛОС) от пенопласта и мемори пяната. Химическите противопожарни бариери и лепила също могат да причинят силни миризми.

Матракът Boll & Branch е ръчно направен и не съдържа синтетични пяни или химически противопожарни бариери, така че няма да излъчва тези типични миризми. Някои клиенти може да забележат слаб каучуков мирис от латекса, но това скоро трябва да се разсее през дишащите бобини на леглото.

Спящ стил и телесно тегло

Странични траверси:

Матракът Boll & Branch осигурява отлично облекчаване на налягането за странични траверси, които тежат повече от 130 паунда и по-малко от 230 паунда. Тези траверси получават контури от латекс и микронамотки, които се адаптират към извивките на тялото и спомагат за облекчаване на точките на натиск в бедрата и раменете. Матракът също се съобразява добре с траверси над 230 килограма, въпреки че някои хора от тази група може да открият, че бедрата им потъват твърде далеч, което може да попречи на подравняването на гръбначния стълб.

Матракът е малко твърд за странични траверси, които тежат по-малко от 130 килограма. Тези траверси остават най-вече върху матрака и не могат да се възползват напълно от контурите му. Те могат да получат болки в бедрата и раменете, когато те се вкопаят в матрака.

Задни траверси:

Със средното си ниво на твърдост, матракът Boll & Branch осигурява баланс на подкрепа и облекчаване на налягането, който работи добре за траверси. Вълнената подложка и латексните слоеве облекчават точките на натиск, докато двата слоя намотки се притискат назад в лумбалната област, за да поддържат гръбнака в една линия.

Матракът не се съобразява достатъчно плътно, за да запълни лумбалната област в задните траверси под 130 килограма. Това затруднява поддържането на правилно подравняване на гръбначния стълб и може да доведе до болка в кръста и потенциални точки на натиск при някои траверси.

Спящи за стомаха:

Повечето спящи на стомаха трябва да намерят матрака Boll & Branch за достатъчно подкрепящ.

Спящите на стомаха са най-удобни на по-твърд матрак, който предотвратява хълбоците да потънат твърде далеч, като по този начин поддържа гръбнака в равномерна равнина. Матракът Boll & Branch има средно твърда повърхност, която прави трик за траверси под 230 паунда, тъй като тези индивиди не потъват толкова далеч в матрака.

Стомашните траверси, които тежат повече от 230 килограма, обаче оказват по-голям натиск върху матрака и може да открият, че матракът се компресира твърде много под средната част. Това може да принуди гръбначния стълб да се огъне под неестествени ъгли и да окаже натиск върху гърба и врата.

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси добре Отлично добре
Задни траверси добре добре добре
Спящи за стомаха добре добре Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци Boll & Branch

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Матракът Boll & Branch се предлага изключително в съседните САЩ. Не е наличен за закупуване на Хаваите, Аляска или Канада.

  Матракът се продава на уебсайта на Boll & Branch и във водещия магазин на компанията в Ню Джърси. Допълнителни продукти Boll & Branch се продават на Amazon и в магазините на Nordstrom.

  Boll & Branch покрива таксата за рециклиране на матраци от името на клиенти в държави, където тази такса се изисква от закона.

 • Доставка

  Boll & Branch изпраща матрака безплатно до съседните американски матраци не се компресира за доставка.

 • Допълнителни услуги

  Тъй като матракът Boll & Branch не е компресиран за доставка, всяка покупка на матрак включва безплатна доставка на Бяла ръкавица. Доставчикът на трета страна ще комуникира директно с клиента, обикновено в рамките на 10 дни след поръчката, за да организира доставката.

  Премахването на стар матрак е включено безплатно за тези, които желаят да премахнат предишния си матрак и / или основа. Където е възможно, те ще бъдат рециклирани. Матраци, които се считат за опасни, няма да бъдат премахнати.

 • Сън Проба

  Boll & Branch предлага стандартно изпитание за сън от 100 нощи, но задължава клиентите първо да спят на матрака поне 30 нощи. Тези, които желаят да върнат матрака след 30-та нощ и преди 100-та нощ, могат да се свържат с Boll & Branch, които ще изпратят партньора по доставката да вземе матрака.

  Boll & Branch ще извърши пълно възстановяване на сума за върнати матраци минус доставка, обработка и други допълнителни такси, при условие че матракът е бил използван с подходяща основа и е подходящ за дарение, без петна или други подобни щети.

  Клиентите, които решат да върнат матрака, няма да могат да си върнат стария матрак, ако той е бил премахнат при доставката. Връщанията са ограничени до едно връщане на клиент или домакинство.

 • Гаранция

  Boll & Branch предлага 10-годишна ограничена гаранция за изработка и материални дефекти. Компанията ще ремонтира, замени или ще предложи пропорционално възстановяване за дефектни матраци по свое усмотрение.

  Гаранцията зависи от матрака, който се използва с поддържаща основа на твърда повърхност, включително централна опора за матраци Queen и King. Само оригинални собственици на закупени нови матраци, които са използвали матрака изключително за нормална лична употреба, могат да получат гаранционно покритие. Матраци, които са били неправилно използвани или боравени, или щети, причинени по време на транспортиране, съхранение, нормално износване, търговска употреба, модификации, злополуки, злоупотреба или в резултат на неправилна грижа, както е определено в инструкциите за грижи, не са отговарящи на условията за гаранционно покритие.

  Покритите дефекти включват видими вдлъбнатини от поне 1,5 инча и физически недостатъци, които причиняват разцепване или напукване. Гаранцията покрива също структурни повреди, счупени компоненти или провисване, освен ако те са резултат от използването на неправилна рамка на леглото. Гаранцията не се разпростира върху плата, дръжките, ъгловите предпазители или прилепването на чаршафа на матрака, нито покрива предпочитанията за комфорт.

  Клиентите носят отговорност за таксите за доставка и обработка при връщане или подмяна на матрак съгласно гаранцията. Законовите етикети трябва да бъдат прикрепени и матракът трябва да е в чисто и санитарно състояние, за да отговаря на условията за гаранция. Поправените или заместващи матраци не удължават срока на гаранцията. Клиентите, които желаят да надстроят до по-добър модел, могат да го направят, като заплатят разликата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector