Menu Close

Brentwood Home Cedar Преглед на матраци

Идеален за:

 • Тези, които спят горещо
 • Спящите, които предпочитат лека, плаваща люлка вместо усещане за прегръдка
 • Хора с почти всякакъв тип тяло или предпочитана позиция за сън
 • Клиенти, които ценят екологичните продукти и искат цяла година да изпробват матрака

Съображения:

 • Клиентите, които търсят по-голямо освобождаване от натиска, ще трябва да закупят допълнителен топер
 • Страничните траверси може да открият, че се нуждаят от модела на възглавницата за допълнително омекотяване
 • Макар да е на разумни цени за латексния хибрид, матракът има по-висока цена, отколкото някои матраци в леглото
 • Cedar се предлага само в размери на кралица, крал и Калифорния

Ценови диапазон:

$ 1,499 – $ 1,799

Тип матрак:

Хибрид

Твърдост:

Средна фирма (6), фирма (7)

Вземете 15% отстъпка от домашен матрак Brentwood. Използвайте код: SLEEPFOUNDATION

Brentwood Home е американска компания за спално бельо, основана през 1987 г. Компанията премина към търговия на дребно директно към потребителите през 2012 г. и сега предлага разнообразни аксесоари за спално бельо и матраци онлайн. Предлаганите в момента матраци включват луксозния хибрид Oceano, подвижният Crystal Cove, матракът с мемори пяна Cypress и Cedar Natural Luxe.

Cedar Natural Luxe е луксозен хибриден матрак, който поставя акцента върху органичните материали. Той е изграден от устойчив биологичен латекс, органичен памук и органична вълна върху подгъната сърцевина на намотката. Общо матракът е с височина 11 инча и има твърдо (7) усещане, което подхожда на повечето видове спални. Допълнителен 3-инчов плот за възглавница, който се предлага срещу допълнително заплащане, придава на матрака по-добро усещане за тези, които предпочитат по-голямото облекчаване на налягането.

Ще се потопим в характеристиките на Brentwood Home Cedar Natural Luxe и ще разгледаме как материалите и конструкцията влияят върху усещането и ефективността на матрака. Ще покрием и практическа информация, за да ви помогнем да решите дали това може да е леглото за вас.

Разбивка на матрак за домашен кедър Brentwood

Brentwood Home Cedar Natural Luxe Mattress е 11-инчов хибриден матрак. Това е доста кратко за хибриден матрак, а матракът има тънка комфортна част. Клиентите обаче могат да изберат да добавят допълнителен връх на възглавницата, който повишава височината на комфортната секция с 3 инча.

Самият матрак има твърдо усещане, еквивалентно на 7 от 10 по скалата на твърдост. Подплатата от памук и вълна позволява на траверсите да потънат до известна степен, но латексът отдолу е относително твърд и най-вече поддържа траверсите легнали върху, а не в матрака.

Допълнителната латексна възглавница е предназначена за тези, които искат по-меко средно твърдо усещане (6). Топърът е висок 3 инча и включва 1 инч вълна и памук над 2 инча латекс, сертифициран от Global Organic Latex Standard (GOLS), с памучно покритие, сертифицирано от Global Organic Textile Standard (GOTS). Той се прикрепя към матрака с каишки и копчета от кокосова люспа.

Матракът има GOTS-сертифициран памучен калъф с видими вълнени розетки. За да се избегне използването на химически лепила, Brentwood Home е ръчно сглобил всички слоеве на матрака заедно. Покривните панели и граници са ватирани с памучни влакна, сертифицирани по GOTS. Освен че осигуряват място за закачане на горната част, ръчно зашити дръжки около външната страна също улесняват придвижването на матрака.

Под ватиран капак има два слоя сертифицирана по GOTS органична вълна. Вълната е отлично плетене на влага и този слой помага да се поддържа повърхността на леглото хладна. Отдолу има още един инч вълна от алпака, която функционира като естествена противопожарна преграда и добавя копринено докосване.

Brentwood Home е проектирал 1,5-инчов слой от компютърно изрязан шарнирен латекс Dunlop с три зони, даващи различни усещания за раменете, краката и долната част на гърба. В допълнение към промяната на твърдостта в различни области, шарнирният дизайн и отворите за пинкор също позволяват по-добър въздушен поток. Латексът е сертифициран от GOLS органичен латекс, със средно усещане, което образува разхлабена люлка за освобождаване на налягането около траверса.

Поддържащото ядро ​​се състои от 8 инча индивидуално увити бобини. Те са изработени от закалена стомана, с брой намотки 1130 в матрак Queen. Намотките са разделени на 5 зони, с по-твърди намотки в главата и краката и по-меки намотки в бедрата, които осигуряват нежна опора. Ръбовете също са подсилени с намотки.

Слоят с намотка в джоба се намира отгоре на 0,5-инчов слой, изработен от влакна от кокосова обвивка, която осигурява здрава и дишаща основа за леглото без нужда от пенопласт.

Brentwood Home използва етични източници, органични материали и екологични производствени процеси, които включват вятърна енергия, басейни за събиране на дъждовна вода и дървесна биомаса. Матракът и горнището са сертифицирани по GREENGUARD Gold, което означава, че са с ниско съдържание на химически емисии. За всеки продаден матрак компанията засажда три дървета чрез дарение за Националната горска фондация.

Твърдост

Тип матрак

Фирма – 7 (без възглавница)
Средна фирма – 6 (с възглавница)

Хибрид

Строителство

11-инчовият матрак Brentwood Home Cedar има множество слоеве, състоящи се от памук, вълна, латекс, джобни намотки и влакна от кокосова обвивка. Допълнителният 3-инчов топпер има 3 слоя и е съставен от вълна, памук и латекс.

Материал на корицата:

Органичен памук

Комфортен слой:

Вълна

Органичен памук

2 ″ Dunlop латекс (органичен, сертифициран по GOLS)

Органични памучни влакна

Вълна

1, вълна от алпака

1,5 ″ Dunlop латекс (органичен, сертифициран по GOLS)

Ядро за поддръжка:

8 ″ джобни намотки (зонирани)

.5 fiber влакна от кокосова обвивка

Цени и размери на матраците

Матракът Brentwood Home Cedar е на много конкурентни цени, като се имат предвид неговите трайни материали и устойчиви качества. Клиентите, които пакетират опционалния връх на възглавницата, когато поръчат матрака си, заплащат допълнителна такса. Това повишава цената на цялостната настройка, но все пак е разумна цена.

В допълнение към върха на възглавницата, Brentwood Home продава и основна основа или регулируема основа, която клиентите могат да изберат да закупят заедно с матрака, ако желаят. Brentwood Home предлага от време на време отстъпки, които могат да отнемат около сто долара от редовната цена.

Матракът се предлага само в размери кралица, крал и калифорния.

Размери Размери Височина Тегло Цена
Кралица 60 “x 80” 11 “или 14” 120 lbs. $ 1499
Крал 76 “x 80” 11 “или 14” 140 lbs. 1,799 долара
Калифорнийски крал 72 “x 84” 11 “или 14” 149 lbs. 1,799 долара
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Вземете 15% отстъпка от домашен матрак Brentwood. Използвайте код: SLEEPFOUNDATION

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

Основен модел: 2/5, възглавница: 3/5

Подобно на повечето латексни хибриди, домашният кедър Brentwood изолира движението в средна степен. Подплатата от памук и вълна в комфортните слоеве поглъща известно движение, докато джобовите намотки пренасят по-малко движение, отколкото взаимосвързаните намотки на традиционния вътрешен пружинен матрак. Клиентите, които изберат допълнителната латексна възглавница, може да открият, че това прави още по-добра работа за намаляване на прехвърлянето на движение.

Фактът обаче остава, че латексът и намотките са доста подскачащи и няма да могат да поемат цялото движение. Ако сте чувствителен спящ и споделяте леглото с партньор, обикновено препоръчваме да изберете матрак на пяна.

Облекчаване на налягането

Основен модел: 2/5, възглавница: 3/5

Bentwood Home Cedar има усъвършенствана система за комфорт, която работи за облекчаване на натрупването на налягане в типичните горещи точки.

Многослойните памучни и вълнени подложки омекотяват спящия и помагат за разпределението на телесното тегло. Тези слоеве работят в тандем с латекса Dunlop, който предлага умерено контуриране и зонирано облекчаване на налягането. Допълнителната горна част на възглавницата има по-дебел слой латекс, за да осигури още по-дълбоко облекчаване на натиска за страничните траверси.

Контрол на температурата

Изграден с дишащи материали и достатъчно място за въздушен поток, Bentwood Home Cedar се откроява с превъзходния си температурен неутралитет. Всеки компонент на матрака е проектиран да намали задържането на топлина, от дишащия памук и вълна до аерирания латекс и джобовите намотки. Вълнената подложка има допълнителното предимство да помага на фитилната влага далеч от траверса, за да не се събудите потни.

Матраците, които се съобразяват твърде много, могат да позволят натрупването на топлина около тялото и да причинят неприятно топла повърхност на съня. Матракът Brentwood Home Cedar предлага меко контуриране, което позволява място за разсейване на телесната топлина, вместо да попадне в матрака. Докато опционалната горна част на възглавницата се съобразява малко по-тясно, всяко потенциално задържане на топлина се смекчава от дишащите материали.

Поддръжка на ръба

Подсилените намотки по периметъра на матрака осигуряват здрава опора на ръба в домашния кедър Brentwood. Слоевете памук, вълна и латекс не се компресират много, предотвратявайки усещането за преобръщане, когато спите близо до ръба на леглото.

Двойките, които споделят леглото, трябва да се чувстват в безопасност, използвайки цялата повърхност. Повечето спящи също трябва да могат да седят на ръба на леглото, без да се чувстват нестабилни.

Лесно движение

Матракът Brentwood Home Cedar има твърдо усещане, което не ограничава прекалено движението. Докато траверсите могат да потънат малко до слоевете памук и вълна, латексът и намотките са достатъчно подскачащи, за да не се почувстват затворени в леглото. Благодарение на латекса, леглото има плаващо усещане, което не „прегръща“ траверси, както мемори пяната. Повечето хора трябва да смятат за достатъчно лесно да сменят позициите си.

Добавката за възглавница съдържа подобна комбинация от памук, вълна и латекс, но латексният слой е по-дебел и осигурява по-високо ниво на контуриране. Това може малко да затрудни промяната на позициите за сън.

Секс

Двойките трябва да открият, че домашният кедър Brentwood осигурява отлична повърхност за секс. Въпреки че латексът Dunlop не е толкова еластичен, колкото латексът Talalay, комбинацията от латекс и намотки все пак добавя известен скачане, което е желателно за секс. Памучната и вълнена подложка му придават известно сцепление. Матракът също така остава хладен и издава минимален шум благодарение на индивидуално опакованите бобини.

Топърът не е толкова подскачащ, но иначе е сравним по отношение на пригодността за секс.

Изпускане на газове

Като напълно естествен матрак, домашният кедър Brentwood не отделя газ в традиционния смисъл. Отделянето на газове обикновено се получава, когато летливите органични съединения (ЛОС) от синтетичен пенопласт и мемори пяна влизат в контакт с въздуха. Домашният кедър Brentwood не съдържа никакви синтетични пяни или дори химически лепила или забавители на горенето, така че няма да причини тези миризми.

Клиентите, които са чувствителни към миризмата, могат да забележат пластична миризма в резултат на свиването на матрака за доставка. Латексът може да излъчва и мек каучуков аромат, но повечето хора не смятат това за притеснително. Съхраняването на матрака в добре проветриво помещение ще помогне на миризмите да се разсеят по-бързо.

Спящ стил и телесно тегло

Странични траверси:

Домашният кедър Brentwood осигурява лек контур, който помага за намаляване на точките на натиск в повечето странични траверси, особено тези, които тежат между 130 и 230 паунда. Слоевете памучна и вълнена подложка добавят омекотяване, а зонираният латекс помага за намаляване на натрупването на натиск в бедрата и раменете. Джобните бобини са здрави и поддържащи, дори и за по-тежки индивиди.

Страничните траверси под 130 паунда може да се чувстват по-комфортно с допълнителния връх на възглавницата. Тези траверси не потъват много в матрака и ще получат по-добро облекчаване на натиска от по-мекото усещане на възглавницата. Тези над 230 килограма също могат да оценят добавената амортизация на върха на възглавницата.

Задни траверси:

Твърдата повърхност на Brentwood Home Cedar осигурява баланс на подкрепа и облекчаване на налягането, който е особено подходящ за траверси под 230 паунда. В тези траверси матракът засилва лумбалната опора, за да поддържа гръбнака в равномерна равнина.

Матракът е подходящ и за лица с тегло над 230 паунда, със зонирана опора в латекса и джобовите намотки, които насърчават здраво изравняване на гръбначния стълб. Въпреки това, тези, които носят допълнително тегло около средната част, може да открият, че матракът е твърде тънък, за да предотврати провисване в тази област. Това може да допринесе за болка в долната част на гърба при някои траверси. Моделът с възглавница осигурява по-дебела система за комфорт, за да потънат по-тежките задни траверси.

Спящи за стомаха:

Спящите на стомаха се нуждаят от твърда повърхност, за да се предотврати потъването на бедрата, а домашният кедър Brentwood има различни нива на пригодност в зависимост от телесното тегло.

Матракът не позволява много да се дава за траверси, които тежат по-малко от 130 килограма, така че тази група трябва да има отлично подравняване на гръбначния стълб. Стомашните траверси, които тежат между 130 и 230 паунда, може да потънат още малко, но все пак трябва да получат прилична подкрепа от матрака. Както е в случая с траверси за гръб, основният матрак е малко прекалено тънък за траверси с тегло над 230 килограма, а моделът с възглавница може да е по-подходящ.

Домашен кедър Brentwood – без възглавница

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Честно добре Честно
Задни траверси добре Отлично Честно
Спящи за стомаха добре Отлично Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Домашен кедър Brentwood – с възглавница

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси добре добре Отлично
Задни траверси Отлично добре добре
Спящи за стомаха Отлично добре добре
Превъртете L – R за повече подробности

Вземете 15% отстъпка от домашен матрак Brentwood. Използвайте код: SLEEPFOUNDATION

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Въпреки че други матраци Brentwood Home се предлагат на Amazon, матракът Cedar се продава само директно на уебсайта на Brentwood Home. Матракът се доставя до съседни американски клиенти, които живеят в селските райони или които имат допълнителни ограничения за доставка, трябва да се свържат директно с компанията.

 • Доставка

  Матраците се доставят свити и компресирани чрез FedEx Doorstep Delivery от фабриката Brentwood Home в Лос Анджелис

  Всеки матрак е направен по поръчка и матраците обикновено се изпращат в рамките на 3 до 5 работни дни от подаването на вашата поръчка, а доставките обикновено се извършват в рамките на 7 до 10 работни дни от първоначалното подаване на поръчката. Клиентите, закупили топер, ще го получат в отделна кутия и могат да го получат в различен ден. Доставката е безплатна в съседните САЩ

  За да настроите матрака, внимателно извадете пластмасата, развийте матрака и го оставете да се разшири върху основата или рамката на леглото. Тя трябва да достигне пълния си размер в рамките на 24 до 48 часа.

 • Допълнителни услуги

  Доставчикът на трета страна AGS предоставя незадължителна доставка на White Glove за допълнителни $ 249. Клиентите могат да добавят и старо премахване на матраци, което води до общо $ 275. Тези услуги не се възстановяват, в случай че решите да върнете матрака.

  Матраците, изпратени с доставка на White Glove, обикновено пристигат в рамките на 2 до 3 седмици след пускането на поръчката, въпреки че това време може да е по-кратко за клиенти, които живеят близо до Лос Анджелис и Сан Диего. AGS ще се свърже по имейл, за да установи дата и час на доставка.

  Brentwood Home не предлага ускорена доставка.

 • Сън Проба

  Матракът Brentwood Home Cedar е покрит от едногодишно изпитание за сън. Започвайки от датата на доставка, клиентите имат 365 нощувки, за да инициират връщане, но първо трябва да изпробват матрака поне 30 нощи.

  Клиентите, които желаят да върнат матрака, могат да се свържат с Brentwood Home, който ще изпрати екип, който ще вземе матрака безплатно и ще уреди дарение или рециклиране. След като компанията получи матрака обратно в добро състояние, Brentwood Home ще извърши пълно възстановяване на първоначалната покупна цена минус такси за доставка или такси за финансиране. Освен това клиентите могат да дарят матрака на благотворителна организация и да изпратят доказателство за възстановяване на сумата.

  Само два артикула от поръчка отговарят на условията за пробен период на сън и след това връщанията / размяните са ограничени до един на клиент. Матраци, които са повредени с изгаряния, порязвания, разкъсвания, течни повреди или плесен, дължащи се на неправилна грижа, са изключени от изпитанието. Матраците, които са били използвани на пода, вместо с подходяща рамка за легло или основа, също са изключени от пробния сън. Пробният период на сън е валиден само за клиенти, закупили матрака директно от Brentwood Home.

 • Гаранция

  Brentwood Home предлага 25-годишна ограничена гаранция срещу дефектна изработка или материали за първоначалния купувач на нов матрак Cedar.

  Гаранцията покрива видими вдлъбнатини от най-малко 2 инча и козметични щети, които влияят върху работата на матрака. Той не покрива нормалното повишаване на мекотата, предпочитанията за комфорт или матраците, които са оцветени, малтретирани, изгорени, разкъсани, плесенясали, миризливи или нехигиенични. Матраците винаги трябва да се използват с одобрена основа, кутия пружина или основа, както е определено от Brentwood Home.

  Гаранцията е пропорционална, което означава, че с течение на времето клиентите ще носят отговорност за по-голяма част от разходите за подмяна. Във всички случаи клиентите носят отговорност за разходите за транспорт и доставка.

  През първите 10 години Brentwood Home безплатно ще замени дефектен матрак. От 11-та година купувачът ще отговаря за плащането на 50 процента от първоначалната покупна цена. Тази част се увеличава с 5 процента всяка година до 21 година. От този момент нататък частта на купувача ще бъде 95 процента от първоначалната покупна цена. Резервните матраци ще бъдат с еднакъв размер и модел, когато е възможно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *