Menu Close

Brentwood Home Crystal Cove Преглед на матраци

Идеален за:

 • Хора под 130 lbs
 • Странични траверси с всякакви тежести
 • Хора с променящи се нужди на твърдост
 • Двойки

Съображения:

 • Няма усещане за „средно“ или „твърдо“
 • Мека страна, по-малко подходяща за траверси над 130 lbs
 • Ефективността в някои категории се различава в зависимост от страната
 • По-скъпи от изцяло дунапренените матраци

Ценови диапазон:

$ 895 – $ 1695

Тип матрак:

Хибрид

Твърдост:

Средно мек (4), средно твърд (6)

Вземете 15% отстъпка от домашен матрак Brentwood. Използвайте код: SLEEPFOUNDATION

Издаден през 2018 г., хибридният матрак Crystal Cove се произвежда от американската марка матраци и спални принадлежности Brentwood Home. Компанията е специализирана в екологични продукти, изработени от устойчиви материали, и Crystal Cove отразява това.

Ядрото за поддръжка на Crystal Cove е 8-инчов слой намотки, но всяка страна използва различни материали, за да създаде уникално усещане. Първият е с меко усещане (4 от 10) и използва комфортни слоеве, изработени от пенопласт и напоена с въглен мемори пяна за умерено съобразена, освобождаваща налягането повърхност на съня. Втората страна има подскачащо, отзивчиво усещане и средно ниво на твърдост (6 от 10) благодарение на 2-инчовия си комфортен слой от вентилиран естествен латекс.

Всяка страна има своите предимства и недостатъци, но променливите нива на твърдост правят Crystal Cove привлекателен за сравнително широка гама траверси.

В допълнение към Crystal Cove, Brentwood Home предлага и три други матрака: луксозният хибрид Oceano, латексният хибрид Cedar Natural Luxe и бюджетната мемори пяна Cypress. Докато Crystal Cove споделя някои функции с всеки от тези модели, неговата забележителна черта е двустранният дизайн, който използва както пяна с памет, така и изцяло естествен латекс.

Brentwood Home Crystal Cove Преглед на матраци Разбивка

Crystal Cove е 13-инчов подвижен хибриден матрак. Поради различната конструкция на всяка страна, траверсите могат да избират между умерено съобразената мека страна (4 от 10) или подскачащата, по-отзивчива средно твърда страна (6 от 10) страна в зависимост от техните нужди. Докато някои от другите матраци на Brentwood Home се предлагат само в ограничени размери, Crystal Cove може да бъде закупен като близнак, близнак xl, пълен, кралица, крал, разделен крал или крал в Калифорния.

Покритието на Crystal Cove е стилно тъмно сиво с релефни шарки. Неговата смес от полиестер, памук и еластан осигурява меко докосване с минимално увисване, въпреки че вграденият капак означава, че не може да бъде свален за почистване.

Матракът има различни комфортни слоеве от двете страни, за да осигури различни усещания и нива на твърдост. Меката страна се отличава с 1-инчов слой пенопласт със средна плътност, последван от 2-инчов слой от напоена с въглен мемори пяна. Те се приспособяват към тялото за усещането, че сте влюбени от матрака, макар и по-малко от легло с по-дълбоки слоеве от мемори пяна.

От средна твърда страна, вентилираният естествен латекс осигурява траверси с подскачаща повърхност, която се съобразява по-малко, като същевременно предлага облекчаване на налягането. За повечето спящи тази страна ще създаде плаващо усещане за спане в леглото, а не в него.

И накрая, централната опорна сърцевина е направена от 8-инчов слой от джобови намотки. Те са зонирани както ергономично (предлагат повече опора в зони, които обикновено носят по-голяма тежест), така и за поддръжка на ръбове, с по-дебели габарити по периметъра на леглото.

Двете нива на твърдост на Crystal Cove го правят привлекателен за сравнително широка гама траверси, но не е за всеки. В ревюто по-долу ще ви преведем как се е представил матракът в процеса на тестване, както и какво сме научили за кого е най-подходящ. Накрая ще знаете достатъчно, за да направите уверен избор дали това е матракът за вас.

Твърдост

Тип матрак

Мека страна – 4
Средно твърда страна – 6

Хибрид

Строителство

Под покритието от смес от полиестер, Crystal Cove разполага с две отделни повърхности за сън с различна конструкция. Едната страна използва пенопласт и мемори пяна, докато другата се състои от вентилиран естествен латекс. Двете страни се поддържат от поддържаща сърцевина от ергономично зонирани джобни намотки.

Материал на корицата:

77% полиестер, 22% памук, 1% спандекс

Комфортен слой:

Страна 1: 1 ″ пенопласт, 2 memory напоена с въглен мемори пяна

Страна 2: 2 ″ проветрив естествен латекс

Ядро за поддръжка:

8 ″ зонирани джобни намотки

Цени и оразмеряване

Подвижните матраци варират в цената в зависимост от тяхната конструкция. Crystal Cove е в средния до ниския ценови диапазон за хибриден матрак, което е особено впечатляващо, като се имат предвид зонираните бобини и използването на изцяло естествен латекс в един от неговите комфортни слоеве.

Въпреки че Crystal Cove има впечатляваща производителност и качество на материала за цената си, той все още е по-скъп от някои други подвижни опции. Ако бюджетът ви е ваш приоритет, може да се интересувате от изцяло пяна подвижен матрак. Те не предлагат същото усещане като хибрид, но са отличен избор за много траверси и понякога са значително по-евтини.

Размери Размери Височина Тегло Цена
Близнак 39 “х 75” 13 “ Няма данни. $ 895
Twin XL 39 “х 80” 13 “ Няма данни. $ 949
Пълна 54 “x 75” 13 “ Няма данни. 1095 долара
Кралица 60 “x 80” 13 “ Няма данни. $ 1,295
Крал 76 “x 80” 13 “ Няма данни. $ 1695
Калифорнийски крал 72 “x 84” 13 “ Няма данни. $ 1695
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Вземете 15% отстъпка от домашен матрак Brentwood. Използвайте код: SLEEPFOUNDATION

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

Мека страна: 3/5, средно твърда страна: 2/5

Никой не иска да бъде обезпокоен от партньора си, който се преобръща или става от леглото, и като цяло Crystal Cove предлага средни количества изолация на движението, за да задоволи по-голямата част от траверсите. По-меката страна обаче прехвърля по-малко движение от по-твърдата страна, благодарение на еластичността и способността за компресиране на пяната с памет, без да нарушава околния материал. Латексът, от друга страна, абсорбира движението, но не в същата степен като синтетичните пяни.

Леките траверси, които предпочитат мека повърхност за сън, едва ли ще бъдат притеснени от движенията на партньора си, докато спят в Кристалния залив. Обаче тези, които лесно се събуждат и планират да спят на твърдата страна на матрака си, може да открият, че забелязват партньора си да сменя пози или да става от (или в) леглото.

Облекчаване на налягането

Мека страна: 4/5, средно твърда страна: 3/5

Облекчаването на налягането е решаващ фактор при закупуването на нов матрак, тъй като тези, които се представят зле тук, могат да причинят точки на натиск или болка и скованост на следващия ден.

Плътно съответстващите слоеве комфорт от пенопласт и мемори пяна осигуряват по-меката страна с над средното освобождаване на налягането. Въпреки че приспособяването не е необходимо за облекчаване на налягането, по-твърдата и по-несъответстваща страна от латекс предлага малко по-лошо представяне в тази категория. Отново, въпреки че по-голямата част от траверсите вероятно ще бъдат доволни от комфорта на Crystal Cove, независимо от страната, която изберат, тези с болки в ставите или нуждата от интензивно облекчаване на натиска може да не намерят неговото представяне адекватно на техните нужди.

Контрол на температурата

Мека страна: 3/5, средно твърда страна: 4/5

Както е тенденцията при Crystal Cove (и както много подвижни матраци), всяка от страните му има малко по-различен контрол на температурата. И двете страни обаче осигуряват неутралност средно или над средното, което прави Crystal Cove привлекателен за всички, но не и за най-топлите траверси.

Както пенопластът, така и мемори пяната са в тясно съответствие с тялото и са склонни да задържат топлина, въпреки че запалката от въглен на мемори пяната помага за борба с това качество. Латексът, от друга страна, е естествено температурно неутрален и Brentwood Home подчертава това, като проветрява този слой за по-добър въздушен поток. Разликата е забележима, но е малко вероятно да бъде решаващ фактор, освен ако контролът на температурата не е едно от критичните качества, за които търсите.

Поддръжка на ръба

Мека страна: 3/5, средно твърда страна: 4/5

Brentwood Home направи всичко по силите си, за да гарантира, че Crystal Cove има адекватна опора на ръба, с подредено ядро ​​за поддръжка на намотки и по-дебели габарити в периметъра на леглото. Наличието на по-меки комфортни слоеве под опорната сърцевина обаче жертва част от здравината на леглото, което му пречи да постигне по-добри резултати тук. По-голямата част от траверсите все още трябва да бъдат добре обслужвани от носача на Crystal Cove, но това може да не е правилният избор за всички.

Поддръжката на ръба е може би най-важна за двойките, тъй като лошата опора на ръба може да ги ограничи да спят по-близо до центъра (и следователно по-близо един до друг). Спящите с проблеми с подвижността също могат да се борят, особено по време на влизане или излизане от леглото.

Лесно движение

Мека страна: 3/5, средно твърда страна: 5/5

Тъй като тясно съобразените повърхности за сън затрудняват придвижването и промяната на позициите в леглото, по-меката страна на Crystal Cove има по-ниска оценка в сравнение с подскачащия и по-отзивчив латекс от средно твърдата страна.

Тази разлика е забележима, но е малко вероятно да притеснява повечето спящи, независимо коя страна избират. Има изключение: траверсите с проблеми, свързани с мобилността, могат да намерят по-меката страна твърде подходяща и може да предпочетат легло с по-меки латексни комфортни слоеве или по-несъответстваща пяна.

Секс

Мека страна: 3/5, средно твърда страна: 4/5

Пригодността на матрака за секс може да се определи въз основа на няколко фактора, включително лекота на движение, подкрепа на ръба и отзивчивост. Повдигаща се повърхност – като изцяло естествен латекс – има тенденция да се представя по-добре тук от тези, които са по-съобразени, като по-меката страна на Crystal Cove. Въпреки това, докато средно твърдата му страна се представя по-добре в тази категория, двете страни споделят няколко функции, които правят това легло добър избор за много двойки.

Например, въпреки че зонирането му по периметъра не е достатъчно, за да може Crystal Cove да се издигне над средния резултат при поддържане на ръба, тук е напълно приемливо. По същия начин, докато по-меката страна може да затрудни промяната на позициите, тя компенсира това отчасти, като позволява по-голяма тяга.

Изпускане на газове

При отваряне, Crystal Cove има забележима миризма, дължаща се на следпроизводственото отделяне на газове. Това избледнява значително през първите 12 до 24 часа, особено когато леглото е поставено в стая с добър въздушен поток. За повечето хора пускането на Кристал Коув във въздуха при пристигане трябва да бъде всичко, което трябва да направят, преди да спят на него за първи път. Ако сте по-чувствителни към миризмите, може да се наложи да изчакате 48 часа, докато ароматът се разсее изцяло.

Отделянето на газове се дължи главно на летливи органични съединения (ЛОС), които се създават по време на производствения процес. Въпреки че понякога са неприятни, тези ЛОС са предимно безвредни и бързо се разграждат. Както при „новата миризма на кола“, така и „новата миризма на матрак“ на Crystal Cove няма да продължи дълго.

Спящ стил и телесно тегло

Странични траверси:

Като цяло, нашият преглед на матрака Crystal Cove и неговото представяне при нашето тестване установи, че и двете страни са най-подходящи за странични траверси. От меката страна неговата пригодност е пряко свързана с теглото на спалния: тези под 130 lbs намират, че това е успокояващ баланс между облекчаване на налягането и обща подкрепа, тези между 130 и 230 lbs съобщават, че е добро, макар и не идеално. Траверсите над 230 lbs го намират за по-малко подходящ за техните нужди.

От твърда страна имаше подобен модел между двете категории тегло и предпочитанията за позиция. Страничните траверси под 230 паунда последователно класираха тази страна като „добра“ – въпреки че тя все още осигуряваше адекватна подкрепа за траверси над 230 паунда.

Страничните траверси са склонни да намират много видове матраци за удобни, но изискват адекватно облекчаване на натиска (за да се избегнат точките на натиск в бедрото и рамото) и подкрепа за правилно подравняване на гръбначния стълб. Crystal Cove, с две опции за твърдост, отговаря на тези изисквания за повечето странични траверси.

Задни траверси:

Хората, които предпочитат да спят по гръб, се нуждаят от матрак, който да поддържа лумбалната им област, за да предотврати болки в долната част на гърба и тазобедрената става. Crystal Cove – особено неговата средно твърда страна от латекс – предлага това за траверси с всякакви тежести. Като се има предвид това, някои задни траверси над 230 паунда може да намерят дори средно твърдата страна твърде мека за техните нужди.

Тази производителност е частично благодарение на поставената в джоба си опорна сърцевина, която е ергономично зонирана с по-дебели намотки в области, които са склонни да носят по-голяма тежест. Комфортните слоеве обаче също имат роля. Комфортният слой от латекс компресира по-малко от слоевете пенопласт и мемори пяна, осигурявайки по-стабилно подравняване между бедрата и раменете.

Въпреки че задните траверси под 130 lbs все още могат да се радват на меката пяна на матрака, това е по-малко ефективно за траверси над този диапазон на тегло. Поради нивото на твърдост на тази страна и умерено съответстващите качества, хората с тегло над 130 lbs може да открият, че бедрата им са потънали твърде далеч в матрака.

Спящи за стомаха :

Както при задните траверси, конструкцията на Crystal Cove е подходяща за траверси. От меката страна само хората под 130 кг вероятно ще се радват да спят по корем. Средно твърдата страна обаче осигурява адекватна опора и комфорт за спящите, независимо от теглото им.

Спането по корем изисква сложен баланс. Не само се нуждаете от значителна лумбална опора, за да поддържате гръбнака си правилно подравнен, но твърде твърдият матрак може да причини болка и напрежение в раменете и горната част на ръцете. Поради тези изисквания тази позиция на сън може да бъде една от най-трудните за намиране на подходящо легло.

Crystal Cove постига много изисквания в тази категория, макар и не всички. Меката страна, макар да е в състояние да поддържа правилно траверси под 130 lbs, няма устойчивостта, необходима за поддържане на бедрата и долната част на гърба на повечето траверси. Средно твърдата страна, с подскачащ, но облекчаващ натиска латекс, предлага отлична опора за бедрата, но може да доведе до скованост на раменете на следващия ден при някои хора, особено тези над 230 паунда.

Brentwood Home Crystal Cove – Луксозна плюшена страна

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Отлично добре Честно
Задни траверси добре Честно Честно
Спящи за стомаха добре Честно Беден
Превъртете L – R за повече подробности

Brentwood Home Crystal Cove – Нежна твърда страна

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси добре добре Честно
Задни траверси добре Отлично Честно
Спящи за стомаха добре добре Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Вземете 15% отстъпка от домашен матрак Brentwood. Използвайте код: SLEEPFOUNDATION

Политики за пробни, гаранционни и транспортни услуги на Brentwood Home

 • Наличност

  Тъй като Brentwood Home не оперира на физическо място или продава чрез вторични дистрибутори като Amazon, уебсайтът на BrentwoodHome.com е единственото място за закупуване на матрак Crystal Cove. Доставката е налична само в 48 съседни щати на САЩ.

 • Доставка

  Както споменахме, Brentwood Home доставя само в долните 48 щати на САЩ. Доставката е безплатна чрез FedEx, въпреки че доставката на бели ръкавици (вижте по-долу) е на разположение срещу невъзстановима такса от 199 щ.д.

  Матраците обикновено се доставят от калифорнийската фабрика на Brentwood Home в рамките на три до пет дни след покупката. Тогава доставките на FedEx отнемат средно от 7 до 14 работни дни, в зависимост от разстоянието ви от Калифорния, като доставките на бели ръкавици отнемат повече време от 14 до 21 работни дни.

  Самият матрак се изпраща компресиран и запечатан. Тя може да бъде развита и декомпресирана доста лесно с помощник, но хората, които живеят сами или имат проблеми с мобилността, може да поискат да изберат опцията за доставка на бяла ръкавица.

 • Допълнителни услуги

  Brentwood Home предлага доставка на бели ръкавици и настройва срещу невъзстановима такса от 199 щ.д. Премахване на стар матрак може да се добави към тази опция за още $ 76, като общата сума достигне $ 275. Клиентите трябва да са наясно, че доставката с бели ръкавици удължава очакваното им време за доставка на 14 до 21 работни дни спрямо 7 до 14 работни дни при стандартна доставка.

 • Сън Проба

  Матракът Crystal Cove има щедро 365-нощно изпитание за сън. Започва на датата на доставка с 30-дневен период на пробив, тъй като отнема приблизително толкова време, докато матракът възвърне изцяло формата си и трапезите да свикнат с новото си легло. След изтичането на този период Crystal Cove може да бъде върнат по всяко време през следващите 335 нощувки за пълно възстановяване, без да се включват такси за доставка.

  Домакинствата могат да участват в две опити за сън. След приключване на процеса матракът вече не може да бъде върнат.

 • Гаранция

  Brentwood Home предлага 25-годишна, частично пропорционална гаранция с матрака Crystal Cove. През първите десет години компанията ще ремонтира или замени матраци (по свое усмотрение) безплатно, въпреки че собствениците носят отговорност за разходите за доставка. През второто десетилетие Brentwood Home ще замени матраците, но изисква от собствениците да плащат пропорционална такса. Това започва от 50% от първоначалната цена, като всяка година се увеличава с 5%. В последните 5 години от гаранцията собствениците трябва да платят 95% от първоначалната цена за заместващ матрак.

  Гаранцията покрива материални и козметични дефекти, които не са свързани с обичайното износване, както и дълги вдлъбнатини от два инча или по-дълбоки. Клиентите анулират гаранцията, като не изваждат матрака от опаковката му в рамките на 14 дни от доставката, а гаранцията е непрехвърлима в случай на продажба или раздаване на матрака.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector