Menu Close

Brentwood Home Cypress Преглед на матраци

Идеален за:

 • Купувачи с ограничен бюджет
 • Тези, които тежат по-малко от 130 паунда (Luxe)
 • Хора, които могат да се възползват от целогодишно изпитание за сън
 • Двойки

Съображения:

 • Въпреки че има мемори пяна, Cypress не осигурява дълбоката прегръдка на типичен матрак с мемори пяна
 • Горещите траверси може да открият, че дори хибридните модели улавят малко топлина
 • Повечето модели не поддържат достатъчно траверси над 230 килограма, особено тези, които спят предимно по корем

Ценови диапазон:

$ 399 – $ 1,199

Тип матрак:

Пяна

Твърдост:

Средно (5), Средно твърдо (6)

Вземете 15% отстъпка от домашен матрак Brentwood. Използвайте код: SLEEPFOUNDATION

Brentwood Home навлезе в онлайн индустрията за матраци през 2012 г., но води началото си от 1987 г. Настоящата гама на компанията включва спално бельо, рамки за легло и други аксесоари за сън, както и четири матрака: Oceano Luxury Hybrid, Cedar Natural Luxe, Crystal Cove и пяната за достъпна памет Cypress.

Матракът Cypress Affordable Memory Foam е бюджетната оферта на Brentwood Home, като цената е доста под повечето от конкурентите. Матракът е изцяло дунапренен матрак, състоящ се от напоена с въглен мемори пяна върху преходен и основен слой от пенопласт. Допълнителна версия Luxe има по-дебели мемори пяна и пенопласт за по-меко усещане. Както класическият, така и луксозният модел могат да се продават и като хибриди, като заменят основата от пенопласт с поддържаща сърцевина на намотката.

Матракът Cypress Affordable Memory Foam предлага отделни предимства за различните типове спални в зависимост от модела. Ще разгледаме как конструкцията на всеки модел влияе на неговите характеристики и какъв тип спалня е най-подходящ за всеки матрак, за да ви помогнем да вземете решение кой матрак Brentwood Home Cypress е подходящ за вас.

Brentwood Home Cypress Матрак Преглед Разбивка

Достъпният матрак с пяна за памет Brentwood Home Cypress има общо 3 слоя и е с височина 11 инча, което е стандартен профил за изцяло пяна. Покритието е изработено от полиестер и еластан, с процент вълна, зашита в страничните панели. Brentwood Home препоръчва почистване на петна с естествени съставки като сода за хляб.

Първият слой на матрака има 1 инч мемори пяна. Това се влива с въглен, който има за цел да помогне да се отдели влагата от тялото ви, за да се запази неутрална температура на повърхността на матрака. Мемори пяната е направена с BioFoam, който включва процент полипол на основата на соя и е по-екологичен от традиционната пяна с памет.

Под този най-горен слой се намира доста твърд 2-инчов преходен слой от пенопласт. Този слой улеснява прехода към 8-инчовото поддържащо ядро ​​от пенопласт с висока плътност. Ядрото на опората е изрязано по контур, за да осигури адаптивна опора за гръбначния стълб.

Матракът има средно твърдо усещане, около 6 от 10 по скалата на твърдост. Комфортните слоеве са сравнително тънки, така че леглото ще осигури малко контуриране, но траверсите най-често остават на върха на матрака, вместо да потъват.

Brentwood Home предлага и луксозна версия на матрака Cypress. Cypress Luxe има 2 инча напоена с въглен мемори пяна, 2 инча от същия преходен пенопласт, допълнителен 1-инчов слой плюшен пенопласт за добавяне на по-дълбоко контуриране и същият основен слой от пенопласт, изрязан като контур. Благодарение на по-дебелата си част от комфортния слой, Luxe има средно усещане или 5 от 10 по скалата на твърдост, предлагайки по-добро облекчаване на налягането за траверси под 130 паунда.

Също така е възможно да поръчате хибридни версии на Cypress и Cypress Luxe. Класическият хибрид има 2 инча напоена с въглен мемори пяна, 1 инч преходен пенопласт и 8-инчова подгряваща сърцевина на намотката, която лежи върху инч много твърда пенопласт. Луксозният хибрид има 2 инча напоена с въглен мемори пяна, 2 инча преходен пенопласт и същата джобна намотка и основа от пенопласт.

Намотките в хибридните модели добавят отскок и тези матраци са малко по-меки от съответните им изцяло дунапренени колеги. Краищата на матрака се отличават с 16-ма габаритни намотки с по-строг завой и повече намотки на квадратен фут, а главата и краката имат по-дебели намотки с 13,75 габарита. Заедно те образуват подсилен периметър за по-добра опора при спане близо до ръба на леглото.

Матракът Cypress е произведен в САЩ и компанията засажда три дървета чрез Националната горска фондация за всеки продаден матрак. Матракът е сертифициран с ниски емисии от CertiPUR-US и GREENGUARD Gold. Вълната и вътрешните отпечатъци са OEKO-TEX Standard 100, сертифицирани като без вредни вещества.

Твърдост

Тип матрак

Средно твърд – 6 (класически)
Среден – 5 (класически хибриден)
Среден – 5 (луксозен)
Средно мек – 4 (луксозен хибриден)

Изцяло пяна / хибрид

Строителство

Матракът Brentwood Home Cypress е матрак с мемори пяна с общо 3 слоя. Версията Luxe има допълнителен слой пяна, общо за 4 слоя. Хибридните версии заменят опорната сърцевина от пенопласт с намотки в джоба.

Материал на корицата:

99% полиестер, 1% еластан

Комфортен слой:

Класически: 1 ″ мемори пяна (с въглен), 2 ″ преходен пенопласт

Класически хибрид: 1 ″ мемори пяна (с въглен), 1 ″ преходен пенопласт

Лукс: 2 ″ мемори пяна (с въглен), 2 ″ преходен пенопласт, 1 ″ преходен пенопласт

Луксозен хибрид: 2 ″ мемори пяна (с въглен), 2 ″ преходен пенопласт

Ядро за поддръжка:

Класика / Лукс: 8-инчов пенопласт

Класически хибрид / лукс хибрид: 8 ″ джобови намотки, 1 ″ пенопласт

Цени и оразмеряване

Точно както подсказва името, матракът на Brentwood Home Cypress Affordable Memory Foam е на цена под средното за матрак с мемори пяна от този калибър. Версиите Luxe и Hybrid също са много достъпни в сравнение с конкурентните модели в техните категории.

Клиентите имат възможност да сдвоят леглото с подходяща за портфейла основа или регулируема основа, предлагана от Brentwood Home.

Размери Размери Височина Тегло Цена
Близнак 39 “х 75” 11 “-13” Няма данни. $ 399- $ 699
Twin XL 39 “х 80” 11 “-13” Няма данни. $ 449- $ 749
Пълна 54 “x 75” 11 “-13” Няма данни. $ 499- $ 899
Кралица 60 “x 80” 11 “-13” Няма данни. $ 599- $ 999
Крал 76 “x 80” 11 “-13” Няма данни. $ 799 – $ 1,199
Калифорнийски крал 72 “x 84” 11 “-13” Няма данни. $ 799 – $ 1,199
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Вземете 15% отстъпка от домашен матрак Brentwood. Използвайте код: SLEEPFOUNDATION

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

Класика: 3/5, лукс: 4/5

Луксозните модели на матрака Brentwood Home Cypress вършат много по-добра работа за предотвратяване на прехвърляне на движение от класическите модели. Това се дължи на по-дебелата секция на комфортния слой, която се приляга плътно на тялото и поглъща движението, вместо да му позволи да отразява по повърхността.

Докато хибридните модели Classic и Luxe имат някакво отскачане от намотките, тези матраци се представят подобно на своите нехибридни аналози. Намотките са индивидуално увити, за да се сведе до минимум пренасянето на движение, което означава, че комфортните слоеве играят по-важна роля в изолацията на движението. И четирите модела вършат прилична работа за предотвратяване на нощни смущения, но ние съветваме чувствителните траверси да изберат или Luxe, или Luxe Hybrid, ако очакват събуждане от движенията на партньора си.

Облекчаване на налягането

Класика: 3/5, лукс: 4/5

И четирите версии на матрака Brentwood Home Cypress включват слоеве мемори пяна, които контурно облекчават точките на натиск. Със своите допълнителни комфортни слоеве, пяната Luxe и хибридните модели осигуряват по-гъста повърхност и по-дълбока люлка, преди траверсите да достигнат по-твърдите основни слоеве.

Страничните траверси и тези, които тежат по-малко от 130 килограма, ще се справят по-добре с Luxe, който осигурява допълнително омекотяване, необходимо за предотвратяване на болки в бедрата и раменете в тези групи. За разлика от тях, спящите в стомаха и тези, които тежат повече от 230 килограма, ще предпочетат класическите модели, тъй като те осигуряват по-твърда повърхност, която поддържа гръбначния стълб в равномерна равнина.

Контрол на температурата

Класика: 3/5, лукс: 2/5

Brentwood Home Cypress се представя сравнително добре при температурен неутралитет, но горещите траверси може да искат да търсят другаде.

Мемори пяната съдържа настойки от въглен, които до голяма степен успяват да предотвратят натрупването на топлина около тялото. В допълнение, хибридните модели позволяват на въздуха да циркулира през намотките, като по този начин разпръсква всякаква топлина, която наистина остава в капан в матрака. Класическите модели не притискат тялото толкова плътно, което оставя място за излизане на топлина. Въпреки това, с дебелите си слоеве пяна, Luxe и дори Luxe Hybrid ще улавят определено количество топлина.

Поддръжка на ръба

Модели с пяна: 2/5, хибридни модели: 3/5

Подсилените бобини по периметъра на леглото осигуряват силна опора на ръба в Brentwood Home Cypress Hybrid и Hybrid Luxe.

Тъй като матраците Cypress имат само 1 или 2 инча мемори пяна преди по-твърдия преходен слой, моделите от пяна се задържат достатъчно стабилно, когато спят близо до ръба на леглото. Повечето двойки трябва да могат да използват цялата повърхност на матрака, без да изпитват чувство на преобръщане. Някои хора обаче могат да открият, че ръбовете се компресират, когато седят на ръба на леглото. Този ефект е по-силно изразен при индивиди с тегло над 230 килограма.

Лесно движение

Мемори пяната в горния слой на Brentwood Home Cypress бързо отстъпва място на по-твърдия пенопласт отдолу, който отблъсква назад и позволява лесно придвижване в сравнение с други матраци от цяла пяна. Въпреки по-дебелите слоеве на комфорт в моделите Luxe, това важи както за класическата, така и за луксозната версия на матрака. Комбинираните траверси могат да предпочетат класическата хибридна версия, която има минимално контуриране и подскачаща повърхност поради намотките.

Секс

Класика: 3/5, лукс: 2/5

Всяка версия на матрака Brentwood Home Cypress предлага особени предимства за секса.

Хибридните модели имат подсказваща повърхност, благоприятна за ритъма, както и здрава опора на ръба, която позволява пълноценно използване на леглото. От своя страна изцяло пянестите модели са напълно безшумни, когато носят тегло, предимство за двойките, които искат да бъдат дискретни.

И четирите модела предлагат прилично сцепление благодарение на мемори пяната. Двойките може да се окажат по-лесни за превключване на позициите на 11-инчовите модели от пяна и хибрид, тъй като те не отговарят толкова плътно.

Изпускане на газове

Модели с пяна: 3/5, хибридни модели: 4/5

Всяка пяна се матраци до известна степен изгаря, когато се освободи от кутията и Brentwood Home Cypress не прави изключение.

Отделянето на газове се случва в резултат на изпускането във въздуха на летливи органични съединения (ЛОС) от пенопласт и мемори пяна. Смята се за безвреден и миризмата обикновено изчезва в рамките на няколко дни, след като получи шанс да се проветри. Този процес трябва да бъде още по-бърз при хибридните модели, където намотките позволяват по-голяма вентилация.

Спящ стил и телесно тегло

Странични траверси:

Страничните траверси често изпитват точки на натиск в ханша и раменете, поради което повечето странични траверси са най-удобни на матраците Luxe Brentwood Home Cypress. По-дебелата секция на комфортния слой в матраците Luxe формира плътна прегръдка около тялото, за да облекчи натрупването на натиск в тези области. По-специално, страничните траверси с тегло под 130 килограма изпитват отлично облекчаване на налягането от изцяло пянения модел Luxe.

Класическите матраци Cypress нямат същата дълбочина в комфортните слоеве и няма да осигурят толкова голяма амортизация за бедрата и раменете в страничните траверси. Като се има предвид това, повечето странични траверси под 230 паунда трябва да изпитват достатъчно облекчаване на налягането, когато спят на класическите матраци. Въпреки че тези матраци също са достатъчно меки за някои странични траверси над 230 паунда, той не предлага достатъчно подкрепа, за да поддържа правилното изравняване на гръбначния стълб в тази група.

Задни траверси:

И четирите модела матраци Brentwood Home Cypress осигуряват адекватна опора и облекчаване на натиска за повечето траверси. Спането на гърба естествено подравнява гръбначния стълб и не създава сериозни точки на натиск. Основният атрибут, от който се нуждаят задните траверси в матрака, е лумбалната опора.

Матраците Cypress са изградени с контурна мемори пяна, която запълва лумбалната област, както и по-твърд пенопласт, за да предпази бедрата от отпускане. В случай на хибрид, джобовите намотки се отблъскват в целевите области, за да поддържат гръбначния стълб в равномерна равнина. Единствените задни траверси, които може да се чувстват неудобно на Cypress, са тези, които тежат повече от 230 килограма. Тези траверси упражняват по-голям натиск върху матрака и може да открият, че моделите Classic и Luxe не успяват да осигурят достатъчно гръбначна опора.

Спящи за стомаха :

Стомашните траверси получават по-добро подравняване на гръбначния стълб от матраците Brentwood Home Cypress Hybrid. В тези модели джобовите намотки осигуряват допълнителна опора, за да се предотврати изпадането на бедрата извън линията на останалата част от тялото. Стомашните траверси обикновено се справят по-добре с класическата хибридна версия, тъй като по-дебелите комфортни слоеве в Luxe Hybrid могат да провиснат в средната част.

Спящите в стомаха, които тежат по-малко от 130 килограма, също получават достатъчна подкрепа от моделите с изцяло пяна, но тези модели са твърде меки и могат да причинят болки в гърба при хора с тегло над 130 килограма.

Brentwood Home Cypress

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси добре добре Честно
Задни траверси добре Честно Честно
Спящи за стомаха добре Честно Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Brentwood Home Cypress Luxe

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Отлично Отлично Честно
Задни траверси Отлично Честно Честно
Спящи за стомаха Отлично Честно Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Brentwood Home Cypress Hybrid

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Отлично добре Честно
Задни траверси Отлично добре Честно
Спящи за стомаха Отлично добре Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Brentwood Home Cypress Luxe Hybrid

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Отлично добре Честно
Задни траверси добре Честно Честно
Спящи за стомаха добре Честно Беден
Превъртете L – R за повече подробности

Вземете 15% отстъпка от домашен матрак Brentwood. Използвайте код: SLEEPFOUNDATION

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Матракът Brentwood Home Cypress се предлага на уебсайта на Brentwood Home и чрез търговци на дребно като Amazon. Матракът се доставя до съседния американски дом Brentwood Home понастоящем не обслужва клиенти в Хавай, Аляска или Канада.

 • Доставка

  Доставката с FedEx е безплатна в целия съседен щатски матрак се доставя от Лос Анджелис като легло в кутия и обикновено пристига в рамките на 7 до 10 работни дни от датата на вашата поръчка.

  За да настроят матрака, клиентите трябва внимателно да извадят кутията и пластмасата и да я оставят да се развие върху рамката на леглото. Може да отнеме ден-два, за да се разшири напълно.

 • Допълнителни услуги

  Brentwood Home предлага незадължителна доставка на White Glove с доставчик AGS на трети страни срещу такса от $ 199. Доставката на White Glove отнема около 2 до 3 седмици от момента на поръчката. За още $ 76 или общо $ 275, клиентите могат да изберат и премахване на стар матрак. Доставката на White Glove и премахването на стар матрак не подлежат на възстановяване.

  Понастоящем не е възможно ускорена доставка.

 • Сън Проба

  Brentwood Home предлага 365-дневен пробен период на сън със задължителен период от 30 нощувки. За да получат възстановяване, клиентите могат да организират вземане от Brentwood Home или да дарят матрака на местна благотворителна организация и да предоставят доказателство за дарението в замяна на възстановяването. Матраците трябва да са в добро състояние, за да отговарят на условията за възстановяване. Клиентите могат да върнат максимум два матрака от една и съща поръчка. Резервните матраци не се предлагат с пробен период на сън и клиентите, които вече са се върнали или сменили матрак, не получават пробен период за сън с бъдещи продукти.

  Може да се прилагат различни условия за матраци, закупени от търговци на трети страни.

 • Гаранция

  Матракът Brentwood Home Cypress е покрит с 25-годишна ограничена гаранция срещу производствени и производствени дефекти.

  Гаранцията е пропорционална. Дефектните матраци ще бъдат заменени безплатно през първите 10 години, но клиентите ще носят отговорност за нарастващ процент от разходите с течение на времето, до максимум 95 процента от първоначалната покупна цена към 21 година. Клиентите винаги са отговаря за таксите за доставка и обработка.

  По преценка на компанията дефектните матраци ще бъдат заменени с нов матрак в същия модел и размер, където е възможно. Гаранцията е валидна само за първоначалния купувач на нов матрак Brentwood Home чрез легитимен канал. Законовите етикети трябва да бъдат прикрепени и матраците легло в кутия трябва да бъдат освободени в рамките на 2 седмици след пристигането, за да отговарят на условията за гаранционно покритие.

  Дефектите, които отговарят на условията за гаранционно покритие, включват видими вдлъбнатини от 2 инча или повече и козметични повреди, които засягат работата на матрака, освен когато това е причинено от нормално износване.

  Проблемите, които не са обхванати от гаранцията, включват нормално увеличаване на мекотата и предпочитанията за комфорт. Използването на матрака без подходяща основа, както е описано от Brentwood Home, анулира гаранцията, както и петна, изгаряния, плесени или други признаци на злоупотреба или неправилна грижа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector