Menu Close

Brentwood Home Hybrid Latex Mattress Review

Идеален за:

 • Хора, които се радват на отзивчивото и поддържащо усещане на латексния хибриден матрак.
 • Траверси, които тежат поне 130 килограма
 • Тези, които са склонни да спят горещо
 • Купувачи, които търсят латекс хибрид на относително достъпна цена

Съображения:

 • Матракът и неговите материали са спечелили сертификати от различни организации, включително Global Organic Textile Standard (GOTS), OEKO-TEX 100 и Rainforest Alliance.
 • Brentwood Home предлага безплатна наземна доставка в рамките на съседните САЩ, както и доставка на бяла ръкавица, започваща от 199 щ.д. Доставката не е налична извън долните 48 щата.
 • Матракът се предлага с едногодишно изпитание за сън, което включва задължителен период от 30 нощувки.
 • Гаранцията за хибриден латекс е с продължителност 25 години, но разходите за подмяна ще бъдат пропорционални след 10 години.

Ценови диапазон:

$ 899 – $ 1399

Тип матрак:

Латекс Хибрид

Твърдост:

Среден (5)

Вземете 15% отстъпка от домашен матрак Brentwood. Използвайте код: SLEEPFOUNDATION

Brentwood Home е базираната в Калифорния марка „bed-in-a-box“, която продава матраци от 2009 г. Компанията е най-известна с леглата, изработени от иновативни материали, които също са с устойчив източник. В този преглед ще разгледаме новия хидравличен матрак от латекс Brentwood Home.

Матракът, наречен хибриден латекс, е изработен с най-горния слой от естествена вълна с над 4 инча вентилиран латекс. Тези компоненти правят повърхността много дишаща и латексът е разделен на три зони на твърдост за максимална опора. Подложка от рециклирани ленени влакна образуват преходния слой, а опорната сърцевина се състои от навити намотки върху основен слой от ватин материал, направен от рециклирани дънкови влакна. Капакът също така използва екологични материали, с горен панел, получен от органичен памук и долен панел, направен от смес от полиестер и рециклирани пластмасови бутилки. Като цяло, хибридният латекс е с дебелина 12 инча. Матракът има средно усещане, което съответства на 5 по скалата 1-10.

В сравнение с другите матраци на Brentwood Home, хибридният латекс е най-подобен на Cedar Luxe – въпреки че този матрак съдържа два латексови слоя, с дебелина 3 инча и струва малко повече. Другите матраци на марката съдържат мемори пяна. Те включват обратимия Crystal Cove; Cypress, който се предлага като изцяло пяна или хибриден модел; и хибридът намотка върху спирала Океано. Хибридният латекс има средна цена за матрак Brentwood Home.

Прочетете нашите рецензии за матраци Brentwood Home Hybrid Latex, за да научите повече за това легло по отношение на дизайна и материалите, ценообразуването и рейтингите въз основа на собственото ни тестване на продукти. Също така ще обсъдим отзиви за продукти и ще се задълбочим в политиките за доставка, връщане и гаранция на Brentwood Home.

Интересувате ли се от други домашни матраци Brentwood? Вижте другите ни отзиви тук:

Brentwood Home Cypress Матрак Преглед Разбивка

Както подсказва името, Brentwood Home Hybrid Latex е латекс хибриден матрак. Той е с дебелина 12 инча и усещането му се счита за средно (5).

Матракът започва с най-горния слой вата, произведен от Индия. Този материал служи като противопожарна преграда на леглото и също така доставя допълнителна амортизация на повърхността. Вълната също е естествено дишаща и отвежда влагата от тялото ви, за да ви охлади.

4-инчовият комфортен слой се състои от естествен латекс, формован в извита форма. Материалът е зониран, което означава, че се чувства по-стегнат под зоните, където повечето хора носят по-голямо количество тегло – като долната част на торса и бедрата – и по-меки под главата и врата, раменете и краката. Латексът също се вентилира с малки отвори за насърчаване на допълнителен въздушен поток близо до повърхността на матрака. Латексът е естествено отзивчив, така че ще забележите лекота, когато се качите и слезете от леглото.

Латексът в този матрак е спечелил сертификат от eco-INSTITUT, който се присъжда на производители, които минимизират замърсителите и емисиите по време на производството; и от FSC и Алианса на дъждовните гори, което показва, че латексът е устойчиво отгледан и добит.

Матракът включва и преходен слой от ленено влакно, който е много издръжлив. Този слой е предназначен да ви предпази от прекомерно потъване и влизане в контакт със спиралната система на леглото. Хибридният латекс съдържа до 975 8-инчови джобни намотки в поддържащото ядро, в зависимост от избрания размер. Основният слой на леглото е съставен от ватин, получен от рециклиран деним. Тези материали осигуряват отлична стабилност на матрака, особено по периметъра, където е по-вероятно потъване.

Капакът на хибридния латекс се състои от две части. Горният панел е направен от органичен памук, който е сертифициран от Global Organic Textile Standard (GOTS), а долният панел е направен от смес от полиестер и рециклирани пластмасови бутилки. Матракът е оборудван с шест външни дръжки за подпомагане при повдигане и носене.

Твърдост

Тип матрак

Среден (5)

Латекс Хибрид

Строителство

Хибридният латекс от Brentwood Home предлага традиционен дизайн, допълнен с устойчиви материали.

Материал на корицата:

Горен панел: GOTS-сертифициран органичен памук

Долен панел: 70% полиестер, 30% рециклирани пластмасови бутилки

Комфортен слой:

Вата с естествена вълна

4 Вентилиран, зониран латекс

Преходен слой:

Ленено влакно

Ядро за поддръжка:

8 ″ Джобни намотки

Рециклирана дънкова вата

Цени и оразмеряване

Хибридният латекс струва 1199 долара в кралица. Това е значително по-ниска от средната цена за латексния хибрид, който пада между 1600 и 2200 долара при същия размер. Това е средна цена за матрак Brentwood Home. Хибридният латекс струва повече от изцяло пяна и хибриден Cypress ($ 599 до $ 999) и по-малко от Crystal Cove ($ 1,295), Oceano ($ 1495) и Cedar Luxe ($ 1499).

Brentwood Home не предлага никакви персонализации за матрака, които влияят на цената му, но можете да обедините покупката си с фон дьо тен (от $ 225) или регулируема основа (от $ 599). Стандартната наземна доставка е безплатна за всички поръчки. Доставката на бяла ръкавица, включително сглобяване в дома, също се предлага за $ 199; за премахване на матраци цената на тази услуга нараства до 275 долара.

Хибридният латекс се предлага в шестте стандартни размера матраци. Той е доста тежък, така че не забравяйте да помолите за помощ при повдигане и преместване на матрака, ако изберете стандартна доставка. Размерите, теглото и цените за всеки размер са посочени по-долу.

Размери Размери Височина Тегло Цена
Близнак 38 “x 75” 14 “ 29,5 кг. $ 899
Twin XL 38 “x 80” 14 “ 31 кг. $ 949
Пълна 53 “x 75” 14 “ 38,5 кг. 1149 долара
Кралица 60 “x 80” 14 “ 43 кг. $ 1,199
Крал 76 “x 80” 14 “ 52 кг. $ 1399
Калифорнийски крал 72 “x 84” 14 “ 51кг. $ 1399
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Вземете 15% отстъпка от домашен матрак Brentwood. Използвайте код: SLEEPFOUNDATION

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

Латексът, използван в повечето матраци, запазва някаква естествена реакция, която може да създаде забележимо подскачане на повърхността. Намотките, използвани в хибридния латекс, добавят към пружиниращото усещане на леглото. В резултат на това можете да генерирате някакъв трансфер на движение по повърхността, когато се качите и слезете от леглото или промените позициите на съня. Това има потенциал да наруши съня на партньора ви. По същия начин сънят ви може да бъде нарушен от движенията на партньора ви.

Докато хибридният латекс абсорбира известно движение и елиминира значително количество трансфер, матракът не изолира движението, както и повечето конкурентни хибридни модели с мемори пяна или пенопласт. Тези материали реагират бавно на тялото и това позволява на повърхността да абсорбира повече движение и да го ограничи до по-малки площи на матрака. Ако вие и / или вашият партньор сте чувствителни към движения в леглото, тогава хибридният латекс може да доведе до някои смущения.

Облекчаване на налягането

Поради своята хибридна конструкция от латекс, матракът много добре облекчава натиска при някои траверси и по-малко при други. Латексът се съобразява в забележима степен, но не осигурява същата дълбока прегръдка на тялото като мемори пяна. В резултат на това леглото може да не предлага достатъчно омекотяване, за да насърчи подравняването на гръбначния стълб и да намали натиска за страничните траверси в определени групи тежести.

Хибридният латекс е по-подходящ за спящи на гърба и стомаха – особено тези, които тежат до 230 паунда. Зонираният латекс предотвратява прекомерното потъване под по-тежките им зони и това помага да се поддържа равномерна повърхност на тялото им и по-малко натиск около врата, раменете и долната част на гърба. Ако сте спящ гръб или стомах, който тежи повече от 230 килограма, тогава може да откриете, че матракът облекчава добре налягането – но някои от тази група тежести ще намерят матрака малко прекалено мек и ще потъне по-дълбоко.

Контрол на температурата

Дори в сравнение с други латексни хибриди, този матрак предлага изключителна температурна неутралност. Това може да се отдаде на различните му компоненти, започвайки от вълнения ватарен слой, който е едновременно дишащ и влага. По принцип латексът абсорбира по-малко телесна топлина от пяната, но латексният слой на това легло се проветрява, за да създаде допълнителен въздушен поток близо до повърхността на матрака.

Системата на бобината насърчава циркулацията на въздуха, за да помогне на целия матрак да поддържа комфортна температура в сърцевината. Дънковият ватин слой също е много дишащ, както и органичното памучно покритие.

И накрая, средното и отзивчиво усещане гарантира, че няма да потънете твърде дълбоко в матрака. На по-меки легла с по-голямо потъване хората са склонни да се чувстват по-топли, тъй като техният повърхностен въздушен поток е малко ограничен. Препоръчваме този матрак на всеки, който е склонен да спи горещо.

Поддръжка на ръба

Хибридният латекс е оборудван с поддържаща сърцевина от 8-инчови намотки с джоб, които доставят много силна армировка на целия матрак. Седейки по краищата, когато влизате и излизате от леглото, може да забележите леко потъване – особено ако тежите повече от 230 паунда, но намотките осигуряват добро отскачане и предотвратяват дълбоко отпускане. Независимо от теглото си, трябва да се чувствате доста сигурни, седнали или легнали близо до краищата на матрака.

Поддръжката на ръба може да бъде особено важна за двойките. На матрак с по-слаба армировка по периметъра, сънят близо до ръба може да се чувства нестабилен и може да сте затворени в средата. Ако споделите леглото си с някого, това може да доведе до тесни условия на сън. Хибридният латекс ви позволява да използвате цялата повърхност, създавайки повече цялостно пространство и за двама ви.

Лесно движение

Ако вашият матрак има по-меко усещане или съдържа определени видове пяна, може да потънете прекомерно, когато се движите по повърхността. Много траверси описват това усещане като усещане в капан от матрака. Това може малко да затрудни излизането и излизането от леглото, а също така да причини дискомфорт при всяка смяна на позициите на съня.

Сравнително, хибридният латекс е доста лесен за придвижване и не трябва да потъва твърде много. Латексът е естествено отзивчив и неговият зониран дизайн предотвратява дълбокото потъване под по-тежките ви зони. Преходната подложка и джобовите намотки също подсилват матрака доста добре. Някои хора с тегло над 230 паунда може да намерят матрака за прекалено мек и да му липсва опора, но повечето траверси с тегло до 230 паунда трябва да имат по-лесно време да се движат по хибридния латекс.

Секс

Повечето двойки предпочитат отзивчив матрак за секс, който също осигурява нежно контуриране. Хибридният латекс отговаря на тези критерии доста добре. Слоевете от латекс и намотки генерират силен отскок на нивото на повърхността, който позволява на вас и вашия партньор да се движите лесно по повърхността, но матракът съответства достатъчно, за да осигури адекватно сцепление за поддържане на фиксирана позиция за по-дълги периоди. И тъй като матракът предлага здрава опора на ръба, ще можете да използвате цялата повърхност, без да се притеснявате от падане.

Контролът на температурата е друга полза за секса. Благодарение на дишащата си конструкция и материали, няма да е нужно да се притеснявате, че ще станете прекалено топли. Намотките също са доста тихи и дискретни – макар че те могат да издават по-силни звуци на скърцане, докато матракът наближава края на живота си.

Изпускане на газове

Отделянето на газове се отнася до първоначалните миризми, които матракът излъчва, след като го извадите от кутията му. Пенопластът и мемори пяната са свързани с най-силните миризми, но латексът отделя и някои забележими миризми, които много хора оприличават на каучук. Отделянето на газове от хибридния латекс в началото ще бъде силно, но миризмите трябва да се разсеят след няколко дни – ако не и по-рано. Можете да поставите матрака в добре проветриво помещение, докато той се разширява, за да ускори процеса и да измие досадната миризма.

Моля, обърнете внимание, че матраците, доставени чрез куриери от White Glove, не се компресират за доставка. В резултат на това тези легла могат да отделят по-малко мирис – но все пак трябва да очаквате поне някакво първоначално отделяне на газове, независимо коя опция за доставка сте избрали.

Спящ стил и телесно тегло

Странични траверси: Страничните траверси обикновено предпочитат по-меки матраци, които омекотяват раменете и бедрата. Това помага за поддържане на тялото, подравняване на гръбначния стълб и облекчаване на натиска. Тъй като хибридният латекс има средно усещане, той вероятно ще бъде твърде твърд за повечето странични траверси с тегло под 130 паунда. Тези индивиди обикновено предпочитат меки до средно меки легла.

За много странични траверси с тегло между 130 и 230 паунда, матракът ще предлага идеалния баланс на омекотяване и опора. Раменете и бедрата им получават адекватна подложка, без да потъват твърде дълбоко, което води до оптимално подравняване и по-малко точки на натиск.

Страничните траверси, които тежат повече от 230 килограма, също могат да се чувстват комфортно при хибридния латекс, но на някои ще им се стори прекалено меки – особено около бедрата. Това може да доведе до прекомерно потъване, което компрометира подравняването и увеличава потенциала за по-голям натиск. За тези странични траверси по-подходящ е твърд до допълнително твърд матрак.

Спални траверси: В сравнение със страничните траверси, траверсите обикновено се нуждаят от повече твърдост и подкрепа. Тази позиция насърчава равномерното подравняване на гръбначния стълб, без да се омекотява от матрака, но задните траверси са склонни да потъват прекомерно между раменете и бедрата, ако леглото не осигурява достатъчно укрепване.

Хибридният латекс е силно подкрепящ. Това е благодарение не само на здравата си бобина, но и на дебелия, зониран латексен слой, който поддържа торса, гърба и бедрата издигнати, за да осигури равномерна равнина на тялото. След тестването на матрака, задните ни траверси с тегло до 230 паунда отбелязаха отлична опора и малко или никакво натиск, докато лежеха на хибридния латекс.

Нашите тестери за сън, които тежат повече от 200 килограма, се съгласяват, че матракът е много поддържащ като цяло, но средното му усещане е малко прекалено меко и вероятно е да настъпи потъване под кръста. Това може да не е проблем за някои – но за други ще доведе до болки в бедрата и кръста.

Спящи за стомаха: Подобно на задните траверси, спящите за стомаха често се нуждаят от допълнителна подкрепа от матрака си. Повечето от нас носят по-голяма тежест в стомаха си и спането с лице надолу може да доведе до потъване на цялото тяло – понякога до неудобна степен.

Спящите в стомаха, които тежат по-малко от 130 килограма, няма да потънат твърде много, но матракът може да се почувства твърде твърд, за да им хареса. Тези индивиди са склонни да предпочитат средно меки до средно твърди легла. От друга страна, стомашните траверси с тегло над 230 килограма вероятно ще потънат малко повече около средната част, което ще доведе до допълнителни болки във врата, раменете и лумбалната област.

Открихме, че стомашните траверси с тегло между 130 и 230 паунда са подходящи за този матрак. Те се чувстват малко контурни от хибридния латекс, но зонираният комфортен слой и здравата система на намотките държат телата им на равна, равномерна равнина. Тестерите от тази тегловна група съобщават за отлично облекчаване на налягането от матрака.

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Честно Отлично добре
Задни траверси Отлично Отлично добре
Спящи за стомаха добре Отлично добре
Превъртете L – R за повече подробности

Вземете 15% отстъпка от домашен матрак Brentwood. Използвайте код: SLEEPFOUNDATION

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Понастоящем хибридният латекс е достъпен изключително на уебсайта на Brentwood Home. Той не е достъпен от търговци на трети страни и – за разлика от други модели на Brentwood Home – не може да бъде закупен чрез Amazon.com. Понастоящем Brentwood Home не оперира никакви тухлени сгради.

 • Доставка

  Brentwood Home предлага безплатна наземна доставка навсякъде в съседните САЩ, но доставката не е достъпна до други места (включително Аляска и Хавай). За този метод на доставка матракът ще бъде компресиран, вакуумно запечатан и обвит в пластмаса. Този процес – известен като „ролно опаковане“ – позволява на матрака да се побере в компактна кутия за доставка, която ще бъде доставена до прага ви.

  Не се изисква да сте у дома, когато матракът пристигне, но ще трябва да носите кутията вътре и да сглобите матрака сами. Разпаковайте леглото и внимателно отстранете пластмасовата обвивка с нож. Матракът веднага ще започне да се разширява, но ще позволи 48 часа за пълно възстановяване на формата.

 • Допълнителни услуги

  В допълнение към стандартната наземна доставка, Brentwood Home предлага доставка на бели ръкавици в съседните САЩ. Тази услуга, която включва планирана доставка и пълно сглобяване в стая по ваш избор, струва $ 199 за всички места. Ако искате куриерите от White Glove също да премахнат стария ви матрак, цената се увеличава до $ 275.

 • Сън Проба

  Хибридният латекс се предлага с едногодишен пробен период, който е много по-дълъг от средния пробен период на сън. Brentwood Home изисква да тествате матрака поне 30 нощи, преди да можете да започнете връщане. В случай на връщане, Brentwood Home ще извърши пълно възстановяване на продукта (минус таксите за бяла ръкавица, ако е приложимо) и ще уреди куриерите да вземат матрака от вашето жилище за дарение или рециклиране.

  Ако не сте доволни от хибридния латекс, можете също да замените матрака с друг модел Brentwood Home. Това обаче ще анулира оставащото изпитание за сън и резервното легло не може да бъде върнато за пълно възстановяване.

 • Гаранция

  Brentwood Home предлага 25-годишна гаранция за хибридния латекс. През първите 10 години собственост, гаранционното покритие няма да бъде пропорционално. Това означава, че няма да платите нищо – освен транспортни такси -, за да ремонтирате или смените матрака си, ако през това време се появи дефект.

  Пропорционално покритие започва през 11-та година, когато ще платите 50 процента от първоначалната цена на матрака, за да замените вашия хибриден латекс. Тази сума се увеличава с 5 процента за всяка следваща година до 20-та година, като по това време ще платите 95 процента от първоначалната цена, за да замените матрака за срока на гаранцията.

  Съгласно тази гаранция провисването и отпечатъците на тялото в повърхността с размери 2 инча или по-дълбоки се считат за дефекти. Други проблеми, като физически щети от неправилна употреба или неправилна фундаментална поддръжка, не се считат за дефекти и няма да гарантират ремонт или подмяна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector