Menu Close

Brentwood Home Oceano Преглед на матраци

Идеален за:

 • Хора, които искат поддръжка на отскок и ръб, предлагана от бобини innerspring
 • Екологични купувачи
 • Горещи траверси
 • Купувачи, които искат предимството на изключително дълъг пробен период (365 нощувки)

Съображения:

 • Ограничен избор на твърдост: Единствената опция за твърдост на Oceano е средно мека (4), което означава, че този матрак няма да отговаря на всички траверси.
 • Средна изолация на движението: Въпреки че не е сериозен проблем за повечето двойки, отскачането на намотките на Океано намалява способността му да предотвратява напълно прехвърлянето на движение.
 • Скромна прегръдка: За някои хора умереното контуриране на Океано е голям плюс, но за тези, които искат усещането да спят вместо на матрак, Океано няма да е подходящо.

Ценови диапазон:

$ 995 – $ 2390

Тип матрак:

Хибрид

Твърдост:

Средно мек (4)

Вземете 15% отстъпка от домашен матрак Brentwood. Използвайте код: SLEEPFOUNDATION

Матракът Brentwood Home Oceano е хибриден модел, който се възползва максимално от innerspring слоевете със своя дизайн намотка върху намотка. Той спечели силни оценки от клиентите в резултат на комбинацията от функции, надеждна конструкция и екологични материали

Brentwood Home е създадена през 1987 г. и има разширен опит в разработването на домашно обзавеждане. В допълнение към Oceano, компанията предлага шест други опции за матраци.

 • Crystal Cove, 13-инчов хибрид с обратим дизайн на твърдост.
 • Cypress Classic, 11-инчов изцяло дунапренен матрак с тънък горен слой от мемори пяна. Предлага се и с вътрешно поддържащо ядро ​​в Cypress Classic Hybrid.
 • Cypress Luxe, 13-инчова изцяло пяна на конкурентни цени, която има по-дебел комфортен слой от мемори пяна от Cypress Classic. Cypress Luxe Hybrid има същата система за комфорт като Luxe, но използва поддържащо ядро, базирано на спирала.
 • Cedar Natural Luxe, 15-инчов луксозен хибрид с множество слоеве органичен латекс, памук и вълна.

Докато Oceano е малко по-скъп от някои от другите модели на компанията, той може да се похвали с многостранен дизайн, който се възползва от многобройни материали, за да създаде надеждно, удобно и поддържащо легло. Като допълнителна привилегия, Oceano идва с пълно едногодишно изпитание за сън, което дава на клиентите достатъчно време да видят колко добре се представя този матрак в собствената им спалня.

Brentwood Home Oceano Матрак Преглед Разбивка

Матракът Brentwood Home Oceano е с височина 14 инча и поставя множество различни материали за използване, за да създаде цялостното си усещане. Тъй като в своята опорна сърцевина използва вътрешни пружини и има значителна система за комфорт, Oceano е класифициран като хибриден матрак.

Покритието на Oceano е направено с Tencel, вид плат, който се получава от пулпата на евкалиптовите дървета. Този материал е добре ценен заради своята мекота, както и дишането си.

В своя хибриден дизайн системата за комфорт на Oceano има пет отделни слоя, а поддържащото ядро ​​има три. В системата за комфорт най-горният слой е направен с вълна, която е сертифицирана по биологични стандарти от Global Organic Textile Standard (GOTS), строга програма, която преглежда производствените процеси. Под вълната има тъкан, смесена от полиестер и коприна. Тези два слоя създават смес от приветлива мекота и естествено регулиране на температурата.

Следващият слой на системата за комфорт е два инча от гел-напоена мемори пяна, известна като BioFoam, която създава значително контуриране и облекчаване на налягането. Гелът намалява натрупването на топлина в пяната и с плътност над средната, този слой се задържа добре във времето. Като допълнителен бонус BioFoam се произвежда с растителни масла, които заместват много нефтохимикали, намалявайки въглеродния отпечатък на материала.

Под мемори пяната има 2,5 инча микронамотки, вътрешна пружина, която предотвратява потъването прекалено дълбоко в матрака и добавя много отскок. Едно инчов слой преходен пенопласт седи под микронамотките, за да добави известна стабилност.

Най-горният слой на поддържащото ядро ​​се отличава с най-големия си компонент, осем-инчова джобна система с намотки, вградени в пет зони, за да отговарят по-добре на по-тежките части на тялото. Тези здрави намотки усилват ръба и подскачат, като същевременно предлагат надеждна основа за комфортните слоеве. Следващата част на опорната сърцевина е един инч плътен пенопласт и слой от органично памучно платно, които работят заедно, за да служат като амортизираща основа.

С всички тези слоеве, които работят заедно, Brentwood Home Oceano има средно меко (4) усещане, което може да бъде подкрепящо и удобно за широка гама траверси.

Твърдост

Тип матрак

Средно мек – 4

Хибрид

Строителство

Brentwood Home Oceano съчетава слоеве пяна, микронамотки, коприна и вълна със здрава основа от намотки, увити в тенцелна покривка.

Материал на корицата:

Tencel

Комфортен слой:

Био вълна – сертифицирана по GOTS

Смес от поли копринени влакна

2 инча вливана с гел пяна с памет BioFoam

2,5 инча микронамотки

1 инч пенопласт

Ядро за поддръжка:

8 инча джобни намотки – 5 зони

1 инч пенопласт

Основа от органично памучно платно

Цени и размери на матраците

Цената на Brentwood Home Oceano е в съответствие с общия ценови диапазон за многослойни хибриди, които имат дизайн намотка върху намотка. Въпреки че това не е най-достъпният матрак на пазара, неговият внимателен дизайн повече от оправдава разумната цена.

Предвид височината и разнообразието на материалите, хибридните матраци от този тип са склонни да струват повече от повече основни легла с вътрешна пружина или изцяло пяна. Докато Oceano се цени сравнително с много други хибриди, но включва някои материали от по-висок клас, които не се срещат в други модели, този матрак е солидна стойност.

Освен че се предлага в шестте стандартни размера матраци, Brentwood Home предлага Oceano в разделен кралски размер. Този размер се състои от два двойни матрака XL. Поради слоевете с двойна намотка, матраците Oceano са доста тежки и обикновено изискват 2-3 души да се преместят и монтират.

Разширените подробности за оразмеряването и ценообразуването за всеки размер са посочени по-долу. Купувачите трябва да имат предвид, че това са цени на стикери, които често се намаляват чрез промоции или купони.

Размери Размери Височина Тегло Цена
Близнак 39 “х 75” 14 “ 80 lbs. $ 995
Twin XL 39 “х 80” 14 “ 90 lbs. 1195 долара
Пълна 54 “x 75” 14 “ 115 lbs. $ 1295
Кралица 60 “x 80” 14 “ 135 lbs. $ 1495
Крал 76 “x 80” 14 “ 170 lbs. $ 1995
Калифорнийски крал 72 “x 84” 14 “ 170 lbs. $ 1995
Разделен крал 39 “x 80” (2бр.) 14 “ 175 lbs. $ 2390
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Вземете 15% отстъпка от домашен матрак Brentwood. Използвайте код: SLEEPFOUNDATION

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

Brentwood Home Oceano предлага изолация на движение, която е около средната стойност, което означава, че е в състояние да предотврати повечето нарушения, базирани на движението. Това обаче може да не е достатъчно за хора, които са чувствителни спящи или които споделят леглото с някой, който непрекъснато се мята.

Вътрешната конструкция на Океано обяснява неговото представяне в средата на пътя за изолиране на движението. Въпреки че това е 2-инчов слой пяна с памет, който работи за намаляване на преноса на движение, конструкцията намотка върху намотка създава степен на отскачане, която улеснява усещането на движението на някой от другата страна на леглото. Отново, това не е проблем за повечето двойки, но изолирането на движението не е забележително качество на Океано.

Облекчаване на налягането

Oceano осигурява на повечето траверси ефективно облекчаване на налягането, въпреки че в сравнение с други матраци на пазара той е средно средно в тази категория.

Материалът BioFoam в системата за комфорт създава амортизация за точките на натиск на тялото, но подлежащите слоеве създават повече отскок и по-малко контуриране. Това означава, че траверсите с по-изразени точки на натиск може да открият, че облекчението на налягането малко липсва.

Контрол на температурата

Този матрак е солидно над средния, когато става въпрос да остане хладен през нощта. Три конструктивни фактора помагат за регулирането на температурата на Oceano.

Първо, тъканите в покривния и горния слой предлагат отлично влагоотделяне и естествена дишаща способност за удобно охлаждане. Второ, слоят пяна с памет се влива с гел, за да намали степента, до която запазва топлината. Трето, и двата слоя намотки предлагат значителна вентилация, която спомага за пренасяне на топлина от матрака, вместо да му позволява да се натрупва.

Поради тези причини Oceano е солиден избор за хора, които са склонни да спят горещо.

Поддръжка на ръба

Основно предимство на здравия хибриден дизайн на Oceano с два отделни слоя намотки е здравата опора на ръба и затова този матрак е с над средното ниво в тази категория.

Осем-инчовият слой намотка в поддържащото ядро ​​има зониран дизайн, който създава допълнителна здравина по периметъра. Микронамотките предотвратяват прекомерно потъване или провисване на слоя BioFoam, като допълнително подсилват ръба. Комбинираният ефект на тези материали е здрава повърхност за спане, която няма да излиза дори когато спите или седите близо до ръба на леглото.

Лесно движение

Лекотата на движение е силна страна на матрака Океано, придаващ му много привлекателност за комбинирани траверси и други, които ценят възможността да се движат без усилие в горната част на леглото.

Тази лекота на движение произтича от дизайна намотка върху намотка, тъй като намотките бързо се връщат назад, когато теглото се регулира върху тях. Тази отзивчивост помага да се предотврати дълбокото провисване, което може да бъде враг на плавното движение на матрака.

Секс

Океано е по-скоро благоприятна за сексуална активност поради значителното отскачане, което се генерира от двата вътрешни изворни слоя.

Структурата намотка върху намотка допринася за отзивчивост, но останалите слоеве на системата за комфорт (BioFoam, вълна и поли-коприна) осигуряват омекотяващо и привлекателно усещане по време на интимни дейности. Слоевете от пенопласт, които почиват под всеки слой бобина, работят, за да абсорбират звука и да предотвратят скърцането на бобините по време на секс.

Изпускане на газове

Повечето клиенти съобщават за слаба миризма от матрака Океано. Въпреки че е нормално да имате лека „нова матрачна миризма“ веднага след отрязването на пластмасовата опаковка, тя е по-слабо изразена от тази, която се среща при повечето изцяло дунапренени легла. Органичните материали и BioFoam, който използва по-малко нефтохимикали, могат да намалят склонността към химически миризми.

Доколкото има лека миризма, клиентите могат да бъдат спокойни, знаейки, че тя трябва да изчезне бързо, обикновено в рамките на няколко часа, но най-много в рамките на няколко дни. Позволяването на матрака да седи в добре проветриво помещение ще помогне за ускоряване на процеса на отделяне на газове.

Спящ стил и телесно тегло

Купувачите, които разглеждат отблизо Brentwood Home Oceano, могат да намерят за ценно да вземат предвид както тяхната поза на сън, така и телесното им тегло, когато се опитват да решат дали този матрак отговаря на техните нужди.

Странични траверси: Най -добрите матраци за повечето странични траверси попадат между средно меки (4) и средно твърди (6) и осигуряват умерено до дълбоко контуриране. Причината, поради която матраците с тези характеристики работят най-добре за страничните траверси, е как бедрата и раменете им могат да натиснат рязко в матрак. Ако леглото е доста здраво, тези зони ще изпитат прекалено голямо въздействие, но ако леглото е супер меко, тези зони ще се потопят твърде дълбоко в слоевете на комфорта. Средно мекото усещане на Океано подхожда на повечето странични траверси, въпреки че някои, особено тези над 230 паунда, може да се окажат малко прекалено меки. Надеждната конструкция намотка върху бобина го прави опция за траверси с всякакво тегло.

Спални траверси: Предпочитаният матрак за повечето спални траверси е среден (5) до твърд (7), тъй като те нямат същите преувеличени точки на натиск като страничните траверси. Въпреки това, траверсите за гърба се нуждаят от матрак, който може ефективно да поддържа лумбалния си гръбнак. Тази област има естествена извивка, която се нуждае от лека амортизация, но ако матракът е прекалено мек, средната част ще провисне в матрака и ще привлече гръбначния стълб в нездравословно несъответствие. Благодарение на умерената си контурност и средно меко усещане, Oceano отговаря на нуждите на траверси под 130 паунда, но може да е твърде мек за тези, които тежат повече.

Стомашни траверси: Стомашните траверси обикновено се отличават с матраци, които варират от средно твърда (6) до твърда (8) и имат само скромно съответствие. Причината за това е двойна. Първо, от гледна точка на комфорта, спящите на стомаха искат да избегнат усещането, че са заседнали или задушени от матрак. Второ, те са склонни към гребени на гръбначния стълб на по-меко легло, защото коремът им може да притисне твърде надолу в леглото, като натоварва долната част на гърба. Стомашните траверси под 130 килограма не потъват толкова далеч в комфортните слоеве и по този начин са подходящи за средно мекия матрак Океано. Другите спящи на стомаха не се справят добре на Океано и мнозина ще открият, че потъват твърде далеч върху по-меката повърхност на леглото.

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Отлично Отлично Честно
Задни траверси добре Честно Честно
Спящи за стомаха добре Честно Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Награди за Brentwood Home Oceano Mattress

Отстъпки и сделки

Вземете 15% отстъпка от домашен матрак Brentwood. Използвайте код: SLEEPFOUNDATION

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Матракът Oceano е достъпен за закупуване директно от Brentwood Home на техния уебсайт. Компанията предлага доставка само на клиенти, които се намират в съседните 48 щати на САЩ.

  Oceano се предлага и на Amazon. Адресите, които отговарят на условията за доставка от Amazon, може да се различават от тези, предлагани директно от Brentwood Home.

 • Доставка

  Brentwood Home предлага безплатна стандартна доставка в съседните САЩ. Това включва изпращане на матрака до вашия дом с наземна доставка, която обикновено отнема 1-2 седмици. Леглото пристига компресирано в голяма кутия за доставка. За монтажа матракът просто трябва да се извади от опаковката и да му се даде време да се декомпресира. Обикновено са необходими поне двама души, за да преместят кутията и да настроят матрака.

  Ако Oceano е закупен от Amazon, сроковете за доставка и разходите може да са различни и могат да зависят от това къде живеете.

 • Допълнителни услуги

  Когато купувате директно от Brentwood Home, има опция за доставка на White-Glove, която включва техници, идващи във вашия дом, за да настроят матрака. Тази опция за доставка струва $ 249. Ако техниците извадят и стар матрак, общата такса за услугите на White-Glove е 275 долара.

 • Сън Проба

  Oceano се предлага с удължено изпитание за сън, което продължава цяла година. По време на това 365-нощно изпитание можете да върнете матрака за пълно възстановяване на сумата, без такси за презареждане или връщане на пратката. Brentwood Home координира вземането на матрак, ако се иска връщане. Като част от изпитанието, трябва да запазите матрака в продължение на 30 нощи като период на изпробване, преди да поискате връщане.

  Когато пазарувате с трети страни като Amazon, връщанията са предмет на техните политики, а не на Brentwood Home. За Amazon това обикновено означава 30-дневен прозорец за връщане и всички връщания (или други проблеми с обслужването) трябва да се управляват от представители на Amazon за обслужване на клиенти.

 • Гаранция

  Независимо къде е закупен Океано, първоначалният купувач получава покритие от 25-годишна гаранция, предлагана от Brentwood Home. Тази гаранция покрива дефекти в материалите и производството. Гаранцията се разпределя въз основа на това колко дълго клиентът има матрака. През първите десет години Brentwood Home ще поправи или замени дефектен матрак и клиентът трябва да плати само за доставка. Започвайки от 11-та година, клиентът плаща 50% от първоначалната си покупна цена като разходи за ремонт или подмяна и този процент се увеличава с 5% годишно. В 21-25 години клиентът трябва да плати 95% от първоначалната си покупна цена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector