Menu Close

Бруклин Легла Блум Хибриден матрак Преглед

Идеален за:

 • Екологично ориентирани купувачи, които искат матрак, изработен от естествени материали
 • Тези, които са склонни да спят горещо
 • Двойки, които ценят лекотата на движение, но искат да минимизират нарушенията на съня
 • Траверси за гръб и стомах

Съображения:

 • Латексът не отговаря толкова плътно, колкото мемори пяната
 • Цената на Bloom може да не е идеална за бюджетни купувачи
 • Средното ниво на твърдост на леглото може да не осигури достатъчно подкрепа за траверси над 230 паунда.

Ценови диапазон:

$ 1,199 – $ 2199

Тип матрак:

Хибрид

Твърдост:

Средна фирма (6)

Вземете 20% отстъпка от матрак за спално бельо в Бруклин. Код за използване: сън

Brooklyn Bedding стартира през 2009 г. и беше една от първите компании, които предложиха легло в матрак с кутия. Като пионер в онлайн индустрията за матраци, компанията произвежда собствени матраци в САЩ и е известна с качествената изработка. Откакто пусна своя матрак Signature, Brooklyn Bedding разшири продуктовата си линия, като включи шест модела матраци: Signature Hybrid, Aurora Hybrid, Bowery Hybrid, Spartan Hybrid и Bloom Hybrid. Компанията предлага също спално бельо, аксесоари и основи.

В това ревю ще се съсредоточим върху матрака Brooklyn Bedding Bloom Hybrid, който е единственият латекс хибриден модел на компанията. Матракът Bloom Hybrid е направен от органичен памук, вълна Joma, латекс Talalay и намотки в джоба. Предлага се в един вариант на твърдост: средно твърд (6). Матракът Bloom предлага умерено контуриране и подкрепа на цялото тяло. Той има дишаща конструкция, която помага за регулиране на температурата.

Ще разделим конструкцията на матрака, твърдостта и цените в този изчерпателен преглед. Също така ще разгледаме как се представя в категориите, включително изолация на движението, регулиране на температурата и облекчаване на налягането. Нашите препоръки се основават на проверени отзиви на клиентите, обширни проучвания на продуктите и как матракът се представя въз основа на телесното тегло и позицията на съня. Ще прегледаме и политиките на компанията.

Бруклински легла Bloom Hybrid Video Review

Гледайте видеоклипа по-долу, за да видите как се представи Brooklyn Bedding Bloom Hybrid, когато беше подложен на тест в лабораторията Sleep Foundation.
Разбивка на преглед на матраци в Бруклин за спално бельо

Най- Hybrid Бруклин постелки Bloom матрака е изработен от естествени и устойчиви материали. Той има система за комфорт от вълна, памук и латекс с джобна опорна основа. Счита се за средно твърда (6) по отношение на нивото на твърдост.

Калъфът на матрака Bloom Hybrid е капитониран с органичен памук и вълна Joma. Joma вълна е кримпвана за допълнителен обем без излишно тегло. Тези естествени материали отвеждат топлината и влагата. Плюшеният плот добавя мекота към матрака, като същевременно регулира температурата.

Под капака има три инча естествен латекс Talalay. Латексът Talalay е по-дишащ от латекса Dunlop и позволява допълнителен въздушен поток през матрака. Устойчив е и на плесени, плесени и акари. Този плаващ материал предлага лекота на движение и облекчаване на налягането. Той нежно контурира формата на тялото, предотвратявайки усещането за потъване.

Поддържащото ядро ​​включва джобни намотки. Намотките са индивидуално обвити, което им позволява да реагират индивидуално на натиск. Това минимизира прехвърлянето на движение, така че тези, които споделят леглото, са по-малко склонни да усещат движенията на партньора си през цялата нощ. Отзивчивите намотки също облекчават точките на натиск. Носещата основа е подсилена от слой пенопласт с висока плътност. Това добавя трайност на матрака.

Твърдост

Тип матрак

Средна фирма – 6

Хибрид

Строителство

В матрака Brooklyn Bedding Bloom Hybrid има четири слоя. Системата за комфорт използва естествени материали, включително памук, вълна и латекс. Сдвоен с подгъваща сърцевина на намотката, матракът Bloom Hybrid е дишащ и поддържащ.

Материал на корицата:

Органичен памук и вълна Joma

Комфортен слой:

1,25 ″ памук и вълна (капитониран калъф)

3, латекс Talalay

Ядро за поддръжка:

8 ″ джобни намотки

1, пенопласт

Цени и оразмеряване

Матракът Brooklyn Bedding Bloom Hybrid е на конкурентни цени за хибридно легло от естествен латекс. Много латексни хибридни матраци струват 2000 долара или повече, а матракът Bloom Hybrid с кралица пада точно под тази марка. Brooklyn Bedding доставя директно на клиентите, което поддържа ниските им разходи и ниски цени на матраците. Компанията предлага и сезонни разпродажби и промоции.

Системата за комфорт на матрака Bloom Hybrid е направена от трайни, естествени материали. Основата на бобината осигурява постоянна опора. Въпреки че е по-нов матрак, ние очакваме той да има по-добър от средния живот живот, базиран на материалите и конструкцията. Това прави матрака солидна инвестиция.

Матракът Brooklyn Bedding Bloom Hybrid се предлага в стандартни размери, двойно през калифорнийския крал. Brooklyn Bedding предлага и оразмеряване по поръчка. Матракът Bloom е с височина 13,5 инча. Това е по-висок профил от средния матрак и ще изисква дълбоки джобни чаршафи.

Размери Размери Височина Тегло Цена
Близнак 39 “х 75” 13.25 “ 58 lbs. $ 1,199
Twin XL 39 “х 80” 13.25 “ 60 lbs. $ 1249
Пълна 54 “x 75” 13.25 “ 85 lbs. $ 1499
Кралица 60 “x 80” 13.25 “ 100 lbs. 1,799 долара
Крал 76 “x 80” 13.25 “ 120 lbs. $ 2199
Калифорнийски крал 72 “x 84” 13.25 “ 120 lbs. $ 2199
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Вземете 20% отстъпка от матрак за спално бельо в Бруклин. Код за използване: сън

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

Дебелият латексен комфортен слой на матрака Brooklyn Bedding Bloom Hybrid абсорбира движенията. Това води до по-добра изолация на движение от средния латекс хибриден матрак.

Като се има предвид това, латексът не абсорбира движението, както и мемори пяната. Основата за поддръжка на бобината спомага за улесняване на движението, въпреки че всяка намотка е отделно обвита, за да сведе до минимум преноса на движение. В резултат на това матракът Bloom балансира изолацията на движението с лекота на движение.

Тези, които споделят леглото, не трябва да усещат по-малки движения като сменящи се позиции, но може да усетят, че партньорът им влиза и излиза от леглото.

Облекчаване на налягането

Bloom Hybrid облекчава налягането с умерено контуриране и отзивчив комфортен слой. Латексът не люлее тялото по същия начин, по който биха могли пяната с памет и пенопласт, така че траверсите няма да потънат дълбоко.

Матракът Bloom има поддържаща спирална основа, която поддържа гръбнака подравнен, като същевременно облекчава натиска върху тялото. Всяка намотка е обвита индивидуално, което позволява на матрака да реагира пропорционално на дълбоките зони на компресия.

Средно твърдото усещане предлага малко контуриране. Латексният комфортен слой е плаващ, така че повечето ще почувстват, че спят върху матрака, а не върху него.

Контрол на температурата

Естествените материали на матрака Brooklyn Bedding Bloom Hybrid осигуряват обилен въздушен поток и дишане. Ватираното покривало използва памук и вълна, които отвеждат топлината и влагата. Вълната действа като естествена изолация и регулира температурата. Той отвежда топлината от тялото, когато е топло и предлага топлина, когато е по-хладно.

Естественият латекс е по-дишащ от мемори пяна или пенопласт, а матракът Bloom използва латекс Talalay в своята система за комфорт. Този тип латекс е лек и ефирен в сравнение с латекса Dunlop, който е по-плътен.

Основата на бобината позволява много въздушен поток през матрака. Това помага да се разсейва топлината, за да ви охлади през цялата нощ.

Поддръжка на ръба

Матракът Brooklyn Bedding Bloom Hybrid има 8-инчова опорна основа, която е подсилена с пенопласт с висока плътност. Плаващ латекс в системата за комфорт предотвратява провисването. Комбинацията от тези материали осигурява постоянна опора за сън близо до ръба на леглото и предотвратява усещането за търкаляне.

Bloom е солиден избор за тези, които се нуждаят от достатъчна опора на ръба, когато влизат и излизат от леглото, или за тези, които редовно седят на ръба на леглото. Подпора за ръбове е идеална за двойки, тъй като увеличава използваемата повърхност на леглото.

Лесно движение

Хидравличният матрак Brooklyn Bedding Bloom Hybrid е оценен високо за лекота на придвижване, благодарение на плаващия латекс комфортен слой и основата на спиралата. Като цяло хибридните матраци предлагат по-добра лекота на движение, отколкото матраците от пяна.

Има достатъчно скачане към матрака. Това спомага за улесняване на движението и улеснява смяната на позициите. Това е идеално за комбинирани траверси и двойки.

Секс

Матракът Brooklyn Bedding Bloom Hybrid благоприятства сексуалната активност. Плаващият латексен слой и основата на намотката осигуряват достатъчно отскок, което улеснява смяната на позициите при необходимост.

Крайната опора на матрака позволява на двойките да използват цялата повърхност на леглото. Намотките произвеждат минимален шум, така че това също е дискретен избор.

Изпускане на газове

При първоначално освобождаване на кутията от матрак Bloom Hybrid се усеща първоначална миризма. Конструкцията на матрака включва латекс и пенопласт, които са податливи на отделяне на газове. Това не се счита за вредно и трябва да се разсее в рамките на няколко дни. Миризмата е минимална в сравнение с изцяло дунапренен матрак.

Намотките на матрака Bloom подпомагат въздушния поток, който спомага за бързото разсейване на миризмата. Поставянето на матрака в добре проветриво помещение също ще помогне.

Странични траверси:
Средната твърдост на Brooklyn Bedding Bloom Hybrid предлага умерено контуриране за странични траверси. Дебелият комфортен слой от латекс облекчава натиска върху ханша и раменете, докато сърцевината на опората на бобината помага да се поддържа гръбнакът.

Балансът на контуриране и опора, който Bloom предлага, е най-подходящ за странични траверси, които тежат поне 130 килограма.

Усещането за матрака Bloom Hybrid е силно подкрепящо и страничните траверси с тегло над 230 килограма ще открият, че матракът поддържа гръбнака и бедрата си подравнени. Комбинацията от латекс и намотки предпазва от натрупване на натиск в тези зони, а комфортният слой е омекотяващ и отзивчив.

Спални траверси:
Комбинацията от средно твърда латексна система за комфорт и поддържаща сърцевина на бобината е идеална за траверси. Това ниво на твърдост балансира контурирането и поддържането на цялото тяло, за да поддържа гръбначния стълб в съответствие. Траверсите отзад са в състояние да поддържат неутрална стойка.

За траверси хората, които тежат между 130 и 230 килограма, са оценили матрака с най-висока оценка. За тези траверси матракът не е твърде мек или твърде твърд. Все още предлага добра подкрепа за тези, които тежат по-малко от 130 паунда, въпреки че някои може да се окажат твърде твърди. Средната твърдост също има предимства за тези, които тежат над 230 паунда, но ще зависи от предпочитанията за комфорт. Спалните траверси с тегло над 230 килограма често предпочитат твърд матрак.
Спящи за стомаха:

Хидравличният матрак Bloom има предимства за стомашни траверси. Отзивчивият латекс омекотява гърдите и раменете, докато добавената твърдост запазва бедрата и корема в горната част на матрака. Това поддържа гръбначния стълб подравнен и предотвратява болките в долната част на гърба. Той също така гарантира, че гърдите и раменете са удобни.

Открихме, че тази твърдост е добър вариант за стомашни траверси във всяка тегловна категория. По принцип стомашните траверси предпочитат средно твърд към твърд матрак, за да се предотврати потъването им твърде дълбоко.

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси добре Отлично Отлично
Задни траверси добре добре добре
Спящи за стомаха добре добре добре
Превъртете L – R за повече подробности

Награди за хибридния матрак Бруклин за спално бельо

Вземете 20% отстъпка от матрак за спално бельо в Бруклин. Код за използване: сън

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Матракът Brooklyn Bedding Bloom Hybrid е достъпен онлайн на BrooklynBedding.com. Brooklyn Bedding оперира изложбени зали в Аризона и Юта. Компанията има и партньори на дребно в цялата страна, където можете да изпробвате матрака Bloom Hybrid.

  Матракът Brooklyn Bedding Bloom Hybrid също се предлага на Amazon.com. Матраците, закупени от търговци на дребно на трети страни, могат да се придържат към различни правила за доставка и връщане.

 • Доставка

  Brooklyn Bedding предлага доставка в рамките на САЩ и Канада. Доставката е безплатна за съседните 48 американски щата. Доставката е достъпна до Аляска и Хавай за $ 125. Поръчките, изпратени до Канада, взимат такса от 250 щ.д.

  Поръчки, направени на уебсайта на Brooklyn Bedding, се изпращат в рамките на един до четири работни дни. Матракът е компресиран, вакуумно запечатан и обвит в пластмаса. Изпраща се чрез FedEx Ground в кутия 18 ”x18” x48 ”. Транзитното време обикновено е от три до пет работни дни.

  Веднъж доставен, матракът може да се премести в спалнята и да се освободи от кутията. Извадете найлоновото фолио и развийте матрака върху рамката на леглото или основата. Оставете го да се разшири напълно, което може да отнеме до 24 часа.

 • Допълнителни услуги

  Понастоящем Brooklyn Bedding не предлага никакви допълнителни услуги за доставка. Доставка на бяла ръкавица и премахване на стар матрак не са налични.

 • Сън Проба

  Матракът Brooklyn Bedding Bloom Hybrid се предлага със 120-нощно изпитание за сън. Има задължителен период от 30 нощувки, който ви дава време да се приспособите към матрака, преди да вземете решение.

  Ако решите, че матракът не е подходящ за вас, свържете се с Brooklyn Bedding, за да започнете процеса на връщане. Brooklyn Bedding може да помогне за координирането на дарението на матрака. Няма такси за връщане или възстановяване и се изплаща пълно възстановяване.

 • Гаранция

  Матракът Brooklyn Bedding Bloom Hybrid включва 10-годишна гаранция, която покрива дефекти в материалите и производството. Това включва телесни впечатления, по-големи от един инч. В случай, че матракът е дефектен, Brooklyn Bedding ще поправи или замени матрака.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector