Menu Close

Преглед на хибридните матраци на Бруклин за постелки Bowery

Идеален за:

 • Бюджетни купувачи, които търсят качествен хибриден матрак
 • Спални траверси за пазаруване на средно твърд матрак
 • Тези, които търсят качествен матрак, произведен в САЩ

Съображения:

 • Този матрак вероятно не е достатъчно здрав за много траверси
 • Сравнително тънкият слой пяна може да е недостатъчен за някои странични траверси
 • Таксите за доставка се прилагат за тези в Аляска и Хавай

Ценови диапазон:

$ 549 – $ 1049

Тип матрак:

Хибрид

Твърдост:

Средна фирма (6)

Вземете 20% отстъпка от матрак за спално бельо в Бруклин. Код за използване: сън

Матракът Brooklyn Bedding Bowery Hybrid е по-нов продукт от Brooklyn Bedding. Като хибриден матрак, той използва комбинация от метални намотки и слоеве пяна, за да създаде комфортно, поддържащо усещане. Bowery Hybrid е средно твърд матрак, около 6 от 10 по скалата на твърдост.

Хибридните матраци са ценени за тяхната издръжливост, комфорт и подкрепа. Те обаче често са значително по-скъпи от другите видове матраци. За щастие, Bowery Hybrid е по-бюджетна опция за тези, които искат да получат хибриден матрак.

Този модел идва от Brooklyn Bedding, онлайн търговец на матраци и производител. Brooklyn Bedding произвежда висококачествени матраци в САЩ. Имайте предвид, че Brooklyn Bedding предлага широка гама от матраци. Техният състав включва Signature, Aurora, Spartan и Bloom Hybrid. Този преглед ще се фокусира конкретно върху матрака Bowery Hybrid. Други популярни матраци в продуктовата им линия включват Aurora, Bloom и Signature.

Ще покрием всичко, което трябва да знаете за този матрак. Ще изложим подробности за неговата конструкция, материали, производителност на съня и отзиви на клиенти, както и доставката на компанията, гаранциите и други политики.

Разбивка на хибридни матраци в Бруклин за спално бельо

Brooklyn Bedding Bowery Hybrid е качествен матрак с умерен рейтинг на твърдост. При скала на твърдост от 1 до 10, като 10 е най-твърдата, Bowery Hybrid е около 6 от 10. Умерената твърдост означава, че това легло е подходящо за голямо разнообразие от траверси, което го прави гъвкав избор за много домакинства.

Това е хибридно легло, което означава, че използва комбинация от метални пружини или намотки и комфортни слоеве пяна. Основната опора и основата на леглото са металните намотки – в този случай шест инча джобови намотки – докато комфортните слоеве се състоят от мемори пяна и пенопласт. Хибридните легла като Bowery имат за цел да съчетаят трайността и подкрепата на традиционните вътрешни легла, с модерния комфорт на леки пяни.

Bowery Hybrid използва 6-инчов слой от джобови намотки, както и 1-инчов слой от твърд пенопласт като основен опорен слой. Джобните намотки са метални намотки, които са индивидуално увити в плат, а не свързани помежду си. Това им позволява да се движат независимо един от друг, което помага да се осигури по-персонализирана поддръжка и много отзивчиво усещане.

Комфортният слой се състои от 2-инчов преходен слой от пенопласт и покритието, в което е ватиран 1 инч гелна мемори пяна. Това е сравнително тънък комфортен слой в сравнение с повечето хибриди, което е една от причините, поради които Bowery се цени по-достъпно от средното. Тънкият слой пяна също допринася за малко по-твърдото усещане на Bowery Hybrid.

Имайте предвид, че дизайнът на този матрак означава, че той не може да се обърне. Можете да го завъртите веднъж на всеки 6 месеца, за да удължите дълголетието му, но това е едностранен дизайн, който не трябва да се преобръща. Освен това, тъй като капакът е вграден в дизайна на матрака, той не може да се сваля или да се пере в пералня.

Твърдост

Тип матрак

Средна фирма – 6

Хибрид

Строителство

Brooklyn Bedding Bowery Hybrid използва прост, но ефективен дизайн, състоящ се от четири различни слоя. Основната опорна система е 6 ”от джобни намотки – метални пружини, които са индивидуално увити в плат – и 1” от твърд пенопласт. 2-инчовият преходен слой от пенопласт помага както за контуриране, така и за комфорт. И накрая, ватиран плюшен калъф, който има вградена 1 ”гелна пяна с памет, покрива матрака. Калъфът е проектиран да помогне за намаляване на задържането на топлина, като ви позволява да спите хладно дори през горещите нощи.

Материал на корицата:

Плюшен връх с ватиран гел мемори пяна

Комфортен слой:

1 “гел пяна с памет (капитониран в капака)

2 ”преходен слой от пенопласт

Ядро за поддръжка:

6 ”джобни намотки

1 ”пенопласт

Цени и размери на матраците

Brooklyn Bedding Bowery Hybrid е на много атрактивни цени за хибриден матрак. Леглата са на разположение за значително по-ниски от средните разходи за сравними хибридни матраци, тъй като много производители ценят хибридни модели около поне $ 1000 за кралица (а често и много повече).

Ако търсите хибриден матрак, но не искате да надхвърляте бюджета, Bowery Hybrid е чудесна възможност.

Размери Размери Височина Тегло Цена
Близнак 39 “х 75” 10 “ 58 lbs. $ 549
Twin XL 39 “х 80” 10 “ 60 lbs. $ 649
Пълна 54 “x 75” 10 “ 85 lbs. $ 749
Кралица 60 “x 80” 10 “ 100 lbs. $ 799
Крал 76 “x 80” 10 “ 120 lbs. $ 1049
Калифорнийски крал 72 “x 84” 10 “ 120 lbs. $ 1049
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Вземете 20% отстъпка от матрак за спално бельо в Бруклин. Код за използване: сън

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

Матраците с добра изолация на движението помагат да запазите движението си от едната страна на леглото, за да не смущавате партньора си от другата, и обратно. Изолацията на движението е фактор, който трябва да се обмисли внимателно за всеки, който споделя леглото си с някой друг – независимо дали това е партньор, дете или дори домашен любимец.

Brooklyn Bedding Bowery Hybrid се справя доста добре в тестовете за прехвърляне на движение. Дизайнът му използва джобови намотки, които могат да се движат независимо и да реагират индивидуално на промените в налягането. Това означава, че това легло върши по-добра работа при изолиране на движението от традиционните вътрешни легла, въпреки че не се представя толкова добре, колкото изцяло пянен модел.

Облекчаване на налягането

Разтоварването на налягането е измерване на способността на леглото да осигурява целенасочено облекчаване на общите точки на натиск. Често това означава облекчаване на натиска върху области като кръста, раменете и бедрата.

Хибридът Bowery постига добри резултати за облекчаване на налягането за повечето спящи. Най-комфортните слоеве пяна осигуряват добро контуриране, помагайки за облекчаване на натиска. Основната опора от слоя на намотката с джобове гарантира, че гръбначният стълб остава правилно подравнен, като предотвратява потъването на траверсите твърде далеч в леглото.

Контрол на температурата

Контролът на температурата е мярка за способността на матрака да поддържа комфортна температура на съня. В повечето случаи това означава намаляване на количеството телесна топлина, което се задържа, за да се поддържа хладна температура през топлите нощи.

Bowery Hybrid постига прилични резултати за контрол на температурата. Джобните бобини помагат за подобряване на въздушния поток, поддържайки леглото хладно. Но в същото време най-горните комфортни слоеве от пяна са склонни да улавят телесната топлина. Капакът на това легло използва пяна с гел, напоена с памет, която се добавя, за да подпомогне охлаждането. Тези конкурентни влияния водят до легло, което предлага приличен температурен неутралитет, но че някои горещи траверси ще намерят сън твърде топъл.

Поддръжка на ръба

Поддръжката на ръба се отнася до здравината и устойчивостта на матрака около външния му периметър. Този фактор е важен по две причини: По-добрата опора на ръба прави по-удобно седенето отстрани на матрака ви и улеснява влизането и излизането от леглото.

Bowery Hybrid постига прилични резултати за подкрепа на ръба. Подобно на повечето хибридни матраци, той има здрава основа, която помага за укрепване на ръбовете. Въпреки това, слоевете пяна отгоре създават известно потъване. Освен това забелязахме, че периметърната пяна около намотките не е толкова твърда, колкото някои подобни модели, допринасяйки за по-меки ръбове.

Лесно движение

Лесното движение се отнася до това колко лесно – или трудно – е да се сменят позициите или да се влиза и излиза от леглото.

Хибридът Bowery постига доста добри резултати за лекота на движение. Хибридните матраци като този са склонни да се представят по-добре от всички модели на пяна, тъй като има по-малко потъване и малко по-подскачащо усещане. Тъй като върху този матрак има само 3 инча пяна, потъването е минимално и лекотата на движение е доста добра.

Секс

За двойките е важно да се има предвид как ще се чувства матракът по време на сексуални дейности. Обикновено желаните функции включват някакво ниво на отскачане и комфортно усещане без много потъване.

Хибридът Bowery се представя добре в тази категория. Вдлъбнатите намотки осигуряват малко пружиниране, докато слоевете пяна увеличават комфорта и сцеплението, без да потъват твърде много.

Ще се чува лек шум от намотките, макар че тъй като те са в джоба, този модел ще бъде по-малко шумен от някои други хибриди и легла с вътрешно изворче.

Изпускане на газове

„Изпускане на газове“ се случва, когато за първи път са настроени нови матраци. Това е период от 1-3 дни, когато новият матрак ще отделя някои потенциално неприятни миризми, които са странични продукти от производствения процес.

Повечето газове се отделят от пяна, която използват почти всички матраци. Brooklyn Bedding Bowery Hybrid има множество слоеве мемори пяна и пенопласт, които могат да предизвикат някаква миризма през първите няколко дни. Като се има предвид това, сърцевината на бобината на леглото ще му помогне да се излъчва значително по-бързо, отколкото едно изцяло пяна. Ако сте чувствителни към миризми, препоръчваме да поставите матрака си в добре проветриво помещение и да го оставите да престои известно време, преди да спите върху него.

Спящ стил и телесно тегло

Странични траверси:

Много странични траверси трябва да намерят Brooklyn Bedding Bowery Hybrid за удобен и поддържащ матрак. Матракът осигурява достатъчно подаване, за да позволи на раменете и бедрата да потънат, но опората от слоя на бобината осигурява достатъчно отдръпване, за да поддържа гръбнака подравнен.

Bowery обаче не е без недостатъци за тези, които спят настрани. Нивото на твърдост на този модел, 6 от 10, може да се чувства малко твърдо за някои странични траверси. Това важи особено за тези, които тежат по-малко от 130 килограма. Освен това някои странични траверси могат да открият, че 3 инча пяна не са достатъчно дебели, за да осигурят адекватно контуриране около бедрата и раменете.

Задни траверси:

Средно Bowery Hybrid се представя добре за траверси. Той е умерено твърд, черта, която като цяло е чудесно за тези, които спят по гръб. Хибридният му дизайн означава, че неговите намотки осигуряват твърда подложка за задните траверси, помагайки за подравняването на гръбначния стълб и облекчаване на натиска върху долната част на гърба. В комфортните слоеве относително тънкият слой пяна осигурява известно контуриране, без да се дава много. Спалните траверси под 230 паунда трябва да бъдат удобно поддържани, въпреки че някои задни траверси над 230 паунда може да намерят леглото малко прекалено меко, за да им харесат.

Спящи за стомаха:

За спящите на стомаха хибридът Bowery може да е подходящ или не. За спящите на стомаха, които тежат под 230 килограма, той трябва да се представя прилично добре, като позволява правилно подравняване на гръбначния стълб и облекчаване на налягането.

За по-тежките хора обаче Bowery вероятно не е достатъчно твърд, за да поддържа напълно стомашни траверси. Повечето спящи на стомаха предпочитат твърди легла за по-силната си опора, докато Bowery Hybrid е малко по-мекият край на твърдия спектър. Докато много спящи в стомаха спят добре на средно твърди легла като Bowery Hybrid, може би е по-добре да изберат по-твърд и по-поддържащ модел.

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси добре Отлично Честно
Задни траверси добре добре Честно
Спящи за стомаха добре добре Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Награди за хибрида на Бруклин за спално бельо

Вземете 20% отстъпка от матрак за спално бельо в Бруклин. Код за използване: сън

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Brooklyn Bedding Bowery Hybrid е достъпен за онлайн покупка директно от производителя и Amazon. Матраци могат да бъдат изпращани до адреси в САЩ и Канада.

  Продуктите за спално бельо Brooklyn се предлагат и в избрани магазини за матраци за тухли и хоросан в САЩ.

 • Доставка

  Brooklyn Bedding доставя своите продукти до САЩ и Канада. Вътрешната доставка е безплатна, с изключение на Хавай и Аляска, където се прилага минимална такса за доставка от $ 125. Разходите за доставка до канадски адреси започват от 250 долара за матрак. Понастоящем не се предлага международна доставка до други страни освен Канада.

  Матраците се доставят компресирани и увити в пластмаса. Те се изпращат през FedEx Ground в повечето случаи. Вътрешните поръчки обикновено пристигат в рамките на 4 до 9 работни дни след поръчката.

 • Допълнителни услуги

  Няколко персонализирани размера се предлагат при поискване, срещу допълнително заплащане.

 • Сън Проба

  Има 120-нощно изпитание за сън у дома. Бруклинското спално бельо изисква да запазите матрака поне 30 дни, преди да го върнете. Ако не сте доволни от леглото си след 30 дни и преди да изтекат 120-те дни, можете да го върнете за пълно възстановяване. Няма такси или разходи за връщане на доставката.

 • Гаранция

  Brooklyn Bedding включва 10-годишна ограничена гаранция за всичките им матраци. Гаранцията покрива дефекти в производството и материалите, но не покрива нормалното износване или разливи. Brooklyn Bedding ще поправи или замени матраци, които отговарят на условията за гаранционна защита.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector