Menu Close

Преглед на хибридните матраци Casper Wave

Идеален за:

 • Странични и задни траверси с тегло под 230 килограма
 • Хора, които се събуждат лесно, когато партньорът им в съня се размърда
 • Хора, които са склонни да спят горещо
 • Тези, които предпочитат матрак с повече отскачане

Съображения:

 • Хората, които тежат повече от 230 килограма, може да предпочетат по-твърдо усещане за повече подкрепа
 • Купувачите на бюджет може да намерят ценовата точка за смущаваща
 • Някои спящи могат да намерят Wave Hybrid по-малко отзивчив от някои хибриди на пазара

Ценови диапазон:

$ 1595 – $ 3095

Тип матрак:

Хибрид

Твърдост:

Среден (5)

Вземете 200 долара от хибриден матрак Casper Wave. Използвайте код: SLEEPFOUNDATION

Casper е една от най-популярните компании за матраци директно към потребителите. Понастоящем Casper произвежда множество онлайн модели: Casper, Casper Hybrid, Wave Hybrid, Nova Hybrid и Element. Casper е водещият модел на компанията, докато Casper Hybrid използва същата система за комфорт, но я сдвоява с сердечник на бобина. Изграден от пяна, Element е най-бюджетният модел на Casper.

Този преглед ще се фокусира изключително върху луксозния модел на Casper: Wave Hybrid. Това е най-скъпият матрак на Casper, включващ специални материали, за да остане хладен, да облекчи натиска и да осигури подкрепа. The Wave е изцяло пянен модел, изграден от пет различни слоя. Wave Hybrid е хибриден модел, изграден от пет различни слоя. Четири слоя от различни патентовани пени почиват върху нагъната сърцевина на бобината, покрита с пяна, за допълнително отскачане, дишане и подкрепа на ръба.

Ще обсъдим подробно Casper Wave Hybrid, като подробно опишем неговата конструкция, цени, производителност, рецензии и други. Ако обмисляте да закупите Wave Hybrid, продължете да четете за повече информация.

Casper Wave Hybrid Video Review

Гледайте видеоклипа по-долу, за да видите как се представи хибридният матрак Casper Wave, когато беше изпробван в лабораторията на Sleep Foundation.
Разбивка на хипер хидравличния матрак Casper Wave

Casper Wave Hybrid е хибриден модел, съставен от множество различни видове слоеве пяна върху навити в джоб намотки.

Капакът на матрака използва смес от рециклиран полиестер, памук, коприна и ликра. Памукът е включен заради неговите дишащи и регулиращи температурата свойства. Рециклираният полиестер е екологичен материал, произведен отчасти чрез рециклиране на бутилки в плат.

Комфортната система е изградена от три отделни слоя. Най-горният слой използва 1 инч отворен клетъчен пенопласт, който позволява охлаждане на въздушния поток, докато омекотява траверса. Следващият слой е 1,5 инча отворен клетъчен латекс. Този материал е перфориран за по-голяма циркулация на въздуха. След това 1,5 инча зонирана мемори пяна се съобразява с тялото на спящия, като отнема натиск върху по-тежките части на тялото.

Преходен слой от 1,5 инча пенопласт с насочени гел шушулки действа като буфер между комфортната система и сърцевината. Геловите шушулки почиват в канали в пенопласта, за да дадат допълнителна опора около средната част на спалния човек, като същевременно позволяват на раменете им да потънат повече. Това е създадено, за да поддържа подобрено подравняване на гръбначния стълб.

Wave Hybrid има поддържащо ядро, което е дебело общо 7 инча. Матракът използва 6-инчов слой от джобови намотки, заобиколени от пенопласт, за да поддържа повърхността на съня, като същевременно добавя повече отскок, дишане и подкрепа на ръба.

Леглото се оценява на около 5 по 10-степенната скала на твърдост, което означава, че има средно усещане. Това е в мекия край на средния диапазон, който повечето траверси предпочитат да предпочитат.

Wave Hybrid е високопрофилен модел с дебелина 13 инча, така че може да изисква допълнителни дълбоки листове. Допълнителната дебелина може също да улесни хората с проблеми с подвижността да влизат и излизат от леглото.

Твърдост

Тип матрак

Среден – 5

Хибрид

Строителство

Хибридът Casper Wave използва пет слоя пяна и слой намотени намотки. Комфортната система съдържа три вида пяна: пенопласт, латексова пяна и мемори пяна. Преходният слой използва зониран пенопласт с гел шушулки. Носещото ядро ​​се състои предимно от джобови намотки, които са обвити и почиват върху основа от пенопласт.

Материал на корицата:

Рециклиран полиестер / полиестер / прецизиран памук / вискоза / ликра

Комфортен слой:

1, пенопласт с отворена клетка

1,5 ″ отворен клетъчен латекс

1.5 ″ тризонирана пяна с памет

Преходен слой:

1.5 ″ Зониран пенопласт с насочени гел шушулки

Ядро за поддръжка:

7-инчов корпус от пенопласт от 6-инчови намотки

Цени и размери на матраците

Casper Wave Hybrid е луксозен модел. Като такъв той се предлага на по-висока цена от средната за хибридните матраци. Докато допълнителните разходи могат да бъдат плашещи, Wave Hybrid също е по-издръжлив от много подобно конструирани матраци. Тъй като може да издържи по-добре с течение на времето, в крайна сметка може да бъде по-добра стойност от някои опции с по-ниски цени.

Casper Wave Hybrid се предлага във всички стандартни размери на матраци. Ще посочим по-долу цените на всеки размер матрак. Купувачите обаче трябва да имат предвид, че Casper често провежда промоции, които могат да им помогнат да спестят пари от Wave Hybrid.

Размери Размери Височина Тегло Цена
Близнак 38 “х 75” 13 “ 70 lbs. 1595 долара
Twin XL 38 “x 80” 13 “ 76 lbs. 1795 долара
Пълна 53 “x 75” 13 “ 100 lbs. $ 2495
Кралица 60 “x 80” 13 “ 111 lbs. $ 2695
Крал 76 “x 80” 13 “ 145 lbs. 3095 долара
Калифорнийски крал 72 “x 84” 13 “ 143 lbs. 3095 долара
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Вземете 200 долара от хибриден матрак Casper Wave. Използвайте код: SLEEPFOUNDATION

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

Wave Hybrid изолира движението в по-голяма степен от много хибридни матраци на пазара.

Многослойната система за комфорт поема значително количество движение. Зонираните мемори пяна и пенопласт допълнително намаляват количеството движение, което достига до сърцевината на бобината. Тъй като пружините имат повече отскок към тях, отколкото повечето пяна, слоевете на намотките понякога пренасят движение. Wave Hybrid обаче използва джобни намотки, обвити в пяна, които се движат отделно една от друга, за да ограничат преноса на движение. Освен това дебелите слоеве пяна намаляват движението, което достига до сърцевината, и вибрациите, които могат да произтичат от сърцевината.

Силната изолация на движението на Wave Hybrid може да намали през нощта смущения, произтичащи от един партньор, който се движи през нощта.

Облекчаване на налягането

Wave Hybrid използва дебела система за комфорт, която балансира съответствие и поддръжка. Това дава на Wave Hybrid по-силно облекчение на налягането от много хибридни матраци.

Значителната система за комфорт разпределя теглото на спалния човек, така че е по-малко вероятно да се натрупва натиск около по-широки и по-тежки части на тялото.

Докато системата за комфорт на Wave Hybrid осигурява значително контуриране, два слоя са зонирани, за да насърчат по-доброто подравняване на гръбначния стълб. Геловите шушулки в средната част на долния слой повдигат бедрата на спящия, за да не потънат прекалено дълбоко.

Wave Hybrid също е по-мек от много хибриди на пазара, което допълнително усилва контурите, които траверсите вероятно ще изпитат.

Контрол на температурата

С множество функции, проектирани да разсейват топлината, Wave Hybrid има по-силно регулиране на температурата от повечето хибридни матраци.

В горните два слоя на системата за комфорт са използвани материали с отворени клетки, които са доста дишащи. И двата слоя са перфорирани, за да позволят допълнителна циркулация на въздуха в матрака.

Най-големият източник на въздушен поток идва от вдлъбнатото поддържащо ядро ​​на бобината. Както при другите хибриди, това прави леглото значително по-хладно от изцяло пянестите модели.

Поддръжка на ръба

Wave Hybrid има умерена поддръжка на ръба, което е наравно с повечето хибридни модели.

Матракът разполага с поддържаща пяна, която се увива от външната страна на слоя на бобината, за да подсили периметъра. По-дебелите комфортни слоеве могат да позволят известно потъване, преди човек да достигне армировката на ръба. Това обаче не би трябвало да е достатъчно важно, за да ограничи използваемата повърхност на матрака и повечето хора вероятно ще се чувстват сигурни, седнали или спят близо до ръба.

Лесно движение

Лесното движение на Wave Hybrid е сравнимо с, ако не и по-добро от много други хибридни модели.

Сравнително дебела система за комфорт е в съответствие с тялото на спалния. За някои хора това може да направи по-предизвикателно промяната на позицията или преместването по повърхността на леглото.

Докато по-дебелата система за комфорт може да създаде усещането за сън “в” леглото, а не “на леглото”, повечето хора вероятно няма да изпитат усещането “в капан в леглото”, понякога свързано с дебели пластове на комфорт. Освен това ядрото на бобината на Wave Hybrid дава допълнителна подкрепа и отскачане, което може да го накара да се почувства по-отзивчив.

Секс

Вълновият хибрид балансира отскачането и съответствието, което може да благоприятства сексуалната активност.

Подобно на други хибридни модели, ядрото на бобината на Wave Hybrid му дава отскок. Много двойки се радват на отзивчива повърхност за секс, така че тази допълнителна еластичност може да бъде от полза. Тягата идва от дебелата система за комфорт. Тъй като Wave Hybrid е доста тих, двойките могат да бъдат дискретни.

Изпускане на газове

Миризмата е често срещана при новите матраци, особено при тези със синтетични пяни. Тези миризми обикновено се дължат на летливи органични съединения (ЛОС), които се отделят във въздуха. Тези химикали и миризми обикновено се считат за безвредни за повечето хора и обикновено не траят.

Много собственици избират да проветрят новия си матрак, преди да го използват, за да позволят на тези миризми да се разсеят. Повечето неприятни газове се излъчват в рамките на няколко часа до няколко дни, ако оставите матрака в добре проветриво помещение.

Подобно на повечето други хибридни модели, Wave Hybrid може да излъчва лека миризма при първо разопаковане. Тъй като Wave Hybrid е изключително дишащ, благодарение на перфорираните слоеве в системата за комфорт и сърцевината на бобината, тези миризми могат да се излъчват по-бързо от средното.

Спящ стил и телесно тегло

Странични траверси:
Системата за комфорт на Wave Hybrid, съчетана с целевата опора на зонираните слоеве, може да облекчи острите точки на натиск от страничния сън, като същевременно насърчава доброто подравняване на гръбначния стълб.

Тъй като бедрата и раменете са най-широките части на тялото, страничните траверси често изпитват точки на натиск около тези части на тялото. Меката, дебела многослойна система за комфорт на Wave Hybrid разпределя телесното тегло по-равномерно, за да облекчи тези точки на натиск. Зонираният слой пяна с гел шушулки дава по-голяма опора на средната част на тялото на спящия, за да намали риска от прекомерно потъване на бедрата им.

Средното усещане на Wave Hybrid вероятно ще осигури силен баланс на облекчаване на налягането и подкрепа за странични траверси, които тежат под 230 паунда. Траверсите над 230 килограма предпочитат по-твърдите матраци с по-голяма подкрепа. Когато спят отстрани на Wave Hybrid, индивидите от тази група тежести могат да изпитат по-голямо натрупване на налягане и потъване, особено около бедрата си.

Задни траверси:
Wave Hybrid може да осигури отлична подкрепа за траверси под 130 паунда. Въпреки това, тя е по-малко подкрепяща за лица, които тежат повече.

За да се поддържа правилно подравняване на гръбначния стълб, задните траверси обикновено изискват относително равномерна повърхност, която не провисва. Зонираните слоеве на Wave Hybrid могат да помогнат за намаляване на провисването около средната част на матрака, което може да бъде от полза за траверсите.

Въпреки това, средното усещане на матрака може да позволи на по-тежките индивиди да потънат в повече, което може да изведе гръбначните им стълбове извън подравняването. Този ефект вероятно ще бъде по-малко забележим за траверси между 130 и 230 паунда, които все още могат да намират Wave Hybrid за доста удобен. Въпреки това, спящите над 230 паунда са по-склонни да получат потъване около средните си секции.

Стомашни траверси:
Стомашните траверси обикновено изискват матрак, който не позволява прекомерно потъване около средната им част, където много индивиди носят по-голяма тежест. Ако средната част на спящия се потопи твърде дълбоко в матрака, това може да натовари повече гръбнака им, което да доведе до болки и болки.

Вторият зониран слой на Wave Hybrid използва гел шушулки, за да подсили средата на матрака, намалявайки доколко средната част на спящия стомах може да потъне. Докато тази целенасочена опора може да направи Wave Hybrid по-подходящ за сън в стомаха, отколкото някои хибридни матраци, средното усещане и дебелите комфортни слоеве могат да бъдат недостатък за някои хора.

Средният участък на спящия стомах може да потъне доста, преди да достигне зонирания слой. Освен това средното усещане е по-меко от идеалното за много спящи в стомаха, особено за по-тежки индивиди. Въпреки това, стомашните спящи, които тежат под 130 килограма, вероятно ще намерят Wave Hybrid за достатъчно твърд и подкрепящ.

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси добре Отлично добре
Задни траверси Отлично добре добре
Спящи за стомаха добре добре Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Награди за хибриден матрак Casper Wave

Вземете 200 долара от хибриден матрак Casper Wave. Използвайте код: SLEEPFOUNDATION

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Wave Hybrid е достъпен чрез уебсайта на Casper. Освен това матраците Casper се продават в магазините за спане Casper и чрез партньори на дребно в Съединените щати.

  В допълнение към продажбата на матраци в САЩ и Канада, Casper продава и матраци на Австрия, Германия, Швейцария и Обединеното кралство.

 • Доставка

  Wave Hybrids, поръчани безплатно от кораба Casper в съседните САЩ и се предлагат с безплатна настройка в дома. Доставка в същия ден може да бъде налична в някои части на Ню Йорк и Лос Анджелис. За поръчки до Аляска, Хавай, Северна Канада и европейски дестинации могат да се наложат допълнителни такси.

  Матраците обикновено се изпращат в рамките на един до два работни дни, след като бъде направена поръчка. След като партньорът за доставка получи матрака, той ще се свърже с купувача, за да уговори дата за настройка в дома.

 • Допълнителни услуги

  Casper включва безплатна настройка в дома за Wave Hybrid. Тази услуга включва транспортиране на матрака до съответното помещение, разопаковане на матрака, премахване на опаковката и премахване на стария матрак. Премахнатите матраци трябва да са санитарни, за да отговарят на условията.

 • Сън Проба

  Wave Hybrid идва със 100-нощния пробен период на съня на Casper. В рамките на този срок клиентите имат право да върнат матрака си за пълно възстановяване на покупната цена. Те могат да го направят, като се свържат с екипа за обслужване на клиенти на Casper, който ще организира премахването на матрака.

 • Гаранция

  Wave Hybrid има 10-годишна ограничена гаранция, която защитава оригиналния купувач на матрак, когато е закупен от оторизиран продавач. Тази гаранция обхваща вдлъбнатини, по-големи от 1 инч, разцепване на пяната и дефекти на ципа. Прилагат се допълнителни условия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector