Menu Close

Cocoon Chill Hybrid Mattress Review

Идеален за:

 • Хора, които обикновено спят горещо
 • Тези, които ценят както отскока, така и изолацията на движението
 • Комбинирани траверси
 • Лица, които тежат между 130 и 230 паунда

Съображения:

 • Спящите в стомаха, които тежат над 230 килограма, могат да потънат твърде дълбоко около средните си секции, което потенциално може да доведе до дискомфорт в долната част на гърба
 • Траверсите, които предпочитат изолирането на движението на всички модели от пяна, може да не се насладят на отскока на сърцевината на бобината
 • Системата на намотките може леко да скърца, докато остарява

Ценови диапазон:

$ 999 -: $ 1699

Тип матрак:

Хибрид

Твърдост:

Средна фирма (6)

Спестете 35% от Cocoon Chill Hybrid и вземете безплатни възглавници и чаршафи с този код: SLEEPFOUND35

Sealy е едно от най-известните имена в индустрията за матраци. Компанията стартира през 1881 г. и е закупена от Tempur-Pedic през 2012 г., за да образува Tempur Sealy International, един от най-големите производители на матраци в света.

Компанията произвежда безброй модели матраци и други продукти за сън между многобройните си марки, включително основи, спално бельо, аксесоари за сън и други. Самата марка Sealy произвежда множество вътрешни пружини, изцяло пяна и хибридни модели, които се различават по своите цени, материали, конструкции и нива на твърдост.

Cocoon е отделна линия от Sealy, която включва 10-инчов изцяло пянен модел, водещия Cocoon Chill и 12-инчов хибриден модел, Cocoon Chill Hybrid. И двете имат средно твърдо усещане и са оборудвани със специални охлаждащи функции, предназначени да регулират температурите на съня. Въпреки това, докато Cocoon Chill използва сърцевина от пяна, Cocoon Chill Hybrid използва джобови намотки за подобрено отскачане, дишане и подкрепа на ръба.

Ще разделим материалите, конструкцията, ценообразуването и размера на хибридния матрак Cocoon Chill. Също така ще анализираме представянето му, за да хвърлим светлина върху това за кого е най-подходящо и ще обобщим фирмените политики, за да дадем на купувачите по-ясна представа какво да очакват

Cocoon Chill Хибриден матрак

Разбивка на хибриден матрак Cocoon Chill

Хибридният матрак Cocoon Chill е хибриден модел, който съчетава система за комфорт от пяна с поддържаща сърцевина на намотката. Има средно твърдо усещане, оценка около 6 от 10, което е в средния диапазон, който повечето траверси предпочитат да предпочитат.

Четири различни слоя съставляват матрака. Комфортният слой използва 1 инч Perfect Fit пяна с памет, а преходният слой използва още 2,25 инча от същия материал. Тази първокласна пяна се адаптира към формата на съня, за да омекоти тялото, да облекчи натиска и да поддържа гръбнака.

Поддържащата система използва 8 инча намотки, които добавят отскачане и дишане. Всяка пружина е отделно обвита в плат, за да намали разпространението на движението и да им позволи да се движат независимо за целенасочена подкрепа. Периметърът е облицован с по-тесни намотки, за да придаде на ръба стабилно усещане. Финален.75-инчов слой пенопласт лежи в основата за трайна, еластична структурна опора.

Патентован материал за фазова промяна в опънатото плетено покривало за матраци е проектиран да абсорбира и преразпределя топлината, за да предотврати спадове и скокове в температурата ви през нощта, като същевременно остава хладен на допир.

Твърдост

Тип матрак

Средна фирма (6)

Хибрид

Строителство

Хибридният матрак Cocoon Chill използва четири слоя, обвити в покритие от материал за фазова промяна. Както комфортните, така и преходните слоеве са изградени от Perfect Fit Memory Foam, а сърцевината се състои от джобови намотки с подсилен периметър. Последен основен слой от пенопласт поддържа системата на спиралите.

Материал на корицата:

Стреч плетена тъкан с материал за фазова промяна

Комфортен слой:

1 ”перфектна пяна с памет

2.25 ”Perfect Fit пяна с преходна памет

Ядро за поддръжка:

8 ″ Джобни намотки

.75 ”пенопласт)

Цени и размери на матраците

Хибридният матрак Cocoon Chill е по-нисък от средната цена на качествен хибриден модел. Тъй като включва подобни охладителни компоненти като много по-скъпи опции, това е добра стойност за тези, които търсят силно регулиране на температурата без стръмна цена. Този модел се предлага в шестте стандартни размера матраци.

Размери Размери Височина Тегло Цена
Близнак 38 “x 74,5” 12″ 53 lbs. $ 999
Twin XL 38 “x 79,5” 12″ 56 lbs. : $ 1,199
Пълна 53 “x 74,5” 12″ 70 lbs. : 1299 долара
Кралица 60 “x 79,5” 12″ 82 lbs. : $ 1499
Крал 76 “x 79,5” 12″ 106 lbs. : $ 1699
Калифорнийски крал 72 “x 83,5” 12″ 105 lbs. : $ 1699
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Спестете 35% от Cocoon Chill Hybrid и вземете безплатни възглавници и чаршафи с този код: SLEEPFOUND35

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

Хибридният матрак Cocoon Chill има два слоя мемори пяна, която може да абсорбира вибрации, които иначе могат да се разпространят от едната страна на леглото до другата. Това може да помогне на двойките да получат по-спокоен нощен сън, като ограничат нощните смущения, когато единият партньор се движи.

Тъй като вдлъбнатата сърцевина на бобината добавя пружинираност към леглото, тя може да допринесе за лек пренос на движение. Намотките обаче са отделни една от друга и са увити поотделно, за да се намали разпространението на вибрациите.

Това ниво на изолация на движение е наравно с повечето хибридни модели.

Облекчаване на налягането

Подобно на много хибридни модели, които използват мемори пяна, близкото съответствие на Cocoon Chill Hybrid може да помогне за облекчаване на острите точки на натиск, като преразпредели теглото на спалния. 1-инчов комфортен слой с мемори пяна омекотява и сгъва извивките на спалния, а 2,25-инчовият преходен слой с мемори пяна дава по-дълбоко контуриране.

Облекчението на налягането също варира в зависимост от типа на тялото на човека и позицията му за сън. Средно твърдото усещане на Cocoon Chill Hybrid вероятно ще осигури най-значимото облекчаване на налягането за странични траверси, които тежат между 130 и 230 паунда.

Контрол на температурата

Много хибридни модели са склонни да спят хладно благодарение на дишащите си дизайни, но Cocoon Chill Hybrid издига това на следващото ниво със своето охлаждащо покритие. Патентован материал за смяна на фазите е проектиран да абсорбира и отделя топлина за по-равномерна температура. Въздухът може също да циркулира през сърцевината на бобината на Cocoon Chill Hybrid, така че топлината да може да излезе. Това може да помогне на горещите траверси да останат хладни и удобни през цялата нощ.

Поддръжка на ръба

Поддържащият ръб може да удължи използваемата площ, като я накара да се чувства достатъчно сигурен, за да използва цялата повърхност на матрака. Хибридните модели често имат подсилен периметър, а Cocoon Chill Hybrid следва тази тенденция. По-тесни намотки се увиват около четирите страни на матрака за стабилно усещане с ограничено потъване. Повечето хора трябва да могат да седят или да спят близо до ръба, без да се чувстват, че могат да се плъзгат поради компресията.

Лесно движение

Средно твърдото усещане и отзивчивата сърцевина на бобината на Cocoon Chill Hybrid му осигуряват силни оценки за лекота на движение. Докато слоевете от комфортна пяна с памет и преходни слоеве прегръщат плътно тялото и по-бавно реагират на промени в налягането, сърцевината на бобината балансира тази тенденция със своето пружиниращо усещане. Нивото на твърдост допълнително добавя ефекта, като ограничава прекомерното потъване.

Като цяло Cocoon Chill Hybrid вероятно ще бъде малко по-лесен за преминаване от повечето други средно твърди хибридни модели. Траверсите трябва да могат да се движат по повърхността, без да се чувстват затворени в леглото.

Секс

Двойките обикновено предпочитат отзивчива повърхност за секс и повечето хибридни матраци отговарят на изискванията. Подобно на конструираните по същия начин модели, сърцевината на бобината на Cocoon Chill Hybrid му придава забележимо отскачане, докато прилягащите слоеве комфорт и преход добавят сцепление. Благодарение на подсиления ръб двойките също трябва да могат да се движат, без да избягват периметъра. Системата на намотките обаче може да издава някакъв шум с напредването на възрастта, така че любовната дейност може да стане по-малко дискретна.

Изпускане на газове

Синтетичната пяна може да има неприятни миризми, които се задържат след производството и те могат да попаднат в матрака, когато се изпраща компресиран. Подобно на други модели, които съдържат синтетична пяна, Cocoon Chill Hybrid може да има първоначална миризма на „нов матрак“. Въздушният поток през сърцевината на бобината трябва да помогне на миризмите да се разсеят по-бързо, но онези, които са чувствителни към миризми, могат да изберат да оставят матрака си в отделна стая, докато има достатъчно време за излъчване. Този процес трябва да завърши предимно в рамките на една седмица.

Спящ стил и телесно тегло

Странични траверси
Страничното спане често води до натрупване на налягане около ханша и раменете поради ширината на тези критични зони. Матракът, който се прилепва към тялото на спящия, може да помогне за разпределянето на теглото им, за да облекчи натиска. Благодарение на своите два слоя мемори пяна, Cocoon Chill Hybrid оформя извивките на страничен траверс за балансирана поддръжка и съответствие.

Със средно твърдото си усещане Cocoon Chill Hybrid трябва да бъде изключително удобен за странични траверси с тегло под 230 паунда, тъй като те трябва да потънат в точното количество за облекчаване на налягането и гръбначна подкрепа. Този модел също трябва да облекчи точките на натиск за тези, които тежат повече от 230 паунда, въпреки че някои от тази група тежести могат да се борят да поддържат изравнените си бодли.


Спални траверси Спането на гърба обикновено е благоприятно за доброто изравняване на гръбначния стълб, стига матракът да позволява на бедрата да потънат само малко, без да отпускат. Комфортът и преходните слоеве на Cocoon Chill Hybrid съчетават контуриране и опора, които трябва внимателно да люлят бедрата на задното легло, като същевременно предотвратяват прекомерното потъване. Поддържащият слой бобина допълнително ограничава увисването.

Като средно твърд модел, Cocoon Chill трябва лесно да се приспособи към формата на заден спящ, който тежи под 230 паунда, за да поддържа правилното подравняване на гръбначния стълб. Хълбоците на някои задни траверси с тегло над 230 килограма могат да потънат по-далеч от идеалното и да окажат известен натиск върху долната част на гърба.

Спящи на стомаха
Повечето хора носят голяма част от телесното си тегло около бедрата и корема. Когато спите по корем, тази тежест често дърпа средата на тялото твърде дълбоко в матрака, оказвайки натиск върху лумбалната област. Комфортът и преходните слоеве на Cocoon Chill Hybrid омекотяват усещането за повърхността на съня, като същевременно осигуряват опора, правейки леглото удобно за много спящи в стомаха.

Тези, които тежат под 230 паунда, вероятно ще изпитат най-добрата смес от омекотяване и подкрепа. Спящите на стомаха, които тежат под 130 паунда, не трябва да се борят да поддържат бодлите си добре подравнени, но средно твърдото усещане може да им се стори малко прекалено здраво. Хората, които тежат над 230 паунда, може да имат по-трудно поддържане на бодлите си добре подравнени поради потъване около бедрата и стомаха.

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси добре Отлично добре
Задни траверси добре добре Честно
Спящи за стомаха добре добре Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Спестете 35% от Cocoon Chill Hybrid и вземете безплатни възглавници и чаршафи с този код: SLEEPFOUND35

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Докато много продукти на Sealy се предлагат от търговци на дребно, включително мебели, матраци и универсални магазини, хибридният матрак Cocoon Chill понастоящем се продава изключително чрез уебсайта Cocoon by Sealy. Предлага се в рамките на САЩ.

 • Доставка

  Обикновено Sealy обработва поръчки в рамките на 48 часа в работни дни. Матраците се доставят чрез UPS и обикновено пристигат след 5 до 7 дни. Стандартната наземна доставка е безплатна в рамките на Съединените щати и ускорената доставка може да бъде на разположение срещу допълнително заплащане. Клиентите получават номер за проследяване, за да могат да предвидят датата на пристигане.

  Матракът пристига в дома на собственика компресиран, увит в пластмаса и обвит в кутия. Екипът за доставка оставя пакета на вратата или където и да получите големи предмети, а клиентът обикновено не е необходимо да се прибира вкъщи за доставка. Отговорност на собственика е да премести пакета в избраната от тях стая и да го настрои. За да разопаковате леглото, плъзнете компресирания матрак от кутията, поставете го върху основата, отстранете лентата, за да отделите обвивката, и оставете матрака да се разшири.

 • Допълнителни услуги

  Понастоящем Sealy не предлага доставка на White Glove или премахване на стар матрак с хибридния матрак Cocoon Chill.

 • Сън Проба

  Компанията препоръчва да опитате леглото за поне 30 нощи, за да го настроите. Ако не сте доволни от матрака, Sealy ще се опита да разреши всички проблеми. Ако все още не сте доволни през първите 100 дни, можете да върнете матрака за пълно възстановяване на покупната цена. Sealy ще организира вземането и дарението му.

 • Гаранция

  Собствениците, закупили своя Cocoon Chill Hybrid от Sealy или оторизиран търговец, имат право на 10-годишна ограничена гаранция. Тази политика обхваща дефектна изработка и материали, включително видими вдлъбнатини, по-големи от 1 инч, и физически недостатъци, които причиняват разкъсване на капака на матрака.

  Ако Sealy установи, че има допустим дефект, той ще реши да поправи или замени матрака. Купувачът е отговорен за транспортните разходи.

  Използването на неподходяща основа отменя гаранцията. Щетите в резултат на злоупотреба не се покриват. Прилагат се допълнителни условия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector