Menu Close

Cocoon Chill Mattress Review

Идеален за:

 • Горещи траверси, които предпочитат легло с мемори пяна
 • Хора, които търсят облекчение на натиска
 • Траверси за гръб и стомах от всички групи тегло
 • Двойки и леки траверси, които лесно се нарушават от прехвърлянето на шум и движение

Съображения:

 • Изцяло пяна конструкция спи по-топло от повечето хибридни и innerspring модели
 • Може да е твърде твърдо за странични траверси, които тежат по-малко от 130 килограма
 • Плътно прилягащата пяна може да не е подходяща за траверси, които предпочитат еластична, отзивчива повърхност
 • Липсва силна опора на ръба

Ценови диапазон:

$ 730 – $ 1310

Тип матрак:

Пяна

Твърдост:

Средна фирма (6)

Спестете 35% от матрак Cocoon Chill и вземете безплатни възглавници и чаршафи с този код: SLEEPFOUND35

Sealy има дълга история в производството на матраци. Компанията започва да произвежда матраци през 1881 г. и сега е част от Tempur Sealy International. Неговата продуктова линия включва широка гама от матраци, основи за легло, спално бельо и аксесоари за сън. Cocoon Chill е един от матраците на Sealy за легло в кутия, който се доставя директно до дома на клиента.

Този модел се предлага както в изцяло пяна, така и в хибридни конструкции, но ние ще се спрем на изцяло пяната Cocoon Chill. Той има средно твърдо усещане (6) и предлага на траверсите удобна комбинация от стабилна опора и близко съответстващо освобождаване на налягането. Cocoon Chill е на конкурентни цени, като се имат предвид характеристиките му, което го прави добра възможност за търсещите стойност, обмислящи изцяло пяна матрак.

Sealy е проектирал Cocoon Chill с оглед на температурната неутралност, включително няколко функции, проектирани да поддържат матрака по-хладен от някои модели на изцяло пяна. Това е универсален матрак, който е подходящ за голямо разнообразие от траверси.

Ще разгледаме задълбочено конструкцията на матрака, компонентите, ценообразуването и рейтингите, както и фирмените политики относно гаранциите и доставката, за да ви помогнем да решите дали матракът Cocoon Chill е подходящ за вас.

Cocoon Chill Video Review

Гледайте видеоклипа по-долу, за да видите как се е представил матракът Cocoon Chill, изпробван в лабораторията на Sleep Foundation.Разбивка на преглед на матраци Cocoon Chill

Cocoon Chill Mattress е изцяло пянен модел, който се оценява като 6 от 10 по скалата на твърдост, което го прави средно твърд. Това усещане го прави подходящ за различни видове тяло и позиции за сън. Матракът има три слоя пяна, всеки от които е проектиран с различни цели за балансирано представяне както с опора, така и с контур. Включва и иновативно покритие, проектирано да спи спокойно. Cocoon Chill е с височина 10 инча, така че не трябва да изисква дълбоки джобни чаршафи.

Поддържащото ядро ​​от пенопласт с висока плътност е стабилно, поддържащо и проектирано за издръжливост. Преходният слой от пенопласт е разположен отгоре на опорната сърцевина. Доста е твърдо да се предотврати потъването на траверси срещу по-твърдия опорен слой. Тъй като е отзивчив и бързо се връща към първоначалната си форма, този слой също подобрява общата лекота на движение.

Комфортният слой с мемори пяна се приляга плътно към тялото, за да осигури контуриране и облекчаване на точката на натиск. Като мемори пяна с доста ниска плътност, тя има тенденция да задържа по-малко топлина. Въпреки това, пяната с ниска плътност също е по-малко трайна.

Една от най-забележителните характеристики на Cocoon Chill е плетеното покритие, което се влива с материал за фазова промяна, предназначен да регулира телесната температура. Този материал е проектиран да абсорбира и разсейва излишната телесна топлина, за да поддържа повърхността на матрака ви хладна през цялата нощ. В комбинация със слоя пяна с памет с ниска плътност, Cocoon Chill спи хладно в сравнение с други матраци с мемори пяна.

Твърдост

Тип матрак

Средна фирма (6)

Изцяло пяна

Строителство

Cocoon Chill има три слоя пяна, включително слой мемори пяна и два слоя пенопласт. Покритието е опъната плетка, която се влива с материал за фазова промяна, предназначен за по-добро регулиране на телесната температура.

Материал на корицата:

Материал за фазова промяна

Комфортен слой:

Мемори пяна, полифом

Ядро за поддръжка:

Пенопласт

Цени и размери на матраците

Ценовата точка на Cocoon Chill е около средната стойност в сравнение с други матраци с пълна пяна, които обикновено осигуряват от 900 до 1200 долара за кралица. Sealy предлага и Cocoon Chill в хибридна версия, която е по-скъпа от изцяло пяна, но струва по-малко от средното за подобно конструиран матрак. Като се вземат предвид материалите и охлаждащите технологии, включени в леглото, изцяло разпененият Cocoon Chill може да е добър вариант за търсещите стойност.

Матракът е достъпен за закупуване в шестте стандартни размера: двойна, двойна XL, пълна, кралица, крал и калифорнийски крал. Sealy предлага снопове чаршафи и възглавници, които са предназначени да допълнят матрака. Можете също така да добавите съвместима основа за легло или основа.

Размери Размери Височина Тегло Цена
Близнак 38 “x 75” 10 “ 40 lbs. 730 долара
Twin XL 38 “x 80” 10 “ 42 lbs. 770 долара
Пълна 53 “x 75” 10 “ 56 lbs. 850 долара
Кралица 60 “x 80” 13 “ 64 lbs. 1080 долара
Крал 76 “x 80” 13 “ 83 lbs. 1310 долара
Калифорнийски крал 72 “x 84” 10 “ 83 lbs. 1310 долара
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Спестете 35% от матрак Cocoon Chill и вземете безплатни възглавници и чаршафи с този код: SLEEPFOUND35

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

Матрак, който добре изолира движението, предотвратява прехвърлянето на движение през леглото. Обикновено матраците изцяло от пяна абсорбират движението, вместо да го прехвърлят, което може да бъде от полза за двойки, леки траверси и тези, които споделят леглото си с деца или домашни любимци.

Подобно на повечето модели с изцяло пяна, матракът Cocoon Chill свежда до минимум разпространението на вибрации. Изцяло пянестите слоеве, особено мемори пяната, осигуряват усещане за прегръдка, което предотвратява пренасянето на смущения по повърхността. Хвърлянето и включването на матрака Cocoon Chill едва ли ще събуди партньора ви.

Облекчаване на налягането

Страничните траверси и хората, които страдат от болки в гърба, често търсят матрак, който облекчава натиска. Моделите, които съдържат мемори пяна, обикновено превъзхождат тази област, като оформят тялото, за да разпределят теглото му и омекотяват особено болезнените зони.

Комфортният слой от пяна на Cocoon Chill предлага комфортно освобождаване на налягането. Преходният слой и поддържащото ядро ​​насърчават изравняването на гръбначния стълб, докато комфортният слой с мемори пяна се компресира леко под бедрата и раменете, за да облекчи натрупването на налягане и да преразпредели телесното тегло.

Матраците за освобождаване от натиск често са насочени повече към страничните траверси, които обикновено се нуждаят от допълнително контуриране, за да приспособят по-удобно ширината на бедрата и раменете си. Въпреки това, опорните ядра и преходните слоеве на Cocoon Chill също са твърди и дори достатъчно, за да поддържат траверси на гърба и гърба.

Контрол на температурата

Матраците с мемори пяна често спят горещи, защото тяхната близка прегръдка може да улови топлината на тялото. Cocoon Chill има няколко функции, които се борят с този проблем и в резултат на това той спи по-хладно от много от конкурентите си с изцяло пяна.

Капакът на матрака е направен от материал за фазова промяна, предназначен да регулира телесната температура, като отвежда топлината от тялото.

Освен това, комфортният слой с мемори пяна е с по-ниска плътност, което означава, че не се прегръща толкова близо до тялото и може да излезе повече топлина. Въпреки това, пяната с ниска плътност обикновено е по-малко издръжлива от своите колеги с висока плътност, което може да е нещо, което трябва да имате предвид, ако оценявате матрак с дълъг живот.

Поддръжка на ръба

Двойки, траверси, които са склонни да лежат близо до матрака, и тези, които се борят да влязат и излязат от леглото, обикновено предпочитат матрак, който има здрава опора на ръба. Силата на периметъра на леглото ви зависи от неговите материали и конструкция.

Матраците с пяна често нямат силна опора отстрани. Въпреки че Cocoon Chill има пяна с висока плътност в опорната си сърцевина, ръбът не е достатъчно подсилен, за да предотврати забележимо увисване. Траверсите, които се нуждаят от здрав ръб, за да станат от леглото, вероятно ще се възползват от хибриден, вътрешен извор или подсилен периметър изцяло дунапренен матрак.

Лесно движение

Отзивчивите повърхности за сън обикновено са по-лесни за придвижване. Тъй като изцяло пянаните модели обикновено прегръщат тялото и реагират относително бавно на промените в налягането, те често се чувстват по-ограничителни.

Cocoon Chill има по-висок от средния резултат за лекота на движение в сравнение с други модели от изцяло пяна. Това вероятно се дължи на нейната поддържаща сърцевина с висока плътност и по-твърд преходен слой, които ви позволяват да се движите върху матрака, без да потъвате твърде дълбоко.

Траверсите, които търсят силно отзивчив матрак, който е много лесен за придвижване, може да поискат да обмислят хибриден модел, като Cocoon Chill Hybrid, или вътрешен пружинен матрак. Въпреки това Cocoon Chill оценява по-високо от средното за изцяло пянен модел.

Секс

Що се отнася до секса, двойките обикновено предпочитат матрак с висока отзивчивост, поддръжка на ръба и отскок. Тази комбинация от характеристики създава повърхност, която позволява лесно движение. Тъй като тези области обикновено са слабите места на изцяло пянестите модели, те често са по-малко благоприятни за интимна дейност.

Двойките могат да открият, че слоят пяна с памет Cocoon Chill ограничава движението до известна степен, въпреки че неговото съответствие може също да добави сцепление. Този матрак също е практически безшумен, което може да бъде от полза, ако споделяте стена със съседите.

Изпускане на газове

Изцяло дунапренените матраци често излъчват химическа миризма, когато се развиват от чантата си с вакуум. Ароматът обикновено не се счита за вреден, но може да бъде неприятен.

Cocoon Chill има отчетлива миризма при първото му отваряне. Пяната задържа производствен аромат вътре в клетките си и може да отнеме няколко дни, докато миризмата се разсее. Траверсите, които са чувствителни към миризми, може да предпочетат да издухат матрака си преди употреба.

Поставянето на матрака в добре проветриво място може да ускори процеса на отделяне на газове. Въпреки че Cocoon Chill има забележими отпарителни миризми при първото отваряне, това не би трябвало да продължи повече от няколко дни.

Спящ стил и телесно тегло

Странични траверси:
Страничните траверси обикновено имат най-значимите точки на натиск от всички типове спални. Когато лежите настрани, по-голямата част от теглото ви лежи върху бедрата и раменете, което може да създаде неудобно натрупване на натиск.

Страничните траверси обикновено предпочитат матрак с комбинация от контурен релеф и стабилна опора. Cocoon Chill прави и двете неща добре. Неговият комфортен слой с мемори пяна лепи върху тялото на страничния траверс и разпределя теглото му, за да облекчи точките на натиск, докато поддържащият преходен слой от пенопласт и сърцевина ограничават потъването.

Поради средно твърдото си усещане Cocoon Chill може да е най-подходящ за странични траверси с тегло над 130 килограма. Страничните траверси, които тежат под 130 килограма, може да забележат повече натрупване на натиск около бедрата и раменете си, тъй като те няма да потънат толкова дълбоко.

Задни траверси:
Задните траверси обикновено предпочитат да се чувстват така, сякаш „спят на“ матрак, вместо да „спят“ в такъв. Потъването твърде далеч в матрака може да причини дискомфорт на спящия отзад, особено след като бедрата им могат да се потопят по-дълбоко в матрака от останалата част от тялото и да окажат натиск върху долната част на гърба. Най-добрият матрак за задните траверси често е този, който нежно люлее бедрата, като същевременно осигурява достатъчно опора за подравняване на гръбначния стълб.

Благодарение на комфортния слой от пяна с памет Cocoon Chill, бедрата на задното легло трябва да могат да потънат само малко. Подкрепата от преходния слой и сърцевината на пенопласта помага за насърчаване на здравословна поза на съня.

Cocoon Chill се представи добре за траверси с всякакво тегло, особено за тези между 130 и 230 паунда. Задните траверси под 130 паунда може да не се радват на толкова люлка, колкото биха искали, докато тези, които тежат над 230 паунда, могат да изпитат известно потъване около бедрата си.

Спящи за стомаха:
Спящите за стомаха се нуждаят от допълнителна подкрепа, за да поддържат подравняването на гръбначния стълб и да останат удобни. Твърде мекият матрак може да позволи на средната част на спящия стомах да потъне в опорната сърцевина, което може да натовари долната част на гърба им. Матракът от по-твърдата страна предотвратява това, като осигурява равномерна опора.

Спящите за стомаха във всички теглови групи намират Cocoon Chill достатъчно поддържащ, за да поддържат удобна позиция през цялата нощ. Преходният слой от пенопласт и поддържащото ядро ​​поддържат матрака верен на средно здравия си рейтинг и помагат да се предотврати прекомерното потъване на средната част на спящия, докато комфортният слой с мемори пяна добавя малко мекота към повърхността.

Cocoon Chill

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Честно добре добре
Задни траверси добре Отлично добре
Спящи за стомаха добре добре добре
Превъртете L – R за повече подробности

Награди за матрака Cocoon Chill

Спестете 35% от матрак Cocoon Chill и вземете безплатни възглавници и чаршафи с този код: SLEEPFOUND35

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Въпреки че Sealy предлага някои модели чрез места за партньори на дребно, Cocoon Chill може да бъде закупен онлайн само чрез уебсайта Cocoon by Sealy.

 • Доставка

  Cocoon Chill се доставя безплатно в съседните Съединени щати чрез UPS Ground. През делничните дни Sealy обработва поръчки в рамките на 48 часа и изпраща матрака директно до дома на клиента. Повечето купувачи получават матраците си в рамките на 5 до 7 дни. Матракът пристига компресиран, валцуван, вакуумно запечатан в пластмаса и опакован в кутия. Клиентът ще трябва да го внесе в дома си, да го постави в избраната от тях стая и да го настрои. Включени са инструкции за разопаковане.

 • Допълнителни услуги

  Sealy не предлага стандартна доставка на White Glove или премахване на стар матрак с покупката на матрак. Клиентите, които също купуват Ease Power Base в допълнение към матрака Cocoon Chill, се класират за безплатна доставка на бели ръкавици и премахване на стар матрак. Ускорената доставка и доставка през уикенда също се предлагат срещу допълнително заплащане.

 • Сън Проба

  Покупката на матрак включва пробен период на сън от 100 нощи. Сили препоръчва да спите на матрака си минимум 30 нощи, за да се приспособите.

  Спящите, които решат да върнат своя Cocoon Chill, трябва да координират връщането със Sealy. Компанията ще организира изтеглянето на вашия матрак, ще го дари на местна благотворителна организация и ще извърши пълно възстановяване на покупната цена, след като бъде потвърдено връщането. Тази политика е ограничена до едно връщане на клиент.

 • Гаранция

  Cocoon Chill е подкрепен от непрехвърляема 10-годишна ограничена гаранция. Гаранцията покрива дефекти на производителя, които възникват при нормална употреба върху подходяща основа. Допустимите дефекти включват вдлъбнатини с дълбочина над 1 инч и физически недостатъци, като разкъсване на капака на матрака. В случай, че Sealy потвърди покрит дефект, компанията ще избере или да поправи или замени матрака. Прилагат се допълнителни условия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector