Menu Close

Преглед на матрак с диамантено намерение

Идеален за:

 • Траверси, които искат хибрид с мемори пяна
 • Хора, които търсят множество опции за твърдост
 • Купувачи, които дават приоритет на доживотна гаранция

Съображения:

 • По-тънък слой от мемори пяна: Докато този матрак предлага някои предимства на мемори пяната, неговият слой от мемори пяна е с дебелина само 1,5 инча, което може да намали въздействието на този материал върху матрака като цяло.
 • Ограничени публикувани отзиви на клиенти: Въпреки че Diamond Mattress е компания с дългогодишен опит в индустрията, леглото е сравнително ново. В резултат на това има по-малко проверени отзиви от клиенти, които понастоящем са достъпни за Intention Hybrid на уебсайта на компанията или на Amazon.

Ценови диапазон:

$ 1199 – $ 1799

Тип матрак:

Хибрид

Твърдост:

Мека (3), средна (5), твърда (8)

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци Diamond Mattress

Diamond Mattress е семейна компания, която е в производството на матраци от четири поколения. Intention Hybrid е достъпен модел, който се харесва на траверси, търсещи добре закръглени характеристики, които могат да предложат постоянен комфорт и подкрепа.

В допълнение към Intention Hybrid, Diamond предлага още пет опции за матраци:

 • Благодарният хибрид, малко по-евтина опция, която използва напоена с гел мемори пяна в своята система за комфорт и се предлага в три нива на твърдост.
 • Faith Hybrid, легло на по-висока цена с усъвършенствани функции за охлаждане и три опции за твърдост.
 • Трансформационният хибрид, който има дизайн намотка върху намотка, слой мемори пяна и опция за допълнителни функции за подобряване на регулирането на температурата. Подобно на другите хибриди, той се предлага в три нива на твърдост.
 • Матракът Rally Foam използва пяна, напоена с мед и пяна с гел, и се предлага в два варианта на твърдост.
 • Rally Hybrid има същата система за комфорт като Rally Foam, но използва поддържащо ядро, базирано на спирала.

За купувачите, които търсят надежден хибриден матрак, който придава на траверсите комбинация от омекотяване на мемори пяна и отскачането на вътрешни пружини, Intention Hybrid си заслужава по-отблизо. Нашият преглед преминава през тънкостите на този матрак, като изследва неговите размери, цени и производителност, за да ви помогне да решите дали е идеален за вашата спалня.

Разбивка на диамантено намерение за преглед на матраци

Diamond Intention Hybrid използва редица различни материали, за да създаде здрав матрак със солидна цялостна ефективност. По-задълбоченото разбиране на неговите силни и слаби страни започва с изследване как е съставено.

Intention Hybrid има покритие, направено от плат, наречен CoolTouch, който работи, за да изтегли влагата от тялото и да насърчи студена температура. В този плат е ватиран 1,5 инча мек пълнеж, който създава привлекателна подплата в горната част на леглото.

Следващият слой е 1,5 инча мемори пяна. Тази пяна има извита или яйцевидна форма, която позволява на въздуха да се движи през нея и да намалява задържането на топлина. Този слой помага за омекотяване на тялото чрез умерено контуриране, като същевременно намалява трансфера на движение през повърхността на матрака. Под мемори пяната има 2-инчов слой преходен пенопласт. Този материал има само леки свойства за освобождаване от натиск, но осигурява по-голяма стабилност на матрака и намалява излишното потъване в леглото.

Поддържащото ядро ​​на Intention Hybrid е съставено от джобни вътрешни пружини. Джобните бобини имат по-голяма способност да се приспособят към теглото и налягането на тялото, отколкото традиционните пружини с пясъчен часовник. Освен това намотките са вградени в отделни зони, за да ги направят по-здрави под по-тежките части на тялото. Намотките са обвити в пенопласт с висока плътност, който обикаля периметъра, за да го укрепи и да улесни съня или седенето близо до ръба на матрака.

Матракът се предлага в меки (3), средни (5) и твърди (8) опции. И трите версии имат една и съща вътрешна конструкция, но материалите от пяна са формулирани да бъдат по-твърди или по-меки в зависимост от избрания модел.

Твърдост

Тип матрак

Мека (3), средна (5), твърда (8)

Хибрид

Строителство

Diamond Intention е хибриден матрак с покритие от плат CoolTouch, пълнено с пълнеж от влакна. Следва слой от мемори пяна, слой от пенопласт и легло от зонирани джобови намотки, обвити в пяна.

Материал на корицата:

Корица на CoolTouch

Комфортен слой:

1,5 инча влакно (вътрешно покритие)

1,5 инча мемори пяна

Преходен слой:

2 инча пенопласт

Ядро за поддръжка:

Джобни намотки – зонирани, с периметрова обвивка от пяна

Цени и оразмеряване

Diamond Intention е хибриден матрак на разумни цени, който предлага на клиентите солидна стойност за парите. Цената му е сравнима с много други хибриди на пазара, които имат мемори пяна в системата си за комфорт.

Intention Hybrid се предлага във всичките шест от стандартните размери на матраците. За всеки размер на матрака клиентите имат избор от три опции за твърдост. Размерите на матрака са еднакви и за трите нива на твърдост.

Ценообразуването също е еднакво за всяка опция за твърдост. Цените на дребно за всеки размер са посочени заедно с размерите в следващата таблица. Купувачите трябва да помнят, че както повечето онлайн компании за матраци, Diamond често предлага промоции или отстъпки, за да намали цената на този стикер.

Размери Размери Височина Тегло Цена
Близнак 39 “х 75” 14 “ 53 lbs $ 1199
Twin XL 39 “х 80” 14 “ 58 lbs. $ 1249
Пълна 54 “x 75” 14 “ 67 lbs. $ 1299
Кралица 60 “x 80” 14 “ 80 lbs. $ 1399
Крал 76 “x 80” 14 “ 100 lbs. 1799 долара
Калифорнийски крал 72 “x 84” 14 “ 100 lbs. 1799 долара
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци Diamond Mattress

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

Плюш: 3/5, среден: 3/5, твърд: 2/5

Като цяло, Diamond Intention Hybrid получава средна оценка за изолиране на движението. Въпреки че в своята система за комфорт има слой с мемори пяна, който помага за намаляване на прехвърлянето на движение, този слой е с дебелина само 1,5 инча. Слоевете около него, направени с пълнеж от влакна и пенопласт, малко помагат за изолиране на движението. Това и отскачането от намотките улеснява усещането за ефект на пулсации, когато спящият се обърне или стане от леглото.

Сред трите опции за твърдост, най-голямата изолация на движението се намира в меката версия, тъй като позволява по-голяма мивка и контуриране, докато фирмата, с намалено съответствие, ще позволи по-голяма част от отскока да се разпространи по повърхността на матрака.

Средната изолация на движението, предлагана от различните модели на Diamond Intention Hybrid, е достатъчна за повечето двойки. Ако обаче един или повече партньори в леглото лесно се събудят, това може да причини от време на време смущения.

Облекчаване на налягането

Плюш: 4/5, Среден: 3/5, Фирма: 2/5

Спящите могат да очакват приблизително средно облекчение на налягането при Intention Hybrid, което за много траверси е достатъчно, за да осигури достатъчно амортизиране и да насърчи подравняването на гръбначния стълб.

Основният начин, по който матракът облекчава налягането, е чрез слоя му с мемори пяна, поради способността на този материал да компресира пропорционално на приложеното върху него тегло. Това означава, че пяната с памет може да даде допълнителна възглавница на областите с по-силно въздействие, като бедрата и раменете на хората, спящи на тяхна страна.

Тази сила на мемори пяната обаче се противодейства от факта, че слоят мемори пяна не е особено дебел. Освен това, заобикалящите слоеве са по-ограничени в способността си да се контурират към тялото или да осигуряват засилена опора на точките на натиск.

Контрол на температурата

Плюш: 2/5, среден: 3/5, твърд: 4/5

Контролът на температурата е над средния в Diamond Intention Hybrid. С много пространство около намотките, въздухът може да се движи естествено през опорната сърцевина, като предпазва от натрупване на топлина в най-дебелата част на матрака.

Въпреки че мемори пяната има репутацията на задържане на топлина, формулировката й в Intention Hybrid е специално оформена, за да позволи по-голяма вентилация. В допълнение, дишащите влакна се пълнят над пяната и капакът CoolTouch осигурява степен на влага и комфортно охлаждане.

Тъй като траверсите ще потънат по-дълбоко в мекия модел, повече въздушен поток може да бъде ограничен около кожата. В резултат на това тази опция за твърдост най-вероятно е свързана с проблеми със спането горещо.

Поддръжка на ръба

Плюш: 3/5, среден: 4/5, твърд: 4/5

Поддържането на ръбове е над средното в дизайна на матрака Diamond Intention, но е значително по-голямо при средните и твърди модели. И при трите опции за твърдост, обвивка от пенопласт с висока плътност обикаля опорната сърцевина, за да подсили ръба. Дву инчовият преходен слой от пенопласт също генерира стабилно усещане, което проверява излишното потъване близо до периметъра.

При меката версия обаче значителната плюшеност на горните слоеве улеснява забелязването на дълбока компресия около ръба, която може да създаде малко нестабилност, когато седите или спите на тази част на матрака.

Лесно движение

Плюш: 3/5, среден: 4/5, твърд: 4/5

В повечето случаи е лесно да се придвижите на върха на Intention Hybrid, като му спечелите над средния рейтинг в тази категория. Отскокът, който идва от бобините, улеснява бързото отскачане на матрака, когато искате да регулирате позицията си за сън. Освен това преходният пенопласт помага да се предотврати усещането, наподобяващо живи пясъци, което може да дойде от потапянето твърде далеч в леглото.

Изключението обаче е при мекия модел. Тъй като тази версия позволява по-значителна мивка, е по-лесно да се почувствате така, сякаш сте вътре, вместо на матрака, което може да попречи на движението.

Секс

Плюш: 2/5, среден: 3/5, твърд: 3/5

Еластичността на намотките в Intention Hybrid, съчетана със здравата си поддръжка на ръбовете, го прави стабилен за хора, които дават приоритет на динамичния сексуален живот. Капитонираното покривало осигурява възглавница за тялото, а здравото усещане и значителната отзивчивост позволяват интимни дейности без стрес.

Трябва да се отбележи, че меката версия може да създаде някои бариери пред секса поради тенденцията да потъва в матрака.

Изпускане на газове

Има много малко проблеми с изпускането на газове от Intention Hybrid. Най-честата причина за отделянето на газове – често свързана с „новата миризма на матрака“ – е пяната. Тъй като Intention Hybrid има само 3,5 инча пяна, той не издава голяма миризма.

Клиентите все още могат да забележат лека миризма, която трае най-много няколко дни, но обикновено се счита за безобидна и обикновено избледнява в рамките на няколко часа.

Спящ стил и телесно тегло

За всеки човек може да се вземе предвид както позицията за сън, така и телесното тегло, за да се определи дали Intention Hybrid е техният оптимален матрак.

Странични траверси: Страничното спане е най-често срещаната позиция и обикновено изисква матрак, който е между средно мек (4) и средно твърд (6) и има поне леко контуриране. Основната причина за това предпочитание за твърдост е, че страничните траверси имат различни точки на натиск в бедрата и раменете си, които трябва да бъдат правилно разположени. За да направите това, матракът трябва да е достатъчно здрав, за да предотврати потъването на тези стави встрани от тялото, но достатъчно мек, за да предотврати остри удари. Спящите под 130 паунда обикновено се нуждаят от по-меко легло, за да получат точното количество амортизация, докато тези над 230 паунда се нуждаят от по-твърдо легло.

Имайки предвид тези нужди, средният модел на Intention Hybrid работи най-добре за повечето странични траверси. Мекото може да подхожда на хора под 130 паунда, докато фирмата може да е най-доброто за някои над 230 паунда.

Задни траверси: За задните траверси правилното усещане на матрака обикновено е между средно (5) и твърдо (7) с най-много контуриране. С тези характеристики матракът може да се приспособи към извивката на лумбалната част на гръбначния стълб, но ако има прекалено много контуриране или потъване, средната част може да падне твърде далеч в леглото и да не е подравнена с долната част на гърба. Както при страничните траверси, колкото по-високо е телесното тегло на човек, толкова по-подходящи са за матрак с по-високо ниво на твърдост.

За Intention Hybrid твърдият модел е най-добрият вариант за повечето спални траверси. Меките и средни модели са твърде меки, с изключение на задните траверси, които тежат под 130 килограма.

Спящи за стомаха: За спящите на стомаха, дори по-твърдият матрак обикновено е най-добрият залог. По-точно, те се справят най-добре с матрак, вариращ от средно твърд (6) до твърд (8), който има само светлина. Както при задните траверси, най-голямата проблемна зона за траверси е около долната част на гърба. Ако коремът увисне твърде дълбоко в меко легло, това създава потенциален натиск върху лумбалния отдел на гръбначния стълб от тялото, което се изтегля в U-образна форма. По-стегнатата повърхност за сън също предпазва спящите в стомаха да не се чувстват задушени или задушени от леглото им.

Следователно, твърдата версия на Diamond Intention Hybrid е най-добрият избор за траверси с всякакво тегло. Средната версия може да бъде от полза за траверси под 130 килограма.

Диамантен намерен хибрид – Плюш

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Отлично Честно Честно
Задни траверси добре Честно Беден
Спящи за стомаха Честно Беден Беден
Превъртете L – R за повече подробности

Диамантен намерен хибрид – среден

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Отлично Отлично Честно
Задни траверси Отлично Честно Честно
Спящи за стомаха добре Честно Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Diamond Intention Hybrid – Фирма

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Беден Честно добре
Задни траверси Честно добре Отлично
Спящи за стомаха Честно Отлично Отлично
Превъртете L – R за повече подробности

Награди за матрака Diamond Intention

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци Diamond Mattress

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Diamond Intention Hybrid се продава както онлайн, така и в магазините. Онлайн клиентите във всички 50 щата могат да намерят матрака, който може да се закупи директно от Diamond Mattress. Продава се и онлайн на Amazon.

  В магазина този матрак може да бъде намерен в различни шоуруми за матраци на дребно в цялата страна.

 • Доставка

  За покупки, направени директно от Diamond, е включена безплатна наземна доставка за адреси в съседните 48 американски щати. Доставката е достъпна до Хавай и Аляска срещу допълнително заплащане.

  За стандартно изпращане на Intention Hybrid матракът се компресира в запечатана пластмасова опаковка и след това се доставя в картонена кутия. Когато пристигне на прага ви, обикновено в рамките на 5-7 работни дни, матракът трябва да се внесе вътре, да се занесе в спалнята и да се извади от опаковката, за да може да се декомпресира, за да достигне нормалния си размер. Носенето на кутията и позиционирането на матрака обикновено изисква двама или трима души.

  Покупките, направени в Amazon, също използват доставка в кутия, но графикът и цената могат да варират в зависимост от местоположението на клиента.

  Покупките в магазина могат да включват доставка или монтаж; условията за доставка за тези покупки се определят от конкретния търговец.

 • Допълнителни услуги

  Diamond Mattress предлага услуги за доставка на White Glove за $ 149. Тези услуги включват настройка на Diamond Intention Hybrid във вашата спалня и премахване на стар матрак. Тази услуга е достъпна само в съседните САЩ.

 • Сън Проба

  Intention Hybrid се предлага с 120-нощно изпитание за сън. Компанията иска да изчакате 30-60 нощи, преди да поискате връщане, така че тялото ви да има възможност да се адаптира към новия матрак. Ако в крайна сметка решите, че искате възстановяване на сумата, Diamond ще координира вземането на матрака, за да може той да бъде дарен, и ще ви бъде възстановено пълно възстановяване.

  За покупки, направени чрез Amazon, прозорецът за връщане продължава 30 дни и всяко връщане трябва да бъде съгласувано с Amazon, вместо с Diamond. За покупки в магазина е най-добре да се консултирате с търговеца относно всякакви политики за пробни или връщащи режими на сън.

 • Гаранция

  Матракът Diamond Intention идва с гаранция завинаги, която продължава толкова дълго, колкото оригиналният купувач притежава матрака. Тази гаранция осигурява покритие срещу дефекти в производството и материалите. През първите 10 години Diamond ще замени дефектен матрак с чисто нов безплатно за клиента. През 11-та година и след това Diamond ще поправи или замени дефектен матрак, като клиентът носи отговорност само за разходите за доставка. След 11-та година клиентите също имат възможност да заменят дефектен матрак с чисто нов за 50% отстъпка плюс разходите за доставка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector