Menu Close

Преглед на матраци DreamCloud

Идеален за:

 • Лица, които търсят както отскок, така и облекчаване на натиска
 • Двойки, особено с различни размери и предпочитания за сън
 • Купувачи, които търсят луксозен хибрид на достъпна цена
 • Спящи, които предпочитат изключително дълъг пробен сън

Съображения:

 • Страничните траверси с тегло под 130 килограма може да не потънат достатъчно за контуриране и облекчаване на налягането
 • По-отзивчивото усещане на DreamCloud може да не осигури достатъчно прегръдка за някои
 • Хората, които лесно се събуждат, когато партньорът им смени позицията си, могат да намерят лекото прехвърляне на движението на DreamCloud за разрушително

Ценови диапазон:

$ 1198 – $ 1798

Тип матрак:

Хибрид

Твърдост:

Средна фирма (6)

Читателите на SleepFoundation получават 200 долара от матрак DreamCloud.

DreamCloud продава множество продукти за сън, включително основи, възглавници, спално бельо и други. Компанията обаче продава само един матрак: матрак DreamCloud. Този хибриден модел използва мемори пяна, пенопласт и джобни намотки. Въпреки че матракът DreamCloud е луксозен модел с качествени материали, той се предлага на по-ниска цена от повечето луксозни хибриди.

DreamCloud има средно твърдо усещане, оценявайки около 6 по 10-степенната скала на твърдост. Това е в диапазона, който повечето траверси предпочитат да предпочитат, но е в по-твърдия край на този диапазон.

С дебелина 14 инча, DreamCloud е високопрофилен модел, така че може да изисква листове с по-дълбоки джобове от средното. Хората, които се борят да влязат или излязат от ниско легло, могат да се възползват от тази допълнителна дебелина. Поради височината си DreamCloud има и по-дебела система за комфорт и поддържащ слой, което му придава силна комбинация от контури и опора.

Ще обсъдим конструкцията на матрака DreamCloud, оразмеряването, ценообразуването, производителността, политиките и други, за да ви помогнем да решите дали леглото е подходящо за вас.

Dreamcloud Video Review

Гледайте видеоклипа по-долу, за да видите как се е представил матракът Dreamcloud, когато е изпробван в лабораторията на Sleep Foundation.
Разбивка на преглед на матраци DreamCloud

DreamCloud е хибриден модел, съчетаващ мемори пяна, конвенционална пяна и пружини.

Покривало с ватиран пенопласт омекотява повърхността на матрака. Този слой използва покритие от смес от кашмир, което придава на топпера по-меко усещане, като същевременно позволява въздушния поток. След това е проектиран слой гел вливаща се мемори пяна за облекчаване на точките на натиск, като същевременно не улавя тон телесна топлина.

Пенопластът се използва в преходния слой, за да даде по-дълбоко контуриране, като същевременно предотвратява потъването на траверса в сърцевината на бобината. Сърцевината на бобината използва индивидуално увити пружини. Всяка намотка може да се движи самостоятелно, за да ограничи преноса на движение между пружините. Този слой има отличен въздушен поток, така че топлината може да се разсейва. Последен основен слой от конвенционална пяна поддържа системата на спиралите.

Твърдост

Тип матрак

Средна фирма – 6

Хибрид

Строителство

Многослойната конструкция на DreamCloud използва няколко различни материала, включително мемори пяна, конвенционална пяна и намотки.

Материал на корицата:

Смес от кашмир

Комфортен слой:

Пенопласт, ватиран в корицата

Влечена с гел пяна за памет

Преходен слой:

Пенопласт

Ядро за поддръжка:

Джобни намотки

Пенопласт

Цени и размери на матраците

DreamCloud е луксозен хибрид, който се предлага на по-ниска цена от повечето конкурентни модели. Това го прави добра стойност за клиенти, които търсят матрак с висококачествени материали и конструкция без висока цена. DreamCloud се предлага във всичките шест стандартни размера.

Размери Размери Височина Тегло Цена
Близнак 39 “х 75” 14 “ 45 lbs. $ 1198
Twin XL 39 “х 80” 14 “ 67 lbs. $ 1,298
Пълна 54 “x 75” 14 “ 86 lbs. $ 1498
Кралица 60 “x 80” 14 “ 99 lbs. $ 1598
Крал 76 “x 80” 14 “ 123 lbs. $ 1798
Калифорнийски крал 72 “x 84” 14 “ 123 lbs. $ 1798
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Читателите на SleepFoundation получават 200 долара от матрак DreamCloud.

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

Капитонираният капак на DreamCloud и множество слоеве мемори пяна абсорбират разумно количество движение, предотвратявайки разпространението му по повърхността на съня. Това може да помогне за намаляване на нарушенията на съня, когато единият партньор промени позицията си или стане през нощта.

Докато двата слоя пяна с памет помагат да се изолира движението, слоят на намотката има усещане за подскачане, което може да допринесе за някакъв трансфер на движение. Намотките са в джоба, за да помогнат за намаляване на разпространението на това движение, но те няма да могат да поемат всичко. Тази степен на изолация на движението е подобна на, ако не и по-добра от повечето други хибридни модели.

Облекчаване на налягането

Средно твърдото усещане на DreamCloud и слоевете мемори пяна му придават баланс на контуриране и подкрепа.

Налягането се облекчава от двата слоя мемори пяна, оформящи тялото на спящия и разпределящи телесното им тегло. Това може да намали болките в близост до бедрата и раменете на спящия.

Докато пяната с памет често се свързва с тясна прегръдка, DreamCloud има малко по-твърдо усещане от много модели. Това облекчава натиска, докато създава плаващо усещане, по-близко до спането „на” леглото, отколкото „в” леглото.

Това облекчаване на налягането поставя матрака DreamCloud наравно с повечето хибридни модели, които са склонни да се представят добре в тази категория.

Контрол на температурата

DreamCloud предлага силно регулиране на температурата, което може да помогне на тези, които са склонни да спят горещо, да поддържат по-комфортна температура.

Калъфът на DreamCloud използва кашмир, който може да отведе прекомерната топлина, за да запази спящия хладен и удобен. Терморегулиращите свойства на кашмира се простират и през зимата, когато могат да помогнат за спане на спалното място по-топло.

Слой от напоена с гел мемори пяна помага за охлаждане на повърхността на матрака. Освен това въздухът може да тече през сърцевината на намотката на матрака, така че топлината да може да се разпръсне.

Поддръжка на ръба

Ръбът на DreamCloud не е подсилен толкова, колкото някои хибридни модели, но все пак е достатъчно подкрепящ, за да позволи на повечето хора да използват цялата повърхност на матрака.

Дебелият слой намотка и средно твърдата настройка придават стабилно усещане на периметъра на матрака DreamCloud. Двуредовият ръб от по-високи габарити допълнително подсилва ръба. Когато спят близо до ръба на леглото, повечето хора е малко вероятно да претърпят значително потъване. Това може да ги направи по-удобни при използване на цялата повърхност на матрака, без страх, че могат да се откачат. По същия начин периметърът е достатъчно сигурен, за да позволи на повечето хора да седят удобно на ръба, което може да улесни влизането и излизането от леглото.

Докато ръбът на DreamCloud вероятно ще се чувства достатъчно стабилен за повечето спящи, някои хора може да го намерят по-малко подкрепящ. Това важи особено за хора с тегло над 230 килограма.

Лесно движение

Повечето спящи трябва лесно да сменят положението си или да се движат по повърхността на матрака DreamCloud. Тази лекота на движение е подобна на много хибридни модели, тъй като те използват комбинация от материали, които са склонни да балансират контурирането и отскачането.

DreamCloud постига този баланс със система за комфорт от пяна и сърцевина на бобината. Мемори пяната има репутацията да прегръща плътно тялото на спящия и да реагира бавно на промените в налягането, така че някои матраци, които използват мемори пяна, са по-трудни за придвижване. DreamCloud обаче има средно твърдо усещане, така че системата за комфорт се очертава без толкова много прегръдка. Това улеснява придвижването по матрака DreamCloud, отколкото много модели с дебели системи за комфортна мемори пяна.

Слоят на намотката също осигурява отскачане и подкрепа, добавяйки към лекотата на движение.

Секс

Много двойки намират отскока за полезен за секс, а значителният слой намотки на DreamCloud му дава много отскок. Това може да направи DreamCloud по-добър за секс от някои хибридни модели на пазара.

Комфортните слоеве от пяна с памет DreamCloud се припокриват достатъчно тяло, за да осигурят известно сцепление, но те нямат достатъчно прегръдка, за да ограничат значително движението. DreamCloud също е относително тих, позволяващ по-дискретно сексуално изживяване.

Изпускане на газове

Подобно на повечето нови матраци, матракът DreamCloud може да излъчва първоначална миризма при първо освобождаване в кутия.

Синтетичните пяни са особено предразположени към изпускане на газове поради нестабилни органични съединения (ЛОС) от производствения процес. Когато матракът е сгъстен, ЛОС нямат шанс да се разсеят, докато матракът не бъде разопакован. Тези миризми обикновено не се считат за вредни.

Миризмите извън газовете обикновено се разсейват относително бързо, ако матракът е оставен в добре проветриво пространство. Траверсите могат да проветрят новия си матрак, преди да го използват, за да намалят тези миризми. Този процес обикновено отнема между няколко часа и няколко дни.

Спящ стил и телесно тегло

Два фактора, които могат значително да повлияят на представянето на матрака, са позицията за сън и телесното тегло. DreamCloud има гъвкаво усещане, което работи за голямо разнообразие от траверси, което го прави подходящ за двойки с различни размери на тялото и начини на сън.

Странични траверси:
Комфортните слоеве от пяна с памет на DreamCloud могат да осигурят леко контуриране и добра опора за повечето странични траверси.

Средно твърдото усещане на DreamCloud има по-малко даване от много матраци с комфортни слоеве от мемори пяна. Това означава, че бедрата и раменете на страничния спящ няма да потънат толкова дълбоко, колкото при повечето по-меки модели. Страничните траверси все още трябва да изпитват някакво люлеене и облекчаване на натиска, но с по-поддържащо усещане.

Страничните траверси над 130 килограма вероятно ще изпитат добър баланс между контуриране и опора, особено ако се радват на малко по-твърдо усещане. Страничните траверси под 130 паунда може да не потънат достатъчно дълбоко, за да се насладят на толкова люлеене и облекчаване на налягането.

Задни траверси:
Средно твърдото усещане на DreamCloud и дебелата сърцевина на бобината няма да позволят на повечето задни траверси да потънат прекалено дълбоко. Това може да осигури равномерната подкрепа на задните траверси за правилното подравняване на гръбначния стълб.

Задните траверси от всички типове на тялото вероятно ще получат достатъчно подкрепа, за да поддържат бодлите си добре подравнени с минимално провисване или потъване.


Спящи за стомаха: Стабилната опора на DreamCloud може да предотврати прекомерното потъване на средната част на спящия стомах, като помага на спящите във всички групи тежести да поддържат по-добро подравняване на гръбначния стълб.

Комфортните слоеве от пяна с памет на DreamCloud се очертават към спалното място, но средното твърдо усещане осигурява значително отблъскване около средната част. Това придава на матрака по-поддържащо усещане от типичните модели с комфортни слоеве от мемори пяна, насърчавайки правилното подравняване на гръбначния стълб.

Стомашните траверси от всякакви размери вероятно ще намерят матрака DreamCloud достатъчно поддържащ, за да намали гръбначния стрес от прекомерно потъване.

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Честно Отлично добре
Задни траверси добре добре добре
Спящи за стомаха добре добре добре
Превъртете L – R за повече подробности

Награди за матрака DreamCloud

Читателите на SleepFoundation получават 200 долара от матрак DreamCloud.

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Матракът DreamCloud се продава чрез уебсайта DreamCloud и Amazon. Поръчки през уебсайта DreamCloud се доставят в САЩ.

 • Доставка

  Матракът DreamCloud се доставя безплатно в съседните Съединени щати. Доставките до Аляска и Хавай ще наложат 150 щ.д.

  Матраците обикновено се доставят в рамките на два до три работни дни. Те са валцувани, вакуумно запечатани и изпратени в кутия чрез FedEx. При стандартна доставка купувачът е отговорен за преместването на матрака в избраната от тях стая, разопаковането му и настройката му.

 • Допълнителни услуги

  DreamCloud предлага услуга White Glove срещу допълнителна такса от $ 149. Това включва нова настройка на матрака и възможност за премахване на стария матрак. В повечето държави за тази услуга ще се прилага и допълнителна такса за премахване на матраци от $ 20.

 • Сън Проба

  Матракът DreamCloud има 365-дневен пробен период. Този пробен период започва 30 дни след доставянето на матрака, за да се даде време на траверсите да се приспособят към новия си матрак. Ако клиентът реши да върне матрака си по време на пробния период, той може да получи пълно възстановяване на покупната цена. DreamCloud ще работи с клиента, за да организира подаряването или изхвърлянето на матрака.

 • Гаранция

  Матракът DreamCloud се предлага с доживотна гаранция. Първоначалният собственик на матрака има право на тази гаранция, ако закупи матрака си чрез оторизиран продавач. Покритите дефекти включват вдлъбнатини, по-големи от 1,5 инча, физически недостатъци, които водят до разграждане или разцепване на пяната и производствени дефекти в капака. За да отговаря на условията за тази гаранция, матракът трябва да се използва с подходяща основа и без злоупотреба, злоупотреба и пренебрегване.

  През първите 10 години от гаранционния период DreamCloud предлага да замени матраци, за които прецени, че имат покрит дефект. След 10 години DreamCloud може да избере да поправи или замени матрака. Клиентът ще носи отговорност за транспортните такси, които ще бъдат отказани, ако DreamCloud потвърди, че има квалифициран дефект.

  Прилагат се допълнителни условия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector