Menu Close

DreamCloud Premier Преглед на матраци

Идеален за:

 • Двойки, дори да имат различни предпочитания и пози за сън
 • Спящи с остри точки на натиск или хронична болка
 • Горещи траверси
 • Странични и задни траверси
 • Стомашни траверси, които тежат под 230 килограма

Съображения:

 • Очаква се известно отделяне на газове, но то трябва да се разсее бързо
 • Стомашните траверси с тегло над 230 килограма може да се нуждаят от по-твърд матрак
 • DreamCloud Premier предлага умерено контуриране, но не и прегръдка на цялото тяло на по-меките модели мемори пяна

Ценови диапазон:

$ 1398 – $ 2298

Тип матрак:

Хибрид

Твърдост:

Средна фирма (6)

Читателите на SleepFoundation получават 200 долара от матрак DreamCloud.

DreamCloud Premier е най-новият матрак от DreamCloud, подобряващ оригиналния дизайн на марката. Високият профил на матрака включва върха на възглавницата Euro за първокласно облекчаване на налягането и изолация на движението. DreamCloud предлага щедър 365-дневен пробен период на сън и доживотна гаранция за матрака DreamCloud и DreamCloud Premier, което говори за качеството и издръжливостта на двата модела. В допълнение към матраците DreamCloud и DreamCloud Premier, продуктовата линия на компанията включва спално бельо и рамки за легло.

Когато сравнявате матрака DreamCloud и DreamCloud Premier, купувачите ще отбележат, че DreamCloud Premier има подобрена конструкция и малко по-висока цена. DreamCloud Premier, който разглеждаме в този преглед, има здрава опора на ръба, равномерно ватиран връх на възглавницата и слоеве мемори пяна и пенопласт за облекчаване на налягането. И двата матрака са средно твърди.

Подобно на много хибриди, DreamCloud Premier предлага силно регулиране на температурата за траверси. Комбинацията от слоеве пяна и намотки осигурява баланс на контуриране и поддържане. Ще разбием ценообразуването, конструкцията и рейтингите на DreamCloud Premier. Въз основа на обширни тестове и изследвания на продукти, ние също така ще направим препоръки въз основа на стила на сън и телесното тегло, за да помогнем на купувачите да решат дали това е подходящият хибриден матрак за тях.

Dreamcloud Premier Video Review

Гледайте видеоклипа по-долу, за да видите как се представи Dreamcloud Premier, когато беше изпитан в лабораторията на Sleep Foundation.
Разбивка на преглед на матраци DreamCloud Premier

DreamCloud Premier е хибриден матрак с 15-инчов профил. Изграден е с шест слоя, включително мемори пяна, пенопласт и поддържаща намотка. С ватиран връх на възглавницата, DreamCloud Premier предлага умерено контуриране и първокласно облекчаване на налягането. Той има средно твърд (6) рейтинг, който осигурява поддръжка на цялото тяло за различни траверси.

Покритието за смес от кашмир е леко и дишащо и отвежда влагата и топлината за охлаждане. Капакът е капитониран равномерно с мемори пяна, която люлее тялото и омекотява раменете и ханша. Въпреки това, Euro top не прегръща тялото или позволява траверсите да потънат твърде дълбоко, така че въздухът все още може да циркулира около тялото. Тази липса на мивка също улеснява придвижването около матрака според нуждите.

Под капитонирания Euro top има слой активирана с точка гел пяна с памет, която предлага допълнително облекчаване на налягането, като същевременно отвежда топлината от тялото. Преходният слой от конвенционална пяна помага да се сведе до минимум пренасянето на движение и предотвратява потъването на траверси в основата на бобината.

Намотките, използвани в DreamCloud Premier, са индивидуално обвити, така че те реагират на движения и предлагат подкрепа, като същевременно минимизират прехвърлянето на движение. Дворедната джанта от по-дебели намотки обхваща периметъра на опорната сърцевина, увеличавайки количеството опора на ръба, което матракът осигурява, и гарантирайки, че траверсите могат спокойно да спят близо до ръба на леглото. Намотките добавят въздушен поток през матрака, като спомагат за разсейването на излишната телесна топлина и поддържат удобните траверси. Слоят от конвенционална пяна подсилва основата на бобината и помага да се изолират движенията.

Пяните, използвани за изграждането на DreamCloud Premier, са сертифицирани от CertiPUR-US, така че матракът не съдържа редица вредни химикали и ниско съдържание на летливи органични съединения (VOC). Високият профил на матрака ще изисква дълбоки джобове.

Твърдост

Тип матрак

Средна фирма – 6

Хибрид

Строителство

DreamCloud Premier има шестслойна конструкция, включваща слоеве мемори пяна и пенопласт, с ядро ​​за поддръжка на бобина.

Материал на корицата:

Ватирана смес от кашмир

Комфортен слой:

Мемори пяна

Влечена с гел пяна за памет

Преходен слой:

Конвенционална пяна

Ядро за поддръжка:

Индивидуално увити бобини

Конвенционална пяна

Цени и размери на матраците

Въпреки че DreamCloud Premier е по-скъп от DreamCloud, той все още е на конкурентни цени за хибриден матрак. DreamCloud работи изключително онлайн, което означава, че няма режийни разходи, каквито правят компаниите с тухлени и хоросанови местоположения. Това позволява на компанията да предлага достъпни хибридни модели. В резултат на това купувачите могат да очакват да харчат по-малко за матрак DreamCloud Premier, отколкото биха могли за други луксозни хибридни модели.

DreamCloud Premier се произвежда във всичките шест стандартни размера на матрака. Подобно на много хибридни модели, кралицата DreamCloud Premier тежи близо 100 паунда. Това е важно съображение за купувачите, които търсят лек матрак, който е лесен за преместване.

DreamCloud предлага сезонни промоции и отстъпки, които допълнително намаляват цената на дребно, посочена в следващата таблица. Рядко се вижда, че купувачите трябва да платят пълната цена на дребно.

Размери Размери Височина Тегло Цена
Близнак 38 “x 75” 15″ 45 lbs. $ 1398
Twin XL 38 “x 80” 15″ 67 lbs. $ 1598
Пълна 54 “x 75” 15″ 86 lbs. $ 1898
Кралица 60 “x 80” 15″ 99 lbs. $ 1,998
Крал 76 “x 80” 15″ 123 lbs. 2298 долара
Калифорнийски крал 72 “x 84” 15″ 123 lbs. 2298 долара
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Читателите на SleepFoundation получават 200 долара от матрак DreamCloud.

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

DreamCloud Premier изолира добре движението, което е важно за двойки, спящи и тези, които споделят леглото с домашен любимец. Минимизирането на прехвърлянето на движения гарантира, че движенията на един човек не се усещат в други зони на матрака.

Трябва да се отбележи, че DreamCloud Premier има намотки, които добавят отскачане за по-лесно движение, така че не изолира движението, както и матрак от изцяло пяна. Въпреки това, той предлага добра изолация на движението за хибрид. Сместа от пенопласт и мемори пяна в системата за комфорт, включително мек конвенционален слой пяна, помага да се абсорбира движението.

Намотките са индивидуално обвити в плат и те реагират независимо на движението. Освен това намотките са подсилени със слой пяна, за да се намали преносът на движение. Докато по-големи движения, като влизане и излизане от леглото, могат да се усетят, по-малките движения са по-малко вероятни да се вълнит през леглото.

Облекчаване на налягането

DreamCloud Premier предлага силно облекчаване на натиска. Мемори пяната често е високо оценена за своите качества за освобождаване от натиск, тъй като тя реагира на топлина и тегло, за да се приведе в съответствие с формата на тялото. Евро върхът на DreamCloud Premier включва мемори пяна за люлка на тялото и възглавничките като раменете и ханша, където най-вероятно ще се увеличи натискът. Слой от гелна мемори пяна осигурява допълнително облекчаване на налягането, докато поддържащият слой пяна предпазва траверсите от потъване твърде дълбоко. Тъй като бобините са индивидуално увити, те реагират независимо на натиска и равномерно разпределят телесното тегло.

Средният фирмен (6) рейтинг на DreamCloud Premier балансира облекчаването на налягането с гръбначна подкрепа. Матракът умерено контурира формата на тялото и намалява натиска и напрежението с уникалната си комбинация от пяна. Това е от полза за всички стилове на спане, но особено за спане отзад и отстрани.

Контрол на температурата

За горещите траверси и тези, които живеят в топъл климат, DreamCloud Premier регулира температурата и спомага за поддържане на траверсите на хладно. Дишащото покритие от смес от кашмир отвежда топлината и влагата, което е полезно за спящите, които се потят през цялата нощ.

Въпреки че мемори пяната е известна със запазването на телесната топлина, DreamCloud Premier използва слой гел вливаща се мемори пяна, за да помогне за отвличане на топлината от тялото и да предотврати натрупването му в матрака. Тъй като комфортните слоеве от пяна леко се очертават, въздухът все още може да циркулира около тялото.

Основата на намотката на DreamCloud Premier добавя много въздушен поток през матрака, помагайки да се разсее всяка телесна топлина. Като цяло това е едно от основните предимства на спането на хибрид. Комбинацията от слоеве пяна и поддържаща сърцевина на бобината максимизира предимствата като намаляване на налягането и регулиране на температурата, като същевременно минимизира често срещаните недостатъци като задържане на топлина.

Поддръжка на ръба

Обвити от край до край намотки в DreamCloud Premier водят до здрава опора на ръба. Дворедната джанта с по-дебели намотки укрепва периметъра на матрака и предотвратява провисването по краищата с течение на времето.

Обикновено хибридите имат по-добра опора на ръба, отколкото моделите от пяна, тъй като сърцевината на намотката може да бъде подсилена. И тъй като DreamCloud Premier е средно твърд, траверсите не потъват дълбоко в слоевете пяна, което помага за предотвратяване на дълбоки впечатления.

Наличието на здрава опора на ръба дава на двойките по-полезна повърхност на матрака и траверсите могат да се разтегнат удобно, вместо да се тълпят към центъра. Тези, които спят или седят близо до ръба на леглото, трябва да се чувстват подкрепени. Освен това правилната опора на ръба е полезна за влизане и излизане от леглото.

Лесно движение

Лесно е да се движите с DreamCloud Premier. Матракът е средно твърд, със система за комфорт от пяна, която не ограничава движението.

DreamCloud Premier не е толкова ограничителен, колкото хибридните или дунапренени матраци с по-меки комфортни слоеве. Euro top се връща към формата си бързо, когато налягането се отстранява и бобините добавят отскачане, за да улеснят смяната на позициите.

Лекото движение е от полза за комбинираните траверси, които сменят позициите си през цялата нощ. Докато недостатъкът на силната лекота на движение често е намалена изолация на движението, DreamCloud Premier предлага добър баланс между двете.

Секс

DreamCloud Premier има над средния рейтинг за секс. Хибридите често се предпочитат от двойките за това колко добре улесняват движението и DreamCloud Premier не прави изключение.

Намотките добавят отскачане към матрака, така че е лесно да се сменят позициите според необходимостта по време на секс. Намотките също увеличават количеството въздушен поток през целия матрак, помагайки за разсейване на телесната топлина. Здравата опора на ръба позволява на двойките да използват удобно целия матрак.

Въпреки че намотките са склонни към скърцане и скърцане, DreamCloud Premier е относително тих. Пенопластовете, заобикалящи спиралите, свеждат до минимум евентуалния шум, което прави матрака дискретен избор за тези, които живеят в апартаменти или общи жилища.

Изпускане на газове

С DreamCloud Premier може да се очаква известно отделяне на газове, просто защото в конструкцията му са използвани множество слоеве пяна. Отделянето на газове е резултат от изпускането във въздуха на летливи органични съединения (ЛОС), което често се усилва от опаковките в леглото в кутия. Матракът няма шанс да се проветри, докато не бъде доставен и освободен от кутията от купувача.

Въпреки това, DreamCloud Premier използва сертифицирани от CertiPUR-САЩ пяни с ниско съдържание на ЛОС. Всяка първоначална миризма е минимална и трябва да се разсейва бързо. В добре проветриво помещение миризмата може да избледнее в рамките на няколко часа, въпреки че купувачите, чувствителни към миризми, могат да отбележат, че това може да отнеме няколко дни. Може да е полезно да оставите матрака да се проветри напълно, преди да добавите спално бельо.

Спящ стил и телесно тегло

DreamCloud Premier е добър избор за почти всички стилове на сън и типове тяло, тъй като има средно твърдо усещане и силна система за поддръжка, които и двете работят, за да отговорят на различни различни предпочитания. Въпреки това, има специални съображения за всяка позиция на сън, които ще разгледаме допълнително тук. Имайте предвид, че това са общи препоръки и купувачите трябва да вземат предвид своите уникални нужди.

Странични траверси: Страничните траверси се нуждаят от контуриращ матрак, който облекчава точките на натиск и DreamCloud Premier доставя. Смятаме, че това е добър избор за странични траверси, които тежат по-малко от 130 килограма, и още по-добър избор за тези, които тежат повече от 130 килограма. Системата за комфорт от пяна осигурява забележително намаляване на налягането, особено в раменете и бедрата. Тъй като тези зони притискат по-дълбоко в матрака за странични траверси, те трябва да бъдат правилно омекотени.

Пяната възглавница на DreamCloud Premier очертава формата на тялото и помага за равномерното разпределение на телесното тегло. Страничните траверси се нуждаят от равномерно разпределение на теглото и подкрепа на цялото тяло, за да поддържат гръбначния стълб подравнен. Пластовете пяна на DreamCloud Premier предотвратяват потъването прекалено дълбоко, а основата на бобината гарантира правилната поддръжка на страничните траверси.

Задни траверси: DreamCloud Premier е високо оценен за траверси, тъй като контурните слоеве пяна облекчават натиска върху долната част на гърба. Спящите се нуждаят от подходяща лумбална опора, за да поддържат неутрална стойка, докато спят. Докато горната част на възглавницата Euro е съобразена с формата на тялото за облекчаване на налягането, поддържащият преходен слой от пяна предотвратява прекомерното потъване. Намотките предлагат допълнителна опора за траверси.

Със своя висок профил и поддържащи слоеве установихме, че DreamCloud Premier е добър избор за траверси с всички тежести. Пластовете от пяна са меки и достатъчно подходящи за траверси с тегло под 130 килограма, като същевременно предлагат много подкрепа за траверси, които тежат повече.

Спящи за стомаха: Спящите за стомаха се нуждаят от опора под бедрата и корема, за да поддържат гръбначния стълб подравнен. DreamCloud Premier предлага баланс на подкрепа за долната част на тялото и омекотяване за горната част на тялото. Комфортните слоеве от пяна се приспособяват към гърдите и раменете за облекчаване на натиска, като същевременно предпазват корема и бедрата от дълбоко потъване.

Спящите в стомаха, които тежат под 230 паунда, са по-склонни да се възползват от средното твърдо усещане на DreamCloud Premier. Тези, които тежат повече от 230 килограма, може да открият, че матракът се чувства малко мек. Въпреки че те все още ще бъдат поддържани от системата за комфорт и основата на бобината, тези траверси често се възползват повече от твърд (7-8) матрак.

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси добре Отлично добре
Задни траверси добре добре добре
Спящи за стомаха добре добре добре
Превъртете L – R за повече подробности

Читателите на SleepFoundation получават 200 долара от матрак DreamCloud.

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  DreamCloud Premier е достъпен онлайн чрез уебсайта DreamCloud и Amazon.com. DreamCloud не работи с тухлени и хоросанови места или шоуруми. В момента компанията доставя изключително за Съединените щати.

 • Доставка

  DreamCloud предлага безплатна наземна доставка в съседните Съединени щати. Такса за доставка от $ 150 се прилага за поръчки, изпратени до Аляска и Хавай.

  В момента поръчките се обработват и доставят в рамките на 7 до 14 работни дни. DreamCloud Premier е компресиран, вакуумно запечатан в пластмаса, валцуван и изпратен като легло в кутия.

  Веднъж освободени от кутията, купувачите трябва внимателно да развият матрака и да оставят 24 до 72 часа, за да се разшири напълно върху рамката на леглото.

 • Допълнителни услуги

  Доставката на White Glove се предлага срещу допълнително заплащане в размер на $ 149. Тази услуга включва доставка и настройка на DreamCloud Premier. Премахване на стар матрак може да се добави към услугата за доставка на White Glove за $ 20 в повечето щати.

 • Сън Проба

  DreamCloud предлага 365-нощно изпитание за сън за купувачи, което започва в деня на доставяне на матрака. Налице е необходим 30-дневен период на пробив, преди да може да се започне връщане. Това дава възможност на купувачите да се приспособят към матрака преди да вземат решение.

  В случай на връщане, DreamCloud координира вземането и дарението на матрака и изплаща пълно възстановяване. Няма такси за връщане или възстановяване. Таксите за доставка на White Glove не подлежат на възстановяване.

  Поръчките, направени през Amazon, имат по-кратък пробен период на сън и връщанията трябва да бъдат координирани чрез Amazon.

 • Гаранция

  DreamCloud Premier е обект на доживотна гаранция. Гаранцията предлага ремонт или подмяна в случай на дефект, включително вдлъбнатини по-големи от 1,5 инча и физически недостатъци в матрака и покритието.

  През първите 10 години от гаранцията DreamCloud ще замени дефектен матрак без никакви разходи, включително доставка. След 10 години DreamCloud ще замени или поправи и възстанови матрака срещу такса за доставка $ 50 във всяка посока. Таксите за доставка се отказват, ако се потвърди дефект.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector