Menu Close

Преглед на матраци Eco Terra

Идеален за:

 • Тези, които искат естествен, органичен матрак, изработен от устойчиви материали
 • Ценни купувачи
 • Почти всички пози за сън и типове тяло
 • Страдащи от алергии и траверси с химическа чувствителност

Съображения:

 • Плаващата латексна система за комфорт не съответства тясно като мемори пяна
 • Тези, които предпочитат мек или твърд матрак, може да не харесат средните или средно твърдите опции
 • Намотките и латексът са по-склонни да пренасят движението

Ценови диапазон:

$ 849 – $ 1349

Тип матрак:

Хибрид

Твърдост:

Средно (5), Средно твърдо (6)

Вземете 200 долара от всички латексни матраци EcoTerra. Код за употреба: SF200

Много купувачи са привлечени от матраци, изработени от естествени, органични и устойчиви материали, но са загрижени за цената. Еко Тера се зае да конструира естествен матрак на достъпна цена, а резултатът е матрак Еко Тера. Компанията продава изключително този латекс хибриден матрак, който е направен от органичен памук, органична вълна, латекс Talalay и намотани стоманени намотки.

Матракът Eco Terra се предлага в два варианта на твърдост: среден (5) и средно твърд (6). Наличието на две налични нива на твърдост гарантира, че има опция за почти всяка позиция на сън и тип тяло. Плаващ латекс и отзивчиви бобини облекчават точките на натиск, като същевременно поддържат гръбнака подравнен.

Дишащата конструкция на матрака Eco Terra предотвратява спането на горещо. Тъй като матракът е направен без сурови химикали или синтетични материали, той е търсен от екосъзнателни купувачи. Матракът е ръчно изработен в Калифорния.

Ще разбием конструкцията на този естествен хибриден матрак. Въз основа на проверени отзиви на клиенти и обширни тестове на продукти, ние също така ще очертаем нашите препоръки и рейтинги за ефективност на матрака Eco Terra. Този изчерпателен преглед на матраци Eco Terra включва съображения за купувачите и подробности относно политиките на Eco Terra.

Разбивка на матрака Еко Тера

Матракът Eco Terra е ръчно изработен в САЩ без използване на вредни химикали или синтетични материали. Това е хибриден матрак, съчетаващ елементи както на вътрешен пружинен матрак, така и на латексен матрак. Височината на матрака е 11 инча, което е приблизително средно за хибриден матрак.

Матракът се предлага в две нива на твърдост, средно и средно твърдо. Средната твърдост се счита за 5 от 10 по скалата на твърдост. Тази опция е по-съобразена, тъй като използва по-мек латекс Talalay в системата за комфорт. Средно твърдата версия е 6 от 10 по скалата на твърдост и този модел използва по-твърд латекс Talalay в системата за комфорт. Това води до по-малко контуриране и по-твърдо усещане.

Покритието на матрака Eco Terra е направено от сертифициран по GOTS органичен памук. Памукът е дишащ и отнема влагата. Това осигурява въздушен поток през капака на матрака. Под памучното покритие има слой от сертифицирана по GOTS органична вата. Този устойчив на пламък слой действа като естествена изолация. Той регулира температурата и помага за предотвратяване на съня горещо, като същевременно устоява на алергени като прахови акари, мухъл и плесен.

Комфортната система на Eco Terra е три инча естествен латекс Talalay. Този латекс с един произход е безпроблемен и не използва никакви химически лепила. Латексът Talalay, използван в матрака Eco Terra, е плаващ и отзивчив. Той умерено контурира до формата на тялото. Както средно, така и средно твърдите матраци Eco Terra имат три инчов латекс комфортен слой, но те се различават по отношение на твърдост и плътност. И двата варианта за твърдост облекчават натиска чрез люлеене на тялото.

Поддържащото ядро ​​на Eco Terra се състои от джобови намотки, изработени от рециклирана стомана. Всяка намотка е отделно обвита в плат, за да се намали преносът на движение. Това гарантира, че намотките реагират на натиск независимо една от друга. Намотките са зонирани с намотки с 15 габарита в центъра и намотки с 16 калибри по периметъра за поддържане на ръба.

Твърдост

Тип матрак

Среден – 5
Среден Фирмен – 6

Хибрид

Строителство

Матракът Eco Terra е с трислойна конструкция с органична вълна, латекс Talalay и стоманени намотки в джоб.

Материал на корицата:

Органичен памук (сертифициран по GOTS)

Комфортен слой:

Био вълна (сертифицирана по GOTS)

3 ”латекс Talalay

Ядро за поддръжка:

Джобни намотки (габарит 15-16)

Цени и размери на матраците

Матракът Eco Terra е изработен от естествени и устойчиви материали. Неговата конструкция означава, че има над средно дълготрайност за хибриден матрак.

Също така е евтино за естествен латекс хибрид. Докато повечето модели струват близо 2000 долара или повече, матракът Eco Terra тип queen често се предлага за много по-малко. Компанията поддържа цените си достъпни, като произвежда вътрешно своите матраци и продава директно на клиенти. Това го прави привлекателен избор за пазаруващите с ценност.

Eco Terra се предлага във всичките шест стандартни размера матраци.

Размери Размери Височина Тегло Цена
Близнак 38 “x 75” 11 “ 59 lbs. $ 849
Twin XL 38 “x 80” 11 “ 63 lbs. $ 949
Пълна 54 “x 75” 11 “ 84 lbs. $ 1049
Кралица 60 “x 80” 11 “ 100 lbs. $ 1149
Крал 76 “x 80” 11 “ 127 lbs. 1349 долара
Калифорнийски крал 72 “x 84” 11 “ 126 lbs. 1349 долара
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Вземете 200 долара от всички латексни матраци EcoTerra. Код за употреба: SF200

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

Хибридите са по-склонни да провеждат движение по повърхността в сравнение с матраци от пяна или латекс поради добавянето на вътрешни пружинни намотки. Намотките добавят отскачане към матрака и улесняват придвижването, но е по-малко вероятно да изолират движенията на спалния човек.

Eco Terra ограничава до известна степен прехвърлянето на движение с индивидуално обвити бобини. Латексният комфортен слой е плаващ и улеснява движението, но ватата отгоре помага да се абсорбира известно движение.

Тъй като матракът Eco Terra има достатъчно отскок от намотките и латекса, прехвърлянето на движение е по-вероятно, отколкото при матрака с мемори пяна. Със спящите, които споделят леглото, може да усетят някои от движенията на партньора си, а леките траверси са по-склонни да бъдат нарушени.

Средната опция Eco Terra предлага по-съобразена от опцията със средна твърдост, което може да помогне за усвояването на малко движение. Въпреки това и двете опции за твърдост се представят по подобен начин.

Облекчаване на налягането

Латексът нежно очертава формата на тялото за облекчаване на налягането. Матракът Eco Terra има дебел комфортен слой латекс, който омекотява точките на натиск и намалява напрежението в цялото тяло. Джобните бобини реагират независимо на натиск и помагат за поддържането на гръбначния стълб правилно подравнен.

Средният матрак Eco Terra облекчава налягането по-добре за страничните траверси, които тежат по-малко от 130 килограма, тъй като по-меките латексни възглавници омекват точките и люлка на тялото. Въпреки че тази опция съответства, тя няма същото усещане като мемори пяната. Траверсите няма да потънат дълбоко в матрака или да се чувстват „прегърнати“ от комфортния слой. Въпреки това, средната твърдост предлага над средното облекчение на налягането за хибриден матрак.

Средната фирма Eco Terra е по-подходяща за спални за гърба и стомаха. Средно твърдата латексова система за комфорт осигурява силна степен на подкрепа за тези траверси, намалявайки натиска върху долната част на гърба.

Контрол на температурата

Eco Terra е отличителен матрак сред хибридите по отношение на температурната неутралност. Всеки слой помага за разсейване на топлината и добавя въздушен поток към матрака.

Памучното покритие отвежда влагата, докато ватата отдолу действа като естествена изолация. Вълната регулира температурата, като отвежда топлината от тялото. Комфортният слой от латекс Talalay е по-дишащ от латекс Dunlop и синтетични пяни. Това позволява на въздуха да циркулира в горната част на матрака.

Поддържащата сърцевина на бобината увеличава циркулацията на въздуха в матрака и помага за разсейването на топлината. Комбинацията от регулиращи температурата слоеве прави Eco Terra идеален избор за горещи траверси.

Въпреки че средният вариант отговаря по-тясно, естествените материали в системата за комфорт са дишащи. И двете опции за твърдост поддържат температурно неутрално усещане.

Поддръжка на ръба

Хибридите често имат подсилени периметри за по-добра опора на ръба. Такъв е случаят с Eco Terra, който има 16-маномерни намотки по периметъра на опорната основа. Намотките държат траверси, поддържани близо до ръба на леглото. Поддръжката на ръба улеснява влизането и излизането от леглото, както и увеличаването на използваемата повърхност на матрака.

Потребителите могат да забележат повече компресия на средния матрак Eco Terra, когато седят на ръба на леглото, поради по-мекия латекс, използван в системата за комфорт. Въпреки това, латексният комфортен слой на Eco Terra е еластичен, което означава, че той се връща към първоначалната си форма, когато налягането се премахне. Това помага за предотвратяване на впечатления и увисване с течение на времето.

Лесно движение

Траверсите трябва лесно да сменят позициите си и да се движат по матрака Eco Terra, ако е необходимо. Намотките в хибриден матрак добавят отскок, така че се очаква лекота на движение. Плаващата система за комфорт от латекс на Eco Terra спомага за улесняване на движението.

Средният матрак Eco Terra се съобразява по-тясно, така че траверсите може да потънат малко повече. Това осигурява сцепление, без да ограничава движението. И двата варианта на твърдост се връщат бързо към формата и се оценяват по подобен начин за лекота на движение.

Матракът Eco Terra е полезен за комбинирани траверси, които сменят пози за сън през цялата нощ.

Секс

Хибридните матраци често се предпочитат от двойките. Намотките спомагат за улесняване на движението и улесняват смяната на позициите при необходимост. Eco Terra предлага по-добра лекота на движение от хибридите с мемори пяна, поради плаващия си латекс комфортен слой. Eco Terra също има поддържащи ръбове, така че двойките могат да използват цялата повърхност на матрака.

Един потенциален недостатък на матрака Eco Terra по време на интимна дейност е, че бобините могат да издават шум, когато носят тежест.

Изпускане на газове

Има първоначална миризма на матрака Eco Terra, но той се разсейва бързо. В матрака не се използват химикали или синтетични пяни. Изцяло естествената конструкция включва органичен памук, органична вълна и латекс Talalay. Намотките добавят въздушен поток и спомагат за разсейването на всяка първоначална миризма.

Отделянето на газове най-често се свързва с хибридни и пянасти матраци, които използват синтетични материали и химически лепила. Тъй като Eco Terra не ги използва в конструкцията си, тя се представя по-добре в тази категория от повечето матраци.

Спящ стил и телесно тегло

Странични траверси: Страничните траверси притискат раменете и бедрата си в матрака и се нуждаят от съответстваща повърхност, която реагира пропорционално. Това компенсира всеки натиск, който може да се натрупа в тези области, като същевременно поддържа гръбначния стълб подравнен. Eco Terra има три инчов слой латекс, който отговаря на формата на тялото и облекчава точките на натиск.

Средният (5) вариант е отличен за странични траверси, които тежат по-малко от 130 килограма. Страничните траверси в тази тегловна категория се възползват от по-мек матрак, тъй като това им позволява да потънат достатъчно, за да омекотят раменете си. Страничните траверси с тегло между 130 и 230 паунда също се възползват от средната твърдост на матрака Eco Terra. Тези, които тежат повече от 230 килограма, също трябва да се чувстват адекватно подкрепени.

Средната фирма (6) Eco Terra е по-добър избор за странични траверси с тегло над 130 паунда. Тези, които тежат по-малко от 130 килограма, ще открият, че предлага добра опора, но по-вероятно е да се създаде натиск върху бедрата и раменете им. Страничните траверси, които тежат между 130 и 230 паунда, трябва да намерят средно твърдата опция, балансираща омекотяването и опората. Страничните траверси с тегло над 230 паунда ще открият, че средно твърдото усещане на матрака Eco Terra им пречи да потънат твърде далеч. Предлага отлична поддръжка и контуриране с джобни намотки и латекс.

Задни траверси: Задните траверси се възползват от контурния матрак, който намалява натиска върху лумбалната област и поддържа подравняването на гръбначния стълб. Eco Terra е високо оценен от траверси, тъй като латексът умерено контурира формата на тялото и бобините поддържат гръбначния стълб.

Средният матрак Eco Terra облекчава налягането и поддържа задните траверси във всяка тегловна категория. По-мекият латекс комфортен слой предлага по-съобразени. Това е особено полезно за траверси с тегло под 230 килограма. Спалните траверси над 230 паунда ще потънат малко по-навътре в матрака, така че някои може да се възползват от по-твърдо легло.

Средно твърдият матрак Eco Terra е отличен за траверси с тегло под 230 килограма. Матракът балансира контурирането и поддържането на цялото тяло, предотвратявайки прекомерното потъване на лумбалната област. Освен това е достатъчно подкрепящ за задни траверси, които тежат над 230 паунда, но някои задни траверси в тази категория все пак може да предпочитат твърд (7-8) матрак вместо това.

Спящи за стомаха: Спящите за стомаха се нуждаят от достатъчно здрав матрак, който да поддържа бедрата и корема им. Ако матракът е прекалено мек, съществува риск да потъне твърде далеч в леглото и да окаже натиск върху долната част на гърба и гръбначния стълб. Eco Terra има плаващ слой латекс и поддържащи бобини, които предпазват бедрата и корема от потъване в матрака.

Средният вариант е добър избор за спящи на стомаха, които тежат по-малко от 130 килограма. Латексът в системата за комфорт е достатъчно мек, за да омекоти гърдите и раменете, но въпреки това активно поддържа бедрата. Тази твърдост е по-малко полезна за спящите на стомаха, които тежат повече от 130 килограма.

Средно твърдият избор е оценен по-високо за спални за всяка стомашна категория. По-твърдият латекс все още умерено очертава формата на тялото, като същевременно предотвратява натискането на бедрата и корема в матрака. Това е отлично за стомашни спящи под 130 паунда и добро за стомашни спящи между 130 и 230 паунда. Стомашните траверси, които тежат повече от 230 килограма, все още трябва да се чувстват подкрепени, но някои може да се възползват повече от твърд (7-8) матрак.

Еко Тера – Среден

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Отлично добре добре
Задни траверси Отлично Честно Честно
Спящи за стомаха добре Честно Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Еко Тера – Средна фирма

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси добре Отлично Отлично
Задни траверси Отлично Отлично добре
Спящи за стомаха Отлично Отлично Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Награди за матрак Еко Тера

Вземете 200 долара от всички латексни матраци EcoTerra. Код за употреба: SF200

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Матракът Eco Terra е достъпен онлайн чрез уебсайта на Eco Terra. Компанията не експлоатира никакви тухлени и хоросанови места.

  Eco Terra предлага и матрака чрез Amazon.

 • Доставка

  Еко Тера изпраща безплатно до съседните САЩ. Понастоящем не се предлага международна доставка.

  Матракът Eco Terra е компресионно валцуван и доставен в кутия чрез UPS Ground. Поръчките се обработват и доставят в рамките на пет до седем работни дни.

  Не е необходимо сглобяване на матрака Eco Terra. Купувачите могат да разопаковат матрака, да го развият върху рамка на легло или основа, да премахнат пластмасовото фолио и да го оставят да се разшири.

 • Допълнителни услуги

  Понастоящем не се предлага доставка на бели ръкавици и премахване на стар матрак.

 • Сън Проба

  Матракът Eco Terra включва изпитание за сън от 90 нощи. Има задължителен период от 30 нощувки за пробив. Извършва се пълно възстановяване, освен ако матракът не бъде върнат преди изтичането на периода от 30 нощувки. Ако матракът бъде върнат по-рано, компанията възстановява такса от 99 долара от възстановяването.

  Клиентите са отговорни за боксирането на матрака Eco Terra за връщане. Компанията организира пикап до бордюра.

  Тези, които купуват матрака Eco Terra чрез Amazon, трябва да се придържат към 30-дневната политика на Amazon за връщане.

 • Гаранция

  Eco Terra се предлага с 15-годишна гаранция, която покрива дефекти в производството и материалите. Еко Тера ще поправи или замени дефектен матрак. Гаранцията не покрива транспортните разходи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector