Menu Close

Преглед на матраци EcoCloud

Идеален за:

 • Траверси, които ценят възможността да сменят позициите си лесно
 • Тези, които спят горещо
 • Екологично съзнателни потребители
 • Странични траверси

Съображения:

 • Подобно на повечето латексни хибриди, EcoCloud има по-висока от средната цена цена
 • Това е отзивчив матрак, който позволява движението да се прехвърля по повърхността, когато споделяте леглото
 • Спящите в стомаха, които тежат повече от 230 килограма, могат да открият, че матракът не успява да поддържа бедрата

Ценови диапазон:

$ 1,299 – $ 2199

Тип матрак:

Хибрид

Твърдост:

Среден (5)

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци WinkBeds

WinkBeds е американска компания за матраци, основана през 2015 г. Базирана в Уисконсин, компанията произвежда матраци и други аксесоари за сън, произведени от местни материали. В допълнение към матрака EcoCloud, WinkBeds в момента продава водещия хибрид WinkBed и изцяло пяна GravityLux, които ще обсъдим в други статии на нашия уебсайт.

Произведен от устойчиви материали, WinkBeds EcoCloud е конструиран с латекс Talalay, джобни намотки и покритие от органичен памук и вълна. Той има средно ниво на твърдост, или 5 от 10 по скалата на твърдост, и е общо 12,5 инча висок.

Ще разгледаме всичко, което трябва да знаете за конструкцията на EcoCloud, материалите и как те влияят на съня. Нашият пълен преглед на матраци WinkBeds EcoCloud включва също практическа информация и потребителски рецензии, за да ви помогне да вземете информирано решение относно покупката на матрак.

Видео ревю на Ecocloud

Гледайте видеоклипа по-долу, за да видите как се е представил матракът EcoCloud, когато е бил изпробван в лабораторията на Sleep Foundation.
Разбивка на преглед на матраци EcoCloud

С височина 12,5 инча, WinkBeds EcoCloud има достатъчно място за комфортна секция, както и здрава основа. Тъй като профилът му е малко по-висок от средния матрак, той ще изисква чаршафи с дълбок джоб.

Мекият органичен памучен и новозеландски вълнен калъф помага да се отделя влагата далеч от траверса и да се поддържа повърхността на матрака хладна. WinkBeds EcoCloud притежава сертификати OEKO-TEX и Rainforest Alliance, а памукът е сертифициран от Global Organic Textiles Standard.

Общо 4 инча, секцията за комфорт на EcoCloud е разделена на два слоя. И двете са направени от латекс Talalay, който е известен със своето плаващо и еластично усещане. Латексът разпределя телесното тегло, за да облекчи натрупването на налягане. Латексът Talalay е с отворена клетка и естествено дишащ, а латексът, използван в EcoCloud, има пинкор дупки, за да подпомогне въздушния поток.

8-инчовото джобово поддържащо ядро ​​е изработено от индивидуално увити бобини. Те са изработени от трикратно закалена рециклирана стомана и се движат независимо един от друг, за да се намали преносът на движение.

Намотките са разделени на 5 зони, като намотките с 15 калибри в областта на главата и краката и намотките с калибър 14,5 в централната трета. Това осигурява по-твърда опора под кръста и по-голямо облекчаване на натиска в ханша и раменете. Периметърът също е подсилен с двоен слой от 16-ти габаритни намотки, за да се предотврати увисване, когато седи на ръба на леглото. Тънкият слой памук осигурява стабилна основа за намотките.

Матракът има ниво на твърдост средно или 5 от 10 по скалата на твърдост. Това е в диапазона, предпочитан от по-голямата част от траверси, макар и в долния край. Матракът осигурява баланс на плюшеност и твърдост, който нежно люлка траверси, като същевременно поддържа зони като долната част на гърба. Той е доста подскачащ и държи повечето траверси на върха на матрака, вместо да потъва в него.

Твърдост

Тип матрак

Среден – 5

Хибрид

Строителство

WinkBeds EcoCloud е 12,5-инчов хибриден матрак с покритие от органичен памук и вълна, латексни латексни слоеве Talalay и зонирана джобна подпорна сърцевина върху памучна подплата.

Материал на корицата:

Органичен памук и вълна

Комфортен слой:

4, латекс Talalay (аериран)

Ядро за поддръжка:

Джобни намотки (5 зони, подсилени ръбове)

Памучна подплата

Цени и размери на матраците

WinkBeds EcoCloud е малко по-скъп от типичния хибрид, но има средна цена за естествен латекс хибриден матрак. Естественият латекс е по-скъп за производство от мемори пяна, но хибридната конструкция от латекс обещава над средно дълготрайност, което помага да се оправдае цената.

Известно е, че WinkBeds предлага продажби в рамките на няколкостотин долара, така че това е нещо, което трябва да се следи през цялата година.

Размери Размери Височина Тегло Цена
Близнак 38 “x 75” 12.5 “ 78 lbs. $ 1,299
Twin XL 38 “x 80” 12.5 “ 82 lbs. $ 1399
Пълна 54 “x 75” 12.5 “ 100 lbs. $ 1499
Кралица 60 “x 80” 12.5 “ 117 lbs. 1,799 долара
Крал 76 “x 80” 12.5 “ 135 lbs. $ 2199
Калифорнийски крал 72 “x 84” 12.5 “ 147 lbs. $ 2199
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци WinkBeds

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

WinkBeds EcoCloud има силно отзивчива повърхност, която не абсорбира движението до степен на изцяло дунапренен матрак.

Както при повечето хибриди, индивидуалното обвиване на бобините отива по някакъв начин към предотвратяване на прехвърлянето на движение. Намотките могат да реагират локално на движение, вместо да бъдат свързани помежду си, както при традиционните вътрешни отпечатъци.

Въпреки това, между пружиниращия латекс и скачането на джобовите намотки, повечето двойки ще усетят движение от партньора си до известна степен, когато сменят пози за сън или влизат и излизат от леглото. Това е типично за латексните хибриди.

Чувствителните траверси, които спят с партньор, може да пожелаят да проучат как да получат друг тип матраци, като матрак изцяло от пяна.

Облекчаване на налягането

Повечето хора изпитват над средното облекчение на налягането от WinkBeds EcoCloud. Това не е изненадващо, като се има предвид „средното” ниво на твърдост на матрака.

Въпреки че не прегръща тялото като мемори пяна, латексът Talalay е достатъчно мек, за да омекоти точките на натиск в повечето траверси. Зонираните бобини помагат да се осигури дълбока люлка за по-тежки части на тялото, които обикновено се забиват в матрака, като ханша и раменете.

Сравнително плюшената повърхност прави матрака подходящ за странични и задни траверси във всички категории тегло. И обратно, стомашните траверси, които тежат повече от 230 килограма, могат да получат натрупване на натиск в бедрата.

Контрол на температурата

EcoCloud е направен от дишащи материали, които поддържат матрака хладен през цялата нощ.

Слоят памук и вълна отвежда влагата от траверса, който след това се разсейва през аерирания отворен клетъчен латекс Talalay. В опорната сърцевина джобовите намотки оставят достатъчно място за въздушен поток, за да се предотврати задържането на остатъчна топлина.

Тъй като спящите спят предимно „на“, а не „в“ този матрак, малко вероятно е телесната топлина да попадне около тялото на спящия. Подобно на много латексни хибриди, EcoCloud е много добър избор за хора, които са склонни да спят горещо.

Поддръжка на ръба

Подсилените бобини по периметъра на матрака осигуряват здрава опора на ръба на WinkBeds EcoCloud. Това е добра новина за хора, които разчитат на краищата, за да влизат и излизат от леглото, или които прекарват много време седнали на ръба на леглото. Силните ръбове също са полезни за хората, които споделят леглото, тъй като позволяват на всеки човек да спи точно до ръба, без усещане за преобръщане.

Лесно движение

Комбинираните траверси не трябва да имат проблеми при превключване на позициите за сън на WinkBeds EcoCloud. Латексът държи траверси в горната част на леглото, а намотките осигуряват известен откат. Заедно тези два елемента водят до отзивчива повърхност, която едва инхибира движението изобщо.

Секс

Със своите силно отзивчиви слоеве латекс и джобове, EcoCloud осигурява подскачаща повърхност, която повечето хора намират идеална за секс.

Силната опора на ръба позволява пълноценно използване на леглото, докато дишащата конструкция предотвратява задържането на топлина.

Двойките, които трябва да намалят шума, трябва да са наясно, че джобовите намотки ще произведат някакво скърцане и скърцане, макар и не на същото ниво като традиционния вътрешен матрак.

Изпускане на газове

Като хибрид от латекс с минимални никакви неестествени пени, EcoCloud излъчва минимални миризми извън газовете.

При разопаковане на матрака някои хора могат да забележат слаба каучукова миризма от латекса. Тази миризма се счита за напълно безобидна и трябва да изчезне за нула време, особено след като намотките позволяват място за въздушен поток.

Отделянето на газове е резултат от емисиите на летливи органични съединения (ЛОС), които се отделят при контакт на пяна или латекс с въздуха.

Спящ стил и телесно тегло

Странични траверси:

Поради леко плюшената си повърхност, WinkBeds EcoCloud печели отлични оценки от повечето странични траверси под 230 паунда.

Страничните траверси обикновено изпитват точки на натиск в ханша и раменете в резултат на тези по-тежки зони на тялото, които се вкопават в матрака. Латексът формира хлабава люлка, която облекчава тези точки на натиск, докато зонираните намотки с джоб помагат за насърчаване на подравняването на гръбначния стълб, като натискат повече в лумбалната област.

Страничните траверси с тегло над 230 паунда също трябва да намират матрака за удобен, като намотките осигуряват допълнително насочена подкрепа, необходима за по-тежки индивиди. Въпреки това, средното усещане на матрака може да позволи твърде много мивка за някои, което може да попречи на правилното подравняване на гръбначния стълб.

Задни траверси:

EcoCloud е подходящ за траверси във всички категории тегло, особено тези, които тежат по-малко от 130 килограма.

Спалните траверси изискват матрак, който осигурява равномерен баланс на опора и облекчаване на натиска. Средната твърдост и балансирано усещане на EcoCloud са най-подходящи за траверси под 130 килограма, тъй като тази група не оказва толкова голям натиск върху матрака. Зонираните бобини помагат за поддържането на все по-важната лумбална област и предотвратяват увисването в бедрата, насърчавайки правилното подравняване на гръбначния стълб.

Повечето хора откриват, че хибридните матраци осигуряват по-здрава подкрепа за по-тежки индивиди, а това важи и за EcoCloud. Тези, които тежат повече от 130 килограма, трябва да спят доста спокойно, въпреки че могат да получат леко потъване в бедрата поради по-мекия латекс.

Спящи за стомаха:

EcoCloud е най-малко подходящ за спящи на стомаха, които обикновено установяват, че по-твърдата повърхност се справя по-добре при поддържане на гръбначния стълб.

Матракът държи траверсите “включени”, а не “вътре” в матрака и е достатъчно твърд, за да насърчи прилично изравняване на гръбначния стълб при много траверси под 230 паунда. Въпреки това, стомашните траверси с тегло над 230 килограма могат да получат отпускане под бедрата, което може да допринесе за болки в гърба и шията.

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Отлично добре Честно
Задни траверси Отлично добре добре
Спящи за стомаха добре добре добре
Превъртете L – R за повече подробности

Награди за матрака EcoCloud

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци WinkBeds

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Матракът WinkBeds EcoCloud е достъпен за закупуване във всичките 50 щата. Матракът не се предлага извън САЩ

  EcoCloud се продава изключително чрез уебсайта WinkBeds. За клиентите, които желаят да изпробват матрак WinkBeds, преди да се ангажират с покупка, компанията има присъствие в шоурумите в Ню Йорк, Вирджиния, Минесота, Илинойс и Тексас.

 • Доставка

  EcoCloud се доставя безплатно в съседните САЩ чрез UPS Ground, с такса от 199 долара за доставка до Аляска и Хавай. Матраците обикновено пристигат в рамките на приблизително две седмици след поръчката.

  Матракът се доставя свит и компресиран. Настройването му е толкова лесно, колкото поставянето му върху основата или рамката на леглото и внимателното отстраняване на пластмасата, за да се остави да се разшири до пълната си форма.

 • Допълнителни услуги

  Доставката на White Glove се предлага за $ 129, а премахването на стария матрак се предлага за допълнителни $ 60.

 • Сън Проба

  WinkBeds предлага 120-нощно пробно сънване, започващо в деня на доставката. След задължителен период от 30 нощувки, клиентите могат да заменят матрака или да го върнат за пълно възстановяване, ако не им хареса. Разменените матраци подлежат на такса за рециклиране в размер на $ 49 и се предлагат със собствен 60-дневен пробен период.

  Не е необходимо да запазвате оригиналната опаковка или матракът да е в ментово състояние. За да инициират процеса на връщане, клиентите трябва да се свържат с WinkBeds, които ще координират вземането. Таксите за доставка и старите такси за матраци не се възстановяват. Има максимум едно връщане на клиент, домакинство или адрес.

  След изтичане на пробния период, WinkBeds предлага на клиентите „Всяка причина 50% отстъпка от гаранция за подмяна“. При тази опция клиентите, които не са напълно доволни от своя матрак WinkBeds, могат да изберат да го заменят за различен модел WinkBeds в същия размер, на 50 процента от покупната цена. Продажбата на новия матрак е окончателна и офертата е ограничена до една за домакинство.

 • Гаранция

  WinkBeds стои до матрака EcoCloud с ограничена доживотна гаранция, което е доста над средното за матрачната индустрия. Гаранцията е валидна за първоначалния собственик на нов матрак WinkBeds чрез оторизиран канал за разпространение и се разпростира до максимум една подмяна на закупен матрак.

  WinkBeds ще замени дефектен матрак с нов матрак WinkBeds в същия размер и модел. На клиентите, чиито матраци се считат за дефектни, ще бъдат възстановени таксите за връщане.

  Гаранцията покрива дефекти в материалите и изработката, които възникват при нормално износване, включително деградация, разцепвания, пукнатини и видими вдлъбнатини по-дълбоки от 1,5 инча, освен ако матракът не е бил използван с недостатъчна опора или е бил обработен неправилно.

  Гаранционното покритие не се разпростира върху матраци, които са били злоупотребявани или пренебрегвани или които са били подложени на злополука или използвани в нарушение на инструкциите. Гаранцията също така не покрива нормални увеличения на мекота, предпочитания за комфорт или дефекти, причинени от злоупотреба или повреда като изгаряния, порязвания или петна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector