Menu Close

Преглед на хибридния матрак EcoSleep

Идеален за:

 • Хора, които ценят гъвкавостта на обратим дизайн на твърдост
 • Хора, които искат забележим отскок, включително и за секс
 • Повечето спящи за гърба и стомаха
 • Купувачи, които дават приоритет на естествените материали

Съображения:

 • Латексът не предлага дълбоко контуриране като някои пяна материали
 • Забележимото отскачане означава увеличаване на трансфера на движение
 • Нито една от страните няма ниво на твърдост, което е идеално за хора, които искат допълнителен плюшен матрак

Ценови диапазон:

$ 899 – $ 1499

Тип матрак:

Хибрид

Твърдост:

Среден (5), твърд (7)

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци за спално бельо EcoSleep от Brooklyn

Матракът EcoSleep Hybrid е специално предложение от Brooklyn Bedding, компания с десетилетен опит в проектирането и производството на матраци.

Brooklyn Bedding има разнообразна продуктова линия от надеждни и достъпни матраци, а EcoSleep Hybrid се откроява въз основа на своите естествени материали и обратим дизайн на твърдост.

Матракът EcoSleep включва вълна Joma, органичен памук и три слоя от естествен латекс, който е сертифициран от Rainforest Alliance. Тези латексни слоеве се намират от двете страни на основата на основата на спирала. Всяка страна на матрака има различно ниво на твърдост – средно или твърдо – което дава на клиентите свободата да превключват лесно усещането на леглото.

Поради своите материали и експлоатационни характеристики, EcoSleep Hybrid е интригуваща опция, особено за екосъзнателните купувачи. Ще проучим подробностите за този матрак, включително ценообразуването и конструкцията му, за да помогнем да определим дали това е най-добрият залог за вашите нужди.

Разбивка на преглед на матраци EcoSleep

Матракът EcoSleep е висок 11,5 инча и има хибридна конструкция, която се възползва както от вътрешните пружинни бобини, така и от латекс. Централна част от неговия дизайн е способността да спите от двете страни на матрака.

Интериорната конструкция включва четири слоя:

 • 1,5 инча умерено твърд естествен латекс
 • 1,5 инча умерено твърд естествен латекс
 • 6 инча джобови вътрешни пружини
 • 1,5 инча твърд естествен латекс

Страната с два латексови слоя има средно усещане, оценява се като 5 по скалата на твърдост 1-10. Страната само с един латекс е твърда или около 7 в същия мащаб. Този обратим дизайн позволява на клиентите да променят усещането на леглото, като просто обърнат матрака.

От двете страни латексният материал осигурява комбинация от комфорт, подкрепа и отскачане. Латексът има умерена способност да контурира тялото, като компресира, за да осигури амортизация, но без прекомерно потъване. Когато теглото се премахне, латексът бързо се възстановява, придавайки му подскачащо усещане, което улеснява придвижването по матрака.

Поддържащото ядро, което укрепва и двете страни на EcoSleep Hybrid, е шест инчов слой вътрешни пружинни намотки. Те имат джобен дизайн, което означава, че всяка намотка е обвита в плат. Самите бобини не са прикрепени една към друга; вместо това те са свързани чрез зашиване на ръкавите от плат. В резултат на това всяка намотка има по-голяма свобода на движение, за да генерира опора там, където тялото има най-голяма нужда.

Намотките допринасят за допълнителна трайност и здравина на матрака, като същевременно допълват значителното отскачане и умерено облекчаване на налягането, което идва от латекса.

Калъфът е съставен от смес от органичен памук и естествена вълна Joma. Тези материали са меки и много дишащи, което позволява на капака ефективно да изхвърля влагата. По този начин покритието допринася за стабилното регулиране на температурата, което идва от латекс и добре вентилираните намотки.

Целият латекс в матрака е сертифициран от Rainforest Alliance, организация с нестопанска цел, фокусирана върху устойчивостта и опазването на горите. Материалите в покритието също са естествено получени, което прави EcoSleep Hybrid по-екологичен вариант от много други матраци.

Твърдост

Тип матрак

Обратимо:

Страна 1: Среден (5)
Страна 2: Фирма (7)

Хибрид

Строителство

EcoSleep Hybrid съчетава слоеве естествен латекс с джобови намотки в подвижен дизайн, всичко това в калъф от вълна и органичен памук.
Материал на корицата:

Joma вълна и смес от органичен памук

Комфортен слой:

Средна страна:

 • 1,5 ”естествен латекс

Фирма:

 • 1,5 ”естествен латекс

Ядро за поддръжка:

6 ”джобни вътрешни пружини

Цени и оразмеряване

За хибриден матрак с обратим дизайн и естествени материали, EcoSleep Hybrid има конкурентна ценова точка. Всъщност цената му е по-малка от много други хибриди без тези характеристики.

Матракът EcoSleep се предлага във всичките шест стандартни размера на матрака. Brooklyn Bedding може също така да прави матраци по индивидуални размери.

Въпреки че точното тегло на матрака не е посочено, като се има предвид теглото на бобините и латекса, тези матраци са склонни да бъдат тежки и може да изискват от двама до трима души да ги преместят безопасно.

Размерите и цената на дребно за всеки размер на EcoSleep Hybrid са посочени в следващата таблица. В много случаи Brooklyn Bedding предлага промоционални кодове или разпродажби, които осигуряват отстъпка от тези цени на стикери, което прави матрака EcoSleep още по-добра стойност.

Размери Размери Височина Тегло Цена
Близнак 38 “x 75” 11.5 “ Неприложимо $ 899
Twin XL 38 “x 80” 11.5 “ Неприложимо $ 949
Кралица 60 “x 80” 11.5 “ Неприложимо $ 1249
Крал 76 “x 80” 11.5 “ Неприложимо $ 1499
Калифорнийски крал 72 “x 84” 11.5 “ Неприложимо $ 1499
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци за спално бельо EcoSleep от Brooklyn

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

Матракът EcoSleep Hybrid се оценява като среден за изолация на движението. С по-малко контуриране и много повече отскачане от мемори пяната, латексът е склонен да пренася движение по повърхността си. Еластичността от системата за поддържане на бобината може да увеличи този пренос на движение, въпреки че независимото движение на джобовите намотки помага да се намали общото количество движение, което те пренасят. От двете страни на EcoSleep Hybrid, средната страна ще има по-добра изолация на движението, тъй като латексът е по-мек и компресира повече под тялото.

Като цяло средното количество изолация на движението от хибрида EcoSleep е достатъчно, за да се избегнат големи нарушения на съня за повечето двойки. Въпреки това, хората, които лесно се събуждат и споделят легло с някой, който се движи често в леглото, може да предпочетат матрак с по-висок рейтинг в тази категория.

Облекчаване на налягането

Латексът предлага умерено облекчаване на налягането и задвижва приблизително средния рейтинг на EcoSleep Hybrid в тази категория. Като материал, латексът има способността леко да се приспособява и контурира към тялото, но има тенденция да има по-плътно усещане без толкова прегръдка, колкото много пени. По същия начин джобовите вътрешно-пружинни намотки добавят нотка на допълнително омекотяване.

За много спящи това умерено ниво на облекчаване на налягането е достатъчно, за да спят спокойно и с правилно подравняване на гръбначния стълб. За други траверси обаче, особено за хора с остри точки на натиск, EcoSleep Hybrid може да не осигури вида на дълбоко съответствие, който може да е необходим, за да се настанят зоните с голямо въздействие.

Средната страна на EcoSleep Hybrid обикновено осигурява по-голямо облекчаване на налягането поради по-меките си латексови материали и по-дебелия профил. От твърдата страна латексът е с дебелина само 1,5 инча, което ограничава способността му да се адаптира към по-изразени точки на натиск.

Контрол на температурата

Контролът на температурата е определена сила на матрака EcoSleep Hybrid.

Предимството на латекса е, че той не задържа толкова много топлина, колкото повечето пенопластови материали, и тъй като има по-малко мивка, особено от твърдата страна на матрака EcoSleep, има много възможност въздухът да преминава през кожата и да я охлажда надолу. В опорната сърцевина въздухът може лесно да тече около намотките, като не позволява натрупването на горещ въздух в матрака. Покритието на матрака също подобрява регулирането на температурата, тъй като органичната вълна и вълната Joma са естествено дишащи и са способни да изтеглят влагата от кожата, така че тя да може да се изпари, улеснявайки естествените охлаждащи механизми на тялото.

Всички тези елементи се комбинират, за да направят EcoSleep Hybrid солиден избор за хора, които искат да избягват да спят горещо.

Поддръжка на ръба

EcoSleep Hybrid е подходящ за хора, които обичат да седят или да спят близо до ръба на леглото си. Плътността и издръжливостта на естествения латекс помага да не се издава навън отвън, а този ефект се засилва и от отзивчивостта на латекса. С шест инчов вътрешен пружинен слой, матракът има здрава и надеждна опорна сърцевина, която повишава структурната цялост около ръба.

Тъй като латексът е по-дебел и по-мек от средната страна, можете да очаквате по-голяма компресия на латекса и малко по-малка опора на ръба в сравнение с твърдата страна, която е отлична за поддържане на стабилност по периметъра на леглото.

Лесно движение

Ако искате да можете лесно да влезете и да излезете от матрака си, като същевременно се движите лесно върху него, EcoSleep Hybrid е привлекателна опция.

Както от средната, така и от твърдата страна, умереното контуриране означава, че не провисвате твърде много в леглото. В допълнение, подскачащите латексови слоеве ви дават инерция, когато се движите по леглото, като гарантирате, че няма да се почувствате заседнали на място. Еластичността на матрака се подобрява от намотките в опорната сърцевина.

Въпреки че има малко по-лесно придвижване от твърдата страна, двете страни на EcoSleep Hybrid получават високи оценки за улесняване на движението без усилие по повърхността му.

Секс

Малко матраци са по-благоприятни за оживен сексуален живот от EcoSleep Hybrid. Бодростта, която идва от латексовите слоеве и вътрешните пружини, позволява всички видове движения, без да се замисляте. Избягвайки излишната мивка, няма риск да се почувствате в капан или заседнали в едно положение, а като допълнителна полза латексът и покритието са достатъчно меки, за да осигурят комфорт и да омекотят тялото по време на интимни занимания. Дишащото покривало също е меко и гладко, закръглявайки предимствата на матрака EcoSleep за секс.

Изпускане на газове

Повечето клиенти съобщават за минимални миризми от EcoSleep Hybrid. В сравнение с много материали за матраци, особено пяна, компонентите в този матрак причиняват значително по-малко отработени газове на летливи органични съединения (ЛОС). Освен това естествените съставки са по-малко склонни да издават досадни миризми. В повечето случаи всяка нова миризма на матрак от EcoSleep Hybrid е незначителна и изчезва в рамките на няколко дни, без да причинява много, ако има такива, смущения.

Спящ стил и телесно тегло

Изборът на матрак изисква внимателно отчитане на вашите индивидуални нужди. Въпреки че има много съображения, които трябва да се вземат предвид, вашият стил на сън и телесното тегло са два фактора, които са от основно значение за намирането на матрака ви.

Странични траверси:
По-голямата част от страничните траверси получават солидна подкрепа от матрака EcoSleep Hybrid.

Латексът предлага точно достатъчно контуриране за повечето странични траверси, за да е сигурно, че бедрата и раменете им имат омекотяването, необходимо за минимизиране на въздействието и насърчаване на здраво подравняване на гръбначния стълб. Индивидуално опакованите бобини подобряват тази съобразена опора и предпазват страничните траверси от натискане твърде далеч в леглото в зоните им с високо налягане.

Страничните траверси над 230 паунда често предпочитат твърдата страна на EcoSleep Hybrid, защото предпазва от прекомерно потъване в матрака. Страничните траверси между 130 и 230 паунда обикновено избират средната страна, за да получат нотка на допълнително контуриране, въпреки че твърдата страна може да осигури и качествена поддръжка.

Страничните траверси под 130 паунда трябва да открият, че средната страна на матрака EcoSleep е подходяща за техните нужди. С по-малкото си тегло, което оказва по-малък натиск върху леглото, те ще се нуждаят от по-меко усещане, за да се възползват пълноценно от умереното контуриране на латекс.


Спинки : Матракът EcoSleep Hybrid е силна опция за хора, които спят по гръб.

Задните траверси се нуждаят от трайна и относително твърда повърхност за спане, която предпазва средната им част от потапяне твърде надолу и не е в съответствие с останалата част от тялото. В същото време те се нуждаят от лек контур, за да люлят естествената извивка в лумбалния отдел на гръбначния стълб.

Характеристиките на латекса го правят подходящ за задоволяване на тези нужди. Латексът има способността да омекотява торса на задните траверси, приспособявайки долната част на гърба, без да увисва твърде много.

Опциите за твърдост на матрака EcoSleep също отговарят на нуждите на повечето траверси. Твърдата страна е най-подходяща за траверси, които тежат над 230 килограма и се нуждаят от малко по-твърда повърхност за сън. Всяка страна може да работи за траверси под 230 паунда в зависимост от предпочитанията им за комфорт.


Спящи за стомаха : Повечето спящи на стомаха смятат, че EcoSleep Hybrid е качествена опция, която може ефективно да отговори на нуждите им от сън.

Когато лежите с лице надолу, зоната около стомаха може да отпадне в матрака, изкривявайки гръбначния стълб в U-образна форма. За да се избегне това, по-твърдият матрак обикновено е най-добрият залог за спящите стомашни. Лекото контуриране също помага на хората по корем да се чувстват погълнати от леглото си.

Твърдата страна на матрака EcoSleep предлага спалните за стомаха точното количество твърдост и съответствие. Комбинацията от латекс и намотки е достатъчно твърда и подскачаща, за да предотврати нежеланото увисване около корема и да ограничи чувството на задушаване от матрака.

Повечето траверси за стомаха избират твърдата страна, но стоманите спящи под 130 килограма, които оказват по-малко натиск върху горните слоеве на матрака, също могат да намерят средната страна за по-удобна.

Хибриден матрак EcoSleep – Средна страна

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Отлично добре Честно
Задни траверси Отлично добре Честно
Спящи за стомаха Отлично Честно Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Хибриден матрак EcoSleep – твърда страна

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Честно добре Отлично
Задни траверси добре Отлично добре
Спящи за стомаха добре Отлично добре
Превъртете L – R за повече подробности

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци за спално бельо EcoSleep от Brooklyn

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  EcoSleep Hybrid се продава изключително онлайн чрез уебсайта EcoSleep. Той е достъпен за клиенти във всички 50 щата на САЩ и Канада.

 • Доставка

  Безплатна доставка е включена за всички клиенти, намиращи се в съседните САЩ. В повечето случаи матракът пристига в рамките на пет работни дни.

  Матраците EcoSleep се изпращат до дома ви като легло в кутия. За да се улесни доставката, матракът е компресиран до по-малък размер и плътно увит в пластмаса. След това се доставя до прага ви в картонена кутия.

  За инсталиране на матрака не е необходим монтаж. Просто донасяте кутията в стаята, където искате да я настроите, изваждате я от опаковката и я оставяте да се декомпресира. Матракът ще възвърне почти целия си размер и форма за няколко минути, но EcoSleep препоръчва да изчакате 3-5 часа, преди да спите на матрака, за да има време да се проветри. Той ще се декомпресира напълно в рамките на 24 часа.

  За клиенти в Аляска и Хавай се предлага доставка до легло в кутия за $ 125. За хората в Канада това струва 250 долара.

 • Допълнителни услуги

  EcoSleep не предлага допълнителни услуги за доставка на White Glove или премахване на стар матрак.

 • Сън Проба

  EcoSleep Hybrid се предлага със 120-нощно изпитание за сън, което започва в деня на доставяне на матрака. Компанията изисква да запазите матрака за един месец като период на пробив, преди да направите връщане.

  След периода на пробив можете да получите пълно възстановяване на сумата, ако не сте доволни от матрака. Няма разходи за доставка или възстановяване на запасите и в повечето случаи компанията иска да дарите матрака на място.

 • Гаранция

  EcoSleep Hybrid е подкрепен от 10-годишна ограничена гаранция от Brooklyn Bedding. Гаранцията покрива дефекти в материалите и производството. Ако възникне дефект, Brooklyn Bedding ще поправи или замени вашия EcoSleep Hybrid.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector