Menu Close

Преглед на осем матраци за сън

Идеален за:

 • Странични и задни траверси
 • Хора, които търсят матрак с регулируеми температурни настройки
 • Двойки
 • Тези, които обичат да проследяват данните за съня и / или да заспят до бял шум

Съображения:

 • Подът не се предлага в двойни или двойни XL размери.
 • Подът е по-скъп от средния матрак с пълна пяна. Това до голяма степен се дължи на неговите технологични компоненти и възможности.
 • Доставката е налична само в съседните 48 държави. За всички поръчки се предлага безплатна наземна доставка.
 • В допълнение към стандартната 10-годишна гаранция за матрака, капакът на шушулката е покрит от собствената й 2-годишна гаранция.

Ценови диапазон:

$ 2295 – $ 2995

Тип матрак:

Пяна

Твърдост:

Средна фирма (6)

Вземете 150 долара от осем матрака за сън. Използвайте код: FOUNDATION150

Eight Sleep е онлайн марка матраци „легло в кутия“. Компанията е специализирана в продукти, които включват интелигентна технология и функционалност за проследяване на съня. Този преглед ще се фокусира върху най-новия високотехнологичен модел матрак на Eight Sleep, Eight Sleep Pod (известен още просто като The Pod).

Pod е матрак със смесена пяна, конструиран с комфортни слоеве от пенопласт и мемори пяна, последван от преходни и поддържащи слоеве от плътен пенопласт. Eight Sleep Pod предлага средно твърдо усещане, което съответства на 6 по скалата на твърдост 1-10. Това гарантира забележимо контуриране на тялото, но не прекалено много потъване и прилична подкрепа за хора с тегло до 230 паунда.

Капакът на шушулката съдържа редици сензори, които обхващат повърхността на матрака. Тези сензори проследяват моделите на сън, дишането и сърдечната честота, както и други данни от всеки, който използва матрака, и присъждат всяка вечер оценка въз основа на качеството и продължителността на съня. Можете да получите достъп до данни с помощта на интелигентното приложение Eight Sleep. Приложението също ви позволява да регулирате настройките на температурата на шушулката. Външен контейнер за вода, наречен Hub, се свързва с малки тръби, вградени в капака. Просто програмирайте приложението за желаната от вас настройка на температурата, след което изчакайте няколко минути, за да загрее или охлади водата, преди да я изпратите през тръбите. Температурният диапазон на хъба е от 55 до 115 градуса по Фаренхайт (12,8 до 46,1 градуса по Целзий). Освен това приложението може да се използва като машина за бял шум и аларма.

Eight Sleep наскоро пусна подобрен модел, известен като Eight Sleep Pod Pro. Pod Pro е малко по-дебел матрак, който споделя голяма част от конструкцията на шушулката, както и много от нейните интелигентни функции. Леглото се разширява върху оригиналната шушулка с добавена пяна, стайни климатични и метеорологични сензори, функция за ежедневна проверка на състоянието и функция за постепенно събуждане, която използва вибрации и промени в температурата на леглото.

Този преглед ще се фокусира единствено върху Eight Sleep Pod. Прочетете, за да научите повече за матрака по отношение на конструкцията, цените и производителността, както и политиките за доставка, връщане и гаранция на Eight Sleep.

Разбивка на огледа на матраци за осем спящи шушулки

Pod е интелигентен матрак със смесена пяна. Най-горният 2-инчов комфортен слой е направен от пенопласт, а вторият 2-инчов комфортен слой е направен от мемори пяна. Полифоамът е малко отзивчив, създавайки отскачане на повърхността със светлина, а пяната с памет предлага допълнително контуриране. 2-инчов преходен слой от плътен пенопласт седи под мемори пяната, за да ви предпази от потъване твърде дълбоко в матрака. Поддържащото ядро ​​на шушулката се състои от 5 инча пенопласт с висока плътност.

Определящите характеристики на шушулката са свързани с функциите му за проследяване на съня и контрол на температурата. Капакът на шушулката е снабден с малки сензори от двете страни на матрака. Заедно с нощните движения и позициите за сън, тези сензори могат да проследяват сърдечната честота, моделите на дишане и колко време прекарвате будни и заспали. Можете да получите достъп до личните си данни чрез приложението Eight Sleep, което е съвместимо с iOS и Android телефони и интелигентни устройства. Приложението е безплатно за изтегляне.

Подът предлага и регулируем контрол на температурата. Водата се съхранява във външен компонент, известен като The Hub, който се свързва с мрежа от малки тръби, които преминават през лек воден килим, вграден в капака. Можете да използвате приложението, за да зададете предпочитаната температура. След това хъбът ще загрява или охлажда водата, преди да я разпредели по матрака. Можете да програмирате матрака за температурни настройки навсякъде между 55 и 115 градуса по Фаренхайт (12,8 до 46,1 градуса по Целзий).

Приложението Eight Sleep има и други функции. Те включват ежедневни доклади за фитнес и уроци за трениране на съня, бял шум и медитативни звуци и интелигентна аларма, базирана на температурата. Много от тези функции са достъпни изключително за абонати на 8+, услугата за членство в Eight Sleep. Ако закупите Pod директно от Eight Sleep, ще получите до 8 години членство без допълнително заплащане.

Твърдост

Тип матрак

Средна фирма – 6

Изцяло пяна

Строителство

Eight Sleep Pod се състои от своите интелигентни технологични слоеве, заедно с множество различни пяни, всички обвити в полиестерно и памучно покритие. Пълна разбивка на отделните слоеве матраци е намерена по-долу.

Материал на корицата:

Смес от полиестер и памучен плат

„Active Grid“ се състои от биометрични сензори за проследяване на съня и водна подложка за контрол на температурата

Комфортен слой:

2 ″ пенопласт

2 ″ мемори пяна

2 ″ преходен пенопласт

Ядро за поддръжка:

5 poly пенопласт с висока плътност

Цени и размери на матраците

Ценовите точки на Eight Sleep Pod са много високи за изцяло дунапренен матрак, което може да се отдаде на усъвършенстваната система за проследяване на съня на Pod и контрол на температурата.

Размерите и цените за Eight Sleep Pod са изброени по-долу. Моля, обърнете внимание, че шушулката не се предлага в двойни или двойни XL размери; най-малката опция ще бъде пълна.

Размери Размери Височина Тегло Цена
Пълна 54 “x 75” 11 “ 80 lbs. $ 2295
Кралица 60 “x 80” 11 “ 90 lb. $ 2595
Крал 76 “x 80” 11 “ 100 lbs. $ 2995
Калифорнийски крал 72 “x 84” 11 “ 100 lbs. $ 2995
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Вземете 150 долара от осем матрака за сън. Използвайте код: FOUNDATION150

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

Подът предлага добра изолация на движението. Най-горният слой от пенопласт е донякъде отзивчив и ще почувствате лек отскачане на повърхността, когато се качвате и слизате от леглото, но материалът също така абсорбира движенията в забележима степен. Вие и вашият партньор в съня ще забележите минимален трансфер по повърхността. Подът също е напълно безшумен, когато носи тежест. Ако сте склонни да се събуждате, когато спящият ви се движи в леглото, тогава шушулката може да помогне за намаляване на нощните смущения.

Матраците с един до два слоя комфортна мемори пяна са склонни да осигуряват най-добрата изолация на движението. Моделите със смесена пяна като Pod са по-малко ефективни поради своите компоненти за комфорт от пенопласт, но тези матраци все още елиминират преноса на движение по-добре от повечето модели от латекс, хибрид и innerspring.

Облекчаване на налягането

Много хора усещат натиск в раменете, кръста, бедрата и други области. Това може да се дължи на спането на матрак, който не осигурява достатъчна опора за тези зони, което от своя страна може да попречи на подравняването на гръбначния стълб и да предизвика натрупване на натиск. Поради тази причина, колко добре (или лошо) матракът облекчава натиска, зависи от това колко е необходима подкрепа за вашия тип тяло.

11-инчовият шушулка има средно твърдо усещане, което води до силен, освобождаващ натиска баланс на контуриране на тялото и подкрепа. Това прави матрака подходящ за много странични и задни траверси с тегло до 230 паунда. Те ще почувстват някакво забележимо контуриране на тялото, но не трябва да потъват твърде много под повърхността.

Контрол на температурата

Pod е един от единствените модели матраци на пазара днес, който предлага активно отопление и охлаждане. Външният хъб се свързва с тръби, вградени в капака. Използвайки приложението Eight Sleep, можете да програмирате матрака за температура навсякъде между 55 и 115 градуса по Фаренхайт (12,8 до 46,1 градуса по Целзий).

Най-горните слоеве пяна на Pod шумоизолират малко топлина, както често се случва при изцяло пянестите модели, но това не би трябвало да повлияе на персонализираните температурни настройки, освен ако не сте изключително горещ спящ. Почти всеки трябва да може да намери удобна настройка за своя шушулка, предвид широкия му температурен диапазон.

Поддръжка на ръба

Поддръжката на ръбовете е често срещан проблем за матраците от цяла пяна. Дори и с висока плътност, пенопластът не може да издържи на компресия, както и намотките или латексовите слоеве, използвани в други видове матраци. В резултат на това вероятно ще забележите доста количество потъване по периметъра, когато се качвате и слизате от изцяло пяна, и може да не се чувствате удобно да лежите прекалено близо до краищата.

Поддръжката на ръба на шушулката е над средното за модел с изцяло пяна. С участието на 7 инча пенопласт с висока плътност, матракът се чувства доста стабилен по периметъра. Ще почувствате известно потъване, но недостатъчно, за да затрудните влизането и излизането от леглото, при условие че тежите по-малко от 230 килограма. Ако теглото ви надвишава 230 паунда, тогава може да не се чувствате толкова удобно по краищата на шушулката.

Лесно движение

Eight Sleep Pod е доста лесен за придвижване, което може да се отдаде на дизайна му със смесена пяна. Матраците само със слоеве от мемори пяна често потъват дълбоко, карайки ви да се чувствате така, сякаш сте заседнали в повърхността, когато влизате и излизате от леглото. Подът не потъва почти толкова благодарение на полуотзивчивия си горен слой пенопласт.

Въпреки това, хората, които тежат повече от 230 килограма, вероятно ще се борят малко повече с този матрак. Ако сте в тази група тежести, може да помислите за матрак с по-здрава опорна система (като хибрид или innerspring).

Секс

Предпочитанията за секс със сигурност се различават от двойка към двойка, но повечето биха предпочели да използват отзивчив матрак за любовни дейности. Леглата, които реагират бавно и потъват дълбоко, могат да накарат вас и партньора ви да се чувствате като че се борите с матрака и това може да ограничи движението.

Най-горният слой от пяна на Pod е доста отзивчив и повечето хора не потъват твърде дълбоко. Съответстващите слоеве също осигуряват прилично сцепление. Вие и вашият партньор можете да останете в една част на леглото, когато е необходимо и няма да се плъзгат по повърхността, но не би трябвало да имате проблеми при смяната на позициите или преместването в друга зона на матрака.

Освен това подложката за под на ръба на шушулката гарантира, че можете да използвате по-голямата част от повърхността на леглото. Ако обаче вие ​​и / или вашият партньор тежите повече от 230 килограма, вероятно ще се почувствате по-сигурни в центъра на матрака.

Изпускане на газове

Когато са нови, матраците със слоеве пяна отделят малки частици, известни като летливи органични съединения (ЛОС). Тези частици са предимно безвредни, но често носят неприятна химическа миризма, подобна на пластмасата. Подът не е изключение, когато става въпрос за тези негазирани миризми. След като разопаковате матрака, най-вероятно ще откриете силна миризма, която постепенно ще се разсее през следващите дни.

Първоначалните миризми на шушулката трябва да се разсеят в рамките на една седмица или по-малко. Може да успеете да ускорите този процес, като поставите матрака в добре проветриво помещение за поне един ден, преди да спите на него.

Спящ стил и телесно тегло

Странични траверси: Обикновено страничните траверси предпочитат матраци с по-меки повърхностни усещания. Тази позиция изисква допълнително омекотяване на раменете и ханша, за да се подреди правилно гръбначният стълб, така че по-твърдите матраци може да не осигуряват достатъчно подложка за странични траверси. Подът е много подходящ за странични траверси с тегло до 230 паунда. Средното усещане и близкото съответствие на този модел осигурява достатъчно подплата за раменете и бедрата.

Ако сте страничен спящ, който тежи над 230 килограма, леглото все още осигурява адекватна опора, но има шанс шушулката да се чувства прекалено мека и да потъне прекомерно под раменете и / или бедрата ви.

Задни траверси: Задните траверси обикновено предпочитат по-твърди матраци от страничните траверси. Тази позиция насърчава подравняването на гръбначния стълб самостоятелно, така че е необходима засилена опора, за да се предотврати потъването на торса и талията твърде дълбоко под повърхността.

Препоръчваме шушулката за повечето задни траверси, особено тези под 230 паунда. Този модел отговаря на забележима степен, но няма да потъне прекалено много за задните траверси и трябва да държи телата им на равномерна равнина. Въпреки това средно твърдото усещане на шушулката може да е малко меко за някои траверси, които вместо това може да искат да изберат по -твърд матрак.

Стомашни траверси: Стомашните траверси – като задните траверси – обикновено предпочитат по-поддържащи матраци, които предлагат някои съобразени, но няма да потънат твърде много. Позата на стомаха за сън е трудна, тъй като е свързана с повече болки и болки, отколкото съня в страни или на гърба. Повечето от нас носят непропорционално много тегло в стомаха си, така че спането с лицето надолу може да причини прекомерно потъване, освен ако матракът не разполага със здрава опорна система.

Преходните и основни слоеве от пенопласт на шушулката са доста здрави, като осигуряват известна опора за траверси. Изцяло пянастата конструкция на леглото и средно твърдо усещане обаче ще бъде прекалено мека за някои траверси над 130 килограма, което води до излишна мивка около средната част.

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси добре добре Честно
Задни траверси добре добре Честно
Спящи за стомаха добре добре Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Вземете 150 долара от осем матрака за сън. Използвайте код: FOUNDATION150

Политики за пробен период, доставка и гаранция

 • Наличност

  Подът трябва да бъде директно закупен от Eight Sleep, тъй като този модел не се предлага от търговци на дребно или онлайн пазари. Можете да закупите матрака на уебсайта на Eight Sleep. Можете също така да закупите шушулка в едно от фирмените помещения на компанията в Showfields в Ню Йорк или b8ta в Сан Франциско.

 • Доставка

  Eight Sleep доставя матрака изключително в рамките на 48 съседни държави. Наземната доставка е безплатна за всички поръчки. Ще получите номер за проследяване на доставката след завършване на вашата поръчка. Повечето клиенти получават своя Pod в рамките на една работна седмица от извършването на покупката си.

  Подът ще бъде компресиран, опакован в пластмаса и вакуумно запечатан за изпращане. Хъбът и капакът се доставят в отделна кутия. След като и двете кутии пристигнат, ги занесете в стаята, където планирате да използвате матрака. Първо разопаковайте матрака и премахнете пластмасовата обвивка. Докато матракът се разширява, можете да разопаковате главината и капака.

  Подробни инструкции, които обясняват как да свържете концентратора и капака, са включени в кутиите. Ако имате някакви затруднения, обърнете се към отдела за поддръжка на клиенти на Eight Sleep.

 • Допълнителни услуги

  Eight Sleep не предлага ускорена доставка, доставка на White Glove или премахване на стар матрак с поръчки.

 • Сън Проба

  Пробният период на осем съня за шушулката обхваща 100 нощи. Няма задължителен период за пробив, така че ще можете да върнете шушулката във всяка точка на 100-нощния пробен период. Осем Sleep издава пълни възстановявания за всички връщания в рамките на 100-нощния прозорец. Компанията ще организира и куриери да вземат матрака от вашето жилище, след което да го транспортират за рециклиране или дарение.

 • Гаранция

  Pod се предлага с 10-годишна гаранция за матрак, както и две години гаранция за The Hub и покритие за проследяване на съня. Тези гаранции не са пропорционални. Това означава, че няма да платите за поправка или подмяна на матрака или технологичните компоненти, ако възникне дефект, въпреки че ще носите отговорност за таксите за доставка.

  Дефектите по тази гаранция включват отпечатъци от тялото на повърхността, които са с размери 1 инч или по-дълбоки, физически недостатъци в матрака, които причиняват преждевременно влошаване на материалите, въпреки правилното използване и работа, както и дефекти, свързани със сглобката и технологията на капака. Други въпроси може да не бъдат покрити от гаранцията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector