Menu Close

Осем матрака за преглед на Sleep Pod Pro

Идеален за:

 • Траверси, които предпочитат нежното контуриране и отзивчивостта на матрака със смесена пяна
 • Странични и задни траверси
 • Двойки
 • Всеки, който търси матрак с регулируем контрол на температурата
 • Тези, които обичат да проследяват данните си за съня

Съображения:

 • Eight Sleep Pod Pro е много скъп в сравнение с ценовия диапазон на средния изцяло дунапренен матрак.
 • Доставката е ограничена до съседните САЩ. Матракът и капакът Hub / Active Grid ще бъдат доставени в отделни кутии.
 • Матракът е покрит с 10-годишна гаранция, докато Active Grid и Hub попадат в отделна двугодишна гаранция.

Ценови диапазон:

$ 2795 – $ 3495

Тип матрак:

Пяна

Твърдост:

Среден (5)

Вземете 150 долара от осем матрака за сън. Използвайте код: FOUNDATION150

Основана през 2014 г., Eight Sleep е марка за матраци и спални принадлежности, специализирана в продукти, интегрирани с интелигентни функции и технология за проследяване на съня. Интелигентният матрак с мемори пяна Eight Sleep Pod, пуснат през 2019 г., беше играч за смяна на технологията за проследяване на съня и регулируеми температурни контроли. Pod Pro от Eight Sleep – най-новият интелигентен модел матрак на компанията – надгражда иновативния дизайн на Pod с още повече функции и функционалност.

Първо, основите: Pod Pro е изцяло дунапренен матрак, конструиран с комфортни слоеве от пенопласт и мемори пяна, преходен слой от пенопласт и основа от пенопласт с висока плътност. Подобно на оригиналния Pod, Pod Pro има капак, известен като „Active Grid“, който е снабден със сензори за проследяване на цикли и движения на съня, дишане, сърдечна честота и други физически данни; можете да проследявате данните за съня за всяка нощ с помощта на приложението Eight Sleep.

Матракът включва и външен резервоар за вода, известен като „Хъб“, който се свързва с мрежа от тесни тръби, интегрирани в капака. Този компонент контролира активните функции за отопление и охлаждане на леглото. Можете да програмирате температура от всяка страна на леглото между 55 и 110 градуса по Фаренхайт (12,8 до 46,1 градуса по Целзий); това е същата гама, предлагана от оригиналния Pod.

Pod Pro включва някои допълнителни компоненти, които не се срещат при предшественика му. Те включват слой от подплата от пяна, прикрепен към капака, което води до усещане за плюшена възглавница – както и добавяне на допълнителен инч към общия профил на леглото. Матракът предлага и допълнителни високотехнологични функции. Вградените околни сензори автоматично регулират настройките за отопление и охлаждане на леглото въз основа на стайната температура и нивата на влажност. В допълнение към резултатите от нощния сън, базирани на данни за проследяване, приложението вече предоставя доклади за здравето и уелнес, базирани на честотата на дишането, сърдечната честота и други лични фактори.

И накрая, матракът може да бъде програмиран да доставя нежни вибрации всяка сутрин, за да ви помогне да се събудите, което някои може да предпочетат пред трескава аларма.

Както Pod, така и Pod Pro имат доста високи ценови точки, благодарение на своите авангардни дизайни и характеристики. Въпреки това, оригиналният Pod е по-достъпен и може да е по-подходящ, ако не се нуждаете от допълнителните компоненти на Pod Pro.

Прочетете нашия преглед на Eight Sleep Pod Pro, за да научите всичко за матрака. По-долу ще намерите подробни спецификации на конструкцията, цени за всеки наличен размер и оценки на производителността въз основа на нашето собствено тестване на продукта. Също така ще видим как Pod Pro се сравнява с оригиналния Pod и ще разгледаме политиките за доставка, връщане и гаранция на Eight Sleep.

Разбивка на осем матраци за осем Sleep Pod Pro

Сам по себе си Pod Pro има доста стандартен дизайн за матрак със смесена пяна. Най-горният комфортен слой от пенопласт се съобразява малко, но е и донякъде отзивчив, създавайки лек отскок на повърхността, докато се настанявате в матрака. Втори комфортен слой, изработен от мемори пяна, отговаря равномерно, за да разпредели теглото ви, да поддържа гръбначния стълб и да облекчава натиска. Като цяло този матрак се оценява като среден или 5 по скалата на твърдост 1-10, въпреки че допълнителната подложка за покритие добавя плюшеност към повърхността. Pod Pro е с дебелина 12 инча, което го прави високопрофилен модел.

Стандартни технологични характеристики

Pod Pro запазва много от технологичните функции, открити в оригиналния Pro, включително:

 • Активно покритие на решетката: Памучното покривало на леглото има вградени сензори, които проследяват различни биометрични данни като време в будно състояние и сън, движения и промени в позицията, дишане, сърдечна честота и телесна температура. Тези данни се използват за генериране на резултата за нощния сън, до който ще имате достъп чрез приложението Eight Sleep.
 • Контрол на температурата: Активната решетка съдържа и малки тръби, които се свързват с главината, която трябва да бъде разположена до леглото. С помощта на приложението можете да регулирате температурата от двете страни на леглото между 55 до 110 градуса по Фаренхайт (12,8 до 46,1 градуса по Целзий). Eight Sleep препоръчва подмяната на водата в концентратора на всеки два до три месеца.
 • Допълнителни функции на приложението: Приложението Eight Sleep предлага също възпроизвеждане на бял шум, интелигентна аларма на базата на температура и уроци за обучение на съня. Всички тези функции са безплатни за вас; ще получите доживотен абонамент за програмата за членство 8+, която отключва всички контроли и функции на приложението.

Нови технологични характеристики

Pod Pro се основава на оригиналния Pod като добавя следните допълнителни компоненти и функции:

 • Допълнителен 1-инчов комфортен слой от пяна: Pod Pro също има 1-инчов слой подложка от пенопласт непосредствено под капака, с интегрирана в него преработена технология Active Grid. Този допълнителен комфортен слой добавя към цялостния профил на леглото, което го прави малко по-дебел и по-гъст от оригиналния шушулка.
 • Интелигентен климатичен отговор: Active Grid вече включва околни сензори, които измерват не само телесната ви температура, но и стайната температура, нивата на влажност и местните метеорологични модели. Матракът автоматично ще регулира температурата от всяка страна на леглото, ако усети, че ви е твърде горещо или студено.
 • HRV Monitoring: Това е нова биометрична функция във функциите за проследяване на съня на приложението. Сензорите ще проследяват вариабилността на сърдечната честота (HRV), сърдечната честота в покой, дишането и други фактори, свързани с физическото здраве. При поискване приложението ще предоставя ежедневни доклади за здравето всяка сутрин, които свързват тези биометрични данни с потенциални здравословни проблеми, с които може да се сблъскате.
 • Вибрираща аларма GentleRise: Матракът е оборудван за нежно вибриране въз основа на вашето предварително зададено време за събуждане в приложението. Ще усетите вибрацията на нивото на гърдите.

Твърдост

Тип матрак

Среден – 5

All Foam

Строителство

Въпреки забележителните технологични подобрения и допълнителен комфортен слой, основната конструкция на Pod Pro е доста подобна на Pro. Пълните характеристики на Pod Pro са изброени по-долу.

Материал на корицата:

Active Grid памучно покривало, интегрирано с биометрични сензори, компоненти за контрол на температурата и сензори за околния климат.

1, Подложка от пенопласт

Комфортен слой:

2, AirFlow Polyfoam

1, пяна с памет

Преходен слой:

4, FlexSpring преходен пенопласт

Ядро за поддръжка:

4 ″ HD пенопласт

Цени и оразмеряване

Преди отстъпки, които могат да се прилагат, Pod Pro понастоящем струва $ 3095 в размер на кралица; оригиналният шушулка струва $ 2595 в същия размер. И двата модела са доста скъпи в сравнение със средния модел с изцяло пяна, но това не е изненадващо предвид тяхната усъвършенствана технология и специални функции. Освен това всички клиенти се класират за безплатна наземна доставка и пълно възстановяване на сумата с връщане в рамките на 100-нощния пробен период на сън. Включено е и доживотно членство в абонаментната услуга 8+, а приложението Eight Sleep е безплатно за изтегляне.

Pod Pro – подобно на оригиналния Pod – се предлага в пълен размер, кралица, крал и калифорнийски крал; други опции за размер, включително двойни и двойни XL, не са налични. Размерите и текущите цени за всички размери са изброени по-долу, заедно с това колко ще тежат технологичните компоненти при изпращане.

Размери Размери Височина Тегло Цена
Пълна 54 “x 75” 12″ Няма данни. 2795 долара
Кралица 60 “x 80” 12″ 90 lbs.. 3095 долара
Крал 76 “x 80” 12″ 100 lbs.. 3495 долара
Калифорнийски крал 72 “x 84” 12″ 100 lbs.. 3495 долара
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Вземете 150 долара от осем матрака за сън. Използвайте код: FOUNDATION150

Осем матраци за изпълнение Sleep Pod Pro

Изолация на движението

Pod Pro предлага много добра изолация на движението благодарение на изцяло пянестия си дизайн. Най-горният слой от пенопласт има малко отзивчивост, което води до фин, но забележим отскок на повърхността, но материалът също е адаптивен. Плюшената подложка от пяна в покритието и подлежащият слой от мемори пяна също помагат на матрака да абсорбира движението и да елиминира пренасянето през повърхността, което може да ограничи нощните смущения за вас и вашия партньор в съня.

Матракът също е напълно безшумен, когато носи тежест. Няма да забележите никакъв шум, когато регулирате настройките на температурата. Потенциалът с нисък шум и силната изолация на движението правят този матрак чудесен избор за всеки, който има тенденция да се събужда, когато партньорът му смени позицията си или влезе и излезе от леглото.

Облекчаване на налягането

Спящите са склонни да чувстват натиск, когато матракът им или не се съобразява достатъчно плътно и се чувства прекалено твърд, или контури и потъва твърде много под тялото им. Поради тази причина най-добрият матрак за облекчаване на налягането зависи много от вашето тегло и позиция на съня.

Предвид средното усещане на Pod Pro и адаптивните пянасти слоеве, очакваме страничните и задни траверси с тегло до 230 паунда да се чувстват много удобно на този матрак. Пяните предлагат щедра амортизация и поддръжка на долната част на гърба, за да подобрят подравняването на гръбначния стълб за страничните траверси и да намалят точките им на натиск, докато здравите опорни слоеве поддържат равномерна повърхност за задните траверси, без да увисват много.

Стомашните траверси също могат да почувстват по-малко натиск върху Pod Pro, но е по-вероятно да потънат повече и да изпитват дискомфорт от неравномерната опора. Страничните и задните траверси с тегло над 230 паунда може да са изправени пред подобен проблем. Тези хора може да се нуждаят от по-твърд матрак.

Контрол на температурата

Ако сте горещ или студен спящ, днес няма да намерите по-регулируем матрак на пазара (различен от оригиналния шушулка). Благодарение на функциите за контрол на температурата на Active Grid, ще можете да персонализирате двете страни на Pod Pro между 55 до 110 градуса по Фаренхайт (12,8 до 46,1 градуса по Целзий). Опциите с двойна повърхност правят матрака особено подходящ за двойки с различни температурни предпочитания. Приложенията, базирани на приложения, също осигуряват лесен контрол, докато климатичните сензори на леглото автоматично ще регулират настройките на леглото въз основа на стайната температура, влажност и други външни фактори.

Докато подменяте водоснабдяването на хъба на всеки два до три месеца, контролите за отопление и охлаждане трябва да работят по предназначение за целия живот на леглото. Въпреки това, Active Grid се покрива с отделна гаранция, която обхваща две години, така че може да се наложи да закупите повече технологични компоненти, ако капакът има дефект след две години употреба.

Поддръжка на ръба

Поддръжката на ръба е една област, в която Pod Pro има тенденция да се колебае. Няма да забележите прекалено голямо потъване, ако тежите по-малко от 130 килограма, но хората, които тежат повече, може да забележат известна нестабилност, когато седят или лежат близо до краищата. Това може малко да затрудни качването и слизането от матрака. Може и да не се чувствате комфортно да спите близо до ръба на матрака, особено ако тежите повече от 230 килограма. Може да се чувствате затворени в средата на матрака, което води до тесни условия, ако спите с партньор.

Често липсва подложка за ръбове при изцяло дунапренените легла, тъй като основният им пенопласт – макар и доста плътен – не издържа много добре на дълготрайна компресия. С течение на времето материалът ще загуби формата си и ще започне да потъва повече. По-мекото усещане на повърхността може да усложни този проблем, особено при модели като Pod Pro с подплатени с пяна капаци.

Лесно движение

Преместването на Eight Sleep Pod Pro може да бъде малко трудно, както е характерно за по-меките дунапренени матраци с горни възглавници. Много хора потъват малко, когато влизат и излизат от леглото. Това може да доведе до усещане, че сте попаднали в матрака.

От друга страна, тези с тегло под 130 килограма трябва лесно да се движат на Pod Pro. Въпреки че матракът е доста мек, той няма да потъне прекомерно за хората от тази тегловна група. Всеки, който тежи 130 килограма или повече, вероятно ще се бори да смени малко повече позиции.

Секс

Pod Pro предлага плюсове и минуси за двойки. Една сила е дълбокият контур на тялото, който насърчава прилично сцепление по време на секс. Това позволява на вас и партньора ви да останете в една позиция за продължителни периоди. Контролът на температурата също може да бъде от полза, тъй като другите легла от пяна са склонни да стават прекалено топли. Освен това матракът е напълно безшумен и дискретен, ако търсите поверителност.

Минималната опора на ръба и дълбокото потъване са два основни недостатъка за двойките. Използването на цялата повърхност на матрака може да е малко трудно и ще почувствате известна нестабилност по периметъра, която може да ви ограничи до средата. Ако вие и вашият партньор предпочитате по-твърди и отзивчиви матраци за секс, тогава Pod Pro вероятно ще бъде твърде мек.

Изпускане на газове

Отделянето на газове е често срещано явление при новите матраци. След като се освободят от кутията, леглата отделят малки частици, известни като летливи органични съединения (ЛОС), които носят химическа миризма, която много хора намират за неприятна. Пенопластът е свързан с най-силното изгаряне на газове, а леглата с пълна пяна често са най-големите виновници за досадната първоначална миризма. С Pod Pro вероятно ще забележите миризмите поне за няколко дни, но очаквайте те да се разсеят напълно за по-малко от седмица. Сравнително, някои изцяло дунапренени легла запазват миризмата си дълго след изваждането на матрака от кутията.

Ако миризмите продължават след няколко дни, опитайте да оставите матрака в добре проветриво помещение. Това може да помогне за измиване на първоначалните миризми и да остави матрака много по-свеж.

Спящ стил и телесно тегло

Странични траверси: Pod Pro е подходящ за странични траверси, благодарение на усещането за плюшена повърхност и близък контур на тялото. Страничните траверси често се чувстват най-удобно с допълнителна подложка около раменете и ханша, което помага за поддържане на долната част на гърба, подравняване на гръбначния стълб и намаляване на натиска. Отзивчивият пенопласт, комбиниран с мемори пяната, тясно се съобразява, осигурява добър баланс на облекчаване на налягането и подкрепа за странични траверси с тегло до 230 паунда.

Матракът обаче не е толкова подходящ за странични траверси, които тежат повече от 230 килограма. Тъй като раменете и бедрата им потъват дълбоко в пяната, те могат да забележат повече натрупване на натиск около гръбначния стълб поради неравномерно подреждане. По-меките матраци често са твърде меки за траверси в тази скоба за тежести. Вместо това се препоръчва малко по-твърдо легло.

Задни траверси: За повечето задни траверси идеалният матрак ще се съобрази достатъчно плътно, за да облекчи натиска в чувствителните зони, без да губи опора и да потъва прекомерно под торса и талията. За тази позиция на сън често са необходими добавена твърдост и подкрепа. Pod Pro осигурява средно усещане и доста близък контур и не е особено поддържащ. Това означава, че траверсите с тегло под 130 килограма вероятно ще се чувстват най-удобно. Телата им няма да потънат твърде много, но все пак могат да се насладят на облекчаващите ефектите на адаптивната комфортна пяна.

Траверсите, тежащи 130 килограма или повече, също могат да намерят матрака удобно, но е по-вероятно да забележат неравномерна опора между раменете и бедрата си. Тъй като средата на тялото потъва в матрака, докато главата, шията и краката остават на нивото на повърхността, това може да остави траверсите уязвими на болки в цялото тяло.

Стомашни траверси:
Както видяхме, Pod Pro е особено подходящ за странични и задни траверси, които тежат по-малко от 130 килограма. Същото важи и за спалните в стомаха. Тази позиция – като спи в гръб – често изисква повече стабилност и подкрепа, за да се поддържа цялото тяло в равномерна равнина, без да потъва около по-тежките зони. Плюшеното усещане на Pod Pro трябва да е доста удобно за спящите в стомаха в тази група тежести. Те също така трябва да усещат по-малко натиск в раменете и лумбалната област.

Pod Pro може да не осигурява достатъчна опора за траверси с тегло над 130 килограма, за да спят спокойно. Типът тяло е особено важен за страничен сън, тъй като много хора носят непропорционално голямо тегло в средната си част, така че спането с лицето надолу може да доведе до потъване на цялото тяло под повърхността – вероятно до неудобна степен.

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Отлично Отлично добре
Задни траверси Отлично добре добре
Спящи за стомаха Отлично добре Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Осем матрака за матраци Sleep Pod Pro Отзиви на клиенти

Eight Sleep Pod Pro е пуснат през май 2020 г. Понастоящем матракът не е получил отзиви от собственици или клиенти на официалната си продуктова страница. Ще актуализираме този раздел, след като съберем достатъчно данни за рецензии. Междувременно не забравяйте да проверите отново на продуктовата страница на Pod Pro през следващите няколко месеца, докато клиентите завършат своите пробни периоди на сън.

Вземете 150 долара от осем матрака за сън. Използвайте код: FOUNDATION150

Политики за пробни, гаранционни и транспортни услуги за осем съня

 • Наличност

  Pod Pro се предлага изключително чрез Eight Sleep. Можете да закупите матрака онлайн или в едно от специалните помещения на компанията в Showfields в Ню Йорк или b8ta в Сан Франциско. Sleep Sherpa в Минеаполис също показва модели Pod Pod за лично тестване, но не и за закупуване на матраци.

 • Доставка

  Eight Sleep предлага безплатна наземна доставка в съседните САЩ, но доставки за други места – включително Аляска и Хавай – не са налични. След като завършите покупката си, Eight Sleep ще ви изпрати номер за проследяване, за да следите доставката. Трябва да получите вашия Pod Pro в рамките на една седмица след направата на вашата поръчка.

  Pod Pro е компресиран и вакуумно запечатан в пластмаса за доставка. Този процес, известен като „ролно опаковане“, позволява на матрака да се побере в стандартна кутия за доставка. Капакът на концентратора и Active Grid се изпращат едновременно в отделна кутия, но може да получите пакетите на друга дата. Кутиите ще бъдат доставени до бордюра. Няма да е необходимо да сте у дома на датата на доставка.

  Когато кутиите пристигнат, ги носете в стаята, където планирате да използвате матрака. Разопаковайте леглото, извадете пластмасата с нож и наблюдавайте как пластмасата се разширява. Hub и Active Grid се доставят с подробни инструкции за инсталиране. Ако срещнете проблеми за отстраняване на неизправности, обадете се на екипа за поддръжка на клиенти на Eight Sleep.

 • Допълнителни услуги

  Eight Sleep не предлага ускорена наземна доставка, доставка на Бяла ръкавица или премахване на стар матрак.

 • Сън Проба

  Pod Pro се предлага със 100-дневен пробен период на сън. Eight Sleep не изисква период на пробив, така че можете да върнете матрака по всяко време на пробата. Върнете матрака в рамките на 100 нощи и ще получите пълно възстановяване. „Осем сън“ също ще изпрати куриери да изтеглят къщата от вашето жилище и да я транспортират за дарение или рециклиране.

 • Гаранция

  Pod Pro е подкрепен с 10-годишна гаранция, докато слоят Hub и Active Grid са покрити с отделна двугодишна гаранция. И двете гаранции са напълно непропорционални, така че няма да плащате нищо освен разходите за доставка, ако вашият матрак или технологични компоненти трябва да бъдат ремонтирани или заменени поради дефект.

  Отпечатъците от тялото в повърхността на матрака, които са с размери 1 инч или по-дълбоки, се считат за дефекти в рамките на тази гаранция, както и физическите недостатъци на матрака, които причиняват преждевременно влошаване на материалите. Други въпроси, като физически щети от злоупотреба или лоша основна поддръжка, няма да бъдат разгледани.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector