Menu Close

Преглед на матрака Ема

Идеален за:

 • Хора, които са склонни да се събуждат поради шума от матрака и / или прехвърлянето на движение
 • Тези, които са склонни да спят горещо, но харесват матраци от пяна
 • Странични траверси
 • Лица, които тежат по-малко от 130 килограма

Съображения:

 • Спящите в стомаха, които тежат над 130 килограма, може да претърпят известно потъване близо до средните си секции
 • Хората, които предпочитат по-пружинна повърхност за сън, може да почувстват, че изцяло пянестата конструкция не е толкова отзивчива, колкото им се иска

Ценови диапазон:

$ 599 – $ 1099

Тип матрак:

Пяна

Твърдост:

Средна фирма (6)

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци Ема

Emma е основана във Франкфурт, Германия през 2015 г. Наградената компания вече обслужва 17 държави на три континента, като базира своите продуктови дизайни на обширни изследвания. В момента Ема произвежда три артикула: възглавница, протектор за матрак и матрак.

Матракът Emma има за цел да поддържа идеално подравняване на гръбначния стълб, използвайки патентована технология и материали. Този 12-инчов дебел матрак е изграден от три слоя пяна и се определя на 6 по 10-степенната скала на твърдост, което му придава средно твърдо усещане.

Този преглед ще раздели конструкцията, цените и производителността на матрака Emma, ​​за да ви помогне да решите дали е добър вариант за вас. Също така ще обобщим отзивите на клиентите и фирмените политики за допълнителна представа за това, което може да очаквате.

Разбивка на преглед на матрака Ема

Матракът Ема е средно твърд модел, оценяващ около 6 по 10-степенна скала на твърдост. Този рейтинг поставя матрака Ема на по-твърдия край на средния диапазон, който много траверси предпочитат да предпочитат.

Въздухът може да циркулира през капака на матрака, за да охлади повърхността на съня. Това покритие използва смес от полиестер и еластан. Капакът може да се свали и измие в машина.

1,5-инчов слой от пенопласт Airgocell служи като първия слой в системата за комфорт. Този материал се адаптира към формата на тялото на спящия, за да облекчи точките на натиск. Неговата отворена клетъчна структура позволява достатъчно въздушен поток, за да помогне за разсейването на топлината. След това 2-инчов слой мемори пяна се очертава по-дълбоко, за да намали допълнително натрупването на налягане.

Поддържащото ядро ​​използва 8 инча пенопласт. Този слой подсилва повърхността на матрака и ограничава потъването. Изрезите в материала са предназначени да подобрят подравняването на гръбначния стълб, като поддържат долната част на гърба.

Твърдост

Тип матрак

Средна фирма – 6

All Foam

Строителство

Матракът Ема е изграден от три слоя пяна: слой от пенопласт, слой от мемори пяна и последен слой от пенопласт. Тези слоеве са обвити в подвижно, миещо се покритие, съставено от полиестер и еластан.

Материал на корицата:

99% полиестер, 1% еластан

Комфортен слой:

1,5 ″ пенопласт

2, пяна с памет

Ядро за поддръжка:

8, пенопласт

Цени и оразмеряване

Матракът Emma е близо до средната цена за изцяло пянен модел. Тъй като използва специални материали и технологии, това може да е особено добра стойност за някои траверси. Освен това Ема често пуска промоционални кодове, които могат да помогнат на купувачите да спестят пари за покупките си. Матракът Emma се предлага в шестте стандартни размера на матрака.

Размери Размери Височина Тегло Цена
Близнак 38 “x 75” 12″ 35 lbs. $ 599
Twin XL 38 “x 80” 12″ 37 lbs. $ 699
Пълна 54 “x 75” 12″ 48 lbs. $ 899
Кралица 60 “x 80” 12″ 58 lbs. $ 999
Крал 76 “x 80” 12″ 72 lbs. 1099 долара
Калифорнийски крал 72 “x 84” 12″ 72 lbs. 1099 долара
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци Ема

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

Матракът Emma изолира движението доста добре, което бихме очаквали от повечето модели изцяло пяна. Най-горният му слой от пенопласт Airgocell абсорбира значително количество движение, а слоят мемори пяна допълнително добавя към този ефект. Тъй като е малко вероятно повечето вибрации да се разпространят по повърхността на матрака, хората, които лесно се събуждат, когато партньорът им се движи през нощта, може да харесат матрака Ема.

Облекчаване на налягането

Подобно на много модели от изцяло пяна, една от най-големите силни страни на Emma Mattress е облекчаването на налягането. Всеки слой в системата за комфорт съответства на формата на тялото на спящия. Най-горният слой от пенопласт омекотява повърхността и облекчава известния натиск, докато слоят мемори пяна се очертава по-дълбоко и преразпределя теглото на спящия, за да отнеме натиск върху области като ханша и раменете.

Теглото и предпочитаната позиция на съня също играят роля в степента на облекчаване на налягането, което изпитват върху матрака. Поради средно твърдото си усещане, матракът Ема може да е най-подходящ за странични траверси и лица с тегло под 130 килограма.

Контрол на температурата

Докато матраците от пяна понякога са склонни да улавят топлината, матракът Emma има функции за охлаждане, които му помагат да спи по-хладно от някои модели на пазара. Капакът позволява на въздуха да циркулира в матрака, което помага за регулиране на температурата му. Airgocell пенопласт в горния слой на матрака има отворена клетъчна структура, така че въздухът също може да проникне в горния слой. Този въздушен поток може да помогне за разсейването на топлината от повърхността на съня.

Слоят от мемори пяна може да задържи малко топлина, но със слой от дишаща пенопласт, отделящ траверса от мемори пяната, повечето хора не трябва да забелязват прекомерно натрупване на топлина. Много хора, които са склонни да спят горещо, вероятно ще намерят матрака Ема хладен и удобен.

Поддръжка на ръба

Повечето матраци от пяна нямат подсилени ръбове, както и матрак Ема. Тъй като пяната се компресира, когато някой седи или спи близо до периметъра, ръбът може да се почувства донякъде нестабилен. Поради твърдото си ядро, ръбът на матрака Ема се чувства по-подкрепящ от тези на много модели от изцяло пяна. Повечето хора трябва да се чувстват достатъчно сигурни, за да седят или да спят близо до периметъра на леглото. Въпреки това, някои по-тежки индивиди могат да забележат повече потъване, което може да накара ръба да се почувства несигурен за седене или сън.

Лесно движение

В сравнение с други модели от изцяло пяна, матракът Emma е умерено лесен за движение. Повечето спящи ще могат да сменят позициите си с малко усилия. Най-горният слой пенопласт реагира относително бързо на промени в налягането, така че траверсите не трябва да се чувстват „затворени в леглото“. Слоят му от мемори пяна се притиска по-близо до тялото на спящия и може да запази впечатленията по-дълго, но това не би трябвало да възпрепятства значително движението. Твърдата сърцевина от пенопласт също ограничава колко дълбоко потъва индивид, което би трябвало да създаде балансирано усещане някъде между спането „на” леглото и „в” леглото.

Секс

Поради близкото си съответствие и липсата на отскачане, много двойки смятат, че моделите от пяна не са достатъчно отзивчиви за секс. Матракът Emma може да се представи по-добре от някои модели с изцяло пяна. Въпреки че няма много пружиниращо усещане, горният слой от пенопласт се приспособява към промените в налягането относително бързо, което улеснява придвижването през леглото. Освен това, съответствието на двуслойната система за комфорт дава сцепление.

Изпускане на газове

Подобно на други нови продукти, произведени в завода, матраците често имат продължителни производствени миризми. Това е особено често при моделите с изцяло пяна, които се доставят компресирани, тъй като миризмите нямат време да се проветрят. Матракът Ема вероятно има подобни миризми на най-подобно конструираните модели. Въпреки това, поради дишащия си дизайн, тези миризми могат да се разсеят по-бързо. Обикновено можете да очаквате нов матрак да завърши отделянето на газове в рамките на няколко дни. Ако установите, че миризмата не се влива, можете да изберете да я пуснете в отделно добре проветриво помещение, докато процесът завърши.

Спящ стил и телесно тегло

Странични траверси:
Двуслойната система за комфорт на матрака Emma очертава извивките на страничния траверс. 1,5-инчов слой пенопласт се адаптира към тялото на спящия и възвръща формата си бързо, когато спящият се движи. След това 2-инчов слой мемори пяна дава по-дълбоко люлеене и разпределя теглото на спалния по-равномерно, за да облекчи натиска около бедрата и раменете. Твърдата сърцевина от пенопласт ограничава потъването, докато технологията за адаптивно изрязване дава допълнителна опора близо до средата на леглото, за да насърчи по-доброто подравняване на гръбначния стълб.

Страничните траверси от всички теглови групи трябва да изпитват добър баланс между мекота и опора. Поради средното твърдо усещане на Ема, индивидите с тегло под 130 килограма могат да получат леко натрупване на натиск около раменете и бедрата си, но това е малко вероятно да бъде значително. Освен това хората, които тежат повече от 130 килограма, могат да потънат в повече от идеално близо до раменете и бедрата си.


Спящи на гърба : Спането на гърба обикновено поддържа гръбнака относително добре подравнен, така че повечето задни траверси се нуждаят от матрак, за да поддържат това естествено подреждане. Хълбоците са една от ключовите зони, където спящите отзад понякога срещат проблеми. Някои матраци позволяват на бедрата да потънат твърде дълбоко, докато други изобщо не им позволяват да потънат. И двата сценария могат да доведат до гръбначен стрес.

Матракът Ема има два комфортни слоя, които ще позволят на бедрата на повечето задни траверси да потънат малко. Тъй като технологията за адаптивно изрязване в подложките на сърцевината на матрака поддържа близо до средата на леглото, много задни траверси също трябва да получат необходимата опора, за да поддържат изравнените си бодли.

Траверсите, които тежат под 230 паунда, трябва да получат най-добрия баланс на подкрепа и омекотяване. Хората, които тежат над 230 килограма, могат да получат по-голямо отпускане в близост до бедрата си, което може да затрудни поддържането на оптимално подравняване на гръбначния стълб.

Спящи в стомаха:
За много индивиди по-голямата част от телесното тегло е съсредоточена около средната им част. Това поставя повече сила близо до средата на матрака, което може да доведе до увисване. Прекомерното отпускане близо до бедрата и корема може да натовари лумбалната област на спящия стомах.

Матракът Ема има два комфортни слоя, които се очертават към тялото на спалния човек и омекотяват повърхността на леглото. Много спящи на стомаха могат да се насладят на тази мекота. Сърцевината от пенопласт дава опора, а технологията Adaptive Cut-Out дава на леглото по-твърда армировка близо до средата, за да ограничи потъването около средната част на спалния стомах.

Спящите на стомаха, които тежат под 130 килограма, трябва да получат достатъчно подкрепа, за да поддържат изравнените си бодли. Хълбоците на тези, които тежат над 130 килограма, може да се потопят по-дълбоко в матрака. Това важи особено за хора, които носят по-голяма част от теглото си в средата на средата.

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси добре Отлично Честно
Задни траверси Отлично Отлично Честно
Спящи за стомаха добре Честно Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци Ема

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Матракът Ема се предлага в 17 държави, включително САЩ. В Съединените щати матракът се продава чрез уебсайта Emma, ​​Amazon и други избрани онлайн търговци.

 • Доставка

  Матракът Emma се доставя безплатно в съседните Съединени щати, използвайки UPS или FedEx.

  Очакваните срокове за доставка могат да варират. За текущи оценки вижте страницата на продукта. След като направите поръчката си, ще получите имейл за потвърждение, от който можете да коригирате времето за доставка, за да сте сигурни, че сте у дома, за да получите пакета си. Ако не можете да сте вкъщи, можете също да посочите съсед, който да ви подпише. Ще получите информация за проследяване, когато матракът ви се изпрати.

  Всеки матрак е валцуван и вакуумиран. Той се доставя в матрак с размери 19 инча на 19 инча на 42 инча.

  Собственикът е отговорен за преместването на матрака на желаното от тях място, разопаковането му и настройката му. Към матрака се доставя брошура с информация за настройка. Повечето матраци обикновено се разширяват за 30 минути до един час. Ема препоръчва матраците да не остават в кутия за повече от шест месеца.

 • Допълнителни услуги

  Понастоящем Ема не предлага доставка с бяла ръкавица.

 • Сън Проба

  Матракът Ема се предлага с прозорец за 100 нощи, за да опитате матрака във вашия дом. Ема моли да опитате матрака за 3-4 седмици, преди да го върнете. Ако по време на пробния период решите, че матракът не е подходящ за вас, можете да се свържете с екипа за поддръжка на клиенти, за да уговорите дата за вземане. Ема ще извърши пълно възстановяване на покупната цена.

 • Гаранция

  Матракът Emma се предлага с 10-годишна гаранция, която предпазва от дефекти в материалите и изработката, включително проблеми с капака и пукнатини, вдлъбнатини и други повреди на пяната. По преценка на Ема дефектните матраци ще бъдат заменени. Ема ще осигури взимане на стария матрак и доставка на новия матрак.

  Тази гаранция е валидна за оригиналния собственик на матрак и обхваща нормалното използване на матрака върху равна повърхност. Щетите, причинени от злоупотреба или пренебрегване, не се покриват. Може да се изискват доказателства за покупка и / или законни етикети.

  Прилагат се допълнителни условия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector