Menu Close

Преглед на матрака Floyd

Идеален за:

 • Тези, които са склонни да спят горещо
 • Спящи за гръб и стомах, които тежат повече от 130 килограма
 • Ценни купувачи
 • Двойки

Съображения:

 • Пробата за сън е 30 нощи, което е по-кратко от средното
 • Фирмата (7) може да е твърде твърда за странични траверси под 130 паунда
 • Намотките добавят отскачане към матрака и могат да прехвърлят движение
 • Матракът не се предлага в калифорнийски кралски размер

Ценови диапазон:

$ 795 – $ 1195

Тип матрак:

Хибрид

Твърдост:

Фирма (7)

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци Floyd

Стартирала през 2014 г., Floyd започва като минималистична марка за домашни нужди с фокус върху висококачествени мебели и хардуер. Оттогава компанията разшири продуктовата си линия, като включи рафтове, рамки за легло, маси, осветление и други стоки за дома. Всеки продукт е изработен с мисъл за устойчивост.

Наскоро компанията дебютира Floyd Mattress, хибридно легло с комфортен слой с мемори пяна и поддържащо ядро ​​на намотката. Предлага се на цена под средната цена за хибрид с мемори пяна, Floyd използва мемори пяна с мед и графит, за да регулира температурата, със зонирани намотки, които предлагат поддръжка на цялото тяло.

Предимството на хибридния матрак е, че той съчетава елементи от два различни вида матраци: пяна и innerspring. Това дава на траверсите най-доброто от двата варианта, като същевременно минимизира всякакви недостатъци, както облекчавайки натиска, така и осигурявайки лекота на движение на траверсите.

Ще прегледаме ценообразуването, оразмеряването и конструкцията на матрака Floyd. Ще предложим и подробна представа за това какви видове траверси биха се възползвали от матрака, като вземем предвид позициите на съня и типа на тялото. За да помогнем на купувачите да решат дали матракът Floyd е най-добрият избор за тях, ще включим и преглед на фирмените политики, включително доставка и връщане.

Разбивка на преглед на матраци Floyd

Матракът Floyd е с хибридна конструкция с мемори пяна и джобни намотки. Той има 10-инчов профил, който се счита за среден за матрак.

Матракът се предлага само в една опция за твърдост. Твърдият рейтинг на Floyd се счита за 7 от 10 по скалата за твърдост. В комфортната система има мемори пяна, която поставя траверси, но пенопласт с висока плътност и поддържащи бобини предотвратяват прекомерното потъване. В резултат на това спящите няма да усетят прегръдката на цялото тяло, обикновено свързана с мемори пяна.

Калъфът на матрака Floyd е съставен от полиестер и лиоцел Tencel. Той е дишащ и естествено хипоалергенен. Под капака има два инча мемори пяна, напоена с мед и графит. Тези материали отвличат топлината от тялото и предотвратяват натрупването му в матрака. Това помага на матрака Floyd да спи по-хладно от традиционните матраци с мемори пяна. Комфортният слой съответства на формата на тялото, което облекчава натиска.

Един инчов преходен слой от пенопласт с висока плътност помага за намаляване на преноса на движение от основата на намотката. Той също така предпазва траверсите от дълбоко потъване в матрака. Този слой е издръжлив и поддържащ.

Поддържащото ядро ​​на Floyd е шест инча джобни намотки. В основата има повече от 1000 намотки, всяка от които реагира индивидуално на натиск. Това минимизира прехвърлянето на движение. Основата е зонирана, с твърд периметър за допълнителна опора на ръба. Това помага да се предотврати увисването с течение на времето. Намотките добавят отскачане към матрака за по-лесно движение. Тази основа също така увеличава количеството въздушен поток през целия матрак, което помага да се разсейва топлината.

Друг един инчов слой от пенопласт с висока плътност седи под опорната сърцевина, стабилизирайки намотките и свеждайки до минимум преноса на движение. Има долно покритие против хлъзгане, за да поддържа матрака на място върху рамката на леглото.

Всички пяни, използвани в матрака Floyd, са сертифицирани от CertiPUR-САЩ. Матракът е произведен в САЩ.

Твърдост

Тип матрак

Фирма – 7

Хибрид

Строителство

Матракът Floyd има хибридна конструкция с 4 слоя, включително мемори пяна, пенопласт с висока плътност и намотки в джоб.

Материал на корицата:

70% полиестер, 30% Tencel лиоцел

Комфортен слой:

2-инчова медна мемори пяна

1 ”HD преходен пенопласт

Ядро за поддръжка:

6 ”джобни намотки

1 ”HD пенопласт

Цени и размери на матраците

Матракът Floyd е евтин в сравнение с подобни хибриди с мемори пяна. Докато средният хибриден матрак струва между 1500 и 2000 долара, матракът Floyd е по-достъпна опция за купувачите.

Средният матрак има продължителност на живота от шест до осем години и очакваме матракът Floyd да издържи толкова дълго. Матракът използва пенопласт с висока плътност и поддържащи бобини, за да предотврати провисването с течение на времето.

Floyd се предлага в стандартни размери с двойни крале. Понастоящем матракът не се предлага в калифорнийски кралски размер. Всеки размер има 10-инчов профил.

Размери Размери Височина Тегло Цена
Близнак 38 “x 75” 10 “ 67 lbs. 795 долара
Twin XL 38 “x 80” 10 “ 71 lbs. $ 895
Пълна 54 “x 74” 10 “ 90 lbs. $ 995
Кралица 60 “x 80” 10 “ 106 lbs. 1095 долара
Крал 76 “x 80” 10 “ 132 lbs. 1195 долара
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци Floyd

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

Комфортният слой от мемори пяна на матрака Floyd му помага да изолира движението по-добре от някои хибриди. Мемори пяната реагира на натиск и бавно се връща към първоначалната си форма, когато налягането се отстрани. Това му позволява да абсорбира движението и да предотврати пренасянето му през леглото.

В допълнение към комфортния слой с мемори пяна, Floyd има джобови намотки, които реагират независимо на натиск. В резултат на това матракът Floyd изолира сравнително добре по-малките движения, като хвърляне и обръщане или смяна на позициите на съня.

Въпреки това, бобините добавят отскачане към матрака, така че е възможно прехвърляне на движение. По-големи движения като влизане и излизане от леглото е по-вероятно да се усетят в други зони на матрака. Това може да причини нарушения на съня за леки спящи, които споделят леглото с партньор.

Облекчаване на налягането

Поради умерено съответстващия слой от мемори пяна, матракът Floyd предлага впечатляващо облекчаване на налягането.

Мемори пяната е известна със своите свойства за освобождаване от натиск. Системата за комфорт с мемори пяна на матрака Floyd омекотява раменете, бедрата и гърба и намалява напрежението. Хибридната конструкция предотвратява прекомерното потъване на траверси и поддържа подравняване на гръбначния стълб.

Тъй като матракът Floyd е твърд, той е най-полезен за тези, които тежат повече от 130 килограма и спят по корем или гръб. Той не съответства толкова плътно, колкото изцяло дунапренен матрак, така че траверсите са по-склонни да се чувстват сякаш спят „на“, а не „в“ матрака.

За странични траверси с тегло под 130 килограма матракът може да не е достатъчно мек. По-вероятно е при тези траверси да се развият точки на натиск в раменете и бедрата.

Контрол на температурата

Хибридните матраци обикновено регулират добре температурата и матракът Floyd е високо оценен в тази категория. Всеки слой от матрака Floyd предотвратява задържането на топлина и помага за регулиране на температурата.

Капакът на Tencel лиоцел е дишащ и лек. Това позволява на въздуха да тече през матрака. Медта и графитът в комфортния слой с мемори пяна са силно проводими. Това означава, че те отвличат топлина от тялото. Намотките добавят въздушен поток и разсейват топлината.

Тъй като матракът Floyd е твърд, той не отговаря толкова добре на формата на тялото, колкото по-меката мемори пяна. Това гарантира, че въздухът може да циркулира около тялото. В резултат на това матракът Floyd е добър избор за горещи траверси, които искат хибрид с мемори пяна.

Поддръжка на ръба

Матракът Floyd има по-твърди намотки за периметър за подсилена поддръжка на ръба. От повечето хибридни матраци може да се очаква здрава поддръжка на ръбовете, а Floyd е наравно с подобни модели. Предлага по-добра опора на ръба от дунапренен матрак.

Подсиленият периметър осигурява здрава, последователна опора от ръба до ръба. Тези, които спят близо до ръба на матрака, трябва да се чувстват подкрепени. Твърдите намотки предотвратяват усещането за търкаляне от леглото.

Въпреки това, мемори пяната се компресира лесно. Това се забелязва най-много, когато седите на ръба на леглото. Тъй като обаче матракът Floyd има пенопласт с висока плътност и намотки под мемори пяната, той се връща обратно във форма, когато налягането се отстрани. Тези елементи трябва да предотвратяват увисване по краищата.

Лесно движение

Матракът Floyd предлага над средно лекота на движение за легло с мемори пяна, отчасти благодарение на преходния слой с висока плътност от пенопласт и поддържащото ядро ​​на бобината. Матраците с по-меки комфортни слоеве от мемори пяна са по-склонни да ограничат движението.

Джобните бобини добавят отскачане към матрака Floyd, което улеснява смяната на позициите при необходимост. Пенопластът с висока плътност предотвратява потъването и усещането, че е ограничен от комфортния слой с мемори пяна. Докато мемори пяната реагира по-бавно, слоевете отдолу помагат за улесняване на движението.

Това е от полза за комбинираните траверси, тъй като улеснява смяната на пози за сън през цялата нощ. Това също е важно съображение за двойките.

Секс

Хибридните матраци често се предпочитат от двойките. Матракът Floyd е високо оценен за секс. Еластичните намотки улесняват смяната на позициите при необходимост. Матракът също има първокласна опора на ръба, което позволява на двойките да използват цялата повърхност на леглото.

Както при всеки хибриден матрак, има потенциал за шум от бобините. Това е сведено до минимум в матрака Floyd, тъй като всяка намотка е в джоба. Слоевете от пенопласт с висока плътност над и под бобините също намаляват шума и правят Floyd по-дискретен.

Мемори пяната, използвана в матрака Floyd, предлага сцепление, без да ограничава движението. Освен това, неплъзгащият се долен капак предпазва матрака от смяна.

Изпускане на газове

Отделянето на газове често се причинява от отделянето на летливи органични съединения (ЛОС). Това е често срещано при матраци, които използват синтетични пяни. Матракът Floyd е сертифициран от CertiPUR-САЩ, което означава, че е с ниско съдържание на ЛОС.

Това каза, че има малко газове, когато матракът е освободен за първи път. Тази миризма се усилва, тъй като матракът е компресиран и вакуумно запечатан за изпращане.

Всякаква първоначална миризма не се счита за вредна и трябва да се разсее в рамките на няколко дни. Намотките в матрака Floyd позволяват на въздуха да циркулира из целия матрак. Поддържането на спалнята с добра вентилация също ще помогне.

Спящ стил и телесно тегло

Странични траверси: Страничните траверси се възползват от плътно съответстващи матраци, тъй като предотвратяват натрупването на натиск върху раменете и бедрата. Въпреки това, потъването твърде далеч в матраците ще доведе до грешно подравняване на гръбначния стълб. Матракът Floyd балансира комфорт и подкрепа за странични траверси с тегло над 130 килограма.

Тези, които тежат по-малко от 130 килограма, вероятно ще открият, че матракът Флойд е твърде твърд. Това може да доведе до развитие на точки на натиск в раменете и бедрата. Страничните траверси в тази категория тегло често предпочитат средно мек матрак.

Страничните траверси, които тежат между 130 и 230 паунда, трябва да открият, че комфортният слой с мемори пяна облекчава натиска чрез люлеене на тялото. Преходният слой от пенопласт и поддържащата основа на бобината помагат за поддържането на гръбначния стълб подравнен.

Тези, които тежат над 230 килограма и спят на тяхна страна, се възползват най-много от матрака Floyd. Контурната пяна с мемори омекотява раменете и бедрата. Въпреки че траверсите в тази категория често се възползват от матрак с по-висок профил, матракът Floyd предлага достатъчно подкрепа. Пенопластът с висока плътност и основата на бобината предпазват траверсите от потъване твърде дълбоко.

Задни траверси: Задните траверси поддържат естествена стойка. Тези, които спят в това положение, ще се възползват от отзивчивата мемори пяна и поддържащата намотка на матрака Floyd. Хибридната конструкция разпределя равномерно телесното тегло. Мемори пяната съответства на формата на тялото и поддържа лумбалната област за задните траверси, докато намотките помагат за поддържане на гръбначния стълб.

Траверсите, които тежат по-малко от 130 килограма, ще изпитват по-малко контури на матрака Floyd, но все пак трябва да се чувстват напълно подкрепени. Някои може да предпочетат по-мека повърхност, но повечето задни траверси в тази тегловна категория трябва да смятат матрака Floyd за подходящ.

Тези, които тежат между 130 и 230, потъват в комфортния слой с мемори пяна, достатъчно за облекчаване на налягането и лумбална опора. Преходният слой от пенопласт с висока плътност предотвратява прекомерното потъване.

За траверси с тегло над 230 килограма, матракът Floyd е добър избор. Основата на бобината осигурява достатъчно подкрепа.

Стомашни траверси: Твърдият матрак осигурява подходяща опора за ханша и корема на стомашните траверси. Това намалява натиска върху долната част на гърба и помага за поддържане на гръбначния стълб подравнен. Матракът Floyd балансира комфорта и подкрепата за спалните в стомаха.

Комфортният слой с мемори пяна омекотява раменете и гърдите, докато слоевете от пенопласт и спирала поддържат долната половина на тялото. Това е от полза за стомашни траверси с всякакво тегло.

Тези, които тежат по-малко от 130 килограма, трябва да открият, че пяната с памет съответства достатъчно, за да предотврати натрупването на натиск в горната половина на тялото.

Матракът Floyd е високо оценен и от траверси, които тежат между 130 и 230 паунда.

Тези, които тежат повече от 230 килограма, трябва да се чувстват подкрепени поради пяната с висока плътност и здравите намотки. Въпреки това, някои спални в тази категория може да предпочетат по-твърд матрак вместо това.

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Честно добре добре
Задни траверси Честно Отлично добре
Спящи за стомаха добре Отлично Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци Floyd

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Матракът Floyd е достъпен онлайн директно чрез Floydhome.com. Компанията също така управлява марков шоурум в Детройт, където купувачите могат лично да видят матрака.

  Освен това Флойд си партнира с Brooklinen. Матракът може да бъде закупен в шоурума на Brooklinen в Бруклин и на уебсайта на Brooklinen.

 • Доставка

  Флойд изпраща матрака изключително до съседните САЩ. Понастоящем не се предлага доставка до Аляска, Хавай, Пуерто Рико или международни дестинации. Доставката в съседните САЩ е безплатна. Тази политика за доставка се отнася само за матрака, а не за останалите артикули, достъпни на уебсайта на Floyd. Други артикули, закупени на уебсайта на Floyd, подлежат на такса за доставка, която е 10 процента от покупната цена.

  Матракът е компресиран, вакуумно запечатан и изпратен в кутия чрез FedEx. Поръчките се обработват в рамките на два до пет работни дни. Обикновено матракът се доставя в рамките на шест до 10 работни дни.

  Сглобяването не е необходимо за матрака Floyd. Купувачите просто разопаковат матрака и премахват външната пластмасова обвивка. След това матракът може да се развие върху рамка или основа. Има вътрешно пластмасово уплътнение, което трябва да бъде внимателно изрязано. Матракът трябва да се разшири напълно в рамките на един час.

 • Допълнителни услуги

  Понастоящем Floyd не предлага доставка на White Glove или премахване на стар матрак.

 • Сън Проба

  Floyd предлага 30-нощен сън за матрака. Няма задължителен период на пробив.

  Фирмата предлага безплатна доставка с обратно връщане на неотворени матраци.

  Ако матракът е отворен и е в добро състояние, той може да бъде дарен на организация по 501 (c) (3). Връщанията трябва да бъдат инициирани в рамките на 30-нощния пробен период, но купувачите ще разполагат с допълнителни 30 дни, за да уредят дарението на матрака. Клиентите също могат да накарат Floyd да организира вземането и връщането на матрака срещу такса от 100 долара.

  Извършва се пълно възстановяване на сумата след връщане на матрака или предоставяне на доказателство за дарение.

 • Гаранция

  Матракът Floyd включва 10-годишна гаранция. Тази гаранция покрива дефекти в материалите и изработката, включително разцепвания или пукнатини в пяната и вдлъбнатини, по-големи от един инч. Floyd ще поправи или замени дефектен матрак.

  Компанията покрива всички разходи за ремонт или подмяна в случай на дефект, включително такси за транспорт и транспорт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector