Menu Close

Преглед на матраци GhostBed Flex

Идеален за:

 • Траверси, склонни към прегряване
 • Партньори за сън от различни групи тегло
 • Двойки, които ценят както отскока, така и изолацията на движение
 • Купувачи, които търсят бюджетен хибрид

Съображения:

 • Когато спят по корем, хората, които тежат над 230 килограма, могат да потънат твърде дълбоко за правилна гръбначна опора
 • Спящите, които предпочитат да спят “на” леглото, а не “в” леглото, може да не харесат прегръдката на слоевете от пяна с памет на GhostBed Flex

Ценови диапазон:

$ 1145 – $ 2700

Тип матрак:

Хибрид

Твърдост:

Средна фирма (6)

Вземете 25% отстъпка от вашата поръчка + 2 безплатни възглавници. Код за използване: ФОНДАЦИЯ25

GhostBed е марка на Nature’s Sleep. Nature’s Sleep е основана през 2001 г., докато марката GhostBed идва години по-късно. Днес GhostBed произвежда множество продукти за сън, включително рамки за легло, възглавници, спално бельо и матраци.

Матрачната линия включва четири модела: матрак GhostBed, GhostBed Luxe, 3D матрица GhostBed и GhostBed Flex. GhostBed Mattress е модел със смесена пяна, GhostBed Luxe е пяна с допълнителна технология за охлаждане, GhostBed 3D Matrix е хибрид с усъвършенствана технология, а GhostBed Flex е хибриден модел.

Този преглед ще обхване GhostBed Flex. GhostBed Flex е хибриден модел на достъпни цени, изграден от шест слоя, включително капитонирано покритие, два слоя мемори пяна, два слоя пенопласт и слой от джобови намотки. Той е с дебелина 13 инча и има степен на твърдост 6 (средно твърда) по 10-степенната скала на твърдост.

Разбивка на преглед на матраци GhostBed

GhostBed Flex използва хибридна конструкция с шест различни слоя. Ватирано покривало покрива матрака. Тази материя е изработена, за да се чувства хладна на допир, докато 1-инчов слой охлаждащо влакно, капитониран в покритието, допълнително охлажда повърхността на леглото. След това има два 1-инчови слоя мемори пяна, които прегръщат тялото, за да облекчат натрупването на налягане, като същевременно поддържат естественото изравняване на гръбначния стълб на спящия. Тази мемори пяна се влива с гел, за да прехвърли топлината от тялото на спящия.

1-инчов преходен слой от пенопласт съчетава отзивчивостта на латекса и конформирането на мемори пяна. Този слой служи като бариера, за да предотврати потъването на траверса срещу сърцевината на бобината.

Поддържащото ядро ​​използва 8,5 инча джобни намотки. Тъй като всяка намотка е обвита индивидуално, минималните движения се предават между намотките. Значителният въздушен поток през системата на бобината помага да се поддържа матракът хладен. Този слой също използва два реда подсилени намотки по периметъра на леглото, за да придаде на ръба по-здраво усещане. 1-инчов слой пенопласт действа като основа за спиралната система.

Със своята оценка 6 по 10-степенната скала на твърдост, GhostBed Flex има средно твърдо усещане, което е една от най-популярните настройки за твърдост. Независимо от теглото или позицията си на сън, повечето хора вероятно ще намерят средно твърдо чувство за приемливо.

GhostBed Flex е с дебелина 13 инча, което го прави високопрофилен модел. Може да са необходими листове с по-дълбок джоб, за да се съобразят с тази дебелина.

Твърдост

Тип матрак

Средна фирма – 6

Хибрид

Строителство

GhostBed Flex съдържа шест основни слоя. Най-горният слой е ватиран капак с пълнеж от охлаждащи влакна. След това има два слоя гел вливаща се мемори пяна. Преходният слой от пенопласт отделя слоевете от мемори пяна от сърцевината на намотката. И накрая, слой от пенопласт действа като основа на леглото.

Материал на корицата:

Капитонирана корица

Комфортен слой:

1, Охлаждащи влакна (ватирани в капака)

1, пяна с памет (с гел)

1, пяна с памет (с гел)

Преходен слой:

1 ″ Преходен пенопласт

Ядро за поддръжка:

8,5 ″ джобни намотки

1, пенопласт

Цени и размери на матраците

GhostBed Flex се предлага на по-ниска цена от GhostBed Luxe и GhostBed 3D Matrix, но има по-висока цена от матрака GhostBed. В сравнение с много хибридни модели от други марки, GhostBed Flex е бюджетна опция. GhostBed също често провежда промоции за допълнителни спестявания.

Предлагат се всички стандартни размери на матраци. GhostBed Flex се предлага и в разделен кралски размер, който е два двойни матрака XL.

Размери Размери Височина Тегло Цена
Близнак 38 “x 75” 13 “ 76 lbs. 1145 долара
Twin XL 38 “x 80” 13 “ 81 lbs. 1350 долара
Пълна 54 “x 75” 13 “ 100 lbs. $ 1475
Кралица 60 “x 80” 13 “ 122 lbs. $ 1645
Крал 76 “x 80” 13 “ 138 lbs. $ 1,945
Калифорнийски крал 72 “x 84” 13 “ 141 lbs. $ 1,985
Разделен крал 38 “x 80” (2бр.) 13 “ 81 lbs. да 2700 долара
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Вземете 25% отстъпка от вашата поръчка + 2 безплатни възглавници. Код за използване: ФОНДАЦИЯ25

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

Комфортната система на GhostBed Flex поема умерено количество движение. Ватиран калъф и два комфортни слоя мемори пяна помагат за намаляване на преноса на вибрации по повърхността на леглото.

Тъй като сърцевината на бобината дава отскачане на GhostBed Flex, това също може да доведе до някакъв трансфер на движение. Това обаче се смекчава донякъде от джобовете на бобините. Повечето хибридни модели имат подобна изолация на движение като GhostBed Flex.

Изолацията на движението е особено важна за спящите, които се събуждат, когато партньорът им се движи през нощта.

Облекчаване на налягането

Меко капитонирано покритие, два слоя мемори пяна и преходен слой от пенопласт дават на GhostBed Flex значително облекчение на налягането в сравнение със средния хибриден модел. Капитонираното покривало осигурява омекотяване, докато двата комфортни слоя от мемори пяна се приспособяват към формата на траверса, за да ги люлкат и да облекчат точките им на натиск. Преходният слой от пенопласт контурира по-дълбоко, като същевременно ограничава потъването.

Тъй като теглото влияе върху това колко дълбоко спящият потъва в матрака, това също играе роля в това колко облекчаване на налягането изпитва. Спящите, които тежат между 130 и 230 паунда, могат да изпитат най-добрия баланс на облекчаване на налягането и подкрепа. Хората с тегло под 130 килограма няма да потънат толкова дълбоко, така че може да имат по-изразени точки на натиск.

Контрол на температурата

Хибридните матраци са склонни да имат по-силно регулиране на температурата благодарение на дишащите си сърцевини и GhostBed Flex не прави изключение.

Функциите за регулиране на температурата на GhostBed Flex започват от капака, който е ватиран с охлаждащо влакно, за да бъде хладен на допир, като същевременно позволява обилен въздушен поток. И двата слоя мемори пяна, използвани в системата за комфорт, се вливат с гел, който помага да се изтегли топлината от тялото на спящия. Въздушният поток през сърцевината на бобината допълнително позволява на топлината да се разсейва.

Хората, които се чувстват горещи през нощта, могат да оценят степента на контрол на температурата на GhostBed Flex.

Поддръжка на ръба

Здравият ръб може да позволи на траверсите да използват повече от повърхността на матрака. Когато ръбът компресира твърде много, траверсите са склонни да гравитират към центъра на леглото, за да се избегне усещането за нестабилност в близост до периметъра. Тези, които седят на ръба на леглото, може също да го окажат предизвикателство на матрак без подходяща опора за ръба.

Подобно на много хибридни модели, GhostBed Flex има подсилен ръб, който улеснява седенето или съня близо до периметъра на леглото. Два реда подсилени намотки по периметъра на GhostBed Flex ограничават потъването на ръба и му придават по-сигурно усещане.

Лесно движение

Хибридните модели са склонни да бъдат относително лесни за придвижване поради техните ядра на намотките, а същото важи и за GhostBed Flex. Това е от полза за спящите, които са склонни да сменят позициите си през нощта.

Мемори пяната често прави матрака по-труден за движение поради по-бавната му реакция на промени в налягането и близкото му съответствие. GhostBed Flex обаче използва два относително тънки слоя мемори пяна, така че траверсите не трябва да се чувстват „в капан в леглото“. Преходният слой от пенопласт е проектиран да осигури отзивчивото усещане за латекс, добавяйки към лекотата на матрака при движение.

Секс

GhostBed Flex съчетава отскок и контуриране, като и двете могат да бъдат полезни за секса.

Неговият реагиращ преходен слой от пенопласт и сърцевина на бобината придават на GhostBed Flex пружинирането, което много двойки предпочитат за секс. Два слоя мемори пяна в системата за комфорт също се очертават достатъчно, за да дадат известно сцепление.

Изпускане на газове

Тъй като пяната често има дълготрайни миризми, останали от производствения процес, повечето матраци, които съдържат синтетична пяна и сгъстени кораби, най-вероятно ще отпаднат в началото. Обикновено тези миризми не се считат за вредни, но хората, които ги смятат за отлагащи, могат да оставят матрака в добре проветриво помещение, докато той не се изветри. Обикновено можете да очаквате това да отнеме между няколко часа и няколко дни. Тъй като GhostBed Flex е дишащ, бихме очаквали да се излъчва по-бързо от някои модели.

Спящ стил и телесно тегло

Странични траверси:
Страничните траверси от всички теглови групи могат да намерят GhostBed Flex удобно поради сместа му от контуриране и опора. Капитонираното покритие придава амортизация на повърхността и два слоя мемори пяна във формата на извивките на страничния траверс. Преходният слой от пенопласт дава по-дълбоко контуриране, като същевременно осигурява опора.

Поради средно твърдото си усещане, GhostBed Flex може да е най-подходящ за странични траверси, които тежат между 130 и 230 паунда. Хората в тази група тежести вероятно ще получат най-добрия баланс на люлеене и подкрепа, което може да помогне за облекчаване на точките на натиск на страничния спящ, като същевременно поддържа тяхното изравняване на гръбнака.

Страничните траверси, които тежат по-малко от 130 килограма, могат да намерят GhostBed Flex по-твърд от идеалния, което може да допринесе за по-голямо натрупване на натиск около бедрата и раменете им. Тези, които тежат над 230 паунда, може по-трудно да поддържат изравнените си бодли, тъй като те ще потънат в повече от по-леки индивиди.

Задни траверси:

Задните траверси обикновено се нуждаят от повърхност, която да не провисва, за да поддържа естественото им изравняване на гръбначния стълб. Отзивчивият преходен слой от пенопласт на GhostBed Flex и поддържащото ядро ​​на бобината осигуряват равномерна равнина, подходяща за спи. Неговото капитонирано покритие и два слоя мемори пяна също осигуряват достатъчно амортизация и люлка за допълнителен комфорт.

Във всички теглови групи повечето спални траверси вероятно ще получат достатъчна подкрепа от GhostBed Flex, въпреки че някои траверси над 230 килограма може да открият, че леглото е прекалено меко. Тези, които тежат по-малко от 130 килограма и предпочитат по-гъста повърхност за сън, може да открият, че средната фирма на GhostBed Flex се чувства малко по-твърда от идеалната. Задните траверси, които тежат повече от 130 килограма, могат да получат леко потъване в близост до бедрата си, което може да повлияе на подравняването на гръбначния стълб.

Спящи за стомаха:

Средният дял на спящия стомах обикновено придава най-голяма сила на матрака, тъй като той обикновено е най-тежката част на тялото. Това може да дръпне бедрата на спящия твърде дълбоко в матрака и да натовари гръбнака им. Поради това повечето спящи на стомаха се нуждаят от поддържащ матрак.

Поддържащите преходни слоеве и намотките на GhostBed Flex работят, за да предотвратят потъването, така че повечето спящи в стомаха трябва да получат достатъчно подкрепа. Много хора, които спят по корем, също могат да оценят амортизацията на капитонираното покритие и два слоя комфортна пяна с памет.

Със средно твърдото си усещане GhostBed Flex може да е най-подходящ за траверси, които тежат под 230 килограма. Тези, които тежат повече от 230 килограма, вероятно ще изпитат по-голямо потъване в средната част, което може да допринесе за лумбално разтягане.

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси добре Отлично добре
Задни траверси добре добре Честно
Спящи за стомаха добре добре Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Награди за GhostBed Flex Матрак

Вземете 25% отстъпка от вашата поръчка + 2 безплатни възглавници. Код за използване: ФОНДАЦИЯ25

Политики за пробен период, доставка и гаранция

 • Наличност

  Матракът GhostBed Flex се доставя в рамките на Съединените щати. Той е достъпен чрез уебсайта GhostBed и Amazon. Ако искате лично да видите матрака, преди да купите, GhostBed управлява и шоурум във Форт Лодърдейл.

 • Доставка

  Безплатна доставка е достъпна в съседните Съединени щати. GhostBed Flex също се доставя до Аляска и Хавай, но се изисква такса от 600 долара.

  Поръчките обикновено се изпращат в рамките на 24 часа и пристигат в рамките на 3 до 5 работни дни. Клиентите ще получат информация за проследяване, когато матракът им бъде изпратен. Матраците GhostBed се доставят чрез FedEx и клиентите могат да използват FedEx Delivery Manager, за да дадат инструкции за доставка, да поставят ваканция на матрака си и др.

  Всеки матрак пристига компресиран в кутия с размери 39 инча на 23 инча на 20 инча. Клиентът е отговорен за преместването на матрака в желаната стая и настройката му. Клиентите могат да оставят своя GhostBed Flex в кутията му до шест месеца, но GhostBed предлага да го декомпресира по-рано за правилно разширяване.

 • Допълнителни услуги

  GhostBed предлага доставка на White Glove в рамките на 48 съседни държави срещу допълнително заплащане. Поръчките с 1-2 артикула имат такса за услугата от $ 199, докато пратките с 3 или повече артикула носят такса от $ 299. Таксите за доставка на White Glove не се възстановяват.

  Тези, които закупуват доставката на White Glove, ще се свържат с екипа за доставка, за да им уговорят време за носене на матрака. Екипът ще премести матрака във вашата стая, разопакова го и ще премахне стария ви матрак.

 • Сън Проба

  Клиентите, които купуват матрака си директно чрез GhostBed, получават 101-дневен пробен период. След като клиентът изпробва матрака в продължение на поне 30 нощи, той може да започне връщане, ако матракът не е подходящ за тях. GhostBed предлага да го оправи или да възстанови покупната цена. GhostBed ще ви помогне да организирате дарение на нежелания матрак.

  Ако не сте отворили матрака си и решите да го върнете, можете да го направите по време на пробния период, но се прилага 15% такса за възстановяване.

  Всяко домакинство има право на едно връщане на матрака.

 • Гаранция

  GhostBed Flex има 25-годишна частично пропорционална ограничена гаранция. Тази гаранция се отнася за първоначалния собственик на матрака, който е закупил матрака от оторизиран продавач, регистрира продукта в рамките на 30 дни след покупката и може да представи доказателство за покупка.

  През първите 10 години от гаранцията GhostBed предлага да поправи или замени дефектни матраци, докато собственикът покрива разходите за обработка и / или транспорт.

  През годините от 11 до 25 GhostBed ще избере или да поправи допустими матраци, или да ги замени срещу пропорционално зареждане. Пропорционалните разходи започват от 50% от първоначалната покупна цена и се увеличават с 5% годишно през 12-15 години, 4% годишно през 16-20 години и 1% годишно от 21-25 години. Собственикът е отговорен за разходите за обработка и транспорт.

  Тази гаранция обхваща трайни вдлъбнатини с дълбочина над 1 инч и недостатъци, които причиняват цепене или напукване. За да отговарят на условията, щетите не трябва да са резултат от неправилна основа или неправилно боравене.

  Прилагат се допълнителни условия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *