Menu Close

Преглед на матрак GhostBed Luxe

Идеален за:

 • Хора, които се радват на контурното и отзивчиво усещане на матрак със смесена пяна
 • Странични и задни траверси
 • Двойки и спящи, които изпитват нарушения на съня, свързани с движението
 • Хора, които обикновено спят горещо на матраци от пяна

Съображения:

 • В сравнение с други модели със смесена пяна, GhostBed Luxe има доста висока цена.
 • Доставката е безплатна за клиенти в съседните САЩ, но тези в Аляска и Хавай трябва да заплатят такса за доставка върху цената на стикера на леглото.
 • 101-нощният пробен период на съня на GhostBed Luxe изисква период от 30 нощувки.

Ценови диапазон:

$ 1245 – $ 2900

Тип матрак:

Пяна

Твърдост:

Среден (5)

Вземете 25% отстъпка от вашата поръчка + 2 безплатни възглавници. Код за използване: ФОНДАЦИЯ25

Nature’s Sleep е марка матраци, която работи в бизнеса от 2001 г. Компанията пусна водещия матрак GhostBed и три последващи модела GhostBed последваха. В този преглед ще разгледаме задълбочено един от най-новите матраци от тази серия, GhostBed Luxe.

GhostBed Luxe се счита за матрак със смесена пяна. Леглото разполага с покривало, напоено с охлаждащи влакна и подплатено с инч мемори пяна, придаващо на повърхността достатъчно омекотяване. Под капака лежи слой от материал за промяна на фазата (PCM), който е проектиран да помогне на повърхността да поддържа постоянно комфортна температура, независимо колко горещо се чувствате.

Матракът също така съдържа комфортен слой от напоена с гел мемори пяна, преходен слой от отзивчив пенопласт „Ghost Bounce“ и поддържаща сърцевина от пенопласт с висока плътност. Като цяло матракът е с дебелина 13 инча, което се счита за профил над средното. GhostBed Luxe предлага средно усещане, което се оценява като 5 по скалата на твърдост 1-10.

Можете да прочетете повече за другите матраци на GhostBed в отделни рецензии. Допълнителните модели от серията включват водещия GhostBed, GhostBed Flex хибрид и новия GhostBed Flex 3D, който се отличава с иновативна система за регулиране на температурата и твърдостта.

Продължавайте да четете, за да научите всичко за GhostBed Luxe, включително спецификации за конструкция и материали, текущи цени за всеки размер и рейтинги на производителност в различни категории. Също така ще разгледаме плюсовете и минусите на матрака, ще разгледаме отзивите на клиентите и ще предоставим общ преглед на правилата за доставка, връщане и гаранция на GhostBed.

Разбивка на преглед на матраци GhostBed

GhostBed Luxe има комфортен слой с мемори пяна със средна плътност, който е с дебелина 2 инча. Това означава, че тя е тясно съобразена с тялото, за да разпределя равномерно теглото ви, да поддържа гръбначния стълб и да облекчава натиска, но е малко дишаща и няма да улавя топлина като пяната с висока плътност, открита в някои конкурентни модели. Мемори пяната се влива и с охлаждащ гел, за да помогне на повърхността да устои на прекомерното поглъщане на топлина.

Матракът също така съдържа 2-инчов преходен слой от пенопласт “Ghost Bounce”. Този материал има подобна на латекс реакция, за да осигури повече отблъскване и поддръжка, което ви предпазва от прекалено дълбоко потъване в матрака – въпреки че някои хора ще се чувстват по-подкрепени от други.

7,5-инчовото поддържащо ядро ​​на GhostBed Luxe се състои от пенопласт с висока плътност, стабилизиращ материал, който работи с преходния слой, за да поддържа тялото ви в равномерна равнина. Въпреки това, без съмнение ще почувствате известно потъване по краищата на матрака и може да имате затруднения при придвижването по повърхността, в зависимост от типа на тялото ви.

В допълнение към трите основни слоя, GhostBed Luxe включва няколко допълнителни компонента, които помагат на матрака да спи по-комфортно. Капакът на леглото е изработен от плат „Ghost Ice“, материал от полиестер и вискоза. Покритието е подплатено с 1 инч мемори пяна, която подсилва приятното средно усещане на леглото.

Друг ключов елемент на този матрак е PCM слоят, разположен под капака. Този материал е проектиран да абсорбира топлината от тялото ви, докато достигне определена температура, като в този момент повърхността поддържа една и съща температура през цялата нощ. PCM може да бъде от полза за хора, които са склонни да стават по-горещи с напредването на нощта.

С дебелина 13 инча, GhostBed Luxe се счита за високопрофилен матрак.

Твърдост

Тип матрак

Среден – 5

Изцяло пяна

Строителство

GhostBed Luxe включва няколко добавени компонента, които го отличават от много конкурентни модели със смесена пяна. Пълна разбивка на конструкцията е посочена по-долу.

Материал на корицата:

.5 ble Смес от полиестер и вискоза „Ghost Ice“, напоена с охлаждащи влакна

1 ″ мемори пяна, ватирана в капака

Комфортен слой:

PCM слой

2 foam гел вливаща мемори пяна

Преходен слой:

2 преходен пенопласт „Ghost Bounce“

Ядро за поддръжка:

7,5 ″ HD пенопласт

Цени и размери на матраците

Понастоящем GhostBed Luxe е доста скъп в сравнение с други модели със смесена пяна, които струват средно между 900 и 1200 долара. За модел GhostBed обаче Luxe има ценова точка от средата на пътя. Струва повече от водещите GhostBed и GhostBed Flex, но е по-достъпен от GhostBed 3D Matrix.

Няма добавки за GhostBed Luxe, които оказват влияние върху цената му, но можете да свържете матрака с няколко други аксесоара GhostBed. Те включват възглавници, чаршафи, протектори за матраци и основни материали.

Когато изчислявате цената на вашия GhostBed Luxe, не забравяйте да добавите разходи за доставка. Доставката е безплатна в съседните САЩ, но ако живеете в Аляска или Хавай, очаквайте допълнителна такса за доставка в допълнение към първоначалната цена на Luxe. Ще платите и повече за доставката на White Glove, която включва сглобяване в дома и премахване на стар матрак за $ 199.

Размери Размери Височина Тегло Цена
Близнак 39 “х 75” 13 “ 76 lbs. $ 1245
Twin XL 39 “х 80” 13 “ 81 lbs. $ 1450
Пълна 54 “x 75” 13 “ 100 lbs. 1570 долара
Кралица 60 “x 80” 13 “ 122 lbs. 1745 долара
Крал 76 “x 80” 13 “ 150 lbs. $ 2045
Калифорнийски крал 72 “x 84” 13 “ 149 lbs. $ 2085
Разделен крал 38 “x 80” (2бр.) 13 “ 150 lbs. $ 2900
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Вземете 25% отстъпка от вашата поръчка + 2 безплатни възглавници. Код за използване: ФОНДАЦИЯ25

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

GhostBed Luxe изолира движението много добре. В допълнение към своя комфортен слой с мемори пяна, матракът разполага с сантиметър допълнителна мемори пяна, капитонирана в капака. Тези материали не само придават на повърхността доста плюшено усещане, но също така позволяват на матрака да абсорбира движение от траверси навсякъде по леглото. В резултат на това вие и вашият партньор трябва да изпитате малко – ако има такива – нарушения на съня, когато другият човек смени позицията си или влезе и излезе от леглото.

Мемори пяната абсорбира движението по-добре от латекса или пенопласта, а моделите с меко до средно усещане са склонни да елиминират повечето трансфери. GhostBed Luxe отговаря на тези критерии и в резултат се отличава с изолиране на движението. Освен това матракът е напълно безшумен, когато носи тежест. Можете да разчитате на по-малко смущения от движение или шум, когато спите на GhostBed Luxe.

Облекчаване на налягането

Облекчаването на налягането е друга област, в която GhostBed Luxe се представя изключително добре, дори в сравнение с други дунапренени матраци. Средното усещане осигурява дълбок контур на тялото, което може да намали натиска за странични траверси чрез омекотяване на раменете и ханша и подравняване на гръбначния стълб. Траверсите и задните траверси също трябва да изпитват адекватно облекчение на този матрак. Мемори пяната се съобразява достатъчно, за да се насочи към точките на натиск в долната част на гърба, бедрата и други чувствителни зони, докато здравите преходни и поддържащи пяни поддържат тялото в равномерна равнина.

Имайте предвид обаче, че телесното ви тегло може да определи колко удобно се чувствате на този матрак. Хората с тегло над 230 килограма са по-склонни да потънат под повърхността, което може да създаде неравномерно подреждане и да доведе до по-голям натиск. За повече подробности вижте нашия анализ на стил на сън и телесно тегло по-долу.

Контрол на температурата

GhostBed Luxe е оборудван с определени компоненти, които позволяват на матрака да спи много по-хладно от много от неговите конкуренти. Капакът „Ghost Ice“ е изтъкан от дишащи вискозни влакна, докато PCM слоят регулира температурата на повърхността, за да поддържа матрака удобен – дори ако телесната ви температура е повишена.

Задържането на топлина е често срещан проблем за изцяло пяна легла. Мемори пяната и пенопластът поглъщат и улавят топлината повече от латекса и други материали за матраци, което може да ви накара да се чувствате прекалено горещи. GhostBed Luxe е забележително изключение от това правило и чудесен вариант, ако сте имали лош късмет с други дунапренени матраци.

Трябва обаче да отбележим, че хората с тегло над 230 килограма може да се чувстват малко по-топли от по-леките индивиди. Това се дължи на средното усещане на GhostBed Luxe. Докато потъват в матрака, тези траверси може да усещат по-малко повърхностен въздушен поток и да станат малко прекалено топли.

Поддръжка на ръба

Подобно на други изцяло пяна легла с по-меки усещания, GhostBed Luxe потъва доста, когато носи тежест по краищата. Това може да доведе до прекомерно потъване, което прави качването и слизането от матрака малко трудно – особено за хора с тегло над 230 килограма. Може и да не се чувствате много сигурни да спите в близост до краищата на матрака. Леглата със слаба опора на ръба могат да ви ограничат до средата, което може да намали мястото за спане, ако споделяте леглото си с партньор.

Редовното завъртане на матрака може да запази ръбовете до известна степен, но с течение на времето периметърът на GhostBed Luxe вероятно ще се влоши. Леглата с по-здрави опорни материали като латекс и стоманени намотки обикновено предлагат по-добра армировка. Ако поддръжката на ръбове е от висок приоритет, тогава може да помислите за един от тези модели матраци.

Лесно движение

Лесното движение често е обвързано с опората на ръба. Матраци като Ghostbed Luxe, които потъват малко по периметъра, също предлагат минимална отзивчивост, когато се движите по повърхността. Това може да ви накара да се почувствате затворени от матрака и да създадете затруднения при влизане и излизане от леглото. Лесното движение също влияе на това колко удобно се чувства матракът за секс.

Някои изцяло дунапренени матраци са по-лесни за придвижване от други и това обикновено може да се отдаде на по-твърдо усещане. GhostBed Luxe се оценява на 5 от 10 по скалата на твърдост, а покритието е капитонирано с плюшена подложка от пяна, така че ще почувствате по-малко отблъскване при този модел, както при средно твърд или твърд модел. Лесното движение също зависи донякъде от телесното тегло, тъй като хората, които тежат повече от 230 килограма, вероятно ще потънат повече от тези, които тежат по-малко.

Секс

Всяка двойка има собствени мнения, когато става въпрос за най-удобния матрак за секс, но изглежда, че повечето предпочитат отзивчиви повърхности с нежен контур и стабилни ръбове. GhostBed Lux ​​се съобразява достатъчно, за да насърчи сцеплението, което може да подобри секса за някои и също така да гарантира, че можете да запазите една позиция, без да се движите прекалено много. Матракът също е безшумен, което го прави дискретен и без скърцане.

GhostBed Luxe обаче реагира много бавно на тялото. Това намалява подскачането на повърхността и може да ограничи движението на двойките, което ги кара да се чувстват като затворени в матрака по време на секс. Поддръжката на Edge ще бъде друг проблем за някои. Без силен периметър двойките може да не могат да използват цялата повърхност на матрака и ще се чувстват затворени в средата.

Ако вие и вашият партньор обичате да се съобразявате дълбоко по време на любовни занимания, тогава GhostBed Luxe може да бъде вашият идеален матрак за секс. Ако не, тогава може да се наложи по-твърдо и / или по-отзивчиво легло.

Изпускане на газове

Всички матраци отделят миризми, когато са нови, но леглата със слоеве от мемори пяна са най-лошите нарушители. GhostBed не прави изключение. Очаквайте силни миризми извън газовете за малко, след като извадите матрака от кутията му. Тези миризми могат да отнемат до една седмица, за да се разсеят напълно. Дори и тогава пяната може да продължи да излъчва слаба, но забележима химическа миризма.

Конструкцията на GhostBed Luxe играе роля за задържането на миризмата. Без никакви слоеве, които насърчават въздушния поток, матракът не може да измие досадни миризми, както хибридно, вътрешно изворно или латексово легло. Ако сте чувствителни към миризми, опитайте да поставите матрака в добре проветриво помещение за няколко дни, преди да спите върху него.

Спящ стил и телесно тегло

Странични траверси: GhostBed Luxe е много подходящ за странични траверси с тегло до 230 паунда и особено удобен за тези под 130 паунда. Плюшената подплата от пяна, капитонирана в покритието и нежно контуриращият комфортен слой предлага щедра амортизация за раменете и ханша, което от своя страна може да помогне за подравняване на гръбначния стълб и да намали точките на натиск от главата до петите. Средната твърдост на леглото насърчава много балансирано усещане, така че ще почувствате, че матракът отговаря на тялото ви, без да потъва прекалено.

Страничните траверси, които тежат повече от 230 килограма, също ще намерят матрака удобно, въпреки че е много по-вероятно да потънат в някои области. Това може да попречи на подравняването на гръбначния стълб и да доведе до по-голямо натрупване на налягане. За някои по-твърдият матрак може да бъде по-удобен и подкрепящ.

Задни траверси: В сравнение със страничните траверси, задните траверси често се нуждаят от по-малко контуриране и повече цялостна опора. Позицията на гърба подравнява гръбначния стълб без помощ от матрака, така че омекотяването на раменете и ханша е по-малко важно от стабилната армировка и равномерната равнина на тялото. Спалните траверси с тегло под 130 килограма трябва да намират GhostBed Luxe за удобен, тъй като тази група тежести предпочита да предпочита по-меките легла. Въпреки това, задните траверси с тегло над 130 килограма може да се чувстват по различен начин.

Тези от порядъка на 130-230 паунда ще потънат малко, но не достатъчно, за да подкопаят напълно системата за подпомагане на леглото. Въпреки това, задните траверси с тегло над 230 паунда вероятно ще намерят този матрак прекалено мек и склонен към прекалено провисване. Тази липса на подкрепа може да доведе до болки във врата, раменете, бедрата и други чувствителни зони. По-твърдият матрак би бил много по-подходящ за тези хора.

Спящи за стомаха: Препоръчването на матраци за спящи на стомаха може да бъде малко сложно, тъй като тази позиция е свързана с повече болки всяка вечер. Това отчасти се дължи на начина на разпределение на телесното тегло, а именно как сме склонни да носим голяма част от него в торса и кръста. Спането с лице надолу по същество привлича телата ни към повърхността на матрака и в резултат на това често могат да се появят болки и болки.

С GhostBed Luxe, стомашните траверси, които тежат по-малко от 130 килограма, могат да се чувстват сравнително комфортно. Те ще изпитат известно потъване, но вероятно недостатъчно, за да предизвикат голям дискомфорт. Тези, които тежат 130 килограма или повече, вероятно ще потънат твърде много и ще развият допълнителна болка около врата и раменете. Препоръчваме по -стегнат матрак за тази тълпа – особено модел със зонирани опорни слоеве, които подсилват стомаха и бедрата, докато люлеете по-леките си зони.

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Отлично добре Честно
Задни траверси Отлично Честно Честно
Спящи за стомаха добре Честно Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Вземете 25% отстъпка от вашата поръчка + 2 безплатни възглавници. Код за използване: ФОНДАЦИЯ25

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  GhostBed Luxe се предлага за продажба на уебсайта GhostBed, както и на Amazon. Можете също да посетите изложбения салон на GhostBed от тухли и хоросан във Форт Лодърдейл, Флорида, за да тествате лично матрака и да закупите матрака, ако предпочитате да изпълните поръчката лично.

 • Доставка

  GhostBed доставя матраци до всички 50 щата, но корабоплаването не е достъпно за американски територии или международни дестинации. Безплатната наземна доставка е безплатна за всички клиенти в съседните САЩ. Тези, които живеят в Аляска и Хавай, трябва да заплатят такса за доставка.

  Всички доставки на GhostBed се координират чрез FedEx. Повечето поръчки се обработват в рамките на 24 часа и клиентите обикновено получават матрака си в рамките на три до пет работни дни. Ако трябва да анулирате поръчката, след като матракът е изпратен, GhostBed ще удържи 15% такса за възстановяване на сумата от възстановяването ви.

  GhostBed Luxe е компресиран, опакован в пластмаса и вакуумно запечатан за доставка. Матракът ще бъде доставен на прага ви, така че не е нужно да сте у дома, за да подпишете пакета. След като матракът пристигне, носете кутията в стаята, където планирате да я използвате. Кутиите тежат до 112 паунда, така че може да се наложи партньор, ако поръчате по-голям размер. Отворете кутията и извадете пластмасата с нож. Матракът веднага ще започне да се разширява, но възстановяването на пълната форма може да отнеме до 48 часа.

 • Допълнителни услуги

  GhostBed предлага доставка на White Glove за клиенти в съседните САЩ. Тази услуга включва планирана дата и час на доставка, вътрешно сглобяване и премахване на стар матрак при поискване. Доставката на White Glove започва от $ 199, което покрива разходите за доставка на два матрака, основи за легло и / или основи. За $ 299 можете да поръчате доставка на бяла ръкавица за три от тези артикули.

 • Сън Проба

  GhostBed Luxe се предлага със 101-дневен пробен период на сън. Пробата включва задължителен период на пробив; GhostBed няма да уважи връщанията, докато не изпробвате матрака поне 30 нощи. Ако матракът бъде върнат между 31-ва и 101-та нощ, ще получите пълно възстановяване на продукта и GhostBed ще изпрати куриери да вземат леглото от вашето жилище. По време на пробния сън се предлагат и обмени за други модели GhostBed.

  Моля, обърнете внимание, че всички продажби на матраци за клиенти в Аляска и Хавай са окончателни, след като бъдат обработени, така че пробен период на сън няма да бъде достъпен за тези лица. Освен това клиентите, закупили матрака си на Amazon.com или с ваучер на Groupon, няма да се класират за пробен период.

 • Гаранция

  GhostBed Luxe е подкрепен с 25-годишна гаранция. Тази гаранция е частично пропорционална. През първите 10 години GhostBed ще покрие всички разходи за ремонт и подмяна, ако вашият матрак получи дефект – въпреки че ще трябва да платите такси за транспортиране. Започвайки през 11-та година, ще платите 50 процента от първоначалната цена на матрака, за да замените вашия модел Luxe. Този процент ще се увеличава ежегодно с 5% през 12-15 години; 4 процента за 16-20 години; и 1 процент в години 20-25.

  Увисването или отпечатъците на тялото в повърхността на матрака се считат за дефекти, ако са с размери 1 инч или по-дълбоки. Гаранцията покрива и физически недостатъци в матрака, които причиняват разделяне или напукване на материалите. Други проблеми, като физически повреди или обичайно износване, не са обхванати от тази гаранция.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector