Menu Close

Преглед на матраци GhostBed

Идеален за:

 • Спящи, склонни да се събуждат, когато партньорът им се размърда през нощта
 • Хора, които страдат от остри точки на натиск
 • Партньори от различни групи тежести, които имат различни предпочитания за позиция

Съображения:

 • Стомашните траверси с тегло над 230 килограма могат да потънат прекомерно
 • Хората, които предпочитат подскачането на матраци с намотки, може да почувстват, че GhostBed не е толкова отзивчив, колкото идеален
 • Хората, които харесват матрак с много прегръдка, може да не усетят, че GhostBed съответства достатъчно добре

Ценови диапазон:

$ 545 – $ 1490

Тип матрак:

Пяна

Твърдост:

Средна фирма (6)

Вземете 25% отстъпка от вашата поръчка + 2 безплатни възглавници. Код за използване: ФОНДАЦИЯ25

Nature’s Sleep стартира през 2001 г. с цел да създаде перфектния матрак. След години на проучване се ражда марката GhostBed.

Водещият изцяло пяна GhostBed Mattress беше първият продукт в гамата, но GhostBed скоро пусна и други продукти, включително възглавници, спално бельо, рамки за легло и три допълнителни модела матраци. В GhostBed Luxe е модел изцяло пяна с охлаждане технологии, GhostBed Flex използва хибриден дизайн и GhostBed 3D матрица е технологично напреднали хибриден модел.

Този преглед ще се фокусира върху водещия матрак GhostBed, който е и най-достъпният модел на GhostBed. GhostBed Mattress е изцяло пянен модел, изграден от три слоя, включително слой латекс, слой мемори пяна и слой пенопласт. Той е с дебелина 11 инча и има средно твърдо усещане, оценявайки се на 6 по 10-степенната скала на твърдост.

Разбивка на преглед на матраци GhostBed

Матракът GhostBed е модел със смесена пяна, изграден от три слоя.

В системата за комфорт се използват два слоя. Първо, 1,5-инчов слой синтетичен латекс добавя по-плаващо усещане към повърхността на матрака. Този слой е аериран с малки отвори, за да позволи на топлината да се разсейва. След това 2-инчов слой мемори пяна дава по-дълбоко контуриране. За да намали задържането на топлина, често свързано с мемори пяна, патентованата формула на GhostBed има по-големи клетки и инфузия на гел за отнемане на топлината. Поддържащото ядро ​​се състои от 7,5 инча пенопласт с висока плътност, за да осигури трайна опора.

Капакът на матрака използва смес от полиестер и вискоза. Той е мек на допир и донякъде еластичен, за да се движите с матрака, тъй като той съответства на тялото на спалния.

С оценка 6, матракът GhostBed има средно твърдо усещане. Това е една от най-популярните настройки за твърдост и на повечето траверси вероятно ще им е удобно. Матракът е с дебелина 11 инча.

Твърдост

Тип матрак

Средна фирма – 6

Изцяло пяна

Строителство

Матракът GhostBed използва три слоя смесена пяна. В горния слой се използва синтетичен латекс. Вторият слой използва мемори пяна. И накрая, поддържащото ядро ​​се състои от пенопласт.

Материал на корицата:

Смес от полиестер / вискоза

Комфортен слой:

1,5 ″ латекс (аериран, синтетичен)

2 ″ пяна с памет (с гел)

Ядро за поддръжка:

7,5 ″ пенопласт

Цени и размери на матраците

Водещият матрак GhostBed е най-достъпната опция от GhostBed. Той е на конкурентни цени за качествен изцяло пянообразен модел, който се доближава до средата на средния ценови диапазон за матраци от пяна. Освен това GhostBed често предлага отстъпки.

Предлагат се всички стандартни размери на матраци. GhostBed продава и разделени крале, които се състоят от два двойни матрака XL.

Размери Размери Височина Тегло Цена
Близнак 38 “x 75” 11 “ 58 lbs. 545 долара
Twin XL 38 “x 80” 11 “ 62 lbs. 745 долара
Пълна 54 “x 75” 11 “ 78 lbs. $ 995
Кралица 60 “x 80” 11 “ 89 lbs. 1095 долара
Крал 76 “x 80” 11 “ 112 lbs. 1250 долара
Калифорнийски крал 72 “x 84” 11 “ 112 lbs. 1275 долара
Разделен крал 38 “x 80” (2бр.) 11 “ 62 lbs. да $ 1490
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Вземете 25% отстъпка от вашата поръчка + 2 безплатни възглавници. Код за използване: ФОНДАЦИЯ25

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

GhostBed изолира добре движението, благодарение на своята пяна. Пяната има тенденция да абсорбира движението, вместо да го прехвърля по повърхността на леглото, така че траверсите може да забележат по-рядко, когато партньорът им се движи през нощта.

Латексният слой абсорбира известно движение, но слоят с пяна с памет е това, което е особено въздействащо. По-бавното време за реакция на мемори пяната и близката прегръдка допринасят за силна изолация на движението, поставяйки матрака GhostBed наравно с повечето модели пяна на пазара.

Облекчаване на налягането

Двуслойната комфортна система на GhostBed се съобразява с тялото на спящия, за да преразпредели теглото им и да облекчи точките на натиск. Латексът има ниска точкова еластичност, така че горният слой на GhostBed разпределя компресията от теглото на спалния апарат на по-широка площ. Мемори пяната има висока точкова еластичност, така че се компресира по-директно под тежестта на спалния. Тази комбинация от латекс и мемори пяна дава подобно люлеене и облекчаване на налягането на много матраци от пяна, но без толкова потъване, колкото някои модели.

Спящите във всички групи тегло и пози за сън вероятно ще се радват на силно облекчаване на натиска.

Контрол на температурата

Въпреки че GhostBed може да запази малко топлина, конструкцията му помага да поддържа по-неутрална температура от някои модели пяна. Латексът, използван в горния слой на матрака, вече е относително дишащ и това се усилва с малки отвори за допълнителна циркулация на въздуха. Мемори пяната, използвана във втория слой на матрака, може да улови малко топлина, но по-големите клетки и вливането на гел в този слой помагат да се поддържа по-хладно. Това може да направи GhostBed добър избор за траверси, които обичат усещането за пяна, но са склонни да спят горещо.

Поддръжка на ръба

Подобно на повечето матраци, изработени от пяна, краищата на GhostBed не са подсилени. Когато човек седне или спи близо до ръба на леглото, пяната се компресира. Това може да накара периметъра на леглото да се чувства нестабилен.

Поради средно твърдото си усещане ръбовете на GhostBed вероятно ще изглеждат по-здрави от някои модели пяна. Повечето хора вероятно ще се чувстват достатъчно сигурни, за да използват периметъра на леглото. Въпреки това, хората, които тежат над 230 паунда, могат да изпитат по-забележимо потъване на ръба.

Лесно движение

Отзивчивият латекс, използван в горния слой на матрака, прави GhostBed по-лесен за придвижване, отколкото някои модели пяна. Този материал има пружиниращо усещане и бързо възвръща формата си, когато спящият смени позицията си. Контурирането и по-бавната реакция на промени в налягането от слоя пяна с памет може да ограничи движението до известна степен, но това е малко вероятно да бъде проблематично за повечето хора.

Секс

GhostBed е по-отзивчив от някои модели пяна, което може да го направи по-благоприятен за секс. Благодарение на горния си слой от латекс, GhostBed има малко отскок към него, което много двойки предпочитат. Въпреки че не е толкова пружинен, колкото повечето хибридни или innerspring модели, той има по-плаващо усещане от много модели пяна. Вторият слой на матрака използва мемори пяна, която контурира по-дълбоко и осигурява известно сцепление.

Изпускане на газове

Всеки матрак може да има някои немиризми, когато се освободи от кутията, и същото важи и за матрака GhostBed. Синтетичните пяни са склонни да задържат производствените миризми, които нямат шанс да избягат, когато матракът е компресиран за изпращане. Тези миризми обикновено не се разглеждат като вредни за повечето хора, въпреки че някои предпочитат да проветряват матраците си, преди да го използват. Това може да стане, като оставите матрака в стая с добра циркулация на въздуха, докато миризмите се разсеят. Това обикновено отнема между няколко часа и няколко дни.

Спящ стил и телесно тегло

Странични траверси:
Независимо от теглото си, повечето странични траверси ще изпитват балансирана опора и контуриране, когато спят на GhostBed. Двата слоя на системата за комфорт работят заедно, за да очертаят формата на страничен траверс. Латексът в горния слой облекчава налягането с еластично усещане, докато слоят мемори пяна дава по-дълбока прегръдка.

Тези, които тежат между 130 и 230 паунда, вероятно ще намерят средно твърдото усещане за GhostBed в подкрепа. Хората от тази група трябва да потънат достатъчно, за да оттеглят бедрата и раменете си и да поддържат бодлите си подравнени. GhostBed може да е малко твърд за странични траверси, които тежат под 130 паунда, така че може да изпитат леко натрупване на натиск. Страничните траверси, които тежат повече от 230 килограма, могат да потънат в повече от идеално в близост до бедрата и раменете си, което може да затрудни поддържането на изравнените им бодли.

Задни траверси:
GhostBed осигурява равномерна равнина, която вероятно ще бъде подходяща за задни траверси под 230 паунда. Два комфортни слоя осигуряват омекотяване и контуриране, докато сърцевината от пенопласт с висока плътност ограничава потъването.

Тъй като задните траверси обикновено се нуждаят от малко по-твърдо усещане от страничните траверси, за да се предотврати потъването на бедрата им твърде дълбоко, средно твърдото усещане на GhostBed може да е най-подходящо за тези, които тежат под 130 килограма. Хълбоците на индивиди с тегло над 130 килограма може да се потопят малко, което може да натовари гръбнака на спящия. Това е малко вероятно да бъде тежко, но може да бъде по-изразено за тези, които носят допълнително тегло близо до бедрата си, и още повече сред тези над 230 килограма.

Спящи в стомаха:
Тъй като повечето хора носят голяма част от теглото си близо до средните си секции, стомашният сън има тенденция да придава допълнителна сила близо до центъра на леглото. Средно твърдото усещане на GhostBed е най-вероятно да подхожда на спящите стомаси, които тежат под 130 килограма. Неговата сърцевина от пенопласт с висока плътност трябва да осигури адекватна опора, докато двата му комфортни слоя осигуряват омекотяването, на което се радват много стомашни спящи.

Стомашните траверси, които тежат по-малко от 130 килограма, трябва да получат добра опора, но те може да предпочетат малко по-гъста повърхност. Тези, които тежат между 130 и 230 килограма, могат да потънат още малко, така че леглото може да се чувства по-меко за тях. Хората от тази тегловна група, които носят по-голямата част от теглото си близо до средните си секции, може да се окаже малко по-трудно да поддържат изравнените си бодли. Хората, които тежат над 230 килограма, могат да открият, че потъват твърде дълбоко, когато спят по корем, което може да натовари гръбнаците им.

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси добре добре добре
Задни траверси Отлично добре Честно
Спящи за стомаха добре Честно Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Вземете 25% отстъпка от вашата поръчка + 2 безплатни възглавници. Код за използване: ФОНДАЦИЯ25

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  GhostBed се доставя до всичките 50 щата. Матракът GhostBed се продава чрез уебсайта GhostBed и Amazon. Клиентите могат също да видят GhostBed лично в шоурума им във Форт Лодърдейл.

 • Доставка

  Доставката е безплатна в съседните САЩ. Поръчките до Аляска и Хавай имат такса за доставка $ 600.

  Повечето поръчки се изпращат в рамките на 24 часа след направена поръчка и GhostBed ще изпрати информация за проследяване, когато матракът се изпрати. Те обикновено пристигат за 3-5 работни дни.

  Матраците са вакуумирани и компресирани в кутия с размери 39 инча на 23 инча на 20 инча. Поръчките се изпращат чрез FedEx. Клиентите могат да се регистрират за FedEx Delivery Manager, за да задържат ваканцията на пакета си, да вземат пратката си на място в FedEx, да предоставят инструкции за доставка и др.

  Клиентите са отговорни за внасянето на матрака и настройката му. Матракът GhostBed може да остане в кутията до 6 месеца, но GhostBed препоръчва да го разопаковате по-рано, така че да се разшири правилно.

 • Допълнителни услуги

  Доставката на White Glove се предлага в 48 съседни Съединени щати срещу допълнително заплащане от $ 199 за 1-2 артикула и $ 299 за 3 или повече артикула. Тези такси не се възстановяват.

  Екипът за доставка на White Glove ще се свърже с вас, за да определи времето за доставка. Тази услуга включва доставка, разопаковане на новия матрак и премахване на стария матрак.

 • Сън Проба

  Клиентите в съседните Съединени щати, които купуват директно от GhostBed, могат да се възползват от 101-нощно изпитание за сън. Собствениците трябва да разполагат с леглото поне 30 дни преди започване на връщане. Ако решите, че не харесвате матрака си в пробния период, GhostBed ще работи, за да го направи правилен, или ще извърши пълно възстановяване на покупната цена. Ако върнете матрака, GhostBed ще ви помогне да организирате подаряването му и екипажът на пикапа ще го премахне от дома ви.

  Неотворени и неизползвани матраци също могат да бъдат върнати, но се прилага 15% такса за възстановяване. На едно домакинство може да се върне само един матрак.

 • Гаранция

  Матракът GhostBed се предлага с 20-годишна частично пропорционална ограничена гаранция за първоначалния собственик на матрака.

  Покритите дефекти включват вдлъбнатини над 1 инч и недостатъци, които причиняват напукване или цепене на пяна.

  За да отговаря на условията за гаранция, матракът трябва да е без физически повреди и замърсявания. Освен това проблемите с матрака не трябва да са резултат от използване на неправилна основа, неправилно използване на матрака или неправилно боравене с него.

  През първите 10 години GhostBed ще ремонтира или замени матраци, за които установи, че са дефектни. Клиентът ще носи отговорност за разходите за обработка и транспорт.

  От 11 до 20 години от гаранционния период, GhostBed ще реши или да поправи матрака (прилага се такса за обработка), или да замени матрака с пропорционална скорост и с транспортна такса. Този процент започва от 50% от първоначалната покупна цена и нараства с 5% всяка година.

  Прилагат се допълнителни условия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *