Menu Close

Гравитационен леден хибриден матрак

Идеален за:

 • Странични траверси и такива с остри точки на натиск
 • Купувачи, които търсят хибриден матрак на достъпна цена
 • Двойки, които ценят изолацията на движението
 • Тези, които използват Gravity Blanket

Съображения:

 • Матракът се предлага само в пълен размер, размер queen и king
 • Дебелите слоеве от мемори пяна прегръщат плътно тялото, което може да не се хареса на някои спящи
 • Понастоящем не се предлага доставка на бели ръкавици и премахване на стар матрак

Ценови диапазон:

1000 – 1450 долара

Тип матрак:

Хибрид

Твърдост:

Среден (5)

Вземете 25% отстъпка от покупка на гравитационен матрак. Използвайте код: SFMATTRESS.

Gravity стартира с успешна Kickstarter кампания за Gravity Blanket, претеглено одеяло, предназначено да помогне за намаляване на стреса и безпокойството. Оттогава компанията разшири и разработи продуктовата си линия, за да включва охлаждащо одеяло, чаршафи, спално бельо, аксесоари за сън и хибриден матрак Gravity Ice.

Gravity Ice Hybrid, който разглеждаме в този преглед, е проектиран да бъде съвместим с Gravity Blanket, но също така е поддържащ и удобен сам по себе си. Матракът легло в кутия е с хибридна конструкция с множество слоеве пяна за дълбоко контуриране и намотки за здрава опора. Пенопластът с висока плътност добавя трайност на матрака, докато охлаждащият гел и основата на спиралата помагат за разсейване на топлината и регулиране на температурата.

Има много предимства при спането на хидравличен матрак от пяна, тъй като траверсите могат да изпитат облекчаване на налягането и изолиране на движението на мемори пяна и подкрепата на цялото тяло на вътрешните пружинни бобини. Ще разбием конструкцията на Gravity Ice Hybrid, така че купувачите да знаят какво да очакват от всеки слой.

Ще очертаем изчерпателни рейтинги на производителността на Gravity Ice Hybrid, в допълнение към подробностите за цените и оразмеряването. Също така ще обсъдим за кого може да е най-подходящ хибридът Gravity Ice, в допълнение към фирмените политики, с които купувачите трябва да са запознати, когато вземат решение за матрак.

Разбивка на преглед на матраци с гравитационен лед

Gravity Ice Hybrid има слоеве мемори пяна и пенопласт с висока плътност, с вдлъбнато поддържащо ядро ​​на бобина. 12-инчовият профил е стандартен за матрак и не се изискват дълбоки джобове. Купувачите могат да използват Gravity Blanket с Gravity Ice Hybrid за комбинация от дълбоко натискане от одеялото и поддръжка на цялото тяло от хибридния матрак.

Като цяло матракът има средна твърдост, оценена като 5 по 10-степенната скала на твърдост. Спящите могат да очакват усещането за прегръдка на тялото на мемори пяна, но с допълнителен отскок и подкрепа от намотките по-долу.

Капакът на Gravity Ice Hybrid включва горен охлаждащ панел, който помага на фитилната топлина да запази удобните траверси. Черните мрежести странични панели насърчават въздушния поток през матрака. Дъното на матрака е съставено от полиестер.

Под охлаждащия горен панел има 1-инчов слой гел с мемори пяна, който помага за регулиране на температурата и компенсира тенденцията на пяната с памет да запазва топлината. Втори 2-инчов слой мемори пяна облекчава точките на натиск и се приспособява тясно към формата на тялото, омекотявайки области като раменете, бедрата и лумбалната област. Наличието на дебела система за комфортна мемори пяна осигурява точно контуриране и първокласно облекчаване на налягането. Той също така помага да се изолира движението и да се намалят нарушенията на съня за тези, които споделят леглото.

Преходен слой от пенопласт с висока плътност осигурява допълнителна опора и предпазва траперите от натиск в опорната сърцевина. 6-инчова основа от джобови намотки циркулира въздух през матрака, като същевременно осигурява равномерна опора. Тази основа увеличава издръжливостта на матрака и предотвратява провисването с течение на времето. Обшивката от пенопласт с висока плътност укрепва количеството подпора на матрака, което матракът осигурява. Gravity Ice Hybrid има 2-инчов долен слой от пенопласт с висока плътност, за да подсили основата на бобината и да намали преноса на движение.

Твърдост

Тип матрак

Среден – 5

Хибрид

Строителство

Хибридният матрак Gravity Ice е изграден с пет слоя, включително слоеве мемори пяна, поддържащ пенопласт и джобови намотки. Капакът включва охлаждащ горен панел за контрол на температурата.

Материал на корицата:

Леден охлаждащ плат Горен панел

Странични панели от черна мрежа

100% полиестерни дънни панели

Комфортен слой:

1, гел памет пяна

2, пяна с памет

Преходен слой:

1 Trans Преходен пенопласт с висока плътност

Ядро за поддръжка:

6 ″ джобни намотки с кутия от пенопласт с висока плътност

2 Base Основен пенопласт с висока плътност

Цени и размери на матраците

Леденият хибрид на гравитацията е подходящ за пазаруващи с ценност, тъй като е на конкурентни цени и има трайна конструкция. Намотките и пяните с висока плътност удължават живота на матрака, осигурявайки ценна възвръщаемост на вашата инвестиция. При чести промоции и отстъпки купувачите могат да очакват да платят по-малко от пълната цена на дребно.

Оразмеряването е ограничено за матрака Gravity, тъй като се произвежда само в пълен размер, размер на кралица и крал. Купувачите, които се нуждаят от матрак с двойно, двойно XL или Калифорния, ще трябва да търсят другаде. Когато обмислят оразмеряване на матрака, купувачите трябва да вземат предвид и теглото на матрака. С тегло малко под 100 паунда в размер на кралица, Gravity Ice Hybrid може да изисква двама души да вдигнат или преместят матрака.

Размери Размери Височина Тегло Цена
Пълна 54 “x 75” 12″ 82 lbs. 1000 долара
Кралица 60 “x 80” 12″ 99 lbs.. 1250 долара
Крал 60 “x 80” 12″ 126 lbs. $ 1450
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Вземете 25% отстъпка от покупка на гравитационен матрак. Използвайте код: SFMATTRESS.

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

Матракът, който поема движения, като смяна на пози за сън или влизане и излизане от леглото, може да сведе до минимум нарушенията на съня, като гарантира, че тези движения не се усещат през леглото. Това е от съществено значение за чувствителните траверси, които споделят леглото с партньор.

Мемори пяната обикновено предлага изключителна изолация на движението, а Gravity Ice Hybrid има 3 инча мемори пяна в своята система за комфорт. Комфортните слоеве реагират на натиск и се връщат към формата бавно, помагайки да се изолират движенията.

Докато намотките добавят отскачане към матрака, намотките, използвани в матрака Gravity, са в джоба, така че да реагират независимо на натиска. Освен това намотките са обвити от слоеве пенопласт, които спомагат за намаляване на преноса на движение. В резултат на това Gravity Ice Hybrid изолира движението малко по-добре от средния хибриден матрак.

Облекчаване на налягането

Гравитационният леден хибрид реагира на натиск и равномерно очертава формата на тялото. Дебелата система за комфортна мемори пяна и средната твърдост на матрака водят до значително намаляване на налягането.

Матракът разпределя равномерно телесното тегло и възглавници като бедрата и раменете, където е най-вероятно да се увеличи налягането. Преходният слой и намотките придават на матрака известно отблъскване, за да гарантират, че траверсите все още се чувстват поддържани.

Облекчаването на налягането е важно за всички, но страничните траверси и тези с хронична болка в ставите или други ортопедични проблеми често могат особено да се възползват от подходящ матрак. Gravity Ice Hybrid има усещане за прегръдка на тялото, което е идеално за тези траверси.

Контрол на температурата

Хибридните матраци са склонни да регулират добре температурата, но мемори пяната може да задържа топлината на тялото. Gravity Ice Hybrid компенсира всяко потенциално задържане на топлина с охлаждащ горен панел и напоена с гел мемори пяна. Тези слоеве отвеждат топлината, за да поддържат траверсите по-хладни, отколкото на традиционния матрак с мемори пяна.

Намотките добавят въздушен поток през матрака, като спомагат за по-нататъшното разсейване на остатъчната топлина. Това е от полза за горещите траверси и всеки, който живее в топъл или влажен климат.

Важно е да се отбележи, че спалното бельо също играе роля в контрола на температурата. Дишащите, леки материали могат да помогнат да се запазят удобните траверси и да се гарантира, че те изживяват охлаждащите предимства на Gravity Ice Hybrid.

Поддръжка на ръба

Комфортните слоеве на Gravity Ice Hybrid се компресират лесно, но ръбовете се усилват от преходния слой с висока плътност от пяна и обвивката от пяна около намотките. Това помага на ръбовете да се чувстват здрави и поддържащи, така че траверсите могат удобно да използват целия матрак.

Gravity Ice Hybrid има по-добра поддръжка на ръбовете, отколкото матракът от изцяло пяна вероятно би осигурил, но някои хибридни матраци използват дебели стоманени намотки за по-здрава поддръжка на ръба.

Поддръжката на ръба предотвратява провисването по периметъра с течение на времето, като помага на тези, които често седят или спят близо до ръба на леглото, да се чувстват подкрепени. Освен това улеснява влизането и излизането от леглото.

Лесно движение

Лесното движение показва колко добре матракът улеснява смяната на позициите или движението. Системата за комфорт със средна твърдост и дебела мемори пяна на Gravity Ice Hybrid предлага тясно контуриране за облекчаване на налягането, но това може да възпрепятства движението до известна степен. Мемори пяната не е толкова еластична като латекса, така че не се връща обратно, за да се оформи толкова бързо. Потребителите ще потънат в първите два слоя на матрака и може да се почувстват донякъде ограничени.

Въпреки това, преходният слой от пенопласт с висока плътност предотвратява потъването прекалено много, а намотките добавят отскок към матрака. Това улеснява смяната на позициите и придвижването по повърхността на леглото.

Лекото движение е особено полезно за комбинирани траверси, които сменят позициите си през цялата нощ. Повечето спящи ще открият, че могат спокойно да се придвижват с Gravity Ice Hybrid, въпреки че може да не е толкова подскачащо, колкото другите хибридни модели.

Секс

Комфортните слоеве от мемори пяна на матрака Gravity осигуряват сцепление, но по-ниската устойчивост на мемори пяната означава, че тя се връща към формата си по-бавно и може да се чувства ограничаваща по време на любовна дейност.

Въпреки това, намотките добавят отскачане към матрака и повечето двойки ще открият, че Gravity Ice Hybrid е достатъчен за секс. Матракът предлага добра опора на ръба с обвивка от пяна с висока плътност и двойките могат да използват цялата повърхност на леглото. Тъй като бобините са обвити от пенометър от пяна, има минимален шум.

Някои двойки могат да предпочетат хибриден матрак с по-издръжлива система за комфорт, като латекс, за по-добра лекота на движение.

Изпускане на газове

Купувачите могат да очакват нова миризма на матрак, когато Gravity Ice Hybrid се освободи за първи път. Тази миризма е често срещана при матраци, които имат слоеве пяна, тъй като летливите органични съединения (ЛОС) се отделят, когато матракът се проветрява.

Тъй като матракът Gravity има хибридна конструкция, има по-малко отработени газове, отколкото е типично за моделите с изцяло пяна. И все пак матракът вероятно ще отпадне за няколко дни.

Вентилирането на спалнята може да помогне за ускоряване на този процес и Gravity препоръчва да оставите матрака непокрит през първите няколко дни за по-добра циркулация на въздуха. Основата на бобината също помага на въздушния поток през матрака да разсейва миризмите.

Спящ стил и телесно тегло

Gravity Ice Hybrid е подходящ за повечето пози за сън и типове тяло, тъй като слоевете от пяна с памет осигуряват равномерно контуриране, докато намотките осигуряват подходяща опора. Въпреки това, телесното тегло и личните предпочитания могат да повлияят на това колко удобен и поддържащ е матракът. Тук ще разделим важните съображения за купувачите въз основа на позицията на сън и телесното тегло.

Странични траверси

Страничните траверси се възползват от отзивчивия матрак, който предлага контуриране за раменете и бедрата. Това предотвратява натрупването на натиск в тези ключови области, като същевременно помага за поддържане на гръбначния стълб подравнен. Gravity Ice Hybrid разпределя равномерно телесното тегло и омекотява точките на натиск за страничните траверси.

Средната (5) твърдост е идеална за странични траверси, особено ако тежат под 230 паунда. Матракът прегръща тялото, за да почувствате сън в матрака, а не върху него. Преходната пяна с висока плътност предпазва страничните траверси от дълбоко потъване, а основата на бобината предлага достатъчно подкрепа.

Страничните траверси с тегло над 230 килограма все още трябва да се чувстват подкрепени, въпреки че някои може да предпочетат по-твърда повърхност.

Задни траверси

Задните траверси обикновено поддържат неутрална поза, докато спят, но налягането може да се увеличи в лумбалната област. В резултат на това тези траверси се възползват от контуриращ матрак като Gravity Ice Hybrid, тъй като той амортизира долната част на гърба и помага за облекчаване на натиска.

Поддържащите намотки и пяна с висока плътност помагат на траверсите да не се притискат дълбоко в матрака и насърчават правилното изравняване на гръбначния стълб. Средната твърдост и прегръщащата тялото пяна с памет са най-добри за траверси, които тежат по-малко от 130 килограма, но матракът осигурява адекватна подкрепа за тези, които тежат повече.

Спящи за стомаха

Спящите за стомаха се нуждаят от подходяща опора за долната част на гърба и са склонни да предпочитат твърд матрак. Ако коремът и бедрата им потънат твърде дълбоко, налягането се натрупва в лумбалната област и причинява дискомфорт. Въпреки това, матракът трябва да осигурява контуриране на горната част на тялото, за да поддържа гърдите и раменете удобни.

Матракът Gravity балансира дебели, съобразени комфортни слоеве с преходна пяна с висока плътност и поддържащи намотки. Поддържащите слоеве се противопоставят на увисване с времето, осигурявайки равномерна повърхност за стомашни траверси. Въпреки че траверсите могат да се притиснат към матрака, дебелата система за комфорт трябва равномерно да разпределя телесното тегло, за да поддържа гръбнака подравнен.

Леденият хибрид на гравитацията е подходящ за спални за стомаха под 130 паунда и достатъчно поддържащ за по-тежки спящи на стомаха, въпреки че повечето вероятно ще предпочетат средно твърд (6) пред твърд (8) матрак.

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Отлично добре Честно
Задни траверси добре Честно Честно
Спящи за стомаха добре Честно Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Вземете 25% отстъпка от покупка на гравитационен матрак. Използвайте код: SFMATTRESS.

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Гравитационни кораби за САЩ и Канада. Докато Gravity Ice Hybrid понастоящем се предлага изключително онлайн чрез Gravity, други продукти на Gravity се предлагат чрез партньори на дребно като Amazon, Target, Indigo и Bed Bath and Beyond.

 • Доставка

  Гравитационните кораби до Съединените щати безплатно. За поръчки, изпратени до Канада, се прилагат допълнителни такси. Понастоящем Gravity не предлага доставка до други международни дестинации или APO, FPO и PO кутии. Всички поръчки се изпращат чрез наземна доставка и не са налични ускорени методи.

  Поръчките обикновено се доставят в рамките на 5 до 7 работни дни в континенталната част на САЩ и в рамките на 10 до 14 работни дни в Аляска, Хавай и Канада. След изпращане на поръчката се изпраща имейл с информация за проследяване.

  Леденият хибрид Gravity е валцуван машинно, компресиран, запечатан в пластмаса и доставен като легло в кутия. Сглобяването не е необходимо. За да настроят матрака Gravity, купувачите трябва да извадят матрака от кутията и внимателно да свалят външния пластмасов капак. Развийте матрака директно върху рамката на леглото и свалете вътрешния пластмасов капак. Оставете 24 до 72 часа, докато матракът се разшири напълно.

 • Допълнителни услуги

  Понастоящем не се предлага доставка на бели ръкавици и премахване на стар матрак.

 • Сън Проба

  Gravity предлага 100-нощно изпитание за сън. Няма необходим период за пробив и купувачите могат да инициират връщане по всяко време по време на пробния период. За да инициират връщане, купувачите трябва да се свържат директно с Gravity за разрешение за връщане.

  Гравитацията помага да се координира даряването на матрака на местна благотворителна организация и издава пълно възстановяване с доказателство за дарението.

 • Гаранция

  Хибридният матрак Gravity Ice се предлага с 10-годишна непропорционална гаранция, която покрива дефекти в материалите и изработката, включително вдлъбнатини, по-големи от 1,5 инча.

  В случай на дефект, Gravity предлага ремонт или подмяна на матрака. Купувачът е отговорен за всички транспортни разходи, свързани с иск за гаранция.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector