Menu Close

Happsy матрак преглед

Идеален за:

 • Траверси, които предпочитат баланса на контура и отзивчивостта на латексния хибрид
 • Спящи за гръб и стомах, които тежат под 230 килограма
 • Хора, които са склонни да спят горещо
 • Екологични купувачи

Съображения:

 • В сравнение с други латексни хибриди, със сертифицирани органични компоненти, Happsy има много достъпна цена.
 • Безплатна наземна доставка е достъпна в съседните САЩ, но клиентите в Аляска и Хавай трябва да заплатят такса за доставка от 300 долара.
 • Въпреки че 120-нощното изпитание за сън не включва задължителен период на пробив, Happsy предлага да тествате матрака поне 30 нощи, преди да поискате връщане.
 • Матракът се предлага с 20-годишна гаранция. Първите 10 години не са пропорционални, но ще трябва да платите процент от първоначалната цена, за да смените матрака през последните 10 години.

Ценови диапазон:

$ 899 – $ 1699

Тип матрак:

Хибрид

Твърдост:

Средно мек (4), средно твърд (6)

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци Happsy

Happsy е онлайн марка за спално бельо и аксесоари за сън, която работи от 2017 г. Компанията е специализирана в продукти, произведени от органични и устойчиви материали. В този преглед ще разгледаме органичния матрак Happsy. Този хибриден модел от латекс дебютира за първи път през май 2017 г. и е единственият матрак на компанията в момента.

Органичният матрак Happsy – известен накратко като Happsy – е изграден с комфортен слой от сертифициран GOLS органичен латекс. Поддържащото ядро ​​се състои от индивидуално нагънати намотки, изработени от закалена стомана, а покритието е изработено от органичен памук, сертифициран по GOTS. Като цяло матракът е с дебелина 10 инча.

Happsy има средно твърдо усещане, което съответства на 6 по скалата на твърдост 1-10. Ако това звучи твърде твърдо, Happsy предлага и сертифициран GOLS матрак, специално проектиран за използване с матрака. Този топпер има плюшено усещане; поставянето му върху Happsy води до средно меко (4) усещане. Ако решите, горнището е на разположение за закупуване с матрака в пакет от продукти.

Прочетете, за да научите повече за органичния матрак Happsy. Нашият изчерпателен преглед обхваща конструкцията и състава на материала, цените за всеки размер, рейтингите за ефективност в различните категории спални и сертификатите, които матракът е спечелил. Ще включим и кратък анализ на отзивите на клиенти и собственици за матрака, заедно с общ преглед на правилата за доставка, връщане и гаранция на Happsy.

Хапси Матрак Преглед Разбивка

The Happsy е хибриден матрак със среден профил, който е с дебелина 10 инча и има средно твърдо (6) усещане. 2-инчовият комфортен слой е направен от вентилиран латекс. Този материал отговаря на тялото подобно на мемори пяна или пенопласт, но латексът също така реагира естествено. В резултат на това матракът има пружинираща повърхност, когато лежите за първи път, но ще усетите забележим контур, докато тялото ви потъва в комфортния слой. Латексът е сертифициран като органичен от Global Organic Latex Standard (GOLS), водещ авторитет в устойчивите компоненти на матраци. Сертификатът е достъпен за четене на уебсайта на Happsy.

Happsy също така съдържа вдлъбнатина, поддържаща сърцевина, която е с височина 8 инча. Намотките насърчават отлична стабилност по целия матрак, за да осигурят минимално потъване по краищата и равна, равна повърхност за вашето тяло. Намотките са изработени от закалена стомана и са изключително издръжливи.

Калъфът за матраци е произведен от органичен памук, който е сертифициран от Global Organic Textile Standard (GOTS), друга известна организация в тази област. Други сертификати за матрака включват GreenGuard Gold за ниски емисии и сертификацията Rainforest Alliance, което показва, че латексът е устойчиво отглеждан и събран. Всички Happsy сертификати са достъпни за преглед в PDF формат за посетителите на уебсайта.

Happsy предлага и сертифициран GOLS органичен латекс, който е с дебелина 2 инча и е предназначен за използване с матрака. Добавянето на горната част регулира твърдостта на леглото, за да създаде средно меко (4) усещане, което може да е по-удобно за определени хора (като странични траверси и тези, които тежат по-малко от 130 килограма).

Твърдост

Тип матрак

Средно твърда (6) без горница, средно мека (4) с горна част

Латекс Хибрид

Строителство

The Happsy е латекс хибрид, произведен с помощта на шепа различни екологични компоненти. Прочетете пълната разбивка на спецификациите по-долу:

Материал на корицата:

Сертифициран по GOTS органичен памук

Комфортен слой:

2 organic сертифициран GOLS органичен латекс

3, пяна с памет (с гел)

Ядро за поддръжка:

8 ″ закалени стоманени намотки

Цени и оразмеряване

В размер на кралица, Happsy е сравнително достъпна като самостоятелен матрак. Добавете незадължителния латекс отгоре за по-меко усещане и ще платите малко повече за същия размер. Цената на топпера в допълнение към матрака варира в зависимост от размера.

Happsy е много достъпна в сравнение с други латексни хибриди, които средно струват между 1600 и 2200 долара. Наземната доставка също е безплатна за поръчки в рамките на съседните САЩ, въпреки че ще платите допълнителни 300 долара за доставка, ако пребивавате в Аляска или Хавай. Връщането също е безплатно и Happsy ще изпрати куриери да вземат матрака във вашето жилище.

Хапси без Топър

Размери Размери Височина Тегло Цена
Близнак 38 “x 75” 10 ” 68 lbs. $ 899
Twin XL 38 “x 80” 10 “ 76 lbs. $ 999
Пълна 53 “x 75” 10 “ 86 lbs. $ 1199
Кралица 60 “x 80” 10 “ 107 lbs. $ 1399
Крал 76 “x 80” 10 “ 126 lbs. $ 1699
Калифорнийски крал 72 “x 84” 10 “ 129 lbs. $ 1699
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци Happsy

Хапси с Топър

Размери Размери Височина Тегло Цена
Близнак 38 ″ x 75 ″ 12″ 68 lbs. 1148 долара
Twin XL 38 ″ x 80 ″ 12″ 76 lbs. $ 1,278
Пълна 53 ″ x 75 ″ 12″ 86 lbs. $ 1,548
Кралица 60 ″ x 80 ″ 12″ 107 lbs. $ 1798
Крал 76 ″ x 80 ″ 12″ 126 lbs. 2198 долара
Калифорнийски крал 72 ″ x 84 ″ 12″ 129 lbs. 2198 долара
Превъртете L – R за повече подробности

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

Без възглавница: 2/5, с възглавница: 3/5

Подобно на други латексни хибриди, Happsy осигурява добра изолация на движението, но все пак може да забележите някакво прехвърляне през матрака. Латексът има съответстващи качества и ще омекоти тялото до известна степен, но освен това е естествено отзивчив и често създава забележим отскок на повърхността. В резултат на това материалът в комфортния слой на Happsy не абсорбира съвсем движения като мемори пяна или пенопласт. Джобните бобини също допринасят за пружинирането на матрака. Ако споделите леглото си с някого, вероятно няма да забележите прекалено много движение, но може да има малко прехвърляне, когато някой от вас смени позицията си или влезе и излезе от леглото.

Добавянето на топпера може да подобри способностите на Happsy да изолира движението. Топърът има по-добро усещане от повърхността на леглото и това позволява на материала да абсорбира повече движение. Въпреки това, все още може да почувствате някакъв трансфер дори и с поставената горна част, но Happsy се представя сравнително добре в тази категория в сравнение с други подобно конструирани матраци.

Облекчаване на налягането

Без възглавница: 3/5, с възглавница: 4/5

Латексовият комфортен слой на Happsy очертава тялото, но няма да почувствате дълбока люлка за тялото си, както бихте могли на мемори пяна. За някои траверси по-малкото потъване прави матрака по-удобен, но други се нуждаят от допълнително приспособяване, за да усещат по-малко натиск. Например, страничните траверси гравитират към по-меки матраци, които омекотяват раменете и бедрата, за да подравнят гръбначния стълб. Повечето хора, които тежат под 130 килограма, също се нуждаят от по-меко усещане и по-дълбок контур от леглото си. Топърът може да бъде полезен в това отношение.

За щастие, Happsy трябва да облекчи достатъчно добре натиска за хора, които тежат поне 130 килограма. Това важи особено за спящите на гърба и стомаха, и двамата са склонни да чувстват по-малко натиск върху по-твърдите и по-поддържащи легла. Еластичният латекс не потъва прекомерно, така че ако използвате някоя от тези позиции, няма да се налага да се притеснявате за неравна повърхност.

Контрол на температурата

Контролът на температурата е основна сила на Happsy поради различните му материални компоненти. По принцип латексът поглъща по-малко телесна топлина и спи по-хладно от мемори пяната или пенопласта, особено когато се проветрява с малки отвори, за да стимулира допълнителен въздушен поток близо до повърхността на матрака. Органичният латекс, открит в Happsy, спи изключително хладно дори по тези стандарти. Ако сте склонни да спите горещо на матраци, които задържат и улавят топлината на тялото, тогава Happsy вероятно ще се почувства много по-удобно в сравнение.

Намотките също регулират температурата на леглото, като насърчават стабилен въздушен поток във вътрешността на матрака. Друга функция за охлаждане е калъфът, който е направен от дишащ органичен памук. Може да спите малко по-топло, ако използвате латексната горна част. По-мекото усещане създава малко повече потъване, което от своя страна може да ограничи повърхностния въздушен поток и да ви накара да се чувствате прекалено горещи.

Поддръжка на ръба

Без възглавница: 4/5, с възглавница: 3/5

Матраците с дебели спирални системи са по-добри от останалите модели в категорията на ръбовите опори и Happsy не прави изключение. Поддържащото ядро ​​е конструирано с 8-инчови намотки, изработени от закалена стомана, изключително издръжлив материал, който осигурява изключителна стабилност. Може да забележите леко потъване, когато седите по ръбовете, но също така ще почувствате известно отблъскване от бобините и не би трябвало да имате много проблеми при влизане и излизане от леглото. Средно твърдото усещане на латексния слой на леглото също предотвратява прекаленото увисване на периметъра.

Използването на топпера може да доведе до потъване още малко, когато седите или лежите близо до периметъра, но вероятно не до прекомерна или неудобна степен. Останалите компоненти осигуряват достатъчно армировка, за да поддържат равномерно усещане. Освен това латексът е много издръжлив материал, който поддържа формата си с течение на времето.

Лесно движение

Някои матраци са трудни за преместване, тъй като повърхностите им са меки и склонни към дълбоко потъване, което може да ви накара да се почувствате като в капан в комфортния слой, когато влизате и излизате от леглото. Това вероятно няма да е проблем с Happsy, който поддържа равномерна повърхност благодарение на еластичен латексен слой и отзивчиви джобни намотки. Тези от вас, които тежат повече от 230 паунда, могат да изпитат повече потъване, но дори тогава матракът осигурява приличен отскок.

Ако горната част е на мястото си, тогава е по-вероятно да имате проблеми с придвижването през матрака. Това се дължи на по-мекото усещане на топпера. Топърът обаче също е направен от латекс и запазва същите отзивчиви качества като комфортния слой на Happsy.

Секс

Без възглавница: 4/5, с възглавница: 3/5

Ако вие и вашият партньор предпочитате нежно контуриран и отзивчив матрак за секс, тогава Happsy трябва да е идеален. Еластичният латекс и дебелите намотки правят леглото да се чувства много пружиниращо и това ви позволява да се движите по матрака и да сменяте позициите си доста лесно. Умереното съответствие също осигурява прилично сцепление, което не само подобрява секса за много хора, но също така ви позволява да поддържате една позиция, без повърхността да се чувства прекалено хлъзгава. Силната поддръжка на ръба е друг актив за двойките. Вие и вашият партньор не би трябвало да имате проблеми с използването на цялата повърхност на матрака, както сметнете за добре.

Освен това джобовите намотки са доста тихи. Това прави Happsy дискретен матрак за секс, ако двамата жадувате за малко допълнително уединение.

Изпускане на газове

Отделянето на газове се отнася до първоначалните миризми, които матраците отделят, след като бъдат извадени от кутиите им. Обикновено най-мръсните нарушители са легла със слоеве пенопласт или мемори пяна. Моделите с латексни слоеве като Happsy също излъчват забележима миризма – много характеризират миризмата като гумена, но не в същата степен като техните колеги на пяна. Латексът в този матрак също се вентилира и джобовите намотки насърчават стабилна циркулация на въздуха. Заедно тези два компонента могат да премахнат нежеланата миризма доста бързо.

Вероятно ще откриете издайническия аромат на латекс за около два или три дни след извършване на разопаковането. След това миризмите вероятно ще се разсеят. Ако продължите да усещате досадни миризми след тридневната маркировка, опитайте да поставите матрака в добре проветриво помещение за още един ден. В крайна сметка миризмите ще изчезнат.

Спящ стил и телесно тегло

Странични траверси: Комфортният слой от латекс на Happsy има средно твърдо усещане, така че ще почувствате лек контур за разлика от дълбоката прегръдка на тялото. Това може да е проблематично за страничните траверси с тегло под 130 килограма, които често предпочитат матрак с мека подплата в комфортния слой, за да омекотят тялото и да подравнят гръбначния стълб. Тези хора могат да почувстват допълнителен натиск в раменете, кръста и / или бедрата. За тези траверси горната част може да омекоти повърхността достатъчно, за да спомогне за по-добро подравняване и облекчаване на налягането.

Страничните траверси, които тежат 130 килограма или повече, вероятно ще се чувстват по-комфортно, въпреки че тези индивиди – като техните по-леки колеги – често предпочитат по-гъста повърхност. Ако спите настрани и се нуждаете от повече подкрепа поради вашия тип тяло или лични предпочитания за комфорт, тогава може да помислите за самостоятелния матрак. Добавянето на горната част може да е по-подходящо за странични траверси, които обичат малко допълнително омекотяване.

Спящи на гърба : В много отношения Happsy е идеалният матрак за спане на гърба. Латексът се очертава нежно, но умерено, така че можете да почувствате по-малко натиск без дълбока мивка или загуба на опора. Намотките също така осигуряват отлична стабилност по целия матрак, за да помогнат за поддържането на равномерна равнина на тялото ви, дори в зони, където носите непропорционално голямо тегло (като стомаха и бедрата). Спалните траверси обикновено предпочитат по-твърдо усещане за матрак от страничните траверси, за да се гарантира, че няма да потънат твърде много.

Happsy ще се почувства забележимо по-мек с добавен топпер, така че може да забележите повече потъване, докато лежите по гръб. Ако тежите по-малко от 130 килограма, това усещане може да е оптимално, защото ще се почувствате по-съобразени и по-малко натрупване на натиск. Други траверси могат да намерят Happsy по-удобно без горната част, особено ако тежат 130 килограма или повече.

Спящи в стомаха: Спящото в стомаха може да бъде проблематично, защото много хора, които използват тази позиция, изпитват болки, независимо кой матрак използват. Докато лежите с лице надолу, тежестта от гърдите, стомаха и ханша може да доведе до потъване на средната ви част по-дълбоко от останалата част на тялото ви. The Happsy е чудесен избор за спящи на стомаха, които тежат между 130 и 230 паунда. Средно твърдото усещане и дебелите намотки осигуряват отлично укрепване, за да поддържат цялото ви тяло равномерно с повърхността.

Спящите в стомаха в други теглови групи могат да се чувстват по различен начин. Тези с тегло под 130 килограма вероятно ще намерят матрака за твърде твърд и с това може да не изпитват достатъчно съответствие или облекчаване на налягането. Топерът може да бъде полезен за някои от тези траверси за стомаха. За тези с тегло над 230 килограма, матракът вероятно ще се чувства по-комфортно без горнището, отколкото с него – но дори и тогава, Happsy няма да бъде достатъчно твърд за някои.

Хапси без Топър

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси добре Отлично Честно
Задни траверси Отлично добре Честно
Спящи за стомаха Отлично добре Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Хапси с Топър

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Отлично добре Честно
Задни траверси добре Честно Честно
Спящи за стомаха добре Честно Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци Happsy

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Органичният матрак Happsy е достъпен както на уебсайта на Happsy, така и на Amazon.com. Въпреки това, матракът не се продава от други търговци или онлайн пазари и Happsy не оперира с тухли и хоросани.

 • Доставка

  Happsy изпраща матрака до всичките 50 щата, но в момента не се предлага доставка на друго място. Компанията предлага безплатна доставка чрез FedEx или UPS Ground на територията на непрекъснатите САЩ. Ако живеете в Аляска или Хавай, ще заплатите допълнителна такса за доставка от $ 300.

  Повечето клиенти получават матрака си за 10 до 12 работни дни. Пакетът ще бъде доставен директно до прага ви, така че няма нужда да сте у дома, когато пристигне.

  Happsy е компресиран, обвит с пластмаса и компресиран преди изпращане, което позволява на матрака да се побере в стандартна кутия за доставка. След пристигането на пакета го занесете в стаята, където планирате да го използвате – и потърсете помощ от някой друг, ако поръчате по-голям размер, тъй като матракът може да тежи до 129 килограма. Разпаковайте Happsy, изрежете пластмасовото обвиване и гледайте как матракът се разширява. Тя трябва да достигне пълната си форма за 48 часа или по-малко.

 • Допълнителни услуги

  Ускорено наземно корабоплаване, доставка на бели ръкавици и премахване на стар матрак не се предлагат с никакви хапси поръчки.

 • Сън Проба

  Happsy идва със 120-нощно изпитание за сън. Happsy препоръчва да тествате матрака поне 30 нощи, за да го разбиете правилно, но това не е изискване; можете да върнете матрака по всяко време на процеса и да получите пълно възстановяване.

  Happsy ще организира и куриери да вземат матрака от вашето жилище без допълнително заплащане. Всички върнати легла или се рециклират, или се даряват за благотворителност.

 • Гаранция

  Органичният матрак Happsy е подкрепен с 20-годишна гаранция, която е частично пропорционална. Ако се появи дефект в матрака ви през първите 10 години, Happsy ще поправи или замени матрака без допълнителни разходи за вас. Пропорционално покритие започва през 11-та година, когато ще платите 50 процента от първоначалната цена на стикера на леглото, ако е необходима подмяна. Пропорционалният процент се увеличава на стъпки от 5 процента, докато изтече гаранцията.

  Съгласно тази гаранция увисването или телесните отпечатъци в повърхността на съня с размери 1,5 инча или по-дълбоки се считат за дефекти. Други дефекти включват физически недостатъци в матрака, които причиняват преждевременно влошаване на материалите, и производствени недостатъци, свързани с ципа на капака. Други дефекти, като физически щети, нанесени от собственика или нормално износване, не се покриват от тази гаранция.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector