Menu Close

Преглед на матрака на празен гел

Идеален за:

 • Спящи с различни тежести или нужди за сън
 • Спящи, които страдат от болки поради точки на натиск
 • Хората лесно се събуждат от прехвърляне на движение или шум от матрак

Съображения:

 • Бездействието може да не е достатъчно отзивчиво за двойки, които търсят подскачаща повърхност за секс.
 • Хората, които харесват прегръдката с мемори пяна, може да почувстват, че конструкцията на пенопласта на Idle не отговаря толкова тясно на тялото, колкото им се иска.
 • Купувачите, които предпочитат по-мек или по-твърд от средния матрак, може да не харесат средно твърдото усещане на Idle.

Ценови диапазон:

$ 699 – $ 1149

Тип матрак:

Пяна

Твърдост:

Средна фирма (6)

Вземете 50% отстъпка от вашата поръчка и вземете 2 безплатни възглавници с покупка на пяна Idle Gel. Читателите на Sleep Foundation също получават допълнителни $ 25 отстъпка с код=SF25

Idle Sleep е компания, базирана в Колорадо, с качествени матраци и щедри политики за връщане и гаранция, които са задоволили хиляди клиенти.

Понастоящем Idle Sleep продава четири модела матраци чрез уебсайта си: изцяло пяна Idle, луксозният пяна Idle Gel Plush, подвижният Idle Hybrid и подвижният органичен Idle Latex Hybrid (предлага се с латекс Talalay или Dunlop). В допълнение към своите модели матраци, Idle Sleep също продава регулируеми основи, чаршафи, възглавница с мемори пяна, матрак протектор и фон дьо тен.

Idle Sleep Gel Foam, наричан още Idle, е бюджетен модел изцяло пяна. Състои се от три слоя пенопласт за привеждане в съответствие и подкрепа. С дебелина 12 инча Idle е най-тънкият модел на марката, но все пак попада във високия профил. Средното твърдо усещане на празен ход (6) е в рамките на средния диапазон, който предпочитат повечето траверси, така че може да побере траверси с различни тегла и предпочитани пози за сън.

Ако мислите за закупуване на матрак за празен ход, ние ще подчертаем най-важната информация, която ще трябва да имате предвид. Първо ще разделим конструкцията на леглото, ценообразуването и производителността. Накрая ще обобщим отзивите на клиентите и фирмените политики, които могат да ви помогнат да вземете решение.

Разбивка на преглед на матраци на празен гел

Idle Gel Foam Mattress е средно твърд изцяло пянен модел, който оценява около 6 по 10-степенната скала на твърдост.

Миещият му горен капак е капитониран за фино омекотяване, а материята е изработена за регулиране на температурата. Под покритието лежи естествена памучна огнеустойчива преграда. След това 3-инчов слой от пенопласт Idle Cooling Buoyancy действа като комфортна система. Този материал отговаря на тялото за облекчаване на налягането, но е по-дишащ и отзивчив от повечето мемори пяна. Гелът, вливан в комфортния слой, помага за пренасяне на топлината от тялото на спящия.

Преходният слой се състои от още 2 инча пенопласт. Перфорациите в пяната добавят към отзивчивостта на леглото, като същевременно позволяват циркулация на въздуха. 7-инчово ядро ​​от пенопласт поддържа повърхността на леглото. Тази пяна с висока плътност е по-трайна от материалите с по-ниска плътност, като подобрява издръжливостта на матрака и намалява вероятността от дълготрайни впечатления. Под сърцевината има памучен огнеупорен плат. Основният капак се увива от външната страна, който може да се разархивира и премахне за почистване.

Твърдост

Тип матрак

Средна фирма – 6

All Foam

Строителство

Матракът за празен ход се състои от три слоя пенопласт с капитонирано полиестерно покритие.

Материал на корицата:

Ватиран полиестер

Комфортен слой:

Памучна противопожарна преграда

3, пенопласт за охлаждане на празен ход

Преходен слой:

2 Преходен пенопласт

Ядро за поддръжка:

7, пенопласт с висока плътност

Огнеупорна кърпа

Основно покритие

Цени и размери на матраците

Матракът за празен ход се предлага на по-ниска цена от средната за изцяло пянен модел, така че може да се хареса на купувачите с ограничен бюджет. Честите промоции могат да ви помогнат да намалите цената още повече или да добавите допълнителни безплатни артикули, като възглавници. Леглото се предлага във всичките шест стандартни размера на матрака.

Размери Размери Височина Тегло Цена
Близнак 38 “x 75” 12″ Неприложимо $ 699
Twin XL 38 “x 80” 12″ Неприложимо $ 749
Пълна 54 “x 75” 12″ Неприложимо $ 899
Кралица 60 “x 80” 12″ Неприложимо $ 999
Крал 76 “x 80” 12″ Неприложимо 1149 долара
Калифорнийски крал 72 “x 84” 12″ Неприложимо 1149 долара
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Вземете 50% отстъпка от вашата поръчка и вземете 2 безплатни възглавници с покупка на пяна Idle Gel. Читателите на Sleep Foundation също получават допълнителни $ 25 отстъпка с код=SF25

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

Трите слоя пяна на Idle поглъщат значително количество движение, ограничавайки вибрациите, които се разпространяват по повърхността на матрака, когато единият партньор се движи. Това поставя изолацията на движение на празен ход на равна нога с много изцяло пяна модели, които често превъзхождат в тази категория на изпълнение.

За хората, които се събуждат лесно, когато партньорът им се движи през нощта, силната изолация на движението на празен ход може да бъде разликата между безсънна нощ и спокоен нощен сън.

Облекчаване на налягането

Траверсите често изпитват остри точки на натиск, където тялото им осъществява най-голям контакт с матрака. Този натиск може да доведе до болки или болка или да се обърне през нощта.

Комфортните и преходни слоеве на Idle в пенопласт се приспособяват към формата на тялото на спящия и преразпределят теглото им, така че налягането да се разпределя по-равномерно по повърхността на леглото. Това може да намали натрупването на натиск около ключови области, като ханша и раменете.

Теглото на спалния човек и твърдостта на матрака също играят роля за това колко облекчаване на налягането изпитват. Благодарение на средно твърдото си усещане, празният ход трябва да осигури облекчаване на натиска за повечето спящи, независимо от теглото им.

Поради съответстващите способности на пяната, повечето модели от цяла пяна се представят добре по отношение на облекчаване на налягането, така че производителността на празен ход е в съответствие с повечето подобни конструкции.

Контрол на температурата

Idle има умерено регулиране на температурата, както много модели от изцяло пяна.

Неговото капитонирано покривало е изработено, за да помогне на спящия да се охлади, когато е топло и топло, когато е хладно. Комфортните, преходни и поддържащи слоеве са изградени от пенопласт, който обикновено е по-дишащ от мемори пяната. Това позволява на топлината да се разсейва по-лесно. Вливането на гел в комфортния слой също помага на фитилната топлина далеч от тялото на спящия, докато перфорациите в преходния слой подобряват циркулацията на охлаждащия въздух през леглото.

Поддръжка на ръба

Тъй като изцяло пянаните модели обикновено нямат подсилени ръбове, техните периметри често провисват, когато спалнята седи или спи близо до тях. Средно твърдото усещане на Idle придава на ръба му по-благоприятно усещане от някои модели изцяло пяна на пазара, така че повечето траверси трябва да могат да използват цялата повърхност на матрака, без да се налага да избягват ръба. Някои по-тежки индивиди обаче могат да забележат повече нестабилност.

Лесно движение

На празен ход е по-лесно да се придвижвате, отколкото при много изцяло пяна модели. Това е така, защото е изграден изцяло от пенопласт, който обикновено не прегръща толкова плътно, колкото мемори пяната и обикновено възвръща формата си по-бързо. Комфортният слой на Idle е проектиран за плаваемост, за да подобри допълнително лекотата на движение.

Повечето спящи не трябва да се борят да сменят позициите си или да се движат по повърхността на леглото, но някои хора с проблеми с подвижността могат да се чувстват малко по-ограничени в движенията си.

Секс

Моделите с пълна пяна обикновено не получават високи резултати за секс, защото не са толкова отзивчиви, колкото повечето хибридни или innerspring модели.

Бездействието се оценява подобно на повечето матраци изцяло от пяна. Неговата конструкция от пенопласт има по-малко прегръдка и реагира по-бързо на промени в налягането, отколкото повечето мемори пяна, така че може да не ограничава движението толкова, колкото много модели мемори пяна. Комфортният слой също е конструиран за плаваемост, което може да направи Idle малко по-отзивчив от някои опции на пазара. Контурирането от комфортния слой също осигурява сцепление, на което двойките често се радват. Леглото е почти безшумно, правейки влюбената дейност дискретна.

Изпускане на газове

Всеки модел може да има миризма на „нов матрак“, когато е разопакован за първи път, но това е особено често при изцяло дунапренени матраци, които се доставят компресирани. Миризмите от производствения процес често се задържат в синтетична пяна, а компресирането на леглото не дава възможност тези миризми да се изветрят. Тъй като съдържа синтетична пяна и е сгъстен, Idle е вероятно да има подобни миризми на повечето модели от изцяло пяна. Въпреки това, Idle Sleep не оставя матраците си компресирани дълго време преди изпращането, което може да намали отделянето на газове до известна степен.

Обикновено се счита, че неприятните миризми са безвредни, но някои собственици предпочитат да дадат време на новия си матрак да се проветри преди употреба. Това може да стане, като оставите матрака в добре проветриво пространство. Повечето миризми трябва да бъдат практически неоткриваеми в рамките на няколко дни.

Спящ стил и телесно тегло

Странични траверси:
Благодарение на нежното контуриране на 3-инчовия комфортен слой от пенопласт на Idle и 2-инчовия преходен слой от пенопласт, повечето странични траверси трябва да спят удобно на леглото. Тези комфортни и преходни слоеве се оформят по естествените извивки на страничния траверс, докато сърцевината от пенопласт с висока плътност помага за поддържането на бедрата и раменете им, за да поддържа гръбнака им добре подравнен.

Поради средно твърдото си (6) усещане, празен ход е може би най-подходящ за странични траверси, които тежат между 130 и 230 паунда. Хората в тази група с тегло трябва да изпитат най-добрата комбинация от гръбначна опора и облекчаване на натиска. Тези, които тежат под 130 килограма, могат да изпитат малко натрупване на натиск около бедрата и раменете си, докато някои странични траверси с тегло над 230 килограма може да потънат в малко повече от идеалното в близост до бедрата и раменете си. Това обаче е малко вероятно да бъде съществен проблем за повечето хора.

Спални траверси:
Матракът за празен ход може да побере задните траверси във всички диапазони на теглото. За правилно подравняване на гръбначния стълб, задната траверса обикновено се нуждае от бедрата си, за да потъне малко, без да увисва твърде дълбоко в матрака. Комфортният слой от пенопласт Idle нежно люлее бедрата им, докато сърцевината му от пенопласт осигурява равномерна подкрепа. Преходният слой добавя към контура, като същевременно намалява вероятността траверсът да потъне достатъчно, за да усети твърдото ядро.

Докато матракът на празен ход може да е подходящ за спане на гърба, тези, които тежат по-малко от 230 паунда, вероятно ще имат най-доброто изживяване на матрака. Неговото средно твърдо усещане балансира нежното оформяне и стабилната опора за насърчаване на доброто подравняване. Докато празен ход трябва да осигури адекватна подкрепа за по-тежки траверси, някои хора, които тежат над 230 килограма, могат да намерят бедрата си потънали твърде дълбоко.

Спящи за стомаха:
На всеки матрак, спящите в стомаха могат да получат някои болки в резултат на позицията им за сън. Тъй като повечето хора носят голяма част от телесното си тегло близо до средата си, това може да ги завлече по-дълбоко в матрака и да издърпа гръбнака им извън позицията. Въпреки това, матракът за празен ход трябва да поддържа подравняването на спалния стомах по-добре от много модели, като същевременно осигурява удобна амортизация.

Удобните и преходни слоеве от пенопласт омекотяват повърхността на съня, докато твърдата му сърцевина от пенопласт с висока плътност ограничава потъването. Със средно твърдото усещане на празен ход, спящите във всички групи тегло трябва да получат достатъчно подкрепа, за да поддържат относително неутрална позиция на гръбнака. Спящите в стомаха все още могат да забележат леко отпускане в близост до бедрата и корема, особено ако имат допълнително тегло в тези зони.

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси добре Отлично добре
Задни траверси Отлично добре Честно
Спящи за стомаха добре добре Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Вземете 50% отстъпка от вашата поръчка и вземете 2 безплатни възглавници с покупка на пяна Idle Gel. Читателите на Sleep Foundation също получават допълнителни $ 25 отстъпка с код=SF25

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Idle Sleep изпраща Idle безплатно за локации в съседните Съединени щати.

  Докато Idle продава някои от своите матраци чрез Amazon, Idle Mattress в момента се предлага изключително чрез уебсайта Idle Sleep. Компанията няма локации за тухли и хоросани.

 • Доставка

  Idle Sleep ще доставя своите матраци на клиенти в съседните САЩ. Всеки матрак обикновено се конструира след направена поръчка. Сглобяването може да отнеме до 4 работни дни, а изпращането обикновено отнема още 3 до 6 работни дни. Като цяло повечето клиенти получават своите матраци в рамките на 4 до 10 работни дни.

  Компанията изпраща матраците си чрез UPS и изпраща на клиента номер за проследяване при изпращане на поръчката. Всеки матрак се компресира, навива и опакова в кутия за пратка. Той ще бъде оставен на вратата на клиента или където обикновено получават пакети. Клиентът е отговорен за внасянето му, разопаковането и настройката.

 • Допълнителни услуги

  Idle Sleep предлага доставка на White Glove срещу допълнителна такса от $ 149, която не подлежи на възстановяване. С доставката на White Glove екип ще донесе новия матрак във вашия дом, ще го разопакова и ще премахне стария матрак. Поради логистиката и планирането, клиентите трябва да очакват доставката на White Glove да отнеме повече време от стандартната доставка.

 • Сън Проба

  Idle има водещ в индустрията 18-месечен пробен период за сън. Това се равнява на около 540 нощувки. Преди леглото да стане допустимо за връщане, клиентите трябва да го изпробват поне 30 нощи. След като този необходим период за пробив приключи, клиентите могат да се свържат с Idle Sleep, за да уговорят дарението или взимането на нежелания матрак. Idle Sleep ще възстанови пълната покупна цена за квалифицирани връщания.

  Предлагат се и борси. Стандартната размяна ще бъде оценена на такса от $ 300, но няма да се прилага такса за заместващ матрак без допълнително изпитание за сън.

 • Гаранция

  Idle Sleep има „Доживотна гаранция без край“, което е доживотна ограничена гаранция. Гаранцията важи за първоначалния собственик, закупил матрака от оторизиран продавач. Idle Sleep ще поправи или замени матраци, за които установи, че има допустими дефекти.

  Гаранцията покрива специфични дефекти, включително недостатъци, които причиняват цепене или напукване на пяна, отпечатъци над 0,5 инча и производствени дефекти в капака на матрака.

  Клиентите могат да бъдат помолени да предоставят копие от тяхната разписка и снимки на дефекта. Гаранцията не покрива щети, които са резултат от неправилна основа, неправилно боравене или злоупотреба. Прилагат се допълнителни условия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector