Menu Close

Преглед на плюшен матрак на празен гел

Идеален за:

 • Хора, които тежат под 230 килограма, особено странични траверси
 • Хора, които се събуждат лесно, когато партньорът им се движи
 • Траверси с остри точки на натиск
 • Купувачи, които искат по-дълъг пробен период, за да изпробват леглото си

Съображения:

 • Спящите на гърба и стомаха, които тежат над 230 паунда, могат да потънат твърде дълбоко в близост до средните им секции, което пречи на гръбначния стълб
 • Двойките могат да предпочетат по-отзивчива повърхност за секс
 • Хората, които са склонни да седят или спят на ръба на леглото си, може да открият, че степента на поддържане на ръба липсва

Ценови диапазон:

$ 899 – $ 1,599

Тип матрак:

Пяна

Твърдост:

Среден (5)

Вземете 50% отстъпка от вашата поръчка и вземете 2 безплатни възглавници с покупка на плюшен гел Idle Gel. Читателите на Sleep Foundation също получават допълнителни $ 25 отстъпка с код=SF25

Idle Sleep е базираната в Колорадо марка матраци, която е получила похвала от купувачите на матраци за своите приятелски политики и разнообразна продуктова линия.

Четири различни модела съставят настоящата гама матраци на марката. В режим и режим на гел плюшени са всички пяна модели на празен ход Hybrid е flippable хибриден модел и режим на латекс Hybrid е flippable модел органичен латекс на разположение и с двете Talalay или Dunlop латекс. Idle Sleep произвежда и други аксесоари за сън, включително регулируеми основи, фундамент, чаршафи, протектор за матрак и възглавница с мемори пяна.

Idle Sleep Gel Plush е един от моделите изцяло пяна на марката. Това е среден модел, оценяващ се на 5 по 10-степенната скала на твърдост. Четири слоя пяна придават на леглото комбинацията от плюш и поддръжка, докато инфузиите с гел в горните два слоя се борят с натрупването на топлина.

Ще предоставим задълбочен поглед върху конструкцията и цените на Idle Sleep Gel Plush. Също така ще направим оценка на нейното представяне, подробни отзиви на клиенти и ще обобщим някои от най-важните фирмени политики, които да имате предвид, докато пазарувате.

Разпределение на плюшен матрак в режим на празен гел за сън

Плюшеният матрак Idle Sleep Gel е луксозен изцяло пянен модел с четири слоя пяна. Ватиран калъф охлажда и омекотява повърхността на матрака. Самият капак е направен от хладна на допир ледена тъкан със зашит гел за подобрено регулиране на температурата. 1-инчов слой от пенообразувател с гел е капитониран в капака, за да облекчи налягането, като същевременно позволява въздушен поток през матрака. Този материал също има леко плаващо усещане, за да улесни придвижването по повърхността на леглото.

Под капака има естествена памучна огнеустойчива преграда. Комфортният слой е съставен от още 2 инча гел вливаща пенопласт, проектиран за охлаждане, облекчаване на налягането и плаваемост. 3-инчовият преходен слой от мемори пяна дава по-дълбоко контуриране, като същевременно действа като бариера между системата за комфорт и сърцевината на леглото. Тази персонализирана пяна също е изработена, за да възвърне формата си по-бързо и да запази по-малко топлина от стандартната пяна с памет.

8-инчово ядро ​​от пенопласт добавя към подкрепата и издръжливостта на леглото. Използва се материал от пенопласт с висока плътност, който трябва да издържи добре с времето. Под сърцевината лежи огнеупорна памучна преграда, а подвижната, измиваща се основна кърпа се увива от външната страна.

Общо матракът е с дебелина 14 инча. Това го прави високопрофилен модел, който може да изисква допълнителен набор от дълбоки листове.

Твърдост

Тип матрак

Среден – 5

All Foam

Строителство

Плюшеният матрак Idle Sleep Gel използва два слоя пенопласт в своята система за комфорт, преходен слой с мемори пяна и поддържаща сърцевина от пенопласт.

Материал на корицата:

Ледена смес от плат с подплата от пенопласт

Комфортен слой:

1, пенопласт с инфузия с гел

Естествена огнеустойчива бариера

2, пенопласт с инфузия с гел

Преходен слой:

3 ″ Преходна пяна с памет

Ядро за поддръжка:

8 Poly пенопласт с висока плътност

Памучна обвивка / противопожарна преграда

Подвижен / миещ се основен капак

Цени и размери на матраците

Плюшеният матрак Idle Sleep Gel се предлага на малко по-висока цена от средната за изцяло дунапренен матрак. Но тази разлика в цените не е достатъчно значителна, за да възпре купувачите от закупуването на плюшения матрак Sleep Gel, особено след като неговите усъвършенствани материали, продължителни пробни и гаранционни политики и силна производителност могат да оправдаят допълнителните разходи. Освен това Idle Sleep често прави отстъпки, които свалят цената до около средната цена на изцяло пяна модел.

Размери Размери Височина Тегло Цена
Близнак 38 “x 75” 14 “ Неприложимо $ 899
Twin XL 38 “x 80” 14 “ Неприложимо $ 949
Пълна 54 “x 75” 14 “ Неприложимо $ 1,199
Кралица 60 “x 80” 14 “ Неприложимо $ 1349
Крал 76 “x 80” 14 “ Неприложимо $ 1,599
Калифорнийски крал 72 “x 84” 14 “ Неприложимо $ 1,599
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Вземете 50% отстъпка от вашата поръчка и вземете 2 безплатни възглавници с покупка на плюшен гел Idle Gel. Читателите на Sleep Foundation също получават допълнителни $ 25 отстъпка с код=SF25

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

Въпреки че много модели от изцяло пяна превъзхождат по отношение на изолацията на движение, плюшеният матрак Idle Sleep Gel не прави изключение. Той абсорбира повечето вибрации, така че повечето спящи няма да забележат, когато партньорът им се движи или става през нощта.

Тази силна изолация на движението се дължи на четирите слоя пяна на леглото. Капитонираното покритие намалява движението по повърхността на леглото, докато комфортният слой от пенопласт и преходният слой от мемори пяна изолират по-значимо движение.

Благодарение на изолацията на движение над средното ниво, тези, които обикновено се събуждат, когато партньорът им се движи, могат да получат по-добър сън през нощта върху плюшения матрак Gel.

Облекчаване на налягането

Много модели от изцяло пяна се справят добре при облекчаване на налягането и плюшеният матрак Gel не прави изключение. Траверсите с остри точки на натиск трябва да се радват на достатъчно облекчаване на натиска, за да облекчат обичайните болки, които могат да се получат от натрупването на налягане.

Плюшеният матрак Idle Sleep Gel постига забележителното си намаляване на налягането чрез своята конструкция и материали. Капитонираното покритие дава амортизация на повърхността, комфортният слой от пенопласт помага да се разпредели по-равномерно телесното тегло на спящия по леглото, а преходният слой с мемори пяна добавя по-дълбоко контуриране.

Страничните траверси с тегло под 230 паунда вероятно ще изпитат най-добрата комбинация от контуриране и опора. Хълбоците и раменете им могат да потънат, намалявайки натиска от тези по-широки области, като същевременно поддържат естественото им подреждане на гръбначния стълб.

Контрол на температурата

Матраците, които съдържат мемори пяна, обикновено не се справят отлично при регулиране на температурата, защото плътната прегръдка на материала може да улови топлината. Въпреки че плюшеният матрак Gel може да запази малко топлина, той се представя по-добре в тази категория от някои подобно конструирани матраци на пазара.

Това се дължи на охлаждащите материали на леглото и строителните техники. Капакът е направен от хладна на допир материя с пришит гел. Два слоя пенообразувател с впръскване на гел съставят системата за комфорт на леглото. Обикновено пенопластът позволява по-голяма циркулация на въздуха от мемори пяната, така че топлината на тялото на спящия може да се разсейва естествено. Настойките с гел също подобряват регулирането на температурата на леглото, като пренасят топлината от тялото. Мемори пяната, използвана в преходния слой, също е проектирана да запазва по-малко топлина от повечето мемори пяна.

Въпреки че няма същата дишаща способност като повечето хибридни или innerspring модели, Плюшеният матрак Gel може да е добра опция за траверси, които търсят изцяло дунапренен матрак без прекомерно задържане на топлина.

Поддръжка на ръба

Траверсите могат да забележат известно потъване по периметъра на плюшения матрак Gel, което е типично за повечето модели от изцяло пяна.

Слоевете пяна на Gel Plush се компресират, когато седите или спите близо до ръба на леглото и това може да го накара да се чувства нестабилно. Когато спят на матрак без достатъчна опора на ръба, някои индивиди гравитират към центъра, за да избегнат усещането, че могат да се търкалят от леглото. Това може да ограничи използваемата повърхност на леглото, което може да остави двойките с по-малко място да сменят позициите си през нощта. Хората, които обичат да седят на ръба на леглото, може да се затруднят и при модели с по-малка опора на ръба.

Лесно движение

Мемори пяната често прави матраците по-трудни за придвижване поради по-бавната си реакция на промени в налягането и близката прегръдка. Докато гел Плюшеният матрак съдържа мемори пяна, той се представя по-добре в тази категория от някои изцяло пяна модели.

Два слоя пенопласт съставят системата за комфорт, придавайки на леглото умерените резултати за лекота на движение. Обикновено пенопластът реагира бързо на промени в налягането, така че не би трябвало да има продължително впечатление от тялото на спящия, което пречи на движението им. Повечето хора вероятно ще открият, че плюшеният матрак Gel е достатъчно лесен за придвижване, но някои траверси с проблеми с мобилността може да се борят повече.

Секс

Подобно на повечето модели от изцяло пяна, сексът не е силната страна на плюшения матрак Gel. Пластовете от пяна на гел Плюш оформят тялото, което може да осигури сцепление, но може и да ограничи движението. Неговата система за комфорт от пенопласт е по-отзивчива от повечето мемори пяна, но няма толкова много отскачане, колкото двойките предпочитат да предпочитат за секс. Двойките също могат да почувстват необходимостта да се пазят от краищата, за да се чувстват сигурни на повърхността на матрака.

Преимуществото е, че този изцяло дунапренен матрак е почти безшумен, правейки всяко любовно занимание по-дискретно.

Изпускане на газове

От всеки нов матрак може да излизат миризми. Миризмите от производствения процес често се задържат в материалите, особено ако матракът е сгъстен и няма време да се проветри, преди да го въведете в стаята си. Синтетичната пяна има тенденция да бъде по-податлива на немигащи газове в сравнение с други материали.

Тъй като Idle Sleep не компресира матрака много преди изпращането му, той може да е малко по-малко склонен към изпускане на газове от някои модели, но вероятно все още ще има първоначална нова миризма на матрак.

Ако оставите матрака в стая с добър въздушен поток, повечето миризми трябва да се излъчват в рамките на няколко дни.

Спящ стил и телесно тегло

Странични траверси:
Плътният матрак на Idle Sleep Gel Матракът и силното облекчаване на налягането го правят добра възможност за странични траверси под 230 паунда.

Неговият капитониран пенопласт, комфортен слой от пенопласт и преходният слой от мемори пяна се комбинират до общо 6 инча, оставяйки достатъчно място за страничните ханши и раменете на спящия матрак. Плюшеният матрак Sleep Gel преразпределя силата на теглото на спалния за намаляване на натрупването на налягане около най-широките части на тялото им. Преходният слой с мемори пяна обаче също ограничава прекомерното потъване, за да помогне на спящия да поддържа правилно подравняване на гръбначния стълб.

Поради средното усещане за гел Плюшен матрак, той може би е най-подходящ за лица, които тежат под 230 паунда. Страничните траверси в тази тегловна група трябва да имат оптимален баланс на контуриране и опора, което може да осигури значително облекчаване на налягането, като същевременно насърчава доброто изравняване на гръбначния стълб. Тези, които тежат повече от 230 килограма, също вероятно ще изпитат бедрата и раменете си да потънат повече от идеално за правилно подравняване на гръбначния стълб.

Задни траверси:

Плюшеният матрак Gel може да бъде полезна опция за траверси, особено ако тежат по-малко от 130 килограма. За да поддържат бодлите си добре подравнени, задните траверси обикновено се нуждаят от легло, което позволява на бедрата им да потънат малко, без да ги оставя да се спуснат твърде далеч в леглото. Ватираният калъф от пенопласт Gel Plush и комфортният слой от пенопласт поставят бедрата на задния травер, докато преходният слой от мемори пяна дава по-дълбоко контуриране и подкрепа.

Спалните траверси обикновено се нуждаят от малко по-твърд матрак от страничните траверси, така че средното усещане на матрака Gel Plus може да е най-подходящо за тези, които тежат по-малко от 130 килограма. Хората, които тежат между 130 и 230 паунда, могат да открият, че бедрата им могат да потънат повече от идеално, особено ако носят голяма част от телесното си тегло близо до средните си секции. Хората, които тежат повече от 230 килограма, може да се затруднят да поддържат гръбначния стълб поради потъване около бедрата.

Спящи за стомаха:
Подобно на задните траверси, потъването в средната част може да бъде голям проблем за спалните в стомаха. Тъй като много хора носят голяма част от телесното си тегло около ханша и корема, лежането с лице надолу може да позволи на това допълнително тегло да изтегли средата на тялото по-дълбоко в леглото и да натовари гръбначния стълб.

Спящите за стомаха обикновено се възползват от по-твърд матрак, така че като среден модел, плюшеният матрак Gel може да е малко по-мек от идеалния. Въпреки това може да е удобно за някои спящи на стомаха, особено комбинирани траверси, които също спят в други позиции през цялата нощ.

Плюшеният матрак Gel трябва да прегръща и поддържа телата на стомашни траверси, които тежат между 130 и 230 паунда, но бедрата им може да се потопят малко повече, отколкото биха искали. Спящите в стомаха, които тежат над 230 килограма, могат да получат по-значително увисване в близост до средните си секции, което може да допринесе за дискомфорт в лумбалната област.

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Отлично добре Честно
Задни траверси Отлично Честно Честно
Спящи за стомаха добре Честно Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Награди за плюшен матрак Idle Sleep Gel

Вземете 50% отстъпка от вашата поръчка и вземете 2 безплатни възглавници с покупка на плюшен гел Idle Gel. Читателите на Sleep Foundation също получават допълнителни $ 25 отстъпка с код=SF25

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Плюшеният матрак Idle Sleep Gel се доставя безплатно в съседните САЩ.

  По това време плюшеният матрак Gel се продава изключително чрез уебсайта Idle Sleep. Въпреки че някои продукти на Idle Sleep са налични на Amazon, този модел в момента не е в списъка. Idle Sleep не управлява тухлени магазини или шоуруми.

 • Доставка

  Idle Sleep доставя своите матраци в съседните Съединени щати. Те доставят директно от фабрики в Илинойс и Южна Каролина. Процесът на производство на матраци обикновено отнема от 1 до 4 работни дни, а доставката обикновено отнема от 3 до 6 допълнителни работни дни. Клиентите обикновено могат да очакват техните матраци да пристигнат в рамките на 4 до 10 работни дни. Матраците се доставят чрез UPS и Idle Sleep ще ви изпрати номер за проследяване, когато поръчката ви бъде изпратена.

  Матракът пристига компресиран и навит в кутия, а клиентът е отговорен за внасянето му в къщата им и разопаковането му.

 • Допълнителни услуги

  Доставката на White Glove се предлага срещу допълнителна такса за невъзвръщаемост от $ 149. Екипът за доставка обикновено се свързва в рамките на три дни след получаване на матрака ви, за да планира времето за доставка. Тази услуга включва нова инсталация на матрак и изтегляне на стар матрак.

 • Сън Проба

  Клиентите могат да се възползват от 18-месечен пробен период на сън. Това е около 540 нощи, за да опитате леглото у дома. Клиентите трябва да опитат леглото за период от 30 нощувки, преди да се опитат да се върнат. По време на остатъка от пробния сън те могат да се свържат с Idle Sleep, за да върнат матрака за пълно възстановяване на покупната цена. Idle Sleep ще ви помогне да настроите дарението или вземането на изхвърления матрак.

  Ако клиентът предпочита, те също могат да сменят матрака си за различен модел. Такса от $ 300 се прилага за стандартните борси, но борсите са безплатни за матрак без допълнително изпитание за сън.

 • Гаранция

  Idle Sleep предлага ограничена доживотна гаранция, която нарича „Доживотна гаранция без край“. Тази гаранция предлага безплатни ремонти или замени на матраци с квалифицирани дефекти, като вдлъбнатини над 0,5 инча дълбочина, недостатъци, които водят до напукване или цепене на пяна и производствени проблеми в капака.

  Тази политика се отнася за оригиналния собственик на матрак, закупил леглото им чрез оторизиран продавач. Клиентите трябва да запазят копие от разписката си като доказателство за покупка. Гаранцията не покрива щети, които са резултат от злоупотреба, неправилно боравене или използване на неправилна основа.

  Прилагат се допълнителни условия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector