Menu Close

Преглед на хибридни матраци на празен ход

Идеален за:

 • Странични и стомашни траверси с тегло от 130 до 230 паунда
 • Траверси за гръб и стомах с тегло над 230 килограма
 • Траверси, желаещи две опции за твърдост в едно легло
 • Клиенти, желаещи дълготраен матрак

Съображения:

 • Цената е по-висока от леглата на някои конкуренти

Ценови диапазон:

$ 1,228 – $ 2237

Тип матрак:

Хибрид

Твърдост:

Средна фирма (6), фирма (8)

Вземете 30% ОТСТЪПКА и 2 БЕЗПЛАТНИ възглавници с всеки закупен матрак Idle Hybrid. Читателите на Sleep Foundation също получават допълнителни $ 25 отстъпка с код=SF25

Idle Sleep е онлайн търговец на матраци директно към потребителя. Idle предоставя на клиентите изключително дълъг 18-месечен пробен период на сън, по време на който те могат да изпробват матраци без риск. Idle Sleep продава четири модела матраци: Idle Gel Foam, Idle Gel Plush, Idle Hybrid и All Natural Latex. Тази страница се фокусира върху хибридния матрак на празен ход.

Според Idle Sleep, хибридният матрак Idle е най-продаваният им. Поддържащата намотка и матрак от пяна струват по-малко от матрака All Natural Latex на Idle Sleep, но повече от пяната Idle Gel и Idle Gel Plus.

Idle Sleep Hybrid се предлага в две опции за твърдост: „средна“, която измерва шест от 10 по скалата на твърдост, и „луксозна фирма“, която измерва при осем от 10. Клиентите могат да изберат и матрак, който измерва „Среден“ от едната страна и „луксозна фирма“ от другата.

Всички опции за хибриден матрак на празен ход могат да се обърнат. Матракът с двете нива на твърдост дава на клиентите две възможности в едно легло. Матраците с еднаква твърдост от двете страни позволяват на траверсите да удължат живота на матрака си, като разпределят износването от двете страни.

В този преглед на хибридните матраци на празен ход предоставяме подробности за конструкцията на леглото, материалите и производителността. Ние също така преглеждаме съответните политики на Idle Sleep, като техните практики за доставка, пробен период на сън и гаранция.

Разбивка на прегледа на хибридните матраци на празен ход

Като хибриден матрак, 14-инчовият Idle Sleep Hybrid съдържа смес от материали. В центъра на матрака седи основната опорна сърцевина на леглото. Това ядро ​​се състои от 6-инчов слой с джобни намотки.

Тъй като джобовите намотки са обвити индивидуално (за разлика от традиционните вътрешни отпечатъци, които се свързват), те намаляват както шума, така и преноса на движение по повърхността на леглото. В сравнение с поддържащите ядра от пенопласт, намотките позволяват увеличен въздушен поток, който поддържа леглото по-хладно.

От всяка страна на слоя намотка лежи същата последователност от слоеве пяна. Тъй като Idle Sleep Hybrid е подвижно легло, тези слоеве имат двойни цели. Слоевете, разположени над слоя на бобината, действат като комфортни слоеве. Когато тези слоеве седят под слоя на бобината, те действат като част от опорната сърцевина.

Най-дълбокият слой пяна се състои от пенопласт и е с дебелина един инч. Този слой действа като преходен слой и помага да се осигури поддръжка. Над него има два инча слой, направен с това, което компанията нарича IDLE Buoyancy Foam. Плуващата пяна е подобна на мемори пяната, но е по-отзивчива.

По-меката пяна, наречена IDLE Contouring Foam, образува най-външния слой. Един инч от тази пяна е ватиран в капака на матрака. Капакът е изработен от плат Thermocool, материал, предназначен да насърчава охлаждането.

Хибридният матрак Idle Sleep се предлага на две нива на твърдост. Компанията нарича тези опции „средна“, която измерва средната фирма и „луксозната фирма“, която измерва фирмата. Матраците с всички опции за твърдост са изработени от едни и същи материали и измерват еднаква височина.

Твърдост

Тип матрак

Средна фирма (6)
Фирма (8)

Хибрид

Строителство

Тъй като хибридният матрак на празен ход с дебелина 14 инча е подвижен, той е изграден с комфортни слоеве от двете страни на леглото. Централната опорна сърцевина се състои от шест инча джобови намотки. Комфортният и преходният слой от пяна от двете страни на намотката са идентични.

Материал на корицата:

Плат Thermocool

Комфортен слой (от двете страни):

IDLE контурна пяна

IDLE пяна за плаваемост

Преходен слой:

Пенопласт

Ядро за поддръжка:

Джобни намотки

Цени и оразмеряване

Idle Sleep Hybrid струва повече от предлаганите матраци от пяна на Idle Sleep, но по-малко от латексния му матрак. Това ценообразуване е според очакванията. Обикновено хибридните матраци струват повече от леглата с пълна пяна, но по-малко от матраците от латекс поради разходите, свързани с всеки вид материал.

В сравнение с други хибридни матраци, Idle Sleep Hybrid се продава на цени към горния край на средното ниво.

Размери Размери Височина Тегло Цена
Близнак 38 “x 75” 14 “ Неприложимо $ 1228
Twin XL 38 “x 80” 14 “ Неприложимо $ 1,285
Пълна 54 “x 75” 14 “ Неприложимо 1570 долара
Кралица 60 “x 80” 14 “ Неприложимо $ 1856
Крал 76 “x 80” 14 “ Неприложимо 2142 долара
Калифорнийски крал 72 “x 84” 14 “ Неприложимо $ 1958
Разделен крал 72 “x 84” 14 “ Неприложимо 2237 долара
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Вземете 30% ОТСТЪПКА и 2 БЕЗПЛАТНИ възглавници с всеки закупен матрак Idle Hybrid. Читателите на Sleep Foundation също получават допълнителни $ 25 отстъпка с код=SF25

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

Средна фирма: 3/5, фирма: 2/5

Тъй като съдържа контурни слоеве пяна, Idle Hybrid изолира добре движението. Тези комфортни слоеве са склонни да абсорбират движението, вместо да му позволяват да се движи по повърхността на матрака. Опцията за средно твърда твърдост изолира движението дори по-добре от твърдата опция, защото е по-мека.

Изолацията на движението е важна за спящите, които споделят легло с партньор, особено тези, които са чувствителни и се събуждат лесно. Когато леглото изолира добре движението, траверсите вероятно няма да бъдат обезпокоени, когато партньорът им се движи през нощта или влиза и излиза от леглото. Хибридните легла като Idle Hybrid пренасят по-малко движение от вътрешните матраци поради техните индивидуално обвити джобови намотки и комфортни слоеве от пяна.

Облекчаване на налягането

Траверсите могат да очакват да намалят налягането, докато лежат на празен хибрид. Материалите и конструкцията на леглата насърчават равномерното разпределение на теглото по повърхността му. Преходният слой спомага за облекчаване на натиска, като позволява на по-тежките части на тялото да потънат по-дълбоко, докато все още се поддържат. Контуриращите слоеве пяна се приспособяват към тялото, осигурявайки допълнително облекчаване на налягането.

Леглата, които не облекчават добре налягането, причиняват точки на натиск, които могат да създадат дискомфорт и дори болка с течение на времето. Често леглото не облекчава добре налягането, защото е твърде здраво за телесното тегло на спящия. Когато по-тежките части на тялото като бедрата и раменете не потънат в леглото поне малко, подравняването на гръбначния стълб е нарушено и точките на натиск са склонни да се развиват.

Контрол на температурата

Средна фирма: 3/5, фирма: 4/5

Повечето спящи откриват, че остават хладни на празен хибрид през цялата нощ. Поддържащият слой на бобината дава възможност за увеличен въздушен поток в сравнение с опорните сърцевини на изцяло пяна легла. Също така, Idle Sleep отбелязва, че те са проектирали своите комфортни слоеве от пяна, за да ги накарат да спят по-хладно от мемори пяната. И накрая, материята, използвана за покриване на матрака, също е предназначена за охлаждане.

Спящите, които са склонни да спят изключително горещо, все още могат да се чувстват топли на празен сън, особено ако купуват средно твърда опция. Поради разликите в слоевете пяна, средно твърдата опция не спи толкова хладно, колкото твърдата опция.

Поддръжка на ръба

Средна фирма: 3/5, фирма: 4/5

Благодарение на слоя си с намотка в бобина, Idle Hybrid осигурява адекватна опора на ръба за повечето траверси. Подчертайте факторите на ръба върху това колко повърхност на леглото може да използва спящият. Когато едно легло има здрави ръбове, траверсите могат да използват цялата повърхност на леглото, без да се чувстват изложени на риск от отдръпване поради изкривени ръбове. Поддръжката на ръбовете е най-важна за хората, които споделят легло с партньор, деца или домашни любимци и трябва да използват пълноценно пространството.

Някои траверси, особено тези с по-голямо тегло, биха предпочели матрак с още по-здрави ръбове. Краищата се огъват малко под телесното тегло. Фирмената опция осигурява ръбове, които са малко по-здрави

Лесно движение

Средна фирма: 3/5, фирма: 4/5

Пластовете от пяна, комбинирани с поддържаща сърцевина на намотката, придават на това легло усещане, което едновременно съответства и реагира. В резултат на това движението по повърхността на Idle Hybrid се чувства относително лесно за повечето спящи. Комфортният слой IDLE Buoyancy Foam е специално проектиран, за да позволи на траверсите да се движат свободно по леглото, докато се наслаждават на конформното усещане, свързано с мемори пяната.

Въпреки че Idle Hybrid технически не съдържа мемори пяна, той осигурява подобно усещане. Някои спящи, особено тези, които не обичат да се чувстват „прегърнати“ от матрака си, може да открият, че това усещане затруднява част от движението им върху матрака. Фирмената опция е малко по-елегантна и по-лесна за придвижване от средната фирма.

Секс

Средна фирма: 3/5, фирма: 4/5

Повечето хора смятат, че Idle Hybrid работи добре за секс. Това е почти безшумно легло с подходяща опора на ръба, при което движението е относително лесно. Обикновено хибридни легла като това работят по-добре за секс, отколкото силно съответстващите изцяло пяна легла, които могат да попречат на движението и да направят смяната на позициите неудобна или неудобна.

Въпреки че повечето спящи смятат, че Idle Hybrid работи добре за секс, някои предпочитат още по-пружинен матрак. Матраците Innerspring и по-малко съответстващите хибриди осигуряват повече отскачане, което улеснява движението повече от легло със съответстващи свойства.

Изпускане на газове

Подобно на повечето матраци, Idle Hybrid изгасва ограничено количество. Отделянето на газове се отнася до отделянето на летливи органични съединения (ЛОС) от новопроизведени материали. Клиентите могат да очакват да усетят лек мирис при отваряне на запечатания си матрак в резултат на газообразни ЛОС. Тази миризма трябва да се разсее бързо, вероятно в рамките на часове.

Хибридни матраци като този са склонни да отделят газ по-малко от изцяло дунапренените легла. Пяната е материалът на матрака, известен с това, че изгаря най-много газове. Джобните намотки съставляват шест инча от дебелината на празен хибрид. Този слой намотка не само отделя по-малко газове, но и позволява въздушен поток, който може да помогне за отвеждането на изгазените ЛОС от слоевете пяна.

Спящ стил и телесно тегло

Странични траверси:
Idle Hybrid се оценява изключително добре със странични траверси с тегло между 130 и 230 паунда. Тази група установява, че конструкцията на леглото насърчава подравняването на гръбначния стълб и облекчава натиска. Преходният слой позволява по-тежките части на тялото да потънат в матрака по начин, който поддържа всички части на тялото.

Страничните траверси с всички телесни тежести намират комфорт при Idle Hybrid. Страничните траверси с тегло под 230 паунда обикновено предпочитат средно твърдия вариант на матрака. Твърдата опция е твърде твърда за тях и може да причини точки на натиск. Тези с тегло над 230 килограма могат да изберат кое ниво на твърдост се чувства най-удобно за тях. Колкото повече човек тежи, толкова по-вероятно ще предпочете твърдата опция за матрак.

Задни траверси:
Задните траверси с всякакви тежести също намират комфорт при Idle Hybrid. В тази група за предпочитане на позицията за сън, траверсите с тегло под 230 паунда могат да се насладят или на средно твърди или твърди опции за матраци в зависимост от техните предпочитания. И двете нива на твърдост осигуряват адекватна подкрепа, но средната фирма се чувства по-мека и по-съобразена, докато фирмата се чувства по-отзивчива.

Траверсите с тегло над 230 паунда са склонни да изискват опората, осигурена от твърдата опция на матрака. Матракът се оценява изключително добре с тази група. На него те изпитват адекватна лумбална опора, така че гърбовете им не се извиват. Поради тази причина много рецензенти на матраци на уебсайта Idle Sleep отбелязват, че матракът помага за облекчаване на болките в гърба, които изпитват на други матраци.

Спящи за стомаха:
От всички спящи, тези, които предпочитат да спят по корем, оценяват Idle Hybrid най-високо. Стомашните траверси с тегло над 130 паунда са склонни да намерят адекватна опора за твърдата опция на това легло. Стомашните траверси с тегло под 130 килограма могат да се насладят както на средно твърди, така и на твърди нива. Подвижната опция с различни нива на твърдост от двете страни може да работи добре за тази група.

Шпалите за стомаха обикновено изискват по-твърд матрак, поради което траверсите от тази група с тегло от 130 до 230 предпочитат твърдата опция. Меките матраци могат да позволят на телата на стомашните траверси да потънат твърде далеч, натоварвайки шиите им. Тези точки на натиск често водят до дискомфорт и дори болка. Стомашните траверси не срещат този проблем при Idle Hybrid. Вместо това цялото тяло се поддържа добре и се насърчава подравняването на гръбначния стълб.

Бездействащ хибрид – среден

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси добре Отлично добре
Задни траверси добре добре Честно
Спящи за стомаха добре Честно Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Бездействащ хибрид – твърдо

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Честно Честно добре
Задни траверси добре Отлично Отлично
Спящи за стомаха добре Отлично Отлично
Превъртете L – R за повече подробности

Вземете 30% ОТСТЪПКА и 2 БЕЗПЛАТНИ възглавници с всеки закупен матрак Idle Hybrid. Читателите на Sleep Foundation също получават допълнителни $ 25 отстъпка с код=SF25

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Idle Hybrid се продава онлайн както от Idle Sleep, така и от Amazon. Понастоящем не се предлага в магазините за тухли и хоросан. Матракът се доставя безплатно до места в САЩ

 • Доставка

  Матраци за празен сън се изпращат безплатно до клиенти в САЩ през UPS Ground. Компанията изпраща имейли на клиентите с информация за доставка след направени поръчки.

  Матраците се доставят от фабричните партньори на Idle Sleep в Илинойс и Южна Каролина. Първо, матраците се компресират, навиват се и се поставят в кутия.

  Всички матраци за празен ход се правят по поръчка, което отнема от 1 до 4 работни дни. След това изпращането отнема от 3 до 6 работни дни, в зависимост от това къде се намира клиентът спрямо фактора. Общо клиентите трябва да очакват матракът им да пристигне в рамките на 4 до 10 работни дни след направена поръчка.

  Клиентите могат да изберат доставка на бели ръкавици срещу допълнителна такса от $ 149, което може да добави до 3 дни към общото време за доставка.

 • Допълнителни услуги

  Клиентите могат да закупят доставка на бели ръкавици срещу допълнителна такса от $ 149. Поръчките за доставка на бели ръкавици се изпращат до хъб. След това този център ще се свърже с вас, за да определи времето за доставка.

  С доставка на бели ръкавици доставчикът разопакова и настройва матрака във вашия дом. Таксите за доставка на бели ръкавици не подлежат на възстановяване, дори ако матракът бъде върнат по-късно.

 • Сън Проба

  Idle Sleep предлага изключително дълъг пробен период на сън. Изпитът им за сън е 18 месеца или 540 нощи.

  По време на пробния период на съня клиентите могат да опитат матрака без риск. Ако не им хареса по някаква причина, те могат да го върнат безплатно. Таксите за доставка на бели ръкавици обаче няма да бъдат възстановени.

 • Гаранция

  Idle Sleep предлага доживотна гаранция за техните матраци. Съгласно тази гаранция, Idle Sleep ще ремонтира или замени матраци с евентуални дефекти или проблеми поради проблеми с производството или материалите.

  Гаранцията покрива и телесни отпечатъци с дебелина повече от ½ инча, което надхвърля индустриалния стандарт. Използването на матрака върху недостатъчна основа анулира гаранцията.

  Клиентите могат да инициират използването на гаранцията чрез изпращане по имейл или обаждане в режим на готовност. Компанията се грижи за искове за гаранция в рамките на 30 дни след като са били направени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector