Menu Close

Преглед на матрака Joybed LX

Идеален за:

 • Хора, които предпочитат естествените материали
 • Траверси за гръб и стомах
 • Траверси, склонни към прегряване
 • Тези, които предпочитат отзивчива повърхност за сън

Съображения:

 • Joybed LX може да е твърде твърд за някои траверси
 • Тези с остри точки на натиск може да не изпитват толкова голямо облекчение на налягането, колкото им се иска
 • Страничните траверси, които тежат под 130 паунда или над 230 паунда, може да имат по-голямо натрупване на натиск близо до бедрата и раменете си

Ценови диапазон:

$ 495 – $ 1490

Тип матрак:

Хибрид

Твърдост:

Фирма (7)

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци Joybed

Базирана в Мичиган, Joybed е специализирана в производството на луксозни продукти за сън на достъпни цени, използващи естествени материали. Неговата продуктова линия включва възглавници, чаршафи, матраци, основи и др. Има и четири модела матраци: Joybed LX, Joybed LXC Medium-Firm (който също се предлага в комплект с топер, който го прави Medium-Plush), Joybed LXP Medium-Firm и Joybed LXP Medium-Plush. И трите модела са хибриди, направени с естествени материали. Joybed LX е оригиналният водещ модел на компанията, Joybed LXC Medium-Plush е веган вариант, а Joybed LXP е първокласен модел с две опции за твърдост.

Joybed LX е най-достъпната опция за матраци на компанията. С дебелина 10 инча, той има по-нисък профил от другите модели матраци от линията. Той има твърдо усещане, оценява се между 7 и 8 по скалата на твърдост, което го прави най-твърдата опция на Joybed.

Този преглед ще разгледа Joybed LX. Ще опишем конструкцията на матрака, ще уточним подробно ценообразуването му и ще оценим неговите характеристики. Накрая ще обобщим акцентите от отзивите на клиентите и ще включим информация за фирмените политики, за да ви помогнем да решите дали е подходящо за вас.

Матракът Joybed LX използва хибриден дизайн с естествени материали в комфортния си слой и джобни намотки в поддържащото ядро.

Дишаща GOTS-сертифицирана органична памучна обвивка се увива около матрака, като помага да се поддържа повърхността на леглото хладна. Леглото избягва използването на химически забавители на горенето с растителна бариера. След това матракът използва слой памук, слой вълна и друг слой памук. Памукът придава известна мекота и дишане, докато вълната помага за отвеждането на топлина и влага.

Индивидуално обвити намотки съставляват поддържащото ядро ​​на матрака Joybed LX. Всяка намотка може да се движи отделно, за да изолира движението и контура към формата на тялото на спящия. Двойна колона от намотки по периметъра на леглото дава допълнителна опора на ръба.

Joybed LX попада между 7 и 8 по 10-степенната скала на твърдост, което означава, че има твърдо усещане. Това е по-твърдо от средния диапазон, който повечето хора предпочитат, така че е най-подходящо за хора, които търсят твърда, стабилна повърхност за сън.

Разбивка на преглед на матраци Joybed LX

 • Матрак Joybed LX
 • Матрак Joybed LXP

Матракът Joybed LX използва хибриден дизайн с естествени материали в своите комфортни слоеве и джобни намотки в поддържащото ядро.

Дишаща GOTS-сертифицирана органична памучна обвивка се увива около матрака, като помага да се поддържа повърхността на леглото хладна. Леглото избягва използването на химически забавители на горенето с растителна бариера. След това матракът използва слой памук, слой вълна и друг слой памук. Памукът придава известна мекота и дишане, докато вълната помага да отведе топлината и влагата.

Индивидуално обвити намотки съставляват поддържащото ядро ​​на матрака Joybed LX. Всяка намотка може да се движи отделно, за да помогне за изолиране на движението и контура към формата на тялото на спящия. Двойна колона от намотки по периметъра на леглото дава допълнителна опора на ръба.

Joybed LX попада между 7 и 8 по 10-степенната скала на твърдост, което означава, че има твърдо усещане. Това е по-твърдо от средния диапазон, който повечето хора предпочитат, така че е най-подходящо за хора, които търсят твърда, стабилна повърхност за сън.

Твърдост

Тип матрак

Фирма – 7-8

Хибрид

Строителство

Joybed LX се състои от пет основни слоя, обвити в органично памучно покритие. Неговата система за комфорт включва растителна противопожарна преграда, слой памук, слой вълна и втори слой памук. Поддържащата система използва джобови намотки.

Материал на корицата:

100% органичен памук (сертифициран по GOTS)

Комфортни слоеве:

Растителна противопожарна преграда

Памук

Вълна

Памук

Ядро за поддръжка:

Джобни намотки, с двойна колона по периметъра

Цени и размери на матраците

Joybed LX има много по-ниска ценова точка от повечето хибридни модели на пазара, което го прави полезна опция за купувачи с ограничен бюджет. Предлага се в шестте стандартни размера на матрака.

Размери Размери Височина Тегло Цена
Близнак 38 “x 75” 10 “ 61 lbs. 495 долара
Twin XL 38 “x 80” 10 “ 65 lbs. $ 890
Пълна 53 “x 75” 10 “ 85 lbs. 1090 долара
Кралица 60 “x 80” 10 “ 98 lbs. 1190 долара
Крал 76 “x 80” 10 “ 118 lbs. $ 1490
Калифорнийски крал 72 “x 84” 10 “ 115 lbs. $ 1490
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци Joybed

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

Подобно на много хибридни модели, Joybed LX изолира умерено количество движение. Неговата комфортна система от памук и вълна поглъща някои вибрации, ограничавайки колко движение се усеща по повърхността на матрака, когато единият партньор сменя позициите си. Прехвърлянето на движение може да възникне в резултат на отскока от сърцевината на бобината на матрака.

Всеки трансфер на движение на Joybed LX е малко вероятно да бъде прекалено разрушителен за повечето, но може да не е най-добрият за леки траверси.

Облекчаване на налягането

Поради твърдото си усещане, Joybed LX не предлага толкова голямо облекчаване на налягането, колкото много хибридни модели. Неговата система за комфорт съдържа памук и вълна, които омекотяват повърхността на леглото за допълнителен комфорт. Тези материали обаче нямат същите качества за освобождаване от натиск като повечето слоеве от мемори пяна, пенопласт и латекс.

Траверсите с остри точки на натиск може да предпочетат средната плюшена версия на Joybed LXP, която има тенденция да оценява по-добре за облекчаване на налягането поради по-мекото си усещане и слоя нанонамотки.

Теглото и позицията на съня на индивида също ще повлияят на натиска, който изпитват, когато спят на матрака. Страничните траверси вероятно ще имат най-голямо натрупване на натиск, особено около раменете и бедрата.

Контрол на температурата

Хибридните модели са склонни да имат силна степен на регулиране на температурата и матракът Joybed LX следва примера.

Дишащият памук в покривния и комфортен слой позволява значителен въздушен поток през матрака. Вълната в комфортния слой разсейва топлината и отвежда влагата от тялото на спящия. Циркулацията на въздуха през сърцевината на бобината придава на матрака допълнителна дишаща способност.

Повечето траверси вероятно ще останат хладни и удобни на матрака Joybed LX, дори ако обикновено са склонни да спят горещо.

Поддръжка на ръба

Поддръжката на ръба на матрака Joybed LX е малко по-добра от повечето хибридни модели. Двойна колона от намотки по периметъра на слоя на намотката осигурява допълнителна армировка. Повечето спящи трябва да могат да спят близо до ръба на леглото, без да се чувстват, че може да се търкалят. Седейки на ръба на леглото също вероятно ще се чувствате сигурни.

Хората, които тежат над 230 паунда, могат да изпитат малко повече потъване около краищата, но това не би трябвало да е достатъчно важно, за да ограничи използваемата повърхност на матрака.

Лесно движение

Придвижването по повърхността на матрака Joybed LX трябва да бъде забележимо лесно. Системата за комфорт от памук и вълна омекотява повърхността на леглото, но недостатъчно, за да възпрепятства движението много. Твърдото усещане ограничава потъването и сърцевината на бобината дава на леглото достатъчно отзивчивост, за да се адаптира към промените в налягането.

Секс

Благодарение на сърцевината на бобината, Joybed LX има допълнителен отскачащ ефект, който много двойки могат да оценят за секс. Тъй като неговата система за комфорт не намалява значително отскока на сърцевината на бобината, Joybed LX може да е по-благоприятна за секса от някои хибридни модели, особено по-меките опции.

Изпускане на газове

Joybed едва ли ще има голяма миризма на „нов матрак“. Това се дължи на конструкцията на матрака Joybed LX. Не съдържа пяна, което обикновено е основната причина за повечето миризми на матраци. Вместо това той използва памук, вълна и намотки, като нито една от тях не е склонна към отделяне на газове. Отначало матракът може да има мека естествена миризма, но бихме очаквали това да се излъчва много бързо благодарение на дишането му.

Спящ стил и телесно тегло

Странични траверси:

Системата за комфорт на Joybed LX е създадена повече за амортизиране, а не за контуриране, което може да доведе до известно натрупване на налягане за страничните траверси. Докато системата за комфорт от памук и вълна омекотява повърхността на леглото, тя не преразпределя теглото на спалния като латекс или пяна. Тъй като бедрата и раменете на страничния спящ са склонни да придават повече сила на матрака, в тези области може да се натрупа натиск.

Страничните траверси с тегло под 130 паунда може да са особено склонни да изпитат точки на натиск поради твърдото усещане на матрака. Вместо това тези траверси могат да получат повече амортизация от модела Joybed LXP Medium-Plush. Хората, които тежат между 130 и 230 паунда, вероятно ще намерят Joybed LX по-удобен за страничен сън, тъй като сърцевината на бобината ще се адаптира повече към формата им.

Страничните траверси, които тежат над 230 паунда, ще открият, че твърдото легло се чувства комфортно, но може също да изпитват точки на натиск, когато спят отстрани, тъй като те могат да потънат в здравата сърцевина на бобината.

Задни траверси:

Тъй като задните траверси обикновено предпочитат по-твърд матрак от страничните траверси, което прави Joybed LX добър мач. Един от най-често срещаните проблеми, свързани със съня на гърба, е отпускането около бедрата, което оказва натиск върху лумбалната област. Твърдото усещане на Joybed LX ограничава потъването, като по този начин поддържа подравняването на гръбначния стълб на задния спящ. Памукът и вълната в системата за комфорт осигуряват малко омекотяване, но не много.

Независимо от теглото на индивида, Joybed LX трябва да бъде достатъчно подкрепящ за повечето задни траверси и да им дава равномерната равнина, от която се нуждаят, за да поддържат изравнените си бодли.

Спящи за стомаха:

Когато спят по корем, тежестта около бедрата и корема на индивида може да изтегли средната му част твърде дълбоко в матрака и да натовари гръбнака му. Поради това, спящите на стомаха обикновено се нуждаят от по-стегнат матрак за допълнителна опора.

Благодарение на твърдото си усещане и здравата сърцевина на бобината, Joybed LX не трябва да позволява на средната част на спящия стомах да се потопи твърде далеч в леглото. Омекотяването от памучните и вълнени комфортни слоеве е леко, така че спалните в стомаха няма да се чувстват обгърнати от леглото.

Спящите в стомаха под 130 паунда трябва да получат необходимата подкрепа, но Joybed LX може да се почувства малко по-твърд от идеалния. Тези, които тежат повече от 130 килограма, вероятно ще получат най-добрия баланс на подкрепа и мекота от това легло.

Спящ стил и телесно тегло

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Честно добре добре
Задни траверси добре Отлично Отлично
Спящи за стомаха добре Отлично Отлично
Превъртете L – R за повече подробности

Награди за матрака Joybed LX

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци Joybed

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Матракът Joybed LX се продава чрез уебсайта Joybed и се доставя в рамките на САЩ.

 • Допълнителни услуги

  Поръчки в рамките на съседните Съединени щати се доставят безплатно. Клиентите, разположени в Аляска и Хавай, могат да се свържат с Joybed за цените за доставка.

  Повечето матраци Joybed се доставят в рамките на 1 до 2 работни дни и пристигат в рамките на 3 до 5 работни дни. Въпреки това може да възникнат закъснения. Joybed кораби чрез UPS или подобен носител.

  Матракът Joybed LX пристига компресиран в кутия. Клиентите са отговорни за преместването на матрака, разопаковането му и настройката му.

 • Сън Проба

  Joybed предлага пробен период от 120 нощи. Компанията изисква клиентите да изпробват матрака поне 30 нощи, преди да инициират връщане. По време на допустимия прозорец за връщане можете да замените матрака си за различен модел или да го върнете за възстановяване на покупната цена. За връщане се прилага такса за обработка от $ 139. Joybed ще помогне да се уреди дарението на матрака за местна благотворителна организация. Позволено е само едно връщане на домакинство, а матракът трябва да бъде в подходящо състояние за дарение.

 • Гаранция

  Joybed LX се предлага с 10-годишна ограничена гаранция за първоначалния собственик, когато е закупен от оторизиран търговец. За да отговаря на условията, клиентът трябва да остави етикета на закона, да използва матрака върху подходяща основа, да следва приложимите инструкции за грижи и да бъде готов да представи разписка или доказателство за покупка на матрака.

  Гаранцията покрива вдлъбнатини с дълбочина над 1,5 инча и дефекти в материалите и изработката. Транспортните разходи не се покриват. Ако Joybed открие допустим дефект по време на гаранционния период, компанията ще ремонтира или замени матрака по свое усмотрение.

  Прилагат се допълнителни условия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector