Menu Close

Преглед на матрака Juno

Идеален за:

 • Траверси за гръб и стомах, които тежат по-малко от 230 килограма
 • Купувачи с ограничен бюджет
 • Тези с болки от точки на натиск
 • Хора, които се събуждат лесно, когато партньорът им в съня се движи

Съображения:

 • Спящите, които тежат над 230 килограма, могат да потънат прекомерно, застрашавайки подравняването на гръбначния стълб.
 • Компресията може да накара ръба на леглото да се чувства нестабилен, когато седите или спите близо до периметъра

Ценови диапазон:

$ 249 – $ 524

Тип матрак:

Пяна

Твърдост:

Средна фирма (6)

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на матраци GoodMorning.com

GoodMorning.com е една от най-успешните марки матраци в Канада. В допълнение към седем модела матраци, GoodMorning.com също произвежда регулируемо легло, фон дьо тен, матрак протектор и възглавница.

Робастната матрачна линия на компанията включва Juno, Douglas, Brunswick, Recore, Logan & Cove, Novosbed и Apollo. Тези легла се различават по опциите си за твърдост, конструкция и материали.

Матракът Juno е най-изгодният за бюджета модел на GoodMorning.com и струва много по-малко от средната цена на изцяло дунапренен матрак. Изграден е с адаптивен комфортен слой от гел-инфузионен пенопласт, който контурира тялото и облекчава натиска, заедно с пяна с висока плътност. Juno се счита за средно твърда или 6 по скалата на твърдост 1-10.

Прочетете, за да научите повече за този матрак, който се предлага изключително за канадските купувачи. Ще разделим конструкцията, ценообразуването, оразмеряването и производителността на Juno, както и политиките за клиенти на GoodMorning.com. За повече информация относно канадските матраци вижте нашето ръководство за най -добрите матраци в Канада.

Легло Juno накратко

Твърдост

Тип матрак

Средна фирма (6)

Изцяло пяна

Строителство

Матракът Juno се състои от два слоя пенопласт, обвит в полиестерно и вискозно плетено покритие.

Материал на корицата:

Полиестер, плетка от вискоза

Комфортен слой:

2 ”пенопласт (с гел)

Ядро за поддръжка:

6 ”пенопласт

Цени и размери на матраците

Матракът Juno е най-достъпният модел на GoodMorning.com. В сравнение с изцяло дунапренените матраци от други марки, матракът Juno е на много конкурентни цени. Предлагат се и шестте стандартни размера матраци.

Размери Размери Височина Тегло Цена
Близнак 39 “х 75” 8 “ Неприложимо $ 249
Twin XL 39 “х 80” 8 “ Неприложимо $ 299
Пълна 54 “x 75” 8 “ Неприложимо 349 долара
Крал 76 “x 80” 8 “ Неприложимо $ 499
Калифорнийски крал 72 “x 84” 8 “ Неприложимо 524 долара
Превъртете L – R за повече подробности

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

Дизайнерските слоеве от матрак Juno абсорбират добре движението. Комфортният слой от 2 инча от пенопласт заглушава повечето незначителни вибрации, а 6-инчовото ядро ​​от пенопласт изолира по-значително движение. Повечето спящи не бива да забелязват кога партньорът им се преобръща през нощта, но може да го усетят, ако дете скача нагоре и надолу върху леглото им.

Облекчаване на налягането

Много спящи изпитват точки на натиск, където тялото им прилага повече сила срещу матрака, обикновено бедрата и раменете. Подобно на повечето модели пяна, матракът Juno оформя тялото на спящия и преразпределя теглото им, за да намали натрупването на налягане. Това може да доведе до по-малко болки.

Облекчаването на налягането на Juno до голяма степен се дължи на неговия 2-инчов комфортен слой от пенопласт, който омекотява тялото и се адаптира към вашата форма и позиция на съня. 6-инчово ядро ​​от пенопласт добавя по-дълбоко контуриране, като същевременно ограничава потъването.

Контрол на температурата

В сравнение с други модели с изцяло пяна, Juno регулира умерено температурите. Въздухът може да тече през покритието от полиестер и вискоза, така че хладен въздух може да достигне до вътрешността на матрака. Слоевете от пенопласт обикновено са по-дишащи от мемори пяната, което позволява на топлината да се разсейва по-бързо от повърхността на съня. Вливането на гел в комфортния слой допълнително подпомага контрола на температурата, като отвежда топлината от тялото на спящия.

Докато Juno може да не регулира температурите толкова, колкото някои хибридни или innerspring модели, повечето траверси трябва да останат достатъчно хладни, за да почиват удобно, дори ако са склонни да спят горещо.

Поддръжка на ръба

Моделите с изцяло пяна обикновено имат по-слаба опора на ръба, отколкото хибридните и вътрешните пружини, тъй като пяната по периметъра на леглото се компресира, когато се прилага тежест. Това може да накара ръба да се чувства нестабилен, потенциално ограничавайки колко от повърхността на леглото даден човек се чувства удобно да използва.

Поддръжката на ръбовете на Juno е малко по-добра от повечето модели с изцяло пяна. Тъй като периметърът не е подсилен, компресията може да доведе до усещане на ръба да бъде несигурен за седене и сън. Някои хора могат да се затруднят да влязат или да излязат от леглото, а траверсите могат да гравитират към центъра на матрака, за да избегнат усещането, че могат да се търкалят.

Лесно движение

Тъй като дунапренените матраци обикновено отговарят на спалното, те могат да се чувстват донякъде ограничаващи. Комфортният слой от пенопласт Juno прегръща тялото, което може да затрудни промяната на позициите. Въпреки това, пенопластът възвръща формата си по-бързо от мемори пяната и не се съобразява толкова плътно, така че матракът Juno може да бъде малко по-лесен за преминаване от всички модели от пяна със слоеве от пяна с памет.

Секс

Матракът Juno може да не е толкова отзивчив, както някои двойки предпочитат за секс. Това е често срещано при моделите с изцяло пяна, тъй като им липсват спиралните системи, които придават на хибридните и вътрешните пружини матраци своето подсказване.

Въпреки това, матракът Juno също има някои потенциални предимства за секса. Неговият 2-инчов комфортен слой от пенопласт се съобразява достатъчно, за да осигури сцепление, без да потъва прекалено много, което може да накара двойките да се чувстват затворени в леглото. Този матрак също е напълно безшумен, позволявайки по-дискретна любовна дейност.

Изпускане на газове

Често се срещат нови миризми на матраци. Тези негазообразни миризми се появяват поради производствения процес и могат да се задържат, когато матракът е компресиран.

Тъй като матракът Juno съдържа синтетична пяна и се компресира, вероятно е да има миризма при първо разопаковане. Тази миризма вероятно ще се разсее в рамките на няколко дни, но онези, които са чувствителни към миризми, може да предпочетат да оставят леглото си в отделно добре проветриво пространство, за да се проветрят, преди да го използват.

Спящ стил и телесно тегло

Странични траверси:
Раменете и бедрата обикновено са по-широки от останалата част на тялото, така че страничните траверси често изпитват натрупване на натиск, причинено от тези части, които придават повече сила на леглото. Матракът Juno помага за облекчаване на точките на натиск, като се адаптира към формата на тялото на спящия и равномерно разпределя теглото им по повърхността. 2-инчов комфортен слой от пенопласт осигурява по-голямата част от люлката, докато 6-инчовото ядро ​​от пенопласт добавя по-дълбоко контуриране и подкрепа.

Теглото играе роля в това как страничен спящ ще изпита матрака Juno. Тези, които тежат по-малко от 230 килограма, трябва да изпитат комфортно приспособяване и облекчаване на налягането, без да потъват прекалено много и да натоварят допълнително бодлите си. Матракът Juno може да е малко мек и тънък за странични траверси с тегло над 230 килограма. Хълбоците и раменете им биха могли да компресират пяната и да намалят нейните свойства за освобождаване от натиск. Тези хора също могат да се затруднят да поддържат правилно подравняване на гръбначния стълб поради прекомерно потъване.

Спящи на гърба:
Спи на гърба поддържат гръбначния стълб близо до естественото му подравняване, така че повечето хора, които предпочитат тази позиция на сън, се нуждаят от матрак, който осигурява равномерна подкрепа и поддържа това подравняване. 2-инчовият комфортен слой от матрак Juno Mattress внимателно ще подслони бедрата на задния траверс за допълнителен комфорт, докато сърцевината му от пенопласт ограничава увисването, за да поддържа гръбнака изправен.

Повечето задни траверси с тегло под 230 килограма вероятно ще почиват удобно на матрака Juno. Неговото средно твърдо усещане балансира мекотата и подкрепата, така че хората от тази група тежести трябва да се насладят на някакво омекотяване, без да се опитват да поддържат бодлите си подравнени. Това усещане обаче може да не е достатъчно подкрепящо за задните траверси, които тежат повече от 230 килограма. Хълбоците им вероятно ще се потопят твърде дълбоко в матрака за оптимално подравняване на гръбначния стълб.


Спящи на стомаха : Сънят по корем често води до болки и матрак може да изостри тези проблеми, ако средната част на спящия потъне твърде дълбоко. 2-инчовият комфортен слой на пенопласта Juno Mattress омекотява повърхността, без да оставя много място, преди траверсът да достигне по-поддържащото ядро ​​от пенопласт, намалявайки увисването около средата на леглото.

Средно твърдото усещане на Juno и конструкцията от пенопласт трябва да осигурят достатъчна опора, за да се предотврати прекомерното потъване на стомашни траверси с тегло под 130 килограма. Хората, които тежат между 130 и 230 паунда, могат да забележат някакво отпускане около бедрата и корема и това може да окаже натиск върху гръбначните им стълбове. Това е особено вероятно за онези, които носят допълнително тегло близо до средните си секции. Спящите на стомаха, които тежат повече от 230 килограма, могат да получат напрежение в лумбалната област, ако пенопластът излезе под средата им.

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси добре добре Честно
Задни траверси добре добре Честно
Спящи за стомаха добре Честно Беден
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на матраци GoodMorning.com

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Матракът Juno се доставя изключително в рамките на Канада. Купувачите могат да закупят матрака чрез уебсайта GoodMorning.com, както и специален уебсайт Juno Bed.

 • Доставка

  GoodMorning.com предлага безплатна наземна доставка до всички канадски провинции и територии, но може да се наложи допълнителна такса за доставка за някои отдалечени места. Повечето пакети се изпращат в рамките на един до четири работни дни, но доставката може да отнеме до седем работни дни за някои размери матраци.

  В зависимост от това къде живеят, някои клиенти не трябва да са у дома, когато пристигне пакетът им, докато други ще трябва да се подпишат за него.

  Всеки матрак се компресира, навива, увива в пластмаса и се опакова в кутия. Шофьорът на доставката ще остави матрака на вашата врата или където обикновено получавате големи пакети. Оттам клиентът е отговорен за внасянето на матрака в дома им, транспортирането му до избраната от тях стая, разопаковането му и настройката му.

 • Допълнителни услуги

  Понастоящем GoodMorning.com не предлага доставка на White Glove или премахване на стар матрак.

 • Сън Проба

  Клиентите могат да опитат матрака Juno у дома по време на пробния период от 120 нощи. След като са опитали матрака поне 30 нощи, могат да го върнат за пълно възстановяване, ако не са доволни. GoodMorning.com ще организира вземане на матраци и изхвърленото легло ще бъде дарено или рециклирано.

  Ако матракът все още е в неотворената си опаковка, той също може да бъде върнат през първите 14 дни без необходимия период на пробив.

 • Гаранция

  Матракът Juno се предлага с 15-годишна частично пропорционална ограничена гаранция. Покритите дефекти включват производствени дефекти на ципа и / или покривните материали и физически недостатъци, които водят до напукване или разцепване на пяната въпреки правилното боравене. При използване в дома, видимите вдлъбнатини над 1,5 инча се покриват през първите пет години, а видимите вдлъбнатини над 2 инча се покриват през останалата част от гаранционния период.

  През първите пет години употреба в дома, GoodMorning.com ще ремонтира или замени матраци, за които прецени, че имат квалифициращи дефекти, безплатно за клиента. За останалата част от гаранционния период ремонтите и подмяната ще струват 75% от първоначалната покупна цена на матрака.

  Тази политика се прилага за първоначалния купувач, както е видно от разписката за продажба. За да се класира, законният етикет трябва да бъде прикрепен и клиентът трябва да е разопаковал напълно матрака си в рамките на две седмици от доставката му. Матраците трябва да се използват върху подходяща основа, а собственикът трябва да следва инструкциите за грижа. Щети, които са резултат от злоупотреба, злоупотреба или нехигиенични условия, не се покриват.

  Прилагат се допълнителни условия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector