Menu Close

Преглед на матраци Linenspa

Идеален за:

 • Купувачи с ограничен бюджет
 • Двойки, които търсят комбинация от изолация на отскок и движение
 • Спящи партньори от различни теглови групи или с различни предпочитания за позиция

Съображения:

 • Матракът Linenspa може да не е толкова издръжлив като някои модели
 • Клиентите, които не са сигурни дали ще харесат новия си матрак, могат да предпочетат по-дълъг пробен период на сън през 30-дневния прозорец за връщане на матрака Linenspa
 • Страничните траверси, които тежат под 130 паунда или над 230 паунда, могат да изпитат повече точки на натиск

Тип матрак:

Твърдост:

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци Linenspa

Основана през 2003 г., Linenspa се фокусира върху производството на качествени продукти за сън на бюджетна цена. Голямата му продуктова линия включва възглавници, чаршафи, одеяла, одеяла, подматрачни подложки, дюшеци, рамки за легло и др. Продуктите на Linenspa се продават чрез уебсайта на Linenspa, Amazon и няколко други търговци на дребно. Някои опции за продукти може да не се предлагат от всеки доставчик.

Понастоящем матрачната линия се състои от шест модела и името на всеки матрак посочва вида на матрака и неговата дебелина. Моделите включват 8-инчов хибрид с пяна с памет, 10-инчов хибрид с пяна с памет, 12-инчов хибрид с гел с пяна с памет, 10-инчов хибрид с латекс, 6-инчов вътрешен извор и пяна с инч с гел с памет.

Като един от най-популярните модели на компанията, хибридът с 8-инчова пяна с памет често се нарича и матрак Linenspa. В сравнение с другите матраци на Linenspa, този модел има средна цена и средна дебелина. Включва комфортен слой от пенопласт, сърцевина на намотката и калъф, капитониран с мемори пяна.

Ако търсите модел матрак на достъпна цена, продължете да четете, за да научите повече за конструкцията на матрака Linenspa, производителността, ценообразуването, отзивите на клиентите и фирмените политики.

Разбивка на преглед на матраци Linenspa

Матракът Linenspa има твърдо усещане, оценява се на 7 по 10-степенната скала на твърдост. Тази оценка поставя Linenspa малко по-твърдо в диапазона на твърдост, който повечето спящи предпочитат да предпочитат. С дебелина 8 инча, матракът Linenspa има сравнително нисък профил в сравнение с други модели.

Смес от полиестер, вискоза и полипропилен съставлява покритието на матрака. Мемори пяната е ватирана в капака за по-добро усещане. Комфортният слой използва 1,5 инча пенопласт за омекотяване. Пенопластът обикновено е по-дишащ от мемори пяната, така че този слой не трябва да улавя много топлина. Филмова подложка разделя комфортния слой от сърцевината.

И накрая, 6,5 инча закалени стоманени намотки действат като опорна сърцевина, подсилвайки повърхността на матрака, като същевременно осигуряват отскок. Между намотките може да тече въздух, който допълнително регулира температурата на леглото.

Твърдост

Тип матрак

Фирма – 7

Хибрид

Строителство

Матракът Linenspa се състои от два основни слоя: комфортен слой от пенопласт и поддържащо ядро ​​на бобина. Калъф, капитониран с мемори пяна, покрива матрака.

Материал на корицата:

Полиестерна, вискозна и полипропиленова смес,
ватирана с мемори пяна

Комфортен слой:

1,5 ″ пенопласт

Ядро за поддръжка:

6.5 ″ закалени стоманени намотки

Цени и размери на матраци Linenspa

Матракът Linenspa е един от хибридните модели на най-ниски цени на пазара, който се предлага с малка част от цената на средния хибрид. Купувачите с ограничен бюджет могат да оценят тази изключ
ителна стойност. Докато матракът Linenspa се предлага в шестте стандартни размера матраци, някои доставчици може да не разполагат с всички размери на склад.

Размер Размери Височина Тегло Цена
Близнак 39 ″ x 75 ″ 8 ″ 30 lbs. Вижте цена
Twin XL 39 ″ x 80 ″ 8 ″ 32 lbs. Вижте цена
Пълна 54 ″ x 75 ″ 8 ″ 45 lbs. Вижте цена
Кралица 60 ″ x 80 ″ 8 ″ 55 lbs. Вижте цена
Крал 76 ″ x 80 ″ 8 ″ 70 lbs. Вижте цена
Калифорнийски крал 72 ″ x 84 ″ 8 ″ 67 lbs. Вижте цена
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци Linenspa

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

В сравнение с повечето хибридни модели, матракът Linenspa има умерена изолация на движението. Мемори пяната, капитонирана в покритието и 1,5-инчовият комфортен слой от пенопласт поглъщат известно движение, така че повечето спящи не трябва да усещат всяко малко движение на своите партньори. Ядрото на бобината обаче може да допринесе за разпространението на движението. Тези пружини дават отскачане на леглото, което често води до пренос на движение. Тъй като намотките не са в джоба, вибрациите също могат да се разпространят между намотките.

Облекчаване на налягането

Матракът Linenspa предлага по-малко облекчаване на налягането от много хибридни модели. С дебелина 1,5 инча, комфортният му слой е относително тънък, така че някои траверси вероятно ще потънат в по-твърдата сърцевина на бобината. Докато комфортният слой от пенопласт и капитонираното покритие от мемори пяна осигуряват известна амортизация, леглото не преразпределя телесното тегло на спящия в същата степен като много модели. Това може да доведе до по-голямо натрупване на налягане около по-широки и по-тежки части на тялото.

Контрол на температурата

Подобно на много хибридни модели, матракът Linenspa позволява достатъчно въздушен поток, за да помогне за охлаждане на повърхността на съня. Пенопластът в комфортния си слой е по-дишащ от повечето мемори пяна, така че не трябва да задържа много топлина. Допълнителната топлина също може да се разсее благодарение на обилната циркулация на въздуха през сърцевината на бобината. Въпреки това, мемори пяната, капитонирана в капака, може да улови малко топлина.

Повечето траверси вероятно ще останат достатъчно хладни на матрака Linenspa, но тези, които са особено склонни към прегряване, може да са по-наясно с неговото леко задържане на топлина.

Поддръжка на ръба

Матракът Linenspa има умерена опора на ръба, подобно на много хибридни модели. Неговите закалени стоманени намотки придават на ръба на леглото стабилно усещане. Тъй като системата за комфорт е сравнително тънка, трапезите няма да имат нужда да потъват далеч, преди да достигнат
твърдото ядро ​​и поддържащия му ръб. Повечето траверси трябва да се чувстват достатъчно сигурни, за да използват цялата повърхност на матрака, включително да седят и да спят близо до периметъра. Въпреки това, по-тежките индивиди могат да изпитат по-забележимо потъване на ръба.

Лесно движение

Лекотата на матрака Linenspa е равна на много хибридни модели. Приспособяването от нейния капитониран капак и комфортен слой от пенопласт може леко да попречи на движението. Тъй като обаче тази система за комфорт е сравнително тънка, повечето траверси едва ли ще потънат достатъчно, за да се почувстват в капан в леглото. Освен това, пенопластът, използван в комфортния слой на матрака, се връща към първоначалната си форма по-бързо от повечето мемори пяна, така че не би трябвало да запазва впечатление от тялото дълго време, след като спалнята смени позициите си. Сърцевината на бобината допринася за отзивчивото усещане на матрака Linenspa.

Секс

Хибридните модели са склонни да отскачат от сърцевините на намотките си и много двойки предпочитат еластична повърхност за секс. Подскачащият слой на матрака Linenspa и отзивчивото усещане могат да го направят сравнително благоприятен за секс. Омекотяването от комфортния слой от пенопласт също може да осигури сцепление. Тази комбинация от отскок и сцепление е подобна на много хибридни модели на пазара.

Изпускане на газове

Всеки матрак може да има първоначална миризма и същото важи и за матрака Linenspa. Синтетичните пяни са особено податливи на производствени миризми. Матракът Linenspa използва синтетична пяна и се компресира, така че може да се отделят миризми, когато матракът се декомпресира във вашия дом. Благодарение на дишащия си хибриден дизайн, тези миризми трябва да се излъчват доста бързо. Ако миризмата ви притеснява, можете да оставите новия си матрак в отделно помещение с добра циркулация на въздуха, докато изветри. Обикновено можете да очаквате този процес да отнеме между няколко часа и няколко дни.

Спящ стил и телесно тегло

Странични траверси:

Хълбоците и раменете на индивида са обикновено най-широките части на тялото му, така че тези области обикновено придават по-голяма сила на матрака, когато човек спи на тяхна страна. Матракът Linenspa има 1,5-инчов комфортен слой, който може да е от тънката страна за някои странични траверси. Хълбоците и раменете им могат да потънат в сърцевината на бобината, което може да доведе до точки на натиск.

Страничните траверси, които тежат между 130 и 230 паунда, могат да се насладят на добър баланс на мекота и опора. Сърцевината на бобината трябва да се адаптира към тяхната форма, докато комфортният слой от пенопласт трябва да дава достатъчно амортизация за допълнителен комфорт.

Поради твърдото си усещане, матракът Linenspa може да е малко твърд за някои странични траверси с тегло под 130 килограма. Може да няма достатъчно даване, за да побере техните криви, което може да допринесе за натрупване на налягане. Страничните траверси, които тежат над 230 килограма, могат да потънат прекалено близо до бедрата и раменете им, което може да затрудни поддържането на правилното подравняване на гръбначния стълб.

Задни траверси:

Една от основните клопки, които често изпитват спящите, е увисването в близост до бедрата им. 1,5-инчовият комфортен слой на матрака Linenspa не оставя много място да потъне, преди да достигне здравата сърцевина на бобината, така че повечето задни траверси едва ли ще изпитат много, ако има някакво забележимо потъване. Тази равномерна равнина може да помогне за поддържането на естествената кривина на гръбначния стълб на задния спящ.

Във всички теглови групи повечето спални траверси трябва да получат необходимата подкрепа, когато спят на матрака Linenspa. Тези, които тежат под 130 паунда, може да не се радват на толков
а омекотяване, но трябва да получат достатъчно подкрепа. Траверсите, които тежат над 130 килограма, могат да получат по-добър баланс между омекотяване и опора, въпреки че някои хора могат да открият, че бедрата им леко се потапят в леглото. Това обаче е малко вероятно да бъде съществено.

Спящи за стомаха:

Тежестта на ханша и корема на отделния човек може да завлече средата им твърде дълбоко в матрак, ако матракът не е достатъчно поддържащ. Благодарение на своето твърдо усещане, сравнително тънък комфортен слой и здрава сърцевина на намотката, матракът Linenspa трябва да осигури достатъчна подкрепа, за да попречи на средната част на спящия стомах да ги дърпа твърде далеч в леглото. Това трябва да улесни поддържането на по-добро подравняване на гръбначния стълб. Капитонираният калъф и комфортният слой от пенопласт също придават нотка на плюшеност, на която се радват много спящи в стомаха.

Спящите в стомаха от всички теглови групи вероятно ще получат достатъчна подкрепа. Матракът Linenspa може да е по-твърд от идеалния за някои хора, които тежат под 130 килограма, но те трябва да получат необходимата подкрепа, за да поддържат изравнените си бодли. Хората, които тежат над 130 килограма, трябва да изпитват комбинация от омекотяване и подкрепа, но тези, които носят допълнително тегло близо до средните си части, могат да потънат в малко повече от идеалното.

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Беден Честно Беден
Задни траверси добре добре Честно
Спящи за стомаха Честно добре Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Награди за матрака Linenspa

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци Linenspa

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Матракът Linenspa се предлага чрез уебсайта на Linenspa, Amazon и няколко други търговци на дребно. Поръчки през уебсайта Linenspa се доставят в съседните Съединени щати.

 • Доставка

  Поръчките за матраци чрез уебсайта Linenspa се доставят безплатно в рамките на 48 съседни държави. Повечето поръчки се изпращат в рамките на 24 и 48 часа и в този момент клиентът ще получи информация за проследяване. Linenspa използва няколко различни метода за доставка, така че в някои случаи може да се наложи клиентите да се свържат с компанията, за да проследят своите поръчки. Пратките обикновено пристигат за 5 до 7 дни.

  Матракът Linenspa пристига компресиран и навит в кутия. Клиентите са отговорни за преместването на матрака в избраната от тях стая и разопаковането му, следвайки инструкциите на производителя.

 • Допълнителни услуги

  Понастоящем Linenspa не предлага доставка на White Glove или премахване на стар матрак.

 • Сън Проба

  Матраците, закупени чрез уебсайта Linenspa, имат 30-дневен прозорец за връщане, през който отговарят на условията за пълно възстановяване на покупната цена. Клиентите могат да се свържат с Linenspa, за да настроят връщане. Ако клиентът намери достатъчно голяма кутия, Linenspa ще изпрати предплатен етикет за доставка и клиентът може да изпрати матрака обратно през най-близкия UPS магазин. В противен случай клиентите могат да дарят матрака на местна благотворителна организация под името Linenspa и да изпратят снимка на касовата бележка.

 • Гаранция

  Матракът Linenspa се предлага с 10-годи
  шна ограничена гаранция, която защитава оригиналния собственик на матрака и покрива дефекти в материалите и изработката. По свое усмотрение Linenspa ще ремонтира, замени или възстанови матраци с квалифицирани дефекти.

  Тази гаранция не покрива нормалното износване, вдлъбнатини с дълбочина по-малка от.75 инча, петна, неправилна употреба, повреди от транзит или промени от представители, неоторизирани от Linenspa.

  Прилагат се допълнителни условия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector