Menu Close

Lull Mattress Review

Идеален за:

 • Странични траверси
 • Лица, които тежат под 130 килограма
 • Двойки, които търсят комбинация от изолация на движение и отскачане
 • Купувачи с ограничен бюджет

Съображения:

 • Спящите в стомаха, които тежат над 130 паунда, и задните траверси, които тежат над 230 паунда, могат да получат потъване в средната част, което затруднява поддържането на добро подравняване на гръбнака
 • Хората, които предпочитат мек или твърд матрак, може да не намерят идеалната средна твърдост на Lull
 • Хората, които са склонни да спят горещо, може да почувстват, че матракът задържа твърде много топлина

Ценови диапазон:

$ 749 – $ 1349

Тип матрак:

Пяна

Твърдост:

Средна фирма (6)

Читателите на SleepFoundation получават 250 долара отстъпка от матраци Lull.

Lull стартира с цел да осигури първокласни решения за сън на достъпна цена. Неговата продуктова линия включва рамки за легло, спално бельо и матрак.

Матракът Lull е изграден изцяло от пяна, включително мемори пяна, конвенционална пяна и пенопласт. Тази конструкция е проектирана за опора, облекчаване на налягането, изолация на движението, пружиниране и дишане.

Ще разгледаме конструкцията на матрака, производителността, ценообразуването, оразмеряването, рецензиите и политиките. Ако обмисляте да закупите матрак Lull, продължете да четете, за да научите повече и решете дали това е добър избор за вас.

Разбивка на преглед на матраци на Lull

Lull се предлага в един вариант на твърдост: средно твърд (6). Тази твърдост е в диапазона, който траперите предпочитат да предпочитат, така че тя трябва да се чувства комфортно за повечето хора, независимо от теглото и предпочитаната позиция на сън.

Калъф, изработен от полиестер и вискоза, обгръща матрака. Този материал е изработен за разтягане, за да му позволи да се движи с матрака, без да го ограничава.

1,5-инчовият комфортен слой с мемори пяна оформя тялото на спящия, за да облекчи точките на натиск, докато вливането на гел помага за отнемане на топлината. 1,5-инчовият преходен слой от конвенционална пяна има подобни на латекс качества, като придава както опора, така и отскок. Структурната армировка идва от 7-инчовото ядро ​​от пенопласт, което е проектирано за здравина и издръжливост.

Твърдост

Тип матрак

Средна фирма – 6

Изцяло пяна

Строителство

Закачването е изградено от три слоя смесена пяна, избрани да балансират облекчаването на налягането, опората и дишането. Комфортният слой използва напоена с гел мемори пяна, преходният слой използва конвенционална пяна, а поддържащото ядро ​​използва пенопласт.

Материал на корицата:

Полиестер и коприна

Комфортен слой:

1.5 ″ гел-влива пяна памет

Преходен слой:

1.5 ″ Преходна конвенционална пяна (подобна на латекс)

Ядро за поддръжка:

7, пенопласт

Цени и размери на матраците

Матракът Lull е по-евтин от средния модел с изцяло пяна. Освен това промоциите често намаляват цената още повече, което я прави особено добра стойност.

Размери Размери Височина Тегло Цена
Близнак 38 “x 75” 10 “ 48 lbs. $ 749
Twin XL 38 “x 80” 10 “ 52 lbs. $ 799
Пълна 54 “x 75” 10 “ 66 lbs. $ 949
Кралица 60 “x 80” 10 “ 77 lbs. 1049 долара
Крал 76 “x 80” 10 “ 96 lbs. $ 1349
Калифорнийски крал 72 “x 84” 10 “ 94 lbs. $ 1349
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Читателите на SleepFoundation получават 250 долара отстъпка от матраци Lull.

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

Сравнително тънкият комфортен слой на Lull, съчетан с отскока на неговия преходен слой, води до малко по-голям пренос на движение, отколкото някои модели от изцяло пяна.

Докато 1,5-инчовият слой мемори пяна абсорбира известно движение, по-дебелите системи за комфорт са склонни да изолират движението в по-голяма степен. Тъй като преходният слой има подобно на латекс качество, за да придаде повече отскок на леглото, това също може да допринесе за допълнителен пренос на движение.

Повечето спящи едва ли ще намерят този трансфер на движение достатъчно важен, за да попречи на съня им, но хората, които се събуждат по-лесно, може да го забележат повече.

Облекчаване на налягането

Повечето матраци с пълна пяна имат силни свойства за освобождаване от натиск и Lull следва тази тенденция. Неговият 1,5-инчов слой мемори пяна се приспособява към формата на тялото на спящия, за да поддържа гръбнака му, като същевременно преразпределя натиска от раменете и бедрата. 1,5-инчовият преходен слой дава по-дълбоко контуриране без прекомерно потъване. Това силно облекчаване на налягането може да помогне за намаляване на болките.

Контрол на температурата

Подобно на други матраци с комфортни слоеве от мемори пяна, тясното съответствие на Lull може да улови малко топлина върху тялото на спящия. Въпреки това, благодарение на гел-инфузия, той може да не спи толкова горещо, колкото много модели от цяла пяна. Гелът помага на фитилната топлина да поддържа повърхността по-хладна, така че затишие може да е добра опция за траверси, които са склонни да спят горещо, но се наслаждават на прегръдката на мемори пяна.

Поддръжка на ръба

Поради относително тънкия си комфортен слой, ръбът на Lull може да се чувства по-здрав от много други модели, изработени от пяна. Трапезите не трябва да потъват толкова далеч, за да достигнат по-твърдата пяна на преходния слой и опорната сърцевина, което може да направи периметъра на леглото да се чувства по-стабилен. Двойки, които се нуждаят от повече място на матрака и хора, които често седят близо до периметъра на матрака, могат да намерят този стабилен ръб за особено полезен.

Възприеманата опора на ръба също може да зависи от теглото на човека. Хората, които тежат над 230 паунда, може да почувстват, че периметърът не е толкова силен, колкото биха искали, но тези, които тежат под 130 паунда, могат да го намерят за доста подкрепящ.

Лесно движение

Матракът Lull е умерено лесен за движение поради по-тънкия си комфортен слой и средно твърдо усещане. Мемори пяната се очертава близо до спящия и обикновено реагира бавно на промени в налягането, което може леко да попречи на движението. Lull обаче използва само 1,5 инча мемори пяна, така че повечето хора едва ли ще потънат много далеч. Преходният слой и сърцевината от пенопласт осигуряват допълнителна опора, за да се гарантира, че траверсът е малко вероятно да се чувства „заклещен в леглото“. Благодарение на средно твърдото си усещане, Lull също има по-малко прегръдка от много модели мемори пяна, което може да улесни придвижването. 

Секс

Балансът му между контурирането и пружинирането може да направи матрака Lull по-благоприятен за сексуална активност от повечето други матраци от пяна. Двойките могат да се насладят на допълнително сцепление от плътно съответстващия комфортен слой с мемори пяна. Преходният слой от пяна има усещане, подобно на латекс, което придава на леглото повече отскок от много модели пяна. Тъй като матракът е доста тих, той е и изключително дискретен. 

Изпускане на газове

Синтетичните пяни често запазват производствените миризми, които се отделят при декомпресия на матрака. Отначало новите собственици може да забележат лека миризма, но тази миризма обикновено се счита за безвредна. Lull вероятно има подобни миризми, които не се отделят от газовете, като повечето други матраци, които съдържат синтетични пяни и са компресирани. Тези миризми трябва да се излъчват в рамките на няколко часа до няколко дни, ако оставите матрака в добре проветриво помещение.

Спящ стил и телесно тегло

Странични траверси:
Комфортен слой с мемори пяна и конвенционален пянен преходен слой работят заедно, за да се приспособят към кривите на страничния траверс. Докато бедрата и раменете им могат да потънат достатъчно, за да облекчат точките на натиск, повечето хора трябва да изпитват достатъчно подкрепа, за да поддържат гръбнака си подравнен.

Страничните траверси, които тежат 230 паунда или по-малко, най-вероятно ще изпитат силен баланс на люлка и опора. Хората, които тежат над 230 килограма, могат да потънат малко по-дълбоко, особено около бедрата си. Поради това те биха могли да изпитат повече точки на натиск и може да им е по-трудно да поддържат подравняването на гръбначния стълб. 

Задни траверси:

Средно твърдото усещане на Lull допринася за равномерна равнина, която може да се хареса на задните траверси с тегло под 130 килограма. Благодарение на сравнително тънкия си комфортен слой, хората от тази група тежести не трябва да потъват много, преди да получат необходимата опора от преходния слой и сърцевината от пенопласт. Това трябва да сведе до минимум потъването в близост до бедрата на спящия, което може да бъде от полза за подравняването на гръбначния стълб. 

Задните траверси с тегло над 130 килограма също вероятно ще имат сравнително равна повърхност, без прекалено увисване в близост до бедрата. Някои траверси обаче могат да открият, че средните им секции потъват малко повече от идеално, особено ако имат допълнително тегло в този регион.

Спящи за стомаха:

Затишие може да не е достатъчно твърдо за някои спящи стомаха. Хората, които тежат над 130 килограма, могат да изпитат някакво увисване в близост до бедрата и корема си и това може да затрудни поддържането на изравнените им бодли. 

Стомашните траверси, които тежат под 130, вероятно ще изпитат по-добра комбинация от плюш и подкрепа. Пластът с мемори пяна омекотява повърхността, докато конвенционалният слой за преход на пяна ограничава количеството потъване.

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси добре Отлично Честно
Задни траверси Отлично добре Честно
Спящи за стомаха Отлично Честно Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Читателите на SleepFoundation получават 250 долара отстъпка от матраци Lull.

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Матракът Lull може да бъде изпратен в рамките на Съединените щати. Той се продава на уебсайта на Lull и чрез Amazon. За поръчки от Amazon се прилагат различни правила за връщане.

 • Доставка

  Матраците Lull се доставят безплатно в съседните Съединени щати. Таксите за доставка се прилагат за поръчки до Аляска и Хавай, но Lull субсидира тези разходи.

  Матраците обикновено пристигат 1-4 работни дни след направена поръчка. Те изпращат компресирани чрез FedEx и клиентите ще получат номер за проследяване. Кутията е с размери 21 инча на 21 инча на 44 инча, така че е приблизително колкото мини хладилника. Клиентите са отговорни за преместването на матрака в избраната спалня, разпаковането му и настройката му.

  Lull препоръчва веднага да разопаковате матрака. Не трябва да стои в кутията повече от 3 седмици. Матракът се разширява предимно в рамките на първите 2-5 часа след разопаковането. Трябва да завърши разширяването в рамките на 24 до 48 часа.

 • Допълнителни услуги

  Понастоящем Lull не предлага доставка на White Glove или премахване на стар матрак.

 • Сън Проба

  Lull предлага на клиентите 100-нощно изпитание за сън, за да опитат матрака у дома. Ако клиентите решат да върнат матрака, Lull ще изпрати куриер да го вземе и след това ще му върне пълно възстановяване. Върнатите матраци се даряват или рециклират.

 • Гаранция

  Lull има 10-годишна ограничена гаранция, която обещава или да поправи или замени матраци с допустими дефекти по преценка на компанията.

  Тази гаранция се отнася за оригиналния собственик на матрак, когато е закупен от оторизиран дистрибутор. За да се класирате, проблеми не трябва да са възникнали поради използването на неправилна основа, злоупотреба или злоупотреба. Покритите дефекти включват вдлъбнатини над 1 инч, производствени недостатъци в капака на ципа и физически недостатъци в конструкцията на капака.

  Поддържайте копие от вашата разписка и / или имейл за потвърждение като доказателство за покупка. Прилагат се допълнителни условия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector