Menu Close

Преглед на матраци LUUF

Идеален за:

 • Клиенти, които искат избор на нива на твърдост
 • Траверси, които предпочитат добре закръглено усещане с комбинация от функции
 • Купувачи, които търсят 365-нощно изпитание за сън

Съображения:

 • Точка на дребно: Въпреки че често се предлагат промоции, клиентите трябва да знаят, че LUUF има висока цена на стикер и че винаги трябва да търсят отстъпка, за да получат по-добра стойност.
 • Предизвикателства Избор на твърдост: Въпреки че възможността за избор на ниво на стабилност е плюс за много купувачи, важно е да знаете, че това включва компромиси. Например по-твърдото усещане може да означава по-малко контуриране и облекчаване на налягането, но по-мекото усещане може да означава, че е по-трудно да се движите по леглото. Намирането на правилния баланс може да бъде предизвикателство за някои клиенти.

Ценови диапазон:

$ 1399 – $ 3199

Тип матрак:

Хибрид

Твърдост:

Средно мек (4), средно твърд (6), твърд (7), твърд (8)

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци LuuF

Компанията LUUF произвежда качествени матраци в Америка повече от 60 години. Леглото LUUF е добре изпълнен подход към модерния хибриден матрак, разполагащ с комфортна система с мемори пяна и подгъваща сърцевина на намотката.

Леглото LUUF се предлага в три различни опции за твърдост – Плюшената многоспална спалня, Луксозната твърда многоспална спалня и Твърдата спалня – но това не са единствените предложения от LUUF. Продуктовата линия на компанията включва още матрак LUUF Simplicity, хибрид с по-ниска цена с четири инча пенопласт в системата си за комфорт и матрак Little LUUF, предназначен за деца.

LUUF матракът има добре балансиран набор от функции и способността да се погрижи за много различни траверси, особено предвид отделните му опции за твърдост. Нашият подробен преглед на матраци LUUF разглежда цялата основна информация, която трябва да знаете за този матрак, ако мислите дали това е най-добрият залог за вас.

Разбивка на преглед на матраци Luuf

Леглото LUUF е хибрид, който се предлага в три нива на твърдост. Погледът отблизо как е изграден матракът е важна отправна точка за подробен преглед.

И трите опции за твърдост имат еднакво покритие, което е направено с еластична материя, която е еднаква и от четирите страни на матрака. Интериорният дизайн на опциите Medium Soft (4), Medium Firm (6) и Firm (7) е сходен, но има някои малки разлики в системата за комфорт и поддържащата сърцевина.

Системата за комфорт във версията Medium Soft (Плюшени многослойни) започва с два тънки горни слоя пенообразен пенообразувател. Пенопластът има забележително контуриране и скромен отскок. Под пенопласта има два инча мемори пяна, която е влята в графен. Тази инфузия, подобно на гела в пенопласта, е включена с цел намаляване на задържането на топлина. Съответстващите свойства на мемори пяната подобряват облекчаването на налягането в леглото и способността му да изолира движението. Последният слой на системата за комфорт е един инч преходен пенопласт, а поддържащото ядро ​​е направено от джобови намотки. Тези пружини са подредени в пет зони, за да осигурят засилена опора на ръба и ключовите области на тялото.

Моделът Medium Firm (Luxury Firm Multi-Sleeper) също има два слоя пенопласт в горната част на леглото. Третият слой е един инч вградена с графен мемори пяна, последван от четвърти слой от два инча преходен пенопласт. Като прави слоя от мемори пяна по-тънък, моделът Medium Firm намалява нивото на плюшеност и контуриране, като същевременно запазва значителна степен на облекчаване на налягането. Джобните намотки служат като опорно ядро, но в модела Medium Firm те са подредени в седем зони вместо в пет.

Версията Firm (Firm Sleeper) на леглото LUUF има два горни слоя пенопласт в системата за комфорт, но те не се вливат в гел. Тъй като матракът има по-малко мивка, въздухът тече по-лесно около тялото върху този матрак, намалявайки нуждата от гел-инфузионен пенопласт точно под тялото. Третият слой е два инча вградена с графен мемори пяна, за да осигури гръбначна опора. Подобно на модела Medium Firm, фирмата има поддържащо ядро ​​от джобни намотки, оформени в седем зони.

Твърдост

Тип матрак

Плюшен многоспален: средно мек – 4, луксозен твърд многоспален: средно твърд – 6, твърд спален: твърд – 7

Хибрид

Строителство

Конструкцията на матрака LUUF зависи от опцията за твърдост, но всички модели разполагат с комфортни слоеве от пенопласт с впръскване на гел и вградена в графен пяна и поддържаща сърцевина на намотката. Плюшените и луксозни фирмени версии също имат преходен слой от пенопласт.

Материал на корицата:

Стреч плат

Комфортен слой:

Средно мек:

Вливаща се с гел пенопласт (два слоя)

2 ”от вградена с графен мемори пяна

Средна фирма:

Вливаща се с гел пенопласт (два слоя)

2 ”от вградена с графен мемори пяна

Твърд:

Вливаща се с гел пенопласт (два слоя)

2 ”от вградена с графен мемори пяна

Преходен слой:

Средно мек:

1 ”пенопласт

Средна фирма:

2 ”пенопласт

Ядро за поддръжка:

Средно мек:

Джобни намотки – 5 зони

Средна фирма / фирма:

Джобни намотки – 7 зони

Цени и размери на матраците

Цената на дребно – известна също като цената на стикера или MSRP – на леглото LUUF е над средната в сравнение с подобно проектираните хибридни матраци. Въпреки че има солидни експлоатационни характеристики, при цената на стикера си, той не представлява голяма стойност за купувачите. Ето защо е важно клиентите да знаят, че компанията често предлага значителни отстъпки чрез купони и продажби. Когато се предлага със значителни промоции, леглото LUUF може да предложи на клиентите солидна възвръщаемост на инвестицията.

Леглото LUUF е високо 13 инча и се предлага във всичките шест стандартни размера на матрака. Височината и габаритните му размери са сравними с повечето други хибриди. Подробности за неговите размери и цените на дребно въз основа на размера на матрака са посочени по-долу.

Размери Размери Височина Тегло Цена
Близнак 38 “x 75” 13 “ Няма данни. $ 1399
Twin XL 38 “x 80” 13 “ Няма данни. $ 1499
Пълна 54 “x 75” 13 “ Няма данни. 1899 долара
Кралица 60 “x 80” 13 “ 7N / A. $ 2499
Крал 76 “x 80” 13 “ Няма данни. $ 2999
Калифорнийски крал 72 “x 74” 13 “ Няма данни. $ 3199
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци LuuF

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

Плюш: 4/5, луксозна фирма: 3/5, фирма: 3/5

И трите опции за твърдост на матрака LUUF включват мемори пяна, материал, който осигурява висока степен на изолация на движението. Мемори пяната се компресира само там, където върху нея действително се прилага тегло, намалявайки ефекта на пулсации от движение през леглото, което може да се генерира от много поддържащи ядра на основата на спирала. Изолацията на движението може да бъде критична за двойките, особено ако един от партньорите в леглото е лек спящ или постоянно се мята и обръща.

Клиентите, които искат най-висока степен на изолация на движението, трябва да се ориентират към средно меката опция. Тъй като има по-контурно усещане и по-дебел слой мемори пяна, той е по-способен да ограничи трансфера на движение. От друга страна, фирмата, която има по-малко съответствие, ще улесни възприемането на пружината на намотките, включително по отношение на прехвърлянето на движение. В резултат на това фирмата е по-близо до средното в тази област, докато средно меката е солидно над средната.

Облекчаване на налягането

Плюш: 4/5, луксозна фирма: 3/5, фирма: 3/5

В трите модела матраци LUUF ние оценяваме облекчаването на налягането като над средното, въпреки че има разлики между моделите. И трите версии се възползват от зонираните и джобни вътрешни пружини, които създават усещане, което по-добре подхожда на по-тежките секции на тялото. Системата за комфорт на всеки модел също играе ключова роля за облекчаване на налягането. Средно мекият е най-подходящ поради по-мекия си пенопласт и по-дебелия слой мемори пяна.

Тези дизайнерски елементи му позволяват да достави повече амортизация до точките на натиск. Средно твърдите и твърди модели също имат пенопласт и мемори пяна, за да осигурят омекотяване, но с по-трудно усещане, тези матраци не предлагат вида дълбоко люлеене, което се среща в средно мекото. В крайна сметка изборът на опции позволява на всеки спящ да избере какво е най-вероятно да предложи идеално облекчаване на точката на натиск в техния случай, тъй като някои хора изпитват по-рязко въздействие в области като бедрата или раменете.

Контрол на температурата

Леглата LUUF нямат силна тенденция нито да спят горещо, нито хладно и следователно тяхната производителност се оценява като средна за контрол на температурата. Базираният на намотки дизайн предпазва от натрупване на топлина в поддържащото ядро, а моделите Medium Soft и Medium Firm използват пяна, напоена с гел, за да се опитат да устоят на натрупването на топлина. Като цяло обаче, мемори пяната, дори когато се влива с графен, все още има по-голяма склонност да събира топлина, отколкото много други материали за матраци. Този ефект ще бъде най-забележим при матрака Medium Soft, тъй като колкото по-дълбоко човек потъва в леглото, толкова повече охлаждащият въздушен поток около кожата се блокира. Със своето по-меко усещане и по-изразено люлеене, Medium Soft може да е прекалено топло за хора, които са склонни да спят горещо. С по-малко приспособяване, въздухът се движи по-лесно около тялото на фирмата, което го прави най-доброто представяне от тези легла по отношение на регулирането на температурата.

Поддръжка на ръба

Плюш: 2/5, луксозна фирма: 3/5, фирма: 4/5

Опората на ръба в леглата LUUF варира от средно в средно меко до над средното в средно твърдо и твърдо. Начинът, по който бобините са структурирани в зони, включва фокус върху наличието на по-здрави пружини около ръба на леглото. Този зониран дизайн се използва във всички модели, но е най-очевиден при по-твърдите опции. Освен това, тъй като средно твърдите и твърди модели са изградени, за да имат по-малко компресия в системата за комфорт, има по-малко потъване по периметъра на леглото.

За хората, които често се оказват седнали или спят близо до ръба на леглото, фирмата ще има най-стабилното усещане. Средно мекият няма да се чувства непременно нестабилен, но повишената компресия по периметъра ще бъде по-очевидна.

Лесно движение

Хибридният дизайн на леглото LUUF улеснява придвижването върху матрака. Упругостта на опорната сърцевина означава, че матракът се отскача по-бързо, докато настройвате теглото си върху него. Тази отзивчивост е проверка срещу усещането, че сте заседнали на място и позволява плавно променяне на позициите за сън. Тази лекота на движение е най-висока при твърдото легло и най-ниска при средно мекото. При фирмата отскокът е по-забележим, тъй като има по-малко потъване в системата за комфорт, но при средно мекото е възможно да изпитате повече потъване в матрака. Средната фирма е добър среден вариант с малко повече контуриране, но все пак над средното ниво на лекота на движение.

Секс

Плюш: 2/5, луксозна фирма: 3/5, фирма: 3/5

Както и в други категории, производителността на леглата LUUF за секс варира някъде средно. На средно мекото има по-голяма тенденция да се установи, че дълбоката прегръдка на системата за комфорт притъпява отскока на бобините, което води до по-трудни движения по леглото по време на секс. При средно твърдите и твърди опции отзивчивостта е по-очевидна, което улеснява бързото придвижване по матрака по време на секс. И трите варианта имат достатъчно мекота, за да предпазят тялото и ставите му по време на енергична сексуална активност.

Изпускане на газове

Що се отнася до отделянето на газове, и трите легла LUUF се считат за средни. Всички модели включват множество слоеве пяна, които могат да отделят летливи органични съединения (ЛОС) с лека миризма. Тази миризма не представлява риск за здравето, сравнима е с тази при повечето хибриди и обикновено изчезва в рамките на няколко часа след първото поставяне на матрака, стига стаята да е добре проветрива.

Спящ стил и телесно тегло

Купувачите, които разглеждат отблизо леглата LUUF, могат да се възползват от мисленето за тяхната позиция на сън и телесно тегло, тъй като тези фактори влияят кой модел най-добре отговаря на тяхната ситуация.

Странични траверси: Със сериозни точки на натиск в ханша и раменете, страничните траверси се нуждаят от матрак, който предлага значителна амортизация, така че тези зони да не станат точки на болка или да отхвърлят подравняването на гръбначния стълб. Това обикновено означава, че страничните траверси трябва да търсят матраци от средно меки (4) до средно твърди (6) с поне умерено ниво на контуриране. Хората с тегло над 230 паунда ще забележат по-голямо потъване и по този начин обикновено се нуждаят от по-твърд матрак от хората между 130 и 230 паунда, а обратното е вярно за хора под 130 години.

Като се вземат предвид тези нужди, средно твърдото легло LUUF е солидна опция за странични траверси под 230 паунда, а средно твърдото е най-добро за тези над 130 паунда. Твърдият модел е малко твърд за някои странични траверси, въпреки че е идеален за тези над 230 паунда, както и за странични траверси над 130 паунда, които предпочитат по-твърдо усещане.

Спящи за гърба: За хората по гръб най-важната зона за подкрепа е лумбалната част на гръбначния стълб. Този регион, по-известен като долната част на гърба, има лека извивка, която трябва да бъде омекотена от матрака, но ако леглото е твърде меко, стомахът и тазът могат да потънат и да приложат излишен въртящ момент върху долната част на гърба. Повечето траверси отзад намират най-добрия баланс в матраците със средно до твърдо усещане и леко до умерено контуриране. По-твърдата опция има тенденция да осигурява най-добри резултати за хора с по-високо телесно тегло и обратно за хора с по-малко тегло.

Средно мекото легло LUUF е твърде меко за повечето спални места; обаче може да е доста удобно и подкрепящо за тези под 130 килограма. Средно твърдите и твърди опции могат да бъдат добър избор за траверси с всякакво тегло поради тяхната по-твърда повърхност за сън и меко контуриране.

Спящи за стомаха : Сред всички пози за сън, спането на стомаха изисква най-твърдото легло и най-малко контуриране. Спящите в стомаха обикновено предпочитат матрак, който е средно твърд, за да се стегне, така че както при задните траверси, средната им част не провисва в леглото и не оказва натиск върху лумбалния гръбнак. Отвъд този проблем с подравняването на гръбначния стълб, спящите с лице надолу стомах предпочитат по-твърдо легло, което няма да ги накара да се чувстват задушени.

Сред леглата LUUF, твърдият модел е най-подходящ за спални за стомаха с всякакво тегло. Средната фирма може да бъде ефективна опция за хора, които спят по корем и тежат под 230 паунда, но вероятно е твърде мека за тези над това тегло. Средно меката е твърде мека за повечето спящи на стомаха, въпреки че малка част от тези под 130 паунда, които не потъват далеч в системата за комфорт, може да намери за добър вариант.

LUUF – Плюшена многоспална стая

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Отлично добре Честно
Задни траверси добре Честно Честно
Спящи за стомаха добре Честно Честно
Превъртете L – R за повече подробности

LUUF – Луксозно твърдо многоспално легло

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси добре Отлично добре
Задни траверси добре добре Честно
Спящи за стомаха добре Честно Честно
Превъртете L – R за повече подробности

LUUF – твърдо многоспално легло

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Честно добре Отлично
Задни траверси добре Отлично Отлично
Спящи за стомаха добре Отлично добре
Превъртете L – R за повече подробности

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци LuuF

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Повечето от продажбите на матраци LUUF се извършват онлайн чрез уебсайта на LUUF. На този сайт матракът може да бъде закупен директно от производителя и изпратен до адреси в съседните 48 щати на САЩ.

  Купувачите на няколко избрани места могат също да обхванат LUUF във физически магазин. Няколко партньори на дребно в пет щата – Минесота, Оклахома, Колорадо, Ню Йорк и Вирджиния – носят матрака LUUF. Пълните подробности за личното намиране на LUUF могат да бъдат намерени чрез локатора на магазините на компанията.

 • Доставка

  Стандартната доставка е включена в онлайн покупката на матрака LUUF. Доставя се като легло в кутия, което означава, че матракът е компресиран надолу, за да се побере в пластмаса, която се поставя в картонена кутия. Тази кутия се доставя във вашия дом и за да инсталирате матрака, просто внасяте матрака в спалнята си и изваждате опаковката. Включително обработката на поръчки и наземната доставка, матракът обикновено пристига в рамките на 10 работни дни. Поради теглото му обикновено са необходими двама души, за да носят кутията и да настроят правилно матрака.

 • Допълнителни услуги

  С матрака LUUF не се предлагат монтаж на White-Glove или премахване на стари матраци.

 • Сън Проба

  LUUF предлага 365-нощно изпитание за сън, което идва с период на пробив от 21 нощи, през който трябва да запазите матрака. След 21 нощи можете да поискате връщане по всяко време в рамките на една година от получаването на матрака. Ако поискате да направите връщане, LUUF ще вземе матрака и ще извърши пълно възстановяване.

 • Гаранция

  Матракът LUUF се предлага с 10-годишна гаранция, която покрива дефекти в материалите и изработката. Тази непропорционална гаранция предвижда, че LUUF ще замени матрак, който се счита за дефектен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector