Menu Close

Muse Матрак Преглед

Идеален за:

 • Траверси от почти всякакъв тип тяло или предпочитана позиция за сън
 • Хора, които са склонни да спят горещо на матраци от пяна
 • Леки траверси, които споделят леглото
 • Тези, които предпочитат усещането за „прегръдка“ на мемори пяна

Съображения:

 • Комбинираните траверси могат да имат проблеми при превключване на позициите поради близкото съответствие на леглото
 • На матрака Muse липсва подсилване по краищата
 • През първите няколко дни чувствителните индивиди могат да бъдат притеснени от миризмите извън газовете

Ценови диапазон:

$ 795 – $ 1395

Тип матрак:

Пяна

Твърдост:

Средно (5), средно твърдо (6), твърдо (7)

Вземете 250 долара от матрак Muse. Код за употреба: SF250

Базираната в САЩ Muse Sleep е компания, насочена директно към потребителите, основана през 2011 г., която произвежда избрана гама от продукти за сън. Освен своя водещ матрак, Muse продава и възглавница, пътна възглавница и протектор за матраци.

12-инчовият матрак Muse е изцяло дунапренен матрак, проектиран с акцент върху поддържането на хладно. Предлага се в три опции за твърдост: мека, средна или твърда. Muse предлага кратък тест за съня на своя уебсайт, за да помогне на всеки спящ да избере усещането, което е подходящо за него според типа тяло, предпочитаната позиция за сън и други фактори.

Ако се интересувате от закупуване на матрак Muse, продължете да четете. Ще обсъдим конструкцията и материалите на матрака Muse, като подробно описваме как те влияят на съня при различните типове спални. Ще завършим с общ преглед на доставката, пробен период и подробности за гаранцията, за да ви помогнем да вземете решение.

Разбивка на преглед на матраци на Muse

Матракът Muse е висок 12 инча, което е малко над средното за матрак с пълна пяна. Допълнителната височина се дължи на дебелата секция на комфортния слой и преходния слой, които осигуряват дълбока люлка, която помага за намаляване на точките на натиск в страничните траверси. Може да си струва да инвестирате в монтирани чаршафи с дълбок джоб, за да приспособите високия профил на матрака.

Покритието от жакардов синил е изработено от полиетиленови и полиестерни плетени прежди, изтъкани с материал за промяна на фазата, което го прави хладен на допир. Той се сваля и може да се пера в машина в студена вода и да се суши в сушилня. Долният капак е направен от смес от вискоза и полиестер. Матракът също така разполага с изкуствено-целулозен пожарен чорап и неплъзгащо се дъно.

Общо матракът Muse включва четири слоя пяна. Матракът се предлага в три варианта на твърдост: мек, среден и твърд. Те се равняват на средно, средно твърдо и твърдо, или съответно 5, 6 и 7-8 от 10 по скалата на твърдост. Като общо правило, мекият матрак е най-подходящ за странични траверси и хора под 130 килограма, докато твърдият матрак е най-подходящ за траверси и хора над 230 килограма. Средният матрак е добър компромис за партньори с различни типове тяло, които споделят леглото.

Гримът на всеки слой се различава леко между нивата на твърдост. Мекият матрак има горен слой, направен от 2 инча отворен клетъчен пенопласт. Вторият слой се състои от 2 инча гел напоена пенопласт с по-бърза реакция на натиск. Тези пени се очертават доста плътно до тялото на спящия, което води до усещането, че спите „вътре“, за разлика от „на“ матрака.

Средният матрак също има 2-инчов слой от отворен клетъчен пенопласт в горния слой, последван от 2 инча реагираща мемори пяна. Вторият слой пяна в този модел е малко по-твърд от мекия матрак и очертава не толкова плътно, за баланс между спане „в“ и „на“ матрака.

Твърдият матрак има 2 инча гел вливаща се мемори пяна в горния слой. Тази пяна е по-плътна, но все още е доста еластична. След това е втори 2-инчов слой мемори пяна. По-твърдите пени в този модел най-вече държат траверси в горната част на матрака.

След това всички матраци Muse имат 2-инчов преходен слой от пенопласт и 6-инчов основен слой от пенопласт с висока плътност. Преходният слой осигурява буфер за предотвратяване на контакт на траверси с по-плътния основен слой и работи за предотвратяване на прехвърляне на движение. Междувременно основният слой добавя дълготрайна подкрепа и стабилност. Основният слой е по-плътен от много конкурентни модели и помага да се насърчи правилното изравняване на гръбначния стълб при траверси от всички типове тяло.

Матракът Muse е произведен в САЩ и пяните се произвеждат с помощта на процес на разпенване с променливо налягане, който се счита за по-екологичен.

Твърдост

Тип матрак

Среден (5)
Средно твърд (6)
Фирмен (7-8)

Изцяло пяна

Строителство

Матракът Muse има общо четири слоя, разделени на два комфортни слоя, преходен слой от пенопласт и поддържащо ядро ​​от пенопласт с висока плътност. Капакът е направен от материал за промяна на фазата.

Материал на корицата:

Смес от полиетилен и полиестер, материал за фазова промяна (PCM)

Комфортен слой (мек):

2, пенопласт, отворена клетка

2, пенопласт (с гел)

Комфортен слой (среден):

2, пенопласт, отворена клетка

2, Мемори пяна

Комфортен слой (твърд):

2, мемори пяна (с гел)

2, Мемори пяна

Преходен слой:

2, пенопласт

Ядро за поддръжка:

6, пенопласт

Цени и размери на матраците

Матракът Muse има средна цена в сравнение с конкурентните матраци от цяла пяна, продавани онлайн. Няма разлика в цената между различните нива на твърдост. Muse понякога предлага отстъпки или свързани аксесоари заедно с матрака.

Размери Размери Височина Тегло Цена
Близнак 39 “х 75” 12″ 55 lbs. 795 долара
Twin XL 39 “х 80” 12″ 60 lbs. $ 845
Пълна 54 “x 75” 12″ 76 lbs. $ 995
Кралица 60 “x 80” 12″ 91 lbs. 1195 долара
Крал 76 “x 80” 12″ 115 lbs. 1395 долара
Калифорнийски крал 72 “x 84” 12″ 115 lbs. 1395 долара
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Вземете 250 долара от матрак Muse. Код за употреба: SF250

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

Меко: 4/5, средно: 4/5, твърдо: 3/5

Както при повечето матраци с мемори пяна, Muse върши чудесна работа за предотвратяване на прехвърлянето на движение от едната страна на другата. Меките и средни модели са особено умели в това, благодарение на своите плюшени пяни, които се съобразяват по-плътно, за да поемат движението.

Спящите на твърдия модел може да забележат някакво смущение, когато партньорът смени позицията си или влезе и излезе от леглото, но това трябва да е доста минимално. Преходният слой също осигурява допълнителен буфер и като цяло повечето двойки изпитват минимални смущения за една нощ.

Облекчаване на налягането

Меко: 4/5, средно: 4/5, твърдо: 3/5

Траверсите от повечето типове тяло и предпочитаните пози за сън трябва да открият, че има матрак Muse, който облекчава точките на натиск за тях.

Страничните траверси и хората с тегло под 130 килограма се възползват от допълнителната омекотяване на мекия модел. Плюшените пяни в този матрак намаляват точките на натиск чрез контуриране около извивките на тялото.

Средният матрак отговаря по-малко на тясно, но предлага балансирано усещане, което разпределя телесното тегло за траверси и тези, които тежат между 130 и 230 паунда.

От своя страна, твърдият матрак осигурява по-здрава повърхност. Този модел не отговаря толкова плътно и може да се чувства твърде твърд, за да е по-лек траверс. Въпреки това, той работи добре за спящи на стомаха и хора над 230 килограма. Сред тези траверси матракът помага за поддържане на гръбначния стълб в равномерна равнина и намалява натрупването на налягане.

Контрол на температурата

Мека: 2/5, средна: 3/5, твърда: 3/5

Контролът на температурата е основна пречка за матраците от цяла пяна, но матракът Muse използва няколко техники за намаляване на задържането на топлина. Най-забележителният е материалът за фазова промяна в капака. Материалът за фазова промяна реагира на промени в температурата, като поддържа повърхността на матрака студена за допир по-дълго. Използването на тънък протектор за матрак вместо подматрачна подложка може да ви помогне да се възползвате от този ефект.

Muse използва отворени клетки и пяна с относително ниска плътност в комфортните слоеве, което означава, че те са по-дишащи от традиционната мемори пяна. Някои от пяните също се вливат с гел, който е проектиран да отвежда топлината далеч от траверса.

Средните и твърди модели на Muse не отговарят толкова плътно, което оставя повече място за въздушен поток около тялото на спящия. Тези модели ще спят по-хладно от мекия модел, който може да улавя повече топлина, особено за хора, които потъват по-нататък.

Поддръжка на ръба

Мека: 2/5, средна: 3/5, твърда: 3/5

Поддържането на ръбовете в средните и твърди матраци Muse е наравно с повечето други матраци изцяло от пяна. Основният слой от пенопласт с висока плътност помага да се ограничи увисването по краищата, когато се спи близо до ръба на леглото. Поддържащото ядро ​​от пенопласт обаче не осигурява здравина на намотките и може да не се държи много добре, когато седи на ръба на леглото.

Комфортните слоеве в мекия матрак се компресират значително под налягане. Това може да предизвика усещане за преобръщане, когато траверсите се приближават до краищата. Двойките биха направили по-добре да избират средните или твърди опции, така че и двамата да се чувстват уверени в използването на цялата си страна на леглото.

Лесно движение

Мека: 2/5, средна: 3/5, твърда: 3/5

Матракът Muse е конструиран с пяна с ниска плътност, която има относително бърза реакция на натиск, което улеснява доста придвижването по матрака. Въпреки че нямат отзивчивост на латекс или вътрешен пружинен матрак, средните и твърди матраци Muse не трябва да пречат на повечето комбинирани траверси.

За сравнение, мекият матрак Muse прегръща тялото по-плътно, като държи траверсите “вътре” вместо “на” матрака. За някои това може да бъде неудобно ограничаващо и дори да доведе до усещането, че сте останали в леглото. Хората, които тежат повече от 230 килограма, ще имат по-лесно да сменят позициите на средния или твърд матрак.

Секс

Мека: 2/5, средна: 3/5, твърда: 3/5

Матракът Muse удовлетворява някои, но не всички изисквания за секс. Като изцяло дунапренен матрак, той е безшумен, когато носи тежест и осигурява приятно ниво на сцепление. Средните и твърди модели Muse предлагат леко съобразена повърхност, която позволява достатъчно лесно движение.

Някои по-активни двойки обаче могат да пропуснат отскока на латекс или хибриден матрак. Освен това превключването на позициите е по-трудно на мекия матрак Muse. Този модел също има лоша опора на ръбовете, което може да задължи двойките да се придържат към средата на леглото.

Изпускане на газове

Матракът Muse съдържа синтетични пяни, които могат да отделят някои неприятни миризми, когато матракът се освободи за първи път. Те трябва да се разсеят в рамките на няколко дни в добре проветриво помещение.

Отделянето на газове е нормално явление при матраци от пяна. Това е резултат от летливи органични съединения (ЛОС), които влизат в контакт с въздуха. Пяните, използвани в матрака Muse, са сертифицирани от CertiPUR-САЩ. Това означава, че те са с ниско съдържание на ЛОС и без тежки метали, разрушители на озоновия слой и други гадни вещества.

Хората, които са много чувствителни към миризми, трябва да знаят, че отделянето на газове може да се случи с всеки матрак, който съдържа синтетични пяни. Латексните и хибридните матраци са по-добър избор, ако това е проблем.

Спящ стил и телесно тегло

Странични траверси:

Повечето странични траверси се възползват от плюшената повърхност на мекия матрак Muse. Плътно прилягащите пяни помагат за облекчаване на точките на натиск в ханша и раменете за траверси с тегло до 230 паунда. Те също така образуват люлка около тези по-широки части на тялото, която помага да се насърчи естественото подреждане на гръбначния стълб.

Тези, които тежат между 130 и 230 килограма, също могат да открият, че средният матрак Muse постига приятен баланс на омекотяване и подкрепа. За разлика от тях, траверсите с тегло над 130 паунда и по-специално тези над 230 паунда са по-склонни да се чувстват комфортно на твърдия матрак Muse. Тези траверси изискват малко по-твърда повърхност, за да поддържат гръбначния стълб в равномерна равнина.

Задни траверси:

Мекият матрак Muse е идеален за траверси под 130 килограма, а твърдият матрак Muse осигурява перфектното усещане за траверси над 130 килограма. Двойките, търсещи компромис, могат да се установят на средния матрак Muse, който трябва да отговаря на всички типове тяло.

Спането на гърба естествено подравнява гръбначния стълб, но са необходими някои качества, за да се насърчи здраво подреждане на гръбначния стълб, когато спите в това положение. Матракът трябва да бъде достатъчно поддържащ, за да предотврати увисване на бедрата и други тежки зони, и достатъчно плюшен, за да не се образуват точките на натиск. Контурните пяни в матраците Muse намаляват точките на натиск и запълват пространството под лумбалната област, за да поддържат долната част на гърба в една линия, докато ядрото от пенопласт осигурява стабилна опорна система за гръбначния стълб.

Спящи за стомаха:

Мекият матрак Muse получава най-високи оценки за стомашни траверси под 130 паунда, докато тези над 230 паунда са склонни да предпочитат твърдия модел. Основното изискване, което трябва да търсят спящите на стомаха в матрака, е твърда повърхност, която няма да позволи на бедрата да потънат твърде далеч. Матраците, които позволяват провисване в средната част на средата, могат да причинят болки в гърба.

По-леките индивиди не упражняват толкова голям натиск върху матрака и няма да потънат толкова далеч. По този начин мекият матрак Muse е напълно способен да поддържа гръбнака подравнен в тези траверси. От друга страна, спящите на стомаха, които тежат повече от 130 килограма, могат да открият, че меките и средни модели не успяват да осигурят адекватна опора под бедрата. По-твърдата повърхност на твърдия матрак Muse върши по-добра работа, за да поддържа гръбнака подравнен.

Муза – мека

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Отлично Отлично Честно
Задни траверси Отлично добре Честно
Спящи за стомаха Отлично Честно Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Муза – Средна

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси добре Отлично добре
Задни траверси добре добре добре
Спящи за стомаха добре добре Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Муза – Фирма

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Честно добре добре
Задни траверси добре Отлично Отлично
Спящи за стомаха добре Отлично Отлично
Превъртете L – R за повече подробности

Награди за матрака Muse

Вземете 250 долара от матрак Muse. Код за употреба: SF250

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Матракът Muse е достъпен за онлайн покупка чрез уебсайта на Muse, както и от търговци на дребно като Amazon.

 • Доставка

  Матракът Muse се доставя безплатно чрез земята на FedEx в континенталната част на САЩ и Канада. Понастоящем матракът Muse не може да бъде изпратен до Хавай или Аляска.

  Клиентите ще получат информация за проследяване по имейл, след като поръчката бъде изпратена. Не е необходимо да сте вкъщи, когато матракът пристигне. Обикновено матраците пристигат в рамките на 5 до 7 дни след подаване на поръчката.

  Матракът пристига свит и компресиран като легло в кутия. Настройването му включва премахване на пластмасата и поставянето й, за да се разшири върху основата. Може да отнеме около 24 часа, за да възвърне пълния си размер.

 • Допълнителни услуги

  Понастоящем Muse не предлага доставка на White Glove или премахване на стар матрак.

 • Сън Проба

  Muse предлага 120-нощно изпитание за сън, по време на което клиентите могат да върнат матрака за пълно възстановяване на покупната цена. Клиентите могат да работят с Muse, за да дарят матрака, или да се свържат с Muse, за да дойдат да вземат матрака. Muse моли клиентите да опитат матрака поне 20 нощи, за да получат по-добра представа за това как се чувства матракът. Безплатните артикули, пакетирани като част от промоция, не трябва да се връщат, но клиентите няма да отговарят на условията за друга промоция на пакет, докато не мине година.

  Клиентите могат също да заменят матрака си Muse за различно ниво на твърдост. В този случай те трябва да се свържат с Muse, за да върнат оригиналния им матрак съгласно условията на пробния сън и след това да продължат с поръчката на новия матрак, който ще се предлага със собствено 120-нощно изпитание за сън и 20-нощен минимален период на пробив Това може да се направи най-много веднъж.

  Матраците, закупени на Amazon, могат да подлежат на различни условия. Клиентите трябва да се свържат директно с Amazon, за да поискат връщане.

 • Гаранция

  Матракът Muse се предлага с 10-годишна ограничена гаранция от Muse Sleep от името на Skytex, Inc. Гаранцията е валидна за първоначалния купувач на нов матрак в континенталната част на САЩ, закупен от оторизиран дилър.

  Гаранцията покрива производствени дефекти, включително вдлъбнатини от най-малко 0,75 инча, разкъсвания на тъкани или неразплетени шевове или физически недостатъци, които причиняват напукване или цепене. Неправилното използване, боравене, инсталиране или грижа за матрака анулира гаранцията. Това включва използването на матрака без подходяща опора.

  Дефектите, които не са покрити от гаранцията, включват нормално износване, признаци на физическа злоупотреба или повреда, щети, настъпили при преместване или съхранение на матрака, плесен, мухъл, кражба, вандализъм, престъпни щети или щети, причинени от дим, пожар, животни, или „дела на Бог“. Когато загубата се покрива от застрахователна полица, компанията не поема отговорност за гаранционното покритие.

  Гаранцията не покрива матраци, използвани в търговската мрежа, стените на матрака, незначителни несъвършенства, алергии, чувствителност или лични предпочитания за комфорт. Освен това Muse Sleep може да анулира гаранцията по свое усмотрение. След като клиентът поиска гаранционно покритие за матрак, не може да се предявяват допълнителни гаранционни претенции по тази гаранция.

  Клиентите трябва да регистрират искове за гаранция в писмена форма в рамките на пет дни след инцидента и трябва да могат да предоставят копие от касовата бележка и снимка, ако е възможно. Muse Sleep ще замени матрака с подобен модел по свое усмотрение. Клиентите могат също да изберат да надстроят до по-добър модел, като заплатят разликата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector