Menu Close

Моят зелен матрак Преглед на естествения матрак за бягство

Идеален за:

 • Екологични купувачи, които искат легло без химикали
 • Хора, които ценят много отскока в матрака
 • Спящи за гръб и стомах под 230 килограма
 • Странични траверси над 130 килограма
 • Горещи траверси

Съображения:

 • Ограничен избор на твърдост: Natural Escape се предлага само в средна фирма (6), което не работи при някои траверси. Клиентите могат да обмислят добавянето на плюшен двуинчов латекс за матрак, продаван от My Green Mattress за по-меко усещане.
 • Намалена изолация на движението: Поради отскачането си, Natural Escape прехвърля известно движение и може да не е идеален за хора, които са чувствителни към движението на спящия спящ човек.
 • Липса на дълбоко контуриране: Хората, които искат дълбоки нива на съответствие, може да открият, че не получават достатъчно прегръдка от Natural Escape.

Ценови диапазон:

$ 899 – $ 1699

Тип матрак:

Хибрид

Твърдост:

Средна фирма (6)

Вземете 125 долара от матраци близнаци и по-големи, 30 долара от детското креватче Emily и 15% от аксесоарите. Използвайте код: SLEEP

Семеен бизнес, My Green Mattress е основан с цел създаване на матрак, произведен без химикали, които биха могли да навредят на хората или на околната среда. Днес компанията предлага четири матрака, изградени със сертифицирани органични материали и без химически лепила.

Natural Escape е 11-инчов хибриден вариант и е допълнен в продуктовата линия My Green Mattress от три други легла:

 • Матракът Hope Latex е висок 8 инча и има всички вътрешни слоеве, изработени от естествен, органичен латекс.
 • Kiwi е хибрид, предлаган в два модела, единият от които е обратим, което ви позволява да спите от двете страни. Този матрак е особено популярен за деца и тийнейджъри, като за двуетажни легла се предлага специфична версия.
 • Матракът Pure Echo е модел innerspring, който е висок близо 10 инча и е най-твърдият от продуктите на My Green Mattress.

Natural Escape, който съчетава дебел латексен слой, вътрешно поддържащо ядро ​​и слоеве от органична вълна и памук, е луксозният матрак на компанията, въпреки че се предлага на конкурентна цена. Той има значителен отскок, улесняващ придвижването по леглото и леко прегръща тялото за облекчаване на налягането. Неговият хибриден дизайн допринася за отлично регулиране на температурата и поддържане на ръба.

Със своя екологичен дизайн, здрави хибридни характеристики и достъпна цена, Natural Escape from My Green Mattress е завладяваща опция за купувачите, които ценят биологичните продукти.

Всички продукти на My Green Mattress са сертифицирани от Global Organic Textile Standard (GOTS) и / или Global Organic Latex Standard (GOLS).

Разбивка на матрака My Green Mattress Natural Escape Review

Матракът Natural Escape от My Green Mattress е хибрид, който има три вътрешни слоя и е с обща височина 11 инча. Всеки матрак е направен по поръчка в завода на компанията в Илинойс. Набиването на бутони се използва за предотвратяване на сглобяването и задържане на слоевете заедно, без да са необходими химически лепила.

Горните два слоя се комбинират, за да образуват системата за комфорт. Първият от тези слоеве е вълна, която е сертифицирана да отговаря на стандартите на Глобалния стандарт за органичен текстил (GOTS). За да получи материалът сертификат GOTS, той трябва да отговаря на взискателните стандарти в производството си от началото до края. Освен че е органичен, този вълнен слой допринася за мека мекота, дишане и естествено регулиране на температурата.

Следващата част от системата за комфорт е три инчов слой естествен латекс, който е сертифициран биологично от Global Organic Latex Standard (GOLS), подобна програма като GOTS, но за латексови материали. Латексът в този слой е направен по метода на Dunlop и има над средната плътност, което го прави забележимо подскачащ с лек контур.

Поддържащото ядро ​​е осем инча от джобни вътрешни пружини. Намотките са по-дебели по периметъра, за да засилят опората на ръба, а във вътрешността се използват две дебелини, за да се осигурят зони, които най-добре побират по-тежките части на тялото.

Капакът на Natural Escape е изработен от сертифициран по GOTS органичен памук, който придава на външния вид на матрака гладко усещане и допълнително отнемане на влага, съчетано с това, осигурено от вълната.

Усещането за комфорт е средно твърдо (6) и тъй като латексът не се компресира толкова, колкото повечето пени, някои клиенти могат да възприемат този матрак като по-твърд. My Green Mattress предлага и двуинчов плюшен латекс за матрак за хора, които искат легло без химикали с по-меко усещане.

Твърдост

Тип матрак

Средна фирма – 6

Хибрид

Строителство

My Green Mattress Natural Escape е естествено легло, изработено от органична вълна и латекс върху джобни намотки, увити в дишаща памучна обвивка.

Материал на корицата:

Органичен памук – сертифициран по GOTS

Комфортен слой:

Био вълна – сертифицирана по GOTS

3 инча органичен латекс Dunlop – сертифициран GOLS

Ядро за поддръжка:

8 инчови джобови намотки

Цени и размери на матраците

Повечето купувачи очакват, че естествените и органични продукти ще се предлагат с по-висока цена, но това не е така при Natural Escape from My Green Mattress. Въпреки че е ръчно направен и изработен от материали, които са сертифицирани биологични, цената му е сравнима или дори по-ниска от повечето хибриди на пазара.

Матракът се предлага във всичките шест стандартни размера, плюс пълен XL. Пълният XL е със същата ширина като стандартния пълен, но с пет инча по-дълъг.

Размерите и цените на MSRP за всеки размер са изброени по-долу. Тези цени на дребно обикновено са намалени благодарение на промоции или купони. Подобно на други матраци, продавани онлайн, цената на Natural Escape включва безплатна наземна доставка в съседните Съединени щати, политика за безвъзвратно връщане и дългосрочна гаранция.

Размери Размери Височина Тегло Цена
Близнак 38 “x 74” 11 “ 70 lbs. $ 899
Twin XL 38 “x 79” 11 “ 75 lbs. $ 999
Пълна 53 “x 74” 11 “ 95 lbs. $ 1199
Кралица 59 “x 79” 11 “ 115 lbs. $ 1399
Крал 75 “x 79” 11 “ 140 lbs. $ 1699
Калифорнийски крал 71 “x 83” 11 “ 140 lbs. $ 1699
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Вземете 125 долара от матраци близнаци и по-големи, 30 долара от детското креватче Emily и 15% от аксесоарите. Използвайте код: SLEEP

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

Матракът Natural Escape осигурява средна изолация при движение. Въпреки че латексът може да попречи на някакъв пренос на движение, умереното ниво на прегръдка, съчетано с подсказване на леглото, прави по-вероятно да забележите, когато партньорът ви в леглото се движи или влиза или излиза от леглото.

За повечето двойки обаче този трансфер на движение не е достатъчен, за да създаде проблеми. Проблем е главно дали един партньор в леглото лесно се събужда през нощта.

Облекчаване на налягането

Natural Escape се класира като малко над средното в тази категория, въпреки че възприемането на облекчението на налягането ще зависи много от индивидуалния спящ човек.

Хората, които искат по-скромно омекотяване на точките на натиск, обичат начина, по който латексът люлее ставите им, без да ги кара да потъват дълбоко в леглото. От друга страна, траверсите, които обичат дълбокото контуриране, могат да открият Natural Escape, за да се почувстват прекалено твърди и липсващи в способността му да приспособяват точките си на натиск.

Контрол на температурата

Контролът на температурата е доста над средния за матрака Natural Escape. Всички материали, използвани в матрака, или насърчават дишането, или са по-малко склонни към задържане на топлина от повечето други матрачни материали (като мемори пяна).

Памукът в покривалото и вълната в системата за комфорт са естествено влагоотделящи, което означава, че те изтеглят потта от тялото, за да може тя да се изпари и да помогне на тялото ви да се охлади. Латексът не събира много топлина, а високият слой намотки позволява значителен въздушен поток, за да предотврати натрупването на топлина в матрака за една нощ.

Взети заедно, тези компоненти правят Natural Escape чудесен избор за горещи траверси.

Поддръжка на ръба

Подпомагането на ръбовете над средното помага да направите Natural Escape привлекателен матрак за хора, които обичат да спят или да седят близо до ръба на леглото си.

Надеждната опора на ръба на леглото започва от вътрешния пружинен слой, където се използва по-дебел проводник за намотките, които обикалят периметъра. Dunlop латексът не компресира толкова дълбоко, колкото материали като мемори пяна, което също помага да се запази чувството за стабилност около ръба. Ръчно направената конструкция държи материалите сигурно на място, предпазвайки ги от струпване в средата или близо до периметъра.

Лесно движение

Лесното придвижване е забележителна черта на този матрак.

Широко известно е, че латексът има пружиниращо усещане поради това колко бързо възвръща пълната си форма, след като теглото се отстрани от него. Начинът, по който намотките се компресират и отскачат, допълнително подобрява лекотата на движение, включително около ръба на матрака. Мекото, привлекателно усещане за вълна и памук намалява триенето при регулиране на позициите за сън.

Всички тези елементи работят, за да направят Natural Escape най-добрият избор за комбинирани траверси и други, които искат плавно да се движат в леглото.

Секс

Natural Escape е чудесно място за купувачи, които искат матрак, който отговаря на оживения сексуален живот. Слоевете от латекс и намотки осигуряват всички отскоци, необходими за раздвижване на това легло, като същевременно знаят, че ще поддържат стабилно, стабилно усещане, включително близо до периметъра. Влажните памук и вълна помагат на леглото да остане хладно, като същевременно осигуряват докосване на мекота.

Изпускане на газове

Основна точка за продажба на Natural Escape е, че той е направен без химикали, които обикновено се намират като част от пяните или лепилата, използвани в други матраци. Това намаляване на химикалите означава, че много малко миризливи летливи органични съединения (ЛОС) се отделят, когато разопаковате Natural Escape. Въпреки че може да забележите лека „нова миризма на матрак“, която някои клиенти описват като земна, миризмата не трябва да трае повече от няколко часа и обикновено е фина и не досажда.

Спящ стил и телесно тегло

Нуждите на матрака варират при отделните хора и два фактора, които играят голяма роля за намирането на правилния матрак, са позицията на сън на човека и телесното му тегло.

Странични траверси: Хората, които спят на страни, са склонни да предпочитат матрак, който попада в диапазона от средно мек (4) до средно твърд (6) с умерено до значително съответствие. Причината за това се основава най-вече на анатомията. Най-широките части на тялото, раменете и бедрата, са склонни рязко да притискат матрака, когато спите на ваша страна. Ако леглото е твърде твърдо, то ще създаде дискомфортно въздействие в тези точки на натиск, но ако е твърде меко, тези зони ще провиснат в леглото и ще се разминат с врата и гръбначния стълб.

Със средно твърдото си усещане Natural Escape работи добре за повечето странични траверси и е най-подходящ за тези между 130 и 230 паунда. Някои странични траверси над 230 паунда може да се окажат малко прекалено меки, а някои под 130 паунда – твърде твърди. Тези, които искат по-меко усещане, могат да изберат плюшения матрак My Green Mattress.

Спинки: За хората, които спят по гръб, матракът обикновено се нуждае от по-твърдо усещане, което е между средно (5) и твърдо (7). Долната част на гърба е основната проблемна зона за хората в тази поза за сън. Повечето хора носят по-голяма тежест около корема, а твърде мекият матрак ще позволи на средната част да провисне в U-образна форма, която напряга гръбначния стълб. Прекалено твърдият матрак обаче няма да побере лекото естествено извиване в лумбалната част на гръбначния стълб и може да доведе до болен нощен сън.

Natural Escape постига чудесен баланс за повечето траверси с достатъчно достатъчно омекотяване и твърдост. Някои задни траверси над 230 килограма обаче може да се окажат малко прекалено меки.

Спящи в стомаха: Спането в стомаха е най-рядкото положение и без подходящия тип матрак може да бъде изпълнено с дискомфорт. Оптималната твърдост за хората в това положение обикновено е средно твърда (6) до твърда (8) и с по-лека запазваща се форма, за да се избегне усещането, че сте залепнали с лицето надолу в леглото. По-твърдото усещане предпазва стомаха от натискане дълбоко в леглото и поставяне на въртящ момент в долната част на гърба. Поради тази причина Natural Escape, който има по-дебели намотки под лумбалната област, е жизнеспособна опция за много спящи на стомаха, въпреки че е най-подходящ за тези, които тежат под 130 килограма.

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси добре Отлично Отлично
Задни траверси добре добре добре
Спящи за стомаха добре Честно Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Вземете 125 долара от матраци близнаци и по-големи, 30 долара от детското креватче Emily и 15% от аксесоарите. Използвайте код: SLEEP

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Матракът Natural Escape е достъпен онлайн директно от уебсайта My Green Mattress. За лични продажби компанията разполага с шоурум, разположен с фабриката им в LaGrange, Илинойс.

  В миналото Natural Escape се продаваше на Amazon, но в момента не се предлага на платформата на търговеца.

 • Доставка

  My Green Mattress предлага безплатна наземна доставка за клиенти в 48 съседни щати на САЩ. Всеки матрак е направен по поръчка и пристига в рамките на две седмици. Матракът се доставя като легло в кутия, така че инсталацията включва внасяне на кутията вътре и разопаковане на матрака във вашата спалня. Обикновено са необходими двама или трима души, за да преместят безопасно кутията и да настроят матрака.

  Наземна доставка е достъпна и за Аляска, Хавай и Канада срещу допълнително заплащане. За купувачи на тези места точните разходи за доставка се изчисляват, когато въведете адреса си по време на плащане.

 • Допълнителни услуги

  На много места My Green Mattress предлага доставка на бяла ръкавица за 199 долара. Услугата включва монтаж на Natural Escape във вашата спалня, както и премахване на стар матрак.

 • Сън Проба

  След доставката на матрака Natural Escape клиентите имат 120 нощи, за да го изпробват и да решат дали искат да го запазят. Моят зелен матрак ви моли да изпробвате леглото за 30 нощи, преди да вземете окончателно решение за връщане. Мениджър за връщания от My Green Mattress може да помогне да се намери местна организация за дарение на матраци и се издава пълно възстановяване на сумата с доказателство за дарението.

 • Гаранция

  Моят зелен матрак подкрепя Natural Escape с 20-годишна гаранция, която осигурява покритие за дефекти в материалите и производството. През първите 10 години компанията ще ремонтира или замени матрак с дефект без разходи. През 11-та година компанията ще замени матрака с отстъпка от 50% от текущата цена на дребно и тази отстъпка намалява с 5% годишно, докато гаранцията изтече през 20-та година. Клиентът е длъжен да заплати свързаните с гаранцията транспортни разходи и да предостави доказателство за дарението или изхвърлянето на дефектния матрак.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector