Menu Close

Naturepedic EOS матрак преглед

Идеален за:

 • Двойки с различни нужди на твърдост
 • Траверси със специфични предпочитания за твърдост
 • Тези, които са склонни да спят горещо
 • Траверси, които се радват на облекчаване на налягането от дунапренен матрак, но които се нуждаят от структурата и опората на хибридно легло

Съображения:

 • Омекотяващите качества на по-меките версии на този матрак може да не осигурят достатъчно лекота на движение на някои хора
 • По-меките опции може да не са достатъчно подкрепящи за някои хора, които тежат над 130 килограма
 • По-твърдите версии може да не позволяват на лица с тегло под 130 паунда да потънат достатъчно, за да облекчат налягането

Цена (Queen):

$ 2999

Тип матрак:

Хибрид

Твърдост:

Средно мек (4), среден (5), средно твърд (6), твърд (7), твърд (8)

Читателите на SleepFoundation получават най-добрата цена за Naturepedic матраци.

Първоначално основана през 2003 г. с цел създаване на органични и изцяло без химикали матраци за бебета, Naturepedic вече е специализирана в изработването на по-безопасни и здравословни възможности за сън за цялото семейство.

Naturepedic предлага три основни линии матраци за възрастни: Chorus & Serenade, EOS и Halcyon. Всеки от тези хибридни матраци предлага изцяло органична и безхимична конструкция, но EOS и Halcyon позволяват на траверсите да персонализират всяка страна на матрака си за персонализиран комфорт в общо легло.

От двата персонализируеми матрака Halcyon е луксозната линия на Naturepedic. Той е направен от повече първокласни материали и е достъпен само за покупка в избрани магазини. Междувременно матракът EOS е по-бюджетна опция, която се предлага за онлайн покупка, като същевременно предлага ръчно изработени и качествени материали.

Ще разгледаме задълбочено водещия модел от линията Naturepedic EOS, Classic, който е известен още като Naturepedic EOS Mattress. Ще обсъдим неговата конструкция, производителност, ценообразуване и фирмени политики, за да ви помогнем да решите дали това легло е подходящо за вас. Освен това ще проучим как различните опции за твърдост на матрака се различават по отношение на производителността за различните типове тяло и позиции на сън.

Разбивка на Naturepedic EOS матраци

Матракът Naturepedic EOS се отличава с разделен дизайн, който позволява на клиентите да избират твърдостта на всяка половина от леглото си за персонализиран комфорт дори с партньор за сън. Има пет опции за твърдост, от които можете да избирате: Плюш (който отбелязва 4 по 10-степенната скала на твърдост, където 10 е най-твърдият), Среден (5), Възглавница-Фирма (6), Фирма (7) и Екстра- Фирма (8). Широката гама от опции за твърдост, от които можете да избирате, прави този модел чудесен избор за различни видове тяло и позиции за сън.

Всеки матрак EOS е увит в капитониран калъф, изработен от сертифициран по GOTS органичен памучен плат, вата от органична вълна и комфортен слой PLA (растителни влакна), който отвежда влагата, като същевременно остава мек на допир. Под ватиран връх има 3-инчов органичен латекс, който прегръща тялото и осигурява контрол на температурата за допълнителен комфорт през цялата нощ.

Структурата на леглото идва от 8 инчови намотки с джоб с пълна периметрова опора на ръба. Намотките са индивидуално увити в органичен памук, без да се използват лепила или лепила, за да се осигури балансирана опора без никакви вредни химикали. Намотките са проектирани да придават нежен отскок за комфорт, като същевременно насърчават разсейването на топлината и правилното подравняване на гръбначния стълб.

Напълно сглобеният матрак е с 12-инчов профил. Всеки матрак е ръчно изработен в САЩ и се предлага с възможност за избор на материали без латекс или вегански материали, които отговарят на вашите индивидуални нужди и предпочитания за начина на живот.

Твърдост

Тип матрак

Средно мек (4), среден (5), средно твърд (6), твърд (7), твърд (8)

Хибрид

Строителство

Всеки матрак EOS е изграден от няколко слоя, включително органичен памук, органична вълна, органичен латекс и индивидуално увити бобини.

Материал на корицата:

Органичен памук PLA от
органична вълна

Комфортен слой:

3 ”органичен латекс

Ядро за поддръжка:

8 ”бобини, джобни

Цени и размери на матраците

Цената на матрака Naturepedic EOS е малко по-висока от средната цена на повечето хибридни матраци, но това може да се очаква поради ръчно изработената изработка и органичните, луксозни материали.

Всеки матрак Naturepedic EOS е висок 12 инча, а матракът се предлага във всичките шест стандартни размера на матрака. Пазаруващите могат също да избират между петте различни опции за твърдост без допълнително заплащане. Размерите на кралицата, краля и Калифорния предлагат разделен дизайн, който позволява на клиентите да избират различни опции за твърдост за всяка половина на леглото. Предлагат се и възглавнички и изцяло латексни версии на EOS.

Отстъпки и сделки

Читателите на SleepFoundation получават най-добрата цена за Naturepedic матраци.

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

Плюш: 3/5 Среден: 3/5, Възглавница: 3/5, Фирма: 2/5, Екстра-фирма: 2/5

Матракът Naturepedic EOS обикновено предлага добра изолация на движението, въпреки че производителността варира между опциите за твърдост.

С повишена изолация на движение, трапезите са по-малко склонни да бъдат обезпокоявани от движенията на партньора си през цялата нощ, така че това може да е важен фактор, който двойките трябва да вземат предвид, когато купуват матрак, който да споделят.

Благодарение на латексния си комфортен слой и сърцевината на бобината, матракът EOS е леко подскачащ, което може да допринесе за прехвърляне на движение. Въпреки това, всяка пружина е отделно джобна, за да ограничи разпространението на движението, а капитонираният капак помага да се намалят вибрациите.

Опциите Плюшена и Средна твърдост предлагат най-добрата изолация на движението, тъй като мекото усещане помага за усвояване на движенията, вместо да им позволява да се разпространяват по повърхността на леглото.

Междувременно по-твърдите повърхности не поглъщат движенията толкова лесно, което означава, че спящите, които изберат опцията Extra-Firm, са по-склонни да забелязват движенията на партньора си през цялата нощ, което може да е проблем за траверсите, които лесно се нарушават.

Тази изолация на движението е в съответствие с повечето хибридни модели с подобна твърдост.

Облекчаване на налягането

Плюш: 4/5 Среден: 3/5, Фиксирана възглавница: 3/5, Фирма: 2/5, Екстра-Фирма: 2/5

Матракът Naturepedic EOS осигурява достатъчно облекчаване на налягането за различни траверси. 3-инчовият латекс комфортен слой е проектиран да се съобрази с тялото и да позволи на мускулите да се отпуснат напълно, което помага за облекчаване на точките на натиск.

Намотките също са проектирани да осигуряват балансирана опора и да разпределят равномерно телесното ви тегло, което насърчава правилното подравняване на гръбначния стълб и избягва фокусирането на тежестта върху често срещаните точки на натиск като ханша или раменете.

Траверсите, които изберат Плюшено или Средно ниво на твърдост, ще изпитат по-голямо облекчаване на налягането, тъй като по-меката повърхност ще подобри амортизиращите и съответстващи свойства на матрака. Теглото на тялото обаче също може да играе роля. Хората, които тежат над 230 паунда, могат да открият по-твърдите опции за по-балансирано облекчаване на налягането и подкрепа.

Докато матракът EOS предлага много добро облекчаване на налягането за хибриден матрак, той може да не осигури същото ниво на облекчение за траверси, които се радват на интензивните съответстващи свойства на матрак с пълна пяна.

Контрол на температурата

Плюш: 3/5 Среден: 3/5, Възглавница: 4/5, Фирма: 4/5, Екстра фирма: 4/5

Матракът Naturepedic EOS предлага много добър контрол на температурата. Системата на спиралите е проектирана да остане дишаща и да подпомага разсейването на топлината през цялата нощ, докато органичната вълна помага за регулиране на температурата и контрол на влагата.

Естествените температурно неутрални свойства на органичния латекс комфортен слой също помагат за циркулация на топлина през цялата нощ и ограничаване на горещите точки.

Подобно на много хибридни модели, матракът EOS вероятно ще бъде по-удобен за траверси, които се борят с регулиране на температурата, отколкото модел с изцяло пяна. Тъй като обаче опцията Плюш отговаря повече на тялото, тя може да улавя малко повече топлина от останалите избори за твърдост.

Поддръжка на ръба

Плюш: 3/5 Среден: 3/5, Възглавница: 4/5, Фирма: 4/5, Допълнителна фирма: 5/5

Naturepedic EOS матракът разполага с пълна периметрова опора на ръба, което позволява на хората да се чувстват сигурни и да избегнат потъване, когато спят близо до страните на леглото.

Опората на ръба може да бъде важен фактор за траверси, които имат затруднения при влизане или излизане от леглото, както и за тези, които седят или спят по периметъра на матрака. Увеличената опора на ръба също може да направи леглото ви да изглежда по-просторно, тъй като поддържащият периметър ще разшири използваемата зона за спане на леглото ви.

Поради съответстващия характер на по-меките матраци, траверсите, които избират опцията Плюшена твърдост, може да не се чувстват подкрепени по ръба на леглото си. Освен това, траверсите с тегло над 230 килограма са по-склонни да претърпят потъване на ръба, отколкото по-леките индивиди.

Лесно движение

Плюш: 4/5 Среден: 4/5, Фиксирана възглавница: 5/5, Фирма: 5/5, Екстра-Фирма: 5/5
Матракът Naturepedic EOS печели високи оценки за лекота на движение, като по-твърдите опции се представят особено добре.

Неговият 3-инчов латексен комфортен слой и пружинираща сърцевина на бобината са предназначени да плесенят по тялото, като същевременно бързо възвръщат първоначалната си форма, за да предотвратят усещането за „в капан в леглото“, понякога свързано с близко съответствие и бавна реакция на промени в налягането.

Версията Плюш позволява малко повече потъване, така че може да е малко по-трудно да продължите напред, отколкото по-твърдите опции. Следователно спящите, които дават приоритет на лекотата на движение или имат проблеми с мобилността, могат да предпочетат опциите Cushion-Firm или по-твърди, тъй като те се приспособяват по-малко към тялото и позволяват на хората да се движат особено лесно.

Секс

Плюш: 3/5 Среден: 4/5, Фиксирана възглавница: 4/5, Фирма: 4/5, Екстра
твърда : 4/5 Еластичните и по-отзивчиви свойства на Naturepedic EOS матрак правят това легло много добра повърхност за сексуална активност.

Слоят на бобината придава на матрака допълнителен отскок, който ще подобри движението, а поддръжката на ръба по целия периметър позволява на двойките да използват цялата повърхност на матрака.

Колкото по-меко е леглото, толкова по-ниска е лекотата на движение, което може да го направи неудобно или трудно да се сменят позициите. Следователно тези, които избират опциите Cushion-Firm или Firm, могат да имат по-приятно изживяване от тези, които избират опцията Плюш.

Индивидуално опакованите бобини също правят този матрак по-тих вариант от някои други хибридни матраци на пазара, макар че с времето може да създава лек шум.

Изпускане на газове

Не е вероятно Naturepedic да произвежда аромат на отработено газове, който е често срещан сред хибридните матраци.

Повечето негазообразни миризми идват от синтетични пяни, които обикновено произвеждат летливи органични съединения (ЛОС) от производството. Въпреки че ЛОС обикновено не се считат за вредни, те могат да досаждат на някои хора.

Тъй като Naturepedic не съдържа синтетични пяни и сурови химикали, той не трябва да произвежда ЛОС, свързани с миризма на „нов матрак“. Всяка миризма, която Naturepedic произвежда, трябва бързо да се излъчва благодарение на безхимичната и дишаща конструкция.

Спящ стил и телесно тегло

Странични траверси:
Страничните траверси са склонни да се възползват от матраци, които балансират освобождаването от налягане и опората. Тези траверси се нуждаят от повърхност, която нежно се съобразява с тялото, за да се избегне болка в точките на натиск като ханша и раменете, като същевременно осигуряват достатъчно подкрепа за насърчаване на правилното подравняване на гръбначния стълб.

За траверси под 130 паунда опциите Плюшена и Средна твърдост предлагат отличен баланс между облекчаване на налягането и опора. Страничните траверси в тази категория тегло също могат да се насладят на опцията Cushion-Firm, ако предпочитат малко по-твърда повърхност.

Тези, които тежат между 130 и 230 паунда, могат да намерят своето сладко място в опцията Cushion-Firm, която насърчава подравняването на гръбначния стълб, като същевременно предлага облекчаване на натиска, което страничните траверси трябва да останат удобни и без болка.

Страничните траверси, които тежат повече от 230 паунда, вероятно ще намерят най-много комфорт и подкрепа в опцията Firm, която ограничава потъването, като същевременно насърчава комфорта и облекчаването на налягането. Страничните траверси в тази категория тегло също могат да се насладят на Cushion-Firm или Extra-Firm в зависимост от техните лични предпочитания.

Спящи на гърба:
Тези, които спят по гръб, обикновено се нуждаят от повишена подкрепа, тъй като потъването около средната част и кръста може да наруши правилното изравняване на гръбначния стълб и да доведе до болка или дискомфорт с течение на времето. Обикновено обаче предпочитат и някакво контуриране, за да могат бедрата да потънат малко, без да увисват.

Траверсите под 130 паунда вероятно ще намерят достатъчно подкрепа и комфорт във всяка от опциите за твърдост, въпреки че опцията Extra-Firm може да е твърде твърда или неудобна за някои от тази категория тегло.

Тези, които тежат между 130 и 230 паунда, са склонни да предпочитат опциите за твърдост Cushion-Firm пред Extra-Firm, като сладкото място за повечето е в опцията за твърди матраци. Междувременно спящите, които тежат над 230 килограма, обикновено намират най-много комфорт и подкрепа в опцията Firm или Extra-Firm, тъй като добавената опора трябва да спомогне за правилното подравняване на гръбначния стълб през цялата нощ.

Спящи за стомаха :
Тези, които спят по корем, обикновено се нуждаят от по-твърд матрак, който предлага адекватна подкрепа. Матраците, които са твърде плюшени, ще позволят на стомашните траверси да потънат около средната част, което може да попречи на правилното подравняване на гръбначния стълб.
Стомашните траверси, които тежат по-малко от 130 килограма, обикновено откриват, че опцията Cushion-Firm осигурява отлична опора, като същевременно остава достатъчно мека, за да осигури комфортен нощен сън.

Тези, които тежат между 130 и 230 паунда, са по-склонни да предпочетат опциите Firm или Extra-Firm, които ще осигурят допълнителна подкрепа, за да осигурят правилното подравняване на гръбначния стълб. Тези, които тежат над 230 паунда, също вероятно ще предпочитат опцията Extra-Firm, тъй като добавената структура трябва да им помогне да избегнат потъването в средната част през нощта.

Naturepedic EOS – Плюш

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Отлично добре Честно
Задни траверси Отлично Честно Честно
Спящи за стомаха добре Честно Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Naturepedic EOS – среден

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Отлично Отлично Честно
Задни траверси Отлично Честно Честно
Спящи за стомаха Отлично Честно Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Naturepedic EOS – Фирма за възглавници

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси добре Отлично добре
Задни траверси добре добре Честно
Спящи за стомаха добре Честно Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Naturepedic EOS – Фирма

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Честно добре Отлично
Задни траверси добре Отлично Отлично
Спящи за стомаха добре Отлично добре
Превъртете L – R за повече подробности

Naturepedic EOS – извънредно твърд

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Беден Честно добре
Задни траверси Честно добре Отлично
Спящи за стомаха добре добре Отлично
Превъртете L – R за повече подробности

Читателите на SleepFoundation получават най-добрата цена за Naturepedic матраци.

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Матракът Naturepedic EOS се продава чрез уебсайта Naturepedic и магазините за матраци на трети страни в САЩ и Канада. Naturepedic също така управлява шоуруми в големите столични райони в САЩ и Канада.

 • Доставка

  Naturepedic EOS матракът се доставя безплатно в континенталната част на САЩ и по-голямата част от Канада, обикновено чрез FedEx или UPS. Доставките до Аляска, Хавай, кандидийските територии, Нюфаундленд и Лабрадор и остров Принц Едуард подлежат на такса за доставка. Понастоящем Naturepedic не изпраща до AFO / FPO адреси.

  Поръчките се изпращат в рамките на 3 работни дни и обикновено се доставят в рамките на допълнителни 3-7 работни дни. Матракът е компресиран, вакуумно запечатан и навит в кутия за лесно маневриране и екологична доставка. При стандартна доставка купувачът е отговорен за преместването на матрака в дома им и за сглобяването му.

 • Допълнителни услуги

  Naturepedic предлага доставка на White Glove срещу такса от $ 375 за клиенти в континенталната част на САЩ. Тази услуга включва доставка, преместване на матрака в стая по ваш избор и монтаж. Те също така ще премахнат и изхвърлят стар матрак срещу допълнителна такса от $ 50.

 • Сън Проба

  Матраците EOS, закупени чрез уебсайта на Naturepedic или оторизирани продавачи, се предлагат с пробен период за сън от 90 нощи. Клиентите трябва да запазят матрака си минимум 30 нощи, за да се класират за възстановяване на сумата, което ще позволи на спящите да се приспособят към новия си матрак. Ако обаче клиентът все пак реши да върне матрака си по време на пробния период, той може да получи пълно възстановяване и безплатна доставка.

  В рамките на 90-нощния сън, спящите също имат възможност да сменят слоевете за различна твърдост безплатно.

 • Гаранция

  Матракът Naturepedic се предлага с непрехвърлима 20-годишна ограничена гаранция, когато е закупен от оторизиран дилър.

  В рамките на първите 10 години от този гаранционен период Naturepedic ще поправи или замени дефектните компоненти безплатно. Започвайки от 11-та година от вашата гаранция, Naturepedic ще предложи кредит за ремонт или замяна, еквивалентен на 50% от цената на компонента, който ще намалее с 5% за следващите 9 години.

  Тази гаранция се отнася за клиенти от бита. Матраците, използвани в търговски условия, подлежат на 5-годишна непропорционална гаранционна политика.

  Гаранцията Naturepedic не покрива нормалното износване, провисване или отпечатъци от тялото, причинени от неадекватна рамка на леглото, или щети, причинени от неправилна употреба или злоупотреба. Клиентът може да носи отговорност за таксите за доставка, свързани с връщане на повредения продукт и получаване на замяна. Прилагат се допълнителни условия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector